Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
εσυ σαν οπαδος της λογικης στο θεμα των δυο φυλων γιατι επικαλείσαι μεταφυσικες δοξασιες και ανορθολογισμους?
ποια μεταφυσική δοξασία επικαλέστηκα; ότι αν καταστρέψω το συκώτι μου πίνοντας, δεν θα σε κολλήσω κύρωση ήπατος; ότι αν καπνίζω σαν αράπης και πάθω καρκίνο δεν κινδυνεύεις; Γίνει ποιο συγκεκριμένος

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Διαδικτυακός «σκοτωμός» Παυλάκη με Δερμιτζάκη για την άρση του lockdown​

Επιστημονικές χριστοπαναγίες ...

Για τους αφελείς που πιστεύουν ότι υπάρχει μια και μόνη "επιστημονική αλήθεια" και ότι φορείς της είναι οι τηλεπερσόνες "ειδικοί" ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποια μεταφυσική δοξασία επικαλέστηκα; ότι αν καταστρέψω το συκώτι μου πίνοντας, δεν θα σε κολλήσω κύρωση ήπατος; ότι αν καπνίζω σαν αράπης και πάθω καρκίνο δεν κινδυνεύεις; Γίνει ποιο συγκεκριμένος
στο ζζητημα των δυο φυλων αναφερομαι και στις μισογυνικες σου προσεγγισεις

δεν αναφερομαι στο ζητημα της ιατρικης και τ ιου

εννοω πως προσεγγιζεις ολα τα θεματα με βαση την λογικη και την επιστημονικη προσεγγιση εκτος του ζητηματος των γυναικων

μηπως ειναι βαθυτερα τα αιτια?????? εχουν να κανουν με την ψυχολογια ισως

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Καραντινόκαυλα σκυλιά του ελέους.Μισάνθρωπα και ποταπά. Μας πήρατε στο λαιμό σας. Μας καταστρέψατε και δεν αφήσατε τίποτα όρθιο.
Είναι θέμα χρόνου να αρχίσετε να σέρνεστε σαν ΧΑΜΕΡΠΗ* βρωμερά σκουλήκια στις Βρυξέλλες και τη Μερκελ για πακέτα ανασυγκρότησης για να συνεχίσετε να λαμβάνεται τους μισθούς σας και βέβαια θα σας τα δώσουν όπως εσείς τα δίνετε στις πουτάνες διαλέγοντας έξτρα υπηρεσίες.

Αλλά πέρα από τα οικονομικά τα κάνατε πουτάνα και στις ανθρώπινες ζωές. Τα νούμερά σας είναι εντελώς αναξιόπιστα με επίσημη δήλωση του ίδιου σας του αρχημαλάκα ειδικού που είπε πως είναι φουσκωμένα.
Κρύβετε επιμελώς τα νούμερα των αυτοκτονιών που ποτέ δεν ήταν τόσο υψηλά όπως επίσης και την εξαθλίωση όσων δεν έχουν μισθό ή σύνταξη του δημοσίου με ότι αυτό συνεπάγεται και για την υγεία τους. Διότι υγεία με 534€ το μήνα δεν υπάρχει. Ούτε σωστή διατροφή ούτε συνθήκες θέρμανσης ούτε δυνατότητα επίσκεψης σε ιατρούς εκτός δημοσίου.

Και τέλος ενώ υπάρχουν πόσες χώρες που είναι ανοιχτές και δεν γίνεται τίποτα τραγικό σε σχέση με αυτά που φαντάζεστε πως γίνονται και προσπαθείτε με μονομερή και φουσκωμένα τρομολαγνικά νούμερα να πείσετε αφελείς πως γίνεται γενοκτονία και εκατόμβη νεκρών, προτείνετε εκβιαστικά ως μοναδική λύση ένα ματζούνι βιαστικά φτιαγμένο με νέα γενετική τεχνολογία που δεν ξέρουμε τι παρενέργειες μπορεί να έχει μετά από μερικούς μήνες.

Είστε τελείως εκτός πραγματικότητας και τα έχετε διαλύσει όλα. Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που 10 χρόνια αργά αργά κατέστρεφαν ότι μπορεί να ονομαστεί ΧΩΡΑ στο γεωγραφικό κομμάτι που μας αναλογεί. Τώρα το κάνετε πιο γρήγορα. Δώσατε τη χαριστική βολή. Βλέπετε όμως τον λογαριασμό σας πως είναι φουσκωμένος από το κρατικό χρήμα που ρέει κανονικά και σκέφτεστε «τι μαλακίες λέει αυτός ο ψεκασμένος».
Λες και αυτοί που σας κάνουν .. μπούλινγκ με μέτρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ και έφτασαν σε σημείο να σας χώνουν βελόνες εκβιαστικά δεν σας ετοιμάζουν νέα καψώνια.

Αυτά τα λίγα Καραντινόκαυλοι. :hi:Πάω για περπάτημα.

υγ γαμιόλη ξεκωλιάρη χοντρέ σχιστομάτη ..αργείς πολύ :confused:

* clopyright από τον κ.Thesaint
Επίσης δυστυχώς δεν μπορεί να μετρηθεί η μανιοκατάθλιψη του κόσμου

Δλδ δεν υπάρχει μονάδα μετρήσης των ψυχολογικών προβλημάτων της δυστυχίας κ του περιορισμού ελευθερίας
Δλδ δύο εκατομμύρια νεκροί ή δύο δις κόσμου δυστυχισμένου;;; Δεν μπορούμε να το μετρήσουμε ούτε υπάρχει εξίσωση διότι η ψυχολογία δεν είναι αριθμός

Η αγαμία;;;;; Που την πάτε αυτή
Είμαι Ελλάδα κ δεν μπορώ να βρω μουνι να γαμησω :confused: διότι είμαι φυλακισμένος-- αυτό πως μετριέται;;;;
Για μερικά θέματα του ΛΟΚ ντάουν δεν μπορούν να υπολογιστουν

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
στο ζζητημα των δυο φυλων αναφερομαι και στις μισογυνικες σου προσεγγισεις

δεν αναφερομαι στο ζητημα της ιατρικης και τ ιου
και γιατί η κριτική προς τις γυναίκες είναι μισογυνισμός;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
δεν κρυβουν τιποτα,

ειχαμε πχ σε μια χωρα 100 νεκρους παραπανω απο αυτοκτονιες και καρδιακα λογω του στρες της καραντινας αλλα ειχαμε και 300 νεκρους λιγοτερους ΝΕΟΥΣ λογω αυτοκινητστικων που επισης ελατωθηκαν με τα λοκνταουν.
Που βλέπεις τους 300 λιγότερους από τροχαία; 150 μετά βίας με το μισό χρόνο με περιορισμούς στις μετακινήσεις. Αυτά δυστηχώς δεν αλλάζουν και μάλιστα το αντίθετο. Με τα ψυχολογικά της καραντίνας το βλέπω να γίνει μακελειό με τα τροχαία όταν ανοίξουμε. :confused:

Συνημμένα

• 89AF0756-9EB2-4DCC-82FA-71E0CB3B330D.jpeg
    89AF0756-9EB2-4DCC-82FA-71E0CB3B330D.jpeg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 39
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ντρεπεσαι να λες αυτα οταν περισυ ελεγες για γριπουλα>?

σε απειλησε με τον εισαγγελεα ο βολταιρος και τωρα κωλοτουμπα?

τα ξεχασες τα δικα σ χαηρια
δεν εκανα καμμια κωλοτουμπα και μαλιστα πολλες φορες επανελαβα συγκριση με γριπη.

την συνηθισμενη ετησια γριπη που περσι ειχε εκτιμηθει στους 1.200.000 τους περασε τελικα ο κορονοιος με περιπου 1.500.000 μεσα στο 2020.

τις βαριες γριπες τους 1968 με 2-4 εκατ ή του 1918 με 40.000.000 περιπου νεκρους δεν τις πλησιασε. το χω πει 3 φορες.

οποτε σε συγκριση με την γριπη του 1918 ναι ειναι 10-20 φορες μικροτερη η ζημια του κορονοιου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Που βλέπεις τους 300 λιγότερους από τροχαία; 150 μετά βίας με το μισό χρόνο με περιορισμούς στις μετακινήσεις. Αυτά δυστηχώς δεν αλλάζουν και μάλιστα το αντίθετο. Με τα ψυχολογικά της καραντίνας το βλέπω να γίνει μακελειό με τα τροχαία όταν ανοίξουμε. :confused:
δεν εχω υποψη μου τα ακριβη νουμερα, αν σε ενδιαφερουν λοιπον πες μας ποσοι παραπανω πεθαναν απο αυτοκτονιες και καρδιολογικα λογω στρεςς καραντινας και αν πλησιαζουν τους 150 απο τα τροχαια + 5.500 λιγοτερους απο κορονοιο σε σχεση με σουηδια +καποιους ακομη απο μεταδοτικες ασθενειες που μειωθηκαν λογω των μετρων κλπ.

αμφιβαλω αν ειναι 1.000 παραπανω οι αυτοκτονιες και τα λογω στρεςς καρδιολογικα κλπ

αν ειναι λοιπον λιγοτεροι απο 5.650 που γλυτωσαμε σε σχσεη με σουηδια τοτε σαφως ναι συμφερει απο αποψης αριθμου νεκρων (και ειπαμε ειναι μεσα και 150 νεοι απο αυτοκινητστικα και καποιες δεκαδες κατω των 39 ετων απο κορονοιο, δεν ειναι μονο οι 80ριδες που γλυτωσαν απο κορονοιο ειναι και καποιοι πχ 35ριδες που δεν πεθαναν απο γριπη και πνευμονιες γιατι φετος αυτα επεσαν πολυ λογω των μετρων)

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πόσες φορές θα τα λέμε πως τα νούμερα των νεκρών του κορωνοιού είναι εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. Τα υποκείμενα νοσήματα σκοτώνουν τον κόσμο και όχι ο ιός μόνος του.
Τα επίσημα νούμερα είναι μόνο για να τα χρησιμοποιούν οι κορωνόκαυλοι για να λουφάρουν επισήμως με φουλ μισθό ή σύνταξη :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποσο αναξιοπιστα ομως?

δεν μπορει να γεμισαν 750 μεθ ΕΠΙΠΛΕΟΝ με περσι και να μη τρεχει κατι.

αυτο που τρεχει λοιπον ειναι ενας ιος που μεταδιδεται 3 φορες πιο ευκολα και σκοτωνει 3 φορες περισσοτερο απο την γριπη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΗΤΖ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ, οχι την αγρια γριπη του 1918 για να μην με λετε κωλοτουμπα.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
474
Πόντοι
26
τώρα πραγματικά πιστεύεις πως όποιος καπνίζει, ή έχει πάθει έμφραγμα, ή πίνει σαν αλκοολικός μπορεί να με κολλήσει; Αυτή είναι η διαφορά με τον Ιό
Πρώτον η απάντηση αφορά την πρόταση της παράθεσης σχετικά με την υπογραφή δήλωσης από τους μη εμβολιασμένους.

Εφόσον κάποιοι εμπιστεύεστε τόσο πολύ την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, γιατί σας ενοχλούν οι μη εμβολιασμένοι ? Σας προστατεύουν τα αντισώματα του εμβολίου από αυτούς.... άρα γιατί θυμώνετε ? Σας νοιάζει τόσο πολύ η υγεία των μη εμβολιασμένων? Και μας μας ενδιαφέρει η υγεία των καπνιστών, όμως δεν απαιτούμε να κόψουν το κάπνισμα.....

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ΔΕΝ πεθανε 1 μωρο για καθε 1 85ρη που γλυτωσε ψευτη.
ΑΛΛΑ 1 εμβρυο, για 1 40ρη, 100 50ριδες, 1000 70δες κλπ

επισης με τον εμβολιασμο υπαρχει η περιπτωση να εξαφανιστει ουσιαστικα η ασθενεια, ενω τα πχ 500 εμβρυα θα χαθουν 1 χρονια μονο, τους 50.000 νεκρους θα τους εχουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην βρεττανια (και 30ριδες και 40ιδες και 50ριδες, οχι μονο 85χρονους), αν δεν γινει εμβολιασμος εκτεταμενα.

ο εμβολιασμος ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικος, αν μια ειναι εγγυος, ή ειχε στο παρελθον αλλεργιες ή ειναι 20 χρονων και νομιζει οτι ο κινδυνος ειναι πολυ μικρος για τον κορονοιο σε σχεση με τις παρενεργειες , ελευθερος ειναι να μην εμβολιαστει.

αν σε ενοχλουν αυτα που γραφω , απλα αγνοησε με, υπαρχει τετοια επιλογη στα προφιλ ωστε να μην εκνευριζεσαι, το εκανα πχ εγω με την νενα και ησυχασα και δεν απανταω
Το να μην απαντας ειναι γιατι δεν εχεις να μου απαντησεις τιποτα γιατι εισαι αγραματος..Απλα προσπαθησε τουλαχιστον να μην λες μαλακιες.Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ποσο αναξιοπιστα ομως?

δεν μπορει να γεμισαν 750 μεθ ΕΠΙΠΛΕΟΝ με περσι και να μη τρεχει κατι.

αυτο που τρεχει λοιπον ειναι ενας ιος που μεταδιδεται 3 φορες πιο ευκολα και σκοτωνει 3 φορες περισσοτερο απο την γριπη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΗΤΖ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ, οχι την αγρια γριπη του 1918 για να μην με λετε κωλοτουμπα.
Εισαι μεγαλος ηλιθιος.Εχει μικροτερη θνησιμοτητα απο την γριππη Α,Β και C αλλα εχει μεγαλυτερη μεταδοτικοτητα για αυτο και φρακαρε το αθλιο συστημα υγειας που εχουμε.Οσο για τις ΜΕΘ πανηλιθιε που δεν εχεις πατησει το ποδι σου σε νοσοκομειο ειναι βαφτισμενες ΚΟΒΙΝΤ και εχουν αδειασει οι γενικες ,καρδιολογιας κλπ γιατι βαφτιστηκαν ΚΟΒΙΝΤ.Καταλαβες πανιβλακα?

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι μεγαλος ηλιθιος.Εχει μικροτερη θνησιμοτητα απο την γριππη Α,Β και C αλλα εχει μεγαλυτερη μεταδοτικοτητα για αυτο και φρακαρε το αθλιο συστημα υγειας που εχουμε.Οσο για τις ΜΕΘ πανηλιθιε που δεν εχεις πατησει το ποδι σου σε νοσοκομειο ειναι βαφτισμενες ΚΟΒΙΝΤ και εχουν αδειασει οι γενικες ,καρδιολογιας κλπ γιατι βαφτηστηκαν ΚΟΒΙΝΤ.Καταλαβες πανιβλακα?

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Πηγαινε τωρα να ζωγραφιζεις αλογακια στο Δημοσιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όμως είναι δικαίωμα να του στερείς την ελευθερία την εργασία την αξιοπρεπείς διαβίωση;;;;

Θα μπορούσε οι ΑΔΕΔΥ πχ για το καλό του ΛΟΚ ντάουν να αφιερώσει το είκοσι τοις εκατό των μισθών για αυτόν που είναι κλειστός αφραγκος άνεργος...
εγω υπηρξα στπν ιδιιωτικο τομεα και ακριβως η ανασφαλεια με εκανε να προτιμησω την ανεργια προκειμενου καποια στιγμη να γινω δημοσιος υπαλληλος.

στο πρωτο ερωτημα το 90% των κυβερνησεων παγκοσμιως αποφασισαν οτι ναι εχουν διακαιωμα να φτωχυνουν το 20% των ελευθερων επαγγελματιων για να σωσουν πχ 5.000 γερους και 100 νεους. εσυ και εγω μπορει να συμφωνουμε με το 10% των κυβερνησεων που δεν το κανανε οπως της σουηδιας. να ψηφιζουμε λοιπον ανθρωπους σαν τους σουηδους και οχι σαν τους ελληνες πολιτικους,

στο δευτερο ερωτημα παλι η απαντηση ειναι ουσιαστικα η ιδια, οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι πολλοι και ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστο, αντιθετα ελευθεροι επαγγελματιες δεν ψηφιζουν και δεν αλλαζουν κυβερνησεις.

επειδη λοιπον δεν μπορω να αλλαξω τον κοσμο προσαρμοστηκα, δεν μπορουσα να πεισω τους γονεις μου και τους θειους μου να ψηφιζουν πραγματικα κυβερνησεις που να στηριξουν τον μικροεπιχειρηματια, επαψα να ειμαι ο ιδιος επιχειρηματιας με τριπλασια εσοδα γιατι ηταν ρισκο και προτιμησα να γινω ανεργος μεχρι μετα απο πολλες εξετασεις να διοριστω και να ξερω οτι οι κυβερνησεις θα κοιταν το δικο μου οφελος γιατι οι συναδελφοι μου ψηφιζουν σχεδον ολοι, και οι κινητοποιησεις τους μετρανε.

ποσες μερες καναν πχ κινητοποιησεις οι ταξιτζηδες οταν βλαφθηκαν και ποσους μηνες καθε τρεις και λιγο οι δημοσιοι υπαλληλοι. ο δημοσιος υπαλληλος προτιμα πχ να χασει 100 μεροκαματα σε απεργειες και ψηφιζει οποιον του φερεται καλα.

ο ελευθερος επαγγελματιας, ο ταξιτζης κλπ ποσες φορες καναν απεργεις και για ποσες μερες? και γιατι δεν ψηφιζουν αλλες κυβερνησεις τοσα χρονια? εγω δεν θυμαμαι τον πατερα μου αν απεργησε μια μερα να κλεισει το μαγαζι. δουλευε 360 μερες το χρονο για να μας αφησει περισσοτερα. ο δημοσιος υπαλληλος ειχε αλλη νοοτροπια, και εβγαζε λιγοτερα απο τον επιχειρηματια και δεν τον ενοιαζε να χασει και 20 μεροκαματα σε απεργιες ωστε να αφησει λιγοτερα στα παιδια του.

μεγαλη συζητηση ποιος φταιει και γιατι και αν εχουν διακιωμα οι πολλοι να πατανε τους λιγους

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
εγω υπηρξα στπν ιδιιωτικο τομεα και ακριβως η ανασφαλεια με εκανε να προτιμησω την ανεργεια προκειμενου καποια στιγμη να γινω δημοσιος υπαλληλος.

στο πρωτο ερωτημα το 90% των κυβερνησεων παγκοσμιως αποφασισαν οτι ναι εχουν διακαιωμα να φτωχυνουν το 20% των ελευθερων επαγγελματιων για να σωσουν πχ 5.000 γερους και 100 νεους. εσυ και εγω μπορει να συμφωνουμε με το 10% των κυβερνησεων που δεν το κανανε οπως της σουηδιας. να ψηφιζουμε λοιπον ανθρωπους σαν τους σουηδους και οχι σαν τους ελληνες πολιτικους,

στο δευτερο ερωτημα παλι η απαντηση ειναι ουσιαστικα η ιδια, οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι πολλοι και ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστο, αντιθετα ελευθεροι επαγγελματιες δεν ψηφιζουν και δεν αλλαζουν κυβερνησεις.

επειδη λοιπον δεν μπορω να αλλαξω τον κοσμο προσαρμοστηκα, δεν μπορουσα να πεισω τους γονεις μου και τους θειους μου να ψηφιζουν πραγματικα κυβερνησεις που να στηριξουν τον μικροεπιχειρηματια, επαψα να ειμαι ο ιδιος επιχειρηματιας με τριπλασια εσοδα γιατι ηταν ρισκο και προτιμησα να γινω ανεργος μεχρι μετα απο πολλες εξετασεις να διοριστω και να ξερω οτι οι κυβερνησεις θα κοιταν το δικο μου οφελος γιατι οι συναδελφοι μου ψηφιζουν σχεδον ολοι, και οι κινητοποιησεις τους μετρανε.

ποσες μερες καναν πχ κινητοποιησεις οι ταξιτζηδες οταν βλαφθηκαν και ποσους μηνες καθε τρεις και λιγο οι δημοσιοι υπαλληλοι. ο δημοσιος υπαλληλος προτιμα πχ να χασει 100 μεροκαματα σε απεργειες και ψηφιζει οποιον του φερεται καλα.

ο ελευθερος επαγγελματιας, ο ταξιτζης κλπ ποσες φορες καναν απεργεις και για ποσες μερες? και γιατι δεν ψηφιζουν αλλες κυβερνησεις τοσα χρονια? εγω δεν θυμαμαι τον πατερα μου αν απεργησε μια μερα να κλεισει το μαγαζι. δουλευε 360 μερες το χρονο για να μας αφησει περισσοτερα. ο δημοσιος υπαλληλος ειχε αλλη νοοτροπια, και εβγαζε λιγοτερα απο τον επιχειρηματια και δεν τον ενοιαζε να χασει και 20 μεροκαματα ωστε να αφησει λιγοτερα στα παιδια του.

μεγαλη συζητηση ποιος φταιει και γιατι και αν εχουν διακιωμα οι πολλοι να πατανε τους λιγους
Απλα μπηκες με κανα τρια τεσσερα οπως μπαινουν συνηθως και με κατι παραθυρα.Οποιος ειναι μορφωμενος στην τεχνη του μενει στον ιδιωτικο τομεα,που εχει προοδο και εξελιξη και χρημα.Εγω εμεινα 38 χρονια στον ιδιωτικο τομεα γιατι ειχα τα αρχιδια και τις γνωσεις και τις αλλες μπουρδες αστες κατα μερος.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΥΓ.Ολα τα τουβλα οι συμμαθητες μου στο σχολειο και στο Πανεπιστημιο γινανε φακελακηδες στο Δημοσιο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
εγω υπηρξα στπν ιδιιωτικο τομεα και ακριβως η ανασφαλεια με εκανε να προτιμησω την ανεργια προκειμενου καποια στιγμη να γινω δημοσιος υπαλληλος.

ο ελευθερος επαγγελματιας, ο ταξιτζης κλπ ποσες φορες καναν απεργεις και για ποσες μερες? και γιατι δεν ψηφιζουν αλλες κυβερνησεις τοσα χρονια? εγω δεν θυμαμαι τον πατερα μου αν απεργησε μια μερα να κλεισει το μαγαζι. δουλευε 360 μερες το χρονο για να μας αφησει περισσοτερα. ο δημοσιος υπαλληλος ειχε αλλη νοοτροπια, και εβγαζε λιγοτερα απο τον επιχειρηματια και δεν τον ενοιαζε να χασει και 20 μεροκαματα σε απεργιες ωστε να αφησει λιγοτερα στα παιδια του.

Συμφωνώ απολύτως
Ο καθενας κοίτα τον κωλο του όπως γράφεις κ όπως κ εγώ πιστεύω
Οι ΕΕ είναι οι μαλάκες της υπόθεσης κ ας υποστούν τις συνέπειες

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.468
Πόντοι
786
ο/η τύπος νένα έχει αρχίδια;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Απλα μπηκες με κανα τρια τεσσερα οπως μπαινουν συνηθως και με κατι παραθυρα.Οποιος ειναι μορφωμενος στην τεχνη του μενει στον ιδιωτικο τομεα,που εχει προοδο και εξελιξη και χρημα.Εγω εμεινα 38 χρονια στον ιδιωτικο τομεα γιατι ειχα τα αρχιδια και τις γνωσεις και τις αλλες μπουρδες αστες κατα μερος.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΥΓ.Ολα τα τουβλα οι συμμαθητες μου στο σχολειο και στο Πανεπιστημιο γινανε φακελακηδες στο Δημοσιο
Φακελακηδες αλλά αραχτοί μια ζωή ενώ εσένα σού γαμιεται πχ ο κωλος για κανένα ευρώ

Ελλάδα ίσον δυ
Όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν

Φυσικά η νοοτροπία αυτή μας φαληρισε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
τυπε αν δεν σου αρεσουν οι ιδιωτικες εταιρειες μπορεις να γυρισεις στο σουδαν ή στον μεσαιωνα που τοσο πολυ σου αρεσει....
ο,τιδηποτε κυκλοφορει στον δυτικο κοσμο μια ιδιωτικη εταιρεια του εφτιαξε..απο το παντελονι που φορας και δεν φοβασαι τι χημικα χρωματα εχουν βαλει και αν θα παθεις καρκινο του δερματος μεχρι το ψυγειο στο σπιτι σου που δεν φοβασαι αν ανατιναχθει και καει ζωντανος....
οποτε μπορεις ανετα να πεταξεις το ψυγειο της κακιας πολυεθνικης μπος, που εχεις στο σπιτι σου για να μην ανατιναχθει και καεις ζωντανος και να γυρισεις στον παλιο πατροπαραδοτο τροπο να βαζεις τα τροφιμα σε καμια σπηλια.....
Θείο μαζί σου .. αλλά και το εμβόλιο το υποχρεωτικό; Κι εκεί πειραματισμούς και καινοτομίες από ανεξέλεγκτους κερδοσκόπους; Αν είχαμε πραγματικά φιλελεύθερη οικονομία ξέρεις για πότε θα είχε δοθεί λύση στο "lockdown"; Η αγορά θα είχε ανοίξει από μόνη της σε 2-3 μήνες και οι ¨ευπαθείς" θα ήταν οι μόνοι κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Τώρα έχουμε έναν υπερδιογκωμένο ανάπηρο κρατικό μηχανισμό που το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει φόρους και να μοιράζεται τα λεφτά με τους "εκλεκτούς" ιδιώτες (με προαγορά κιόλας).
εχουμε γεμισει κουμουνιστες ρε πουστη...ακου εκει ¨η ιδιωτικη εταιρεια κοιταει το κερδος"!!!!και τι θες να κοιταει ρε γυφτο, το συναισθημα???!!!!
ευτυχως που κοιταει το κερδος και εχουμε αξιοπιστα προϊοντα στο δυτικο κοσμο....η φαιζερ ειναι κορυφαια φαρμακευτικη εδω και 150 χρονια...νομιζεις την συμφερει να φτιαξει ενα εμβολιο που θα ψωφαει ο κοσμος???θα φαληρισει σε μια βραδυα....το κερδος κοιταεις και θελει να συνεχισει για αλλα 150 χρονια...και η μπος με τα ψυγεια νομιζεις θελει να σου ανατιναξει το σπιτι?μαλακες νομιζεις ειναι???
Όλες οι μεγάλες εταιρείες σκαρτεύουν το προϊόν τους καθώς περνάνε τα χρόνια για να υπάρχει ανάγκη να το ξανααγοράσεις και να βγει το κέρδος. Από το φούρνο της γειτονιάς μέχρι την toyota. Είναι κοινή πρακτική, αλλιώς δε στέκει εταιρεία, την τρώει ο ανταγωνισμός. Το κυνήγι του κέρδους δεν οδηγεί πάντα σε καλύτερα προϊόντα. Σιγά μη σκοτωθεί στη δουλειά για φιλανθρωπικούς λόγους ο μηχανικός και ο έμπορας. Αν δεν υπήρχαν μηχανισμοί διατήρησης του ανταγωνισμού η συνήθης κατάληξη του σκέτου καπιταλισμού είναι η δημιουργία μονοπωλίου ή καρτέλ. Οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις είναι η κλεψιές και οι πόλεμοι. Το κυνήγι του κέρδους από μόνο του αναγκαστικά εκεί οδηγεί.

Δεν ξεφύγαμε από τους φεουδάρχες του μεσαίωνα βάζοντας για πρωθυπουργούς διοικητές εταιρειών. Η Αμερικανική και Γαλλική επανάσταση έφερε εκτός του φιλελευθερισμού και τη δημοκρατία (και τον πατριωτισμό). Αν λοιπόν πας και βάλεις πάνω από το κράτος έναν ιδιώτη που δεν ψηφίζεται από κανένα και δεν λογοδοτεί πουθενά το πολίτευμα θα μοιάζει με βασιλεία. Υπήρχαν και καλοί μονάρχες, υπήρχαν και κακοί. Αν πέσεις όμως σε κακό, τέλειωσες, δεν θα υπάρχει 4-ετία.

Την Κίνα την ανέφερα ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Μονοκομματικό καθεστώς με λίστα στους υποψήφιους. Όχι δεν έμπλεξες με κομμουνιστή :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Χθεσινή είδηση:

Πρόστιμο 2,7 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της Γαλλίας, αφότου δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απάτη και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, εξαιτίας ενός φαρμάκου που συνδέεται με το θάνατο έως 2.000 ανθρώπων.
Η δικαστική απόφαση αναφέρει ότι η Servier γνώριζε ήδη από τη δεκαετία του 1970 τις αρνητικές μελέτες για το φάρμακο και τις έκρυβε.
50 χρόνια ήξεραν και το έκρυβαν. Γιατί άραγε αφού είναι καλοί ανθρώποι; Μήπως επειδή θα έχαναν πολλά λεφτά και μπορεί να έκλεινε η εταιρεία τους ... λέω.

Αν δεν υπήρχε το δικαστήριο του οποίου η εξουσία πηγάζει από τη Γαλλική δημοκρατία και το σύνταγμα, θα το μαθαίναμε ποτέ;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom