Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καραντινόκαυλοι, παρτε εικόνες αποκάλυψης και χωθείτε κάτω από τη γη :confused:
και τους ζηλευεις που τα εχουν ανοικτα και εχουν 5.500 νεκρους παραπανω με μικροτερο πληθυσμο και καλυτερο συστημα υγειας?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απλά συνεχίζουν να καταστρέφουν μικρομεσαίους για χάρη των μονοπωλίων και της μελέτης πισαριδη
οχι καταστρεφουν τους μικρομεσαιους για να ζησουν παραπανω 5.000 70ριδες και 100 40ριδες.
τωρα το εμαθες οτι η οικονομια και ειδικα των μικρομεσαιων ειναι πολυ χαμηλα στις προτεραιοτητες της ελλαδας?
εγω το διδαχτηκα πριν 30 χρονια και ετσι κλεισαμε τα μαγαζια για να σπουδασουμε και να μπουμε στο δημοσιο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Η ιστορία του Ισραήλ μπάζει διότι έχει πολύ ισχυρό αντιεμβολιαστικό κίνημα. Ενώ σχετικά γρήγορα εμβολίασαν τον μισό πληθυσμό και λίγο παραπάνω τα βρήκαν σκούρα στον υπόλοιπο ενώ εμβόλια έχουν άφθονα και έφτασαν σε σημείο να στήνουν μπουφέδες με κερασματα στα εμβολιαστικά κέντρα μήπως πειστεί κάποιος και πάει.
Επίσης πολλοί δεν πήγαν να κάνουν τη δεύτερη δόση.
Τέτοια διάσπαση στις τάξεις του Εβραϊκού κράτους είναι πρωτοφανής και ο πρωθυπουργός τους έχει βασίσει την επανεκλογή του πάνω στην εμβολιαστική εκστρατεία.
Ναι, και πρωταγωνιστές είναι οι δικοί τους ψεκασμένοι, οι Ορθόδοξοι Εβραίοι. Πέθανε ένας Ραβίνος, και πήγαν χιλιάδες στην κηδεία του, παρά την απαγόρευση, για να διασπείρουν τον Ιό
..........

Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία Ραβίνου – Χιλιάδες υπερορθόδοξοι Εβραίοι χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης (Video).....​

πηγή https://www.topontiki.gr/2021/02/01...i-evrei-choris-kanena-metro-profilaxis-video/

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
και τους ζηλευεις που τα εχουν ανοικτα και εχουν 5.500 νεκρους παραπανω με μικροτερο πληθυσμο και καλυτερο συστημα υγειας?
και όχι μόνο τύπε. Η Πολιτική ηγεσία της Σουηδίας πήρε μια απόφαση, η οποία είχε κάποια πολύ δυνατά δεδομένα.
1ον. Πληθυσμό πολύ υψηλού μορφωτικού επιπέδου, ο οποίος ΘΕΩΡΕΙ πως η Κυβέρνησή του δουλεύει για την ασφάλεια των Πολιτών της, ΑΡΑ θα υπάκουγε
2ον. Χώρα αραιοκατοικημένη, όχι χώρα που σε 5 πόλεις ζει ο μισός πληθυσμός της, όπως η Ελλάδα
3ον. Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μένει μόνο του, άρα μικρότερος κίνδυνος ενδοοικογενειακής μετάδοσης
4ον. Οι Σουηδοί όταν συναντώνται με γνωστούς, δεν αγκαλιάζονται, φιλιούνται, δίνουν χειραψίες κλπ όπως εμείς
5ον. Δεν ψάχνουν ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί να φάνε και να πιούνε. Γιορτάζει ο Κώστας, έχει γενέθλια η Ελένη, ο Τασούλης έφερε καλό βαθμό από το σχολείο κλπ
Αν αυτή η απόφαση είχε παρθεί στην Ελλάδα, τα θύματα θα ήταν πολλαπλάσια

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
θυμήθηκα τώρα τις κρετίνες μανάδες που έχουνε και ομάδα στο φβ με το κίνημα αντιεμβολιασμού των μωρών.

Θα πρέπει να είχαν βγάλει το σκασμό πριν λίγα χρόνια όταν παρατηρήθηκε έξαρση της ξεχασμένης στην ελλάδα ελονοσίας και ιού του Νείλου που ήρθε με την μετανάστευση και πεθάνανε και παιδιά από αυτά.

Τώρα έχουμε τους ακτιβιστές αντιεμβολιαστές τύπου Νένα που έχουνε βάλει το άλσος Βεϊκου στον κλανιά τους αλλά μακριά από εμβόλιο κόβιντ γιατί θα τους κάνει σκλήρυνση πλάκας στη δεκαετία.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ΥΓ. ακομα δεν απαντηθηκε το ερωτημα γιατι η Σουηδια κανει εμβολιασμους :confused:
Το έχω απαντήσει και το επαναλαμβάνω πως ο εμβολιασμός στη Σουηδία δεν έχει την υποχρεωτικότητα που έχει στη χώρα μας ούτε είναι προϋπόθεση επιστροφής στη κανονικότητα όπως λέει ο δικός μας ΜΠΙΝΕΣ πρωθυπουργός.

Και αφού ξεκίνησα να γράφω , αν έχετε κάποιον συγγενή φίλο ή γνωστό στη Σουηδία , ρωτήστε τον τι λέει για τη κατάσταση. Γιατί εγώ που έχω φίλο Έλληνα εκεί δεν θέλει να ακούει «για τα χαπάτα εκεί κάτω» όπως αποκαλεί όσους φοβούνται τον ιό, την βρίσκουν με τα Λοκντάουν και τώρα πάνε και εμβολιάζονται.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ναι, και πρωταγωνιστές είναι οι δικοί τους ψεκασμένοι, οι Ορθόδοξοι Εβραίοι. Πέθανε ένας Ραβίνος, και πήγαν χιλιάδες στην κηδεία του, παρά την απαγόρευση, για να διασπείρουν τον Ιό
..........

Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία Ραβίνου – Χιλιάδες υπερορθόδοξοι Εβραίοι χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης (Video).....​

πηγή https://www.topontiki.gr/2021/02/01...i-evrei-choris-kanena-metro-profilaxis-video/
Τύπε ποιον μπλέκεις με ορθόδοξους ψεκασμένους; Μακριά από εμένα αυτά. Αυτό που έχω να σου είναι πως τουλάχιστον καμιά δεν με χώρισε εκμεταλλευόμενη το σύστημα που έχει διαμορφώσει όλους τους νόμους υπέρ της και να μου τα πάρει όλα.
Και σε έπεισαν μάλιστα πως σε σώζουν με ένα εμβόλιο:headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι ωραία μέρα. Ευτυχώς δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα στην χώρα μας και πάρα το βάναυσο λοκνταουν βγήκα νόμιμα με το μηνύματακι μου και τον απόλαυσα τον ήλιο.

Επίσης ούτε τον τετανο φοβάμαι αλλά εμβολιαστηκα για να μικρυνω ακόμη περισσότερο τις ήδη μικρές πιθανότητες να με βρει και να μου κάνει κακό γιατί τα εμβόλια είναι χιλιάδες φορές πιο ακίνδυνα από το να κυκλοφορείς ανεμβολιαστος

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Επόμενος;

Τάκη αν εσύ και ο κ.Μαρινάκης είχατε δυο ενέσεις , η μια με κορονοιο και η άλλη της άστρα και επέλεγες εσύ πρώτος, θα παραχωρούσες το εμβόλιο στον πρόεδρο για να νοσήσεις εσυ με τον ιό; Μια υπόθεση όπως οι δικές σου :confused:

Συντριμ τιμ είστε ρε κακομοίρηδες :klapste:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ναι ωραία μέρα. Ευτυχώς δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα στην χώρα μας και πάρα το βάναυσο λοκνταουν βγήκα νόμιμα με το μηνύματακι μου και τον απόλαυσα τον ήλιο.

Επίσης ούτε τον τετανο φοβάμαι αλλά εμβολιαστηκα για να μικρυνω ακόμη περισσότερο τις ήδη μικρές πιθανότητες να με βρει και να μου κάνει κακό γιατί τα εμβόλια είναι χιλιάδες φορές πιο ακίνδυνα από το να κυκλοφορείς ανεμβολιαστος
Όλος ο μήνας σου, η μέρα μου

Συνημμένα

• 5D30424F-EE14-4C37-8101-7281AC929D1A.jpeg
    5D30424F-EE14-4C37-8101-7281AC929D1A.jpeg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 86

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πως πάει εδώ με τα ψέκια, συνεχίζουν το show; :confused:

Εν τω μεταξύ, φώναζε η αντιπολίτευση ότι η ιστορία για τα rapid selftests έγινε για να πάρει την δουλειά η Siemens και τελικά στον διαγωνισμό κατέβηκε ο κάθε πικραμένος εκτός από την Siemens.

Συνεχίστε έτσι και θα έχουμε Κούλη μέχρι το 2030. :grin:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
οχι καταστρεφουν τους μικρομεσαιους για να ζησουν παραπανω 5.000 70ριδες και 100 40ριδες.
τωρα το εμαθες οτι η οικονομια και ειδικα των μικρομεσαιων ειναι πολυ χαμηλα στις προτεραιοτητες της ελλαδας?
εγω το διδαχτηκα πριν 30 χρονια και ετσι κλεισαμε τα μαγαζια για να σπουδασουμε και να μπουμε στο δημοσιο.
Τωρα εξηγουνται ολα αλλο ενα τουβλο και παρασιτο κρατικοδιαιτο.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.203
Πόντοι
2.606
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: νικολα 140 εισαι μια λαδωμενη μικρη τρολοθεοτητα με βυζγια ......συνεχισε το γλεντι :rockon::rockon::rockon:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.203
Πόντοι
2.606
Η ντορα σημερα τους γαμησε παντως......τους ειπε το Πασχα κλαστε μου τα αρχιδια...οποτε πιστευω αναγκαστικα θα αφουγκραστουν την αναγκη του ταλαιπωρημενου πολιτη και θα αφησουν τις μετακινησεις μεταξυ νομων....ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.203
Πόντοι
2.606
Ντωρα οποιος σε τρολαρει,λοιδωρησει,κοροιδεψει στειλε πμ αν διαβαζεις......ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
113
Πόντοι
1
Όλοι έξω είναι πάλι σήμερα. Ποιο lockdown;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Όλος ο μήνας σου, η μέρα μου
Ωραίος , εγω συνήθως κάνω 5 χιλιόμετρα την μέρα ... το πολύ 6 στις καλές μου , αλλά έχει γυρω στα 2-3 χρόνια που ξεκίνησα καθημερινό περπάτημα , δεν περίμενα τις καραντίνες για να ξεκινήσω ... ίσα ισα που με την απαγόρευση στις 9 πολλές φορές δεν προλαβαίνω να συμπληρώσω τα ημερήσια χιλιόμετρα :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom