Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Οκ αλλά τον περασμένο Απρίλιο λέγατε , ξεχάστε τα εμβόλια το 2020.

Ναι;

2123.jpg

Τί σύμπτωση, αυτά τα έγγραφαν μέχρι και πριν 4 μήνες όσοι τώρα κάνουν αντιεμβολιαστική εκστρατεία για να δείξουν ό,τι είναι ψαγμένοι.

Από τον περσινό Μάιο είχα γράψει πως μέχρι τοι τέλος του χρόνου μάλλον θα έχουμε κάποιο εμβόλιο γιατί είχαν ξεκινήσει άμεσα οι έρευνες χωρίς να υπάρχει η αναμονή για χρηματοδότη που είναι πάντα χρονοβόρα διαδικασία…

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.135
Πόντοι
26.141
dik και λοιποί, αυτό δεν είναι μακροχρόνια λύση. Είνιαι ακραία λύση και αντιθέτως, όποιος την ακολουθήσει συμμετέχει στο σχέδιό τους. Δεν τους νοιάζει και τόσο αν το έκανες στα αλήθεια ή όχι, αρκεί να συναινέσεις να κυκλοφορείς και εσύ με το ειδικό διαβατήριο . Ακόμα και νερό σκέτο να είχε μέσα το εμβόλιο, η χρήση του από την πλειοψηφία θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία οδηγήσει σε μόνιμους περιορισμούς ελευθεριών. Κάθε χρόνο θα έρχεται νέα έκδοση εμβολίου που θα πρέπει να την κάνει κάποιος για να ενημερωθεί το "διαβατήριο covid" και να μπορεί να πάει supermarket κλπ.

Και καλά, θα μπορέσει ίσως κάποιος να "ξεγελάσει" το σύστημα 1-2 φορές. Όμως από τη στιγμή που ως πλειοψηφία αποδεχθούμε να κυκλοφοράμε σαν τους φυλακισμένους με βραχιολάκι (έστω και με ψεύτικο covid pass), οι έλεγχοι θα ενισχύονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Για παράδειγμα στην αφρική (όπου δεν υπάρχει υποδομή για βιβλιάρια υγείας) πειραματίζονται με βελόνες εμβολίων που κάνουν και τατουάζ ταυτόχρονα (ορατό μόνο στο υπέρυθρο). Με ειδικούς αναγνώστες (μοιάζουν με τα θερμόμετρα υπερύθρων που υπάρχουν στις πόρτες δημοσίων υπηρεσιών, μάλλον το κάνουν για να συνηθίζουμε από τώρα) θα ξέρει ο "δεσμοφύλακας" εάν έκανες ή όχι το πιο πρόσφατο εμβόλιο. Αυτό το τατουάζ θα είναι πολύ πιο δύσκολο να το αντιγράψει κάποιος και φυσικά θα υπάρχει βελτιωμένη ασφάλεια όσο περνάνε τα χρόνια.

Καταλαβαίνεις γιατί πιέζουν με νύχια και με δόντια να πιάσουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων. Εάν αυτά τα ποσοστά φτάσουν πάνω από 60-70% θα διαχωριστεί η κοινωνία σε ¨καλούς" και "κακούς" και τέλειωσε η ιστορία. Αν όπως γράφτηκε και πιο πίσω συνδυάσουν το εμβόλιο με το ατομικό χρέος ή τα επιδόματα ελάχιστοι θα είναι αρκετά ανεξάρτητοι για να μπορούν να πουν "δεν το κάνω" έστω και αν οι πιθανές θρομβώσεις και δεν ξέρω γω τι άλλο μας περιμένει ψιθυρίζονται κάποτε ως κοινό μυστικό. Βάλε και την οικονομική-επισιτιστική κρίση που θα δημιουργηθεί από τα lockdown, δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αντίδρασης σαν κοινωνικό σύνολο. Θα υπάρξει διαχωρισμός. Είναι πολύ καλά οργανωμένο.
Για ποιο λόγο όμως να μας υποχρεώσουν Για το διαβατήρια
Τι θα κερδίσουν;;;;;;;;;;;;;;

Ξέρεις είμαι πολέμιος του οποιοδήποτε ΛΟΚ ντάουν διότι κάποιοι κερδίζουν
αλλά για το υποχρεωτικο διαβατήριο ;στο κ ποιος θα κερδίσει;;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
πολυ μικρη πιθανοτητα σε σχεση με την πιθανοτητα να παθεις κατι επειδη δεν εμβολιαστηκες.

πραγματικο παραδειγμα, γκομενα μου, βιολογος, στα 16 της κανει εμβολιο κατα του καρκινου του τραχηλου της μητρας, επαθε σοκ, εμεινε 2 χρονια στο κρεβατι, μετα ειχε καποια τρεμουλα οταν κατεβαινε σκαλες και την επιανα απο το χερι (στα 21 της την γνωρισα εγω)

ε ειναι προτιμοτερο να εχουμε 5 τετοιες καθε χρονο παρα επιπλεον 5.000 θανατους απο αυτον τον καρκινο καθε χρονο, επειδη δεν εμβολιαστηκαν
Τα πες όλα. Από τον κορονοιό πεθαίνουν κυρίως 80ρηδες. Το εμβόλιο δεν κοιτάει ηλικία. Μπορεί το κορίτσι να μην κόλλαγε ποτέ HPV. Και αν πάθαινε καρκίνο θα ήταν σε μεγάλη ηλικία.

Το ρίσκο του οριζόντιου εμβολιασμού αξίζει μόνο για σοβαρές ασθένειες όπως φυματίωση, πολυομυελίτιδα και όχι για γρίπη, covid και HPV. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν τα έχω ψάξει τα στατιστικά, αυτό είναι απλώς η αποψή μου, δεν θέλω να παρασύρω κανέναν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα πες όλα. Από τον κορονοιό πεθαίνουν κυρίως 80ρηδες. Το εμβόλιο δεν κοιτάει ηλικία. Μπορεί το κορίτσι να μην κόλλαγε ποτέ HPV. Και αν πάθαινε καρκίνο θα ήταν σε μεγάλη ηλικία.

Το ρίσκο του οριζόντιου εμβολιασμού αξίζει μόνο για σοβαρές ασθένειες όπως φυματίωση, πολυομυελίτιδα και όχι για γρίπη, covid και HPV. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν τα έχω ψάξει τα στατιστικά, αυτό είναι απλώς η αποψή μου, δεν θέλω να παρασύρω κανέναν.
οχι και παλι οχι

απο εμβολιο λεμε οι νεκροι μετριουνται στα δακτυλα. 1 εξηνταρης μεχρι στιγμης στο 1 εκ εμβολιασθεντων.

απο κορονοιο εχουν πεθανει ηδη 55 ατομα κατω των 39 . και 1141 απο 40-64 ετων.

καλα αλλα νουμερα γραφω αλλα φανταζεσαι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
όσο περισσότεροι πεθαίνουμε, τόσο λιγότεροι κινδυνεύουμε να πεθάνουμε λεω γω:2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τυπε οι ψεκασμενοι κανανε μυστικες ερευνες και βρηκαν οτι οσοι εμβολιαστουν θα παθουν στο μελλον απο φυματιωση μεχρι σκορβουτο...
Τύπε, εγώ πάντως έχω αρχίσει να βγάζω τρίτο @.

Το λες και καλό και όχι παρενέργεια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.086
Πόντοι
1.706
Θέλεις να βάλουμε τώρα αμέσως screenshot την απόδοση ΦΠΑ Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου;
Τύπε εδώ σε έχουμε προκαλέσει να βάλουμε συμβάσεις εργασίας με pfizer και εσύ μας λες για απόδοση φπα; :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ. Ο πρώτος τύπος που έμαθα πως άρπαξε Κορονοιό, από το πρώτο κύμα, διασωληνώθηκε και έζησε. Τώρα κυκλοφοράει με φιάλη οξυγόνου μόνιμα και έχει ΧΑΠ
σε 13 χρόνια στις 7 σεπτεμβρίου 3μισι το μεσημέρι θα πάθεις σκλήρυνση κατά πλάκας από το σημερινό εμβόλιο. Να θυμηθείς να μνημονεύεις την Νένα που το προέβλεψε μασουλώντας αποξηραμένες χυμένες καπότες του μακαρίτη Πητ Παπαδάκου.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
οχι και παλι οχι

απο εμβολιο λεμε οι νεκροι μετριουνται στα δακτυλα. 1 εξηνταρης μεχρι στιγμης στο 1 εκ εμβολιασθεντων.

απο κορονοιο εχουν πεθανει ηδη 55 ατομα κατω των 39 . και 1141 απο 40-64 ετων.

καλα αλλα νουμερα γραφω αλλα φανταζεσαι?
Και 1 στους 1εκ. να είναι προτιμητέο να κολλήσω HPV ή γρίπη παρά να παίζω με την παράλυση στα 20. Αχρείαστο και αφύσικο στρες θα είναι το εμβόλιο. Γιατί νομίζω ότι σε έναν υγιή άνθρωπο που αθλείται δεν θα φτάσει το HPV να κάνει καρκίνο στα 40 ή να διασωληνωθεί από γρίπη. Αυτοί οι 1141 μπορεί να είχαν κι άλλα ιατρικά θέματα, χαμηλό ανοσοποιητικό κλπ. Ενώ το εμβόλιο; Έχει βρει ποτέ κανένας γιατί κάποιοι παραλύουν; Είναι θέμα κακής υγείας; Είναι τυχαίο; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μειώσω αυτό το ρίσκο των παρενεργειών.

Με τη φυματίωση ή άλλη σοβαρή ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει θέματα χειρότερα από παράλυση ακόμα και σε υγιή θα είναι αλλιώς.

Δεν είναι όλα απλή στατιστική.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις ανησυχίες μου.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Για ποιο λόγο όμως να μας υποχρεώσουν Για το διαβατήρια
Τι θα κερδίσουν;;;;;;;;;;;;;;
Ξέρω γω, τι κερδίζουν με τις ταυτότητες στα σκυλιά και τα πρόβατα; Μια καλύτερη διαχείριση του ζωικού τους κεφαλαίου ίσως;

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εαν κανατε τον κοπο να διαβαζετε τα επισημα στοιχεια του κρατους θα βλεπατε οτι μεταξυ 16 και 17 υπηρξε μια αυξηση θανατων κατα 6000 και πανω.Κανενας δεν ασχοληθηκε.Το 20 που ειχαμε παλι αυξηση κατα 6000 θανατων μας εχετε πρηξει τα αρχιδια και τρεχετε πανικοβλητοι.Βεβαια για να τα διαβασεις πρεπει να τα βρεις πρωτα και μετα να τα καταλαβεις.Το ελαχιστο απαραιτητο IQ πιθηκου ,το οποιο το στερειστε.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• Θνησιμοτητα Ελλας 1.JPG
    Θνησιμοτητα Ελλας 1.JPG
    38 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Θνησιμοτητα Ελλας.JPG
    Θνησιμοτητα Ελλας.JPG
    133,8 KB · Εμφανίσεις: 59

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ξέρω γω, τι κερδίζουν με τις ταυτότητες στα σκυλιά και τα πρόβατα; Μια καλύτερη διαχείριση του ζωικού τους κεφαλαίου ίσως;
οι ταυτότητες στα σκυλιά και στα πρόβατα είναι για καλύτερη διαχείριση ζωικού κεφαλαίου. Μάλιστα. Δεν θέλω να σε μειώσω αλλά έφτασα πολύ κοντά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τη δυσπιστία σας για το εμβόλιο, αφού μας καθοδηγεί το Ισραήλ, σε αυτό το δρόμο
....Το Ισραήλ έχει χορηγήσει δύο δόσεις εμβολίου κατά της COVID-19 σε περισσότερους από τους μισούς από τα 9,3 εκατομμύρια του πληθυσμού του, δήλωσε σήμερα υγειονομικός αξιωματούχος της χώρας, στο πλαίσιο μιας ταχείας εκστρατείας εμβολιασμού κατά της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός η οποία έχει βοηθήσει τη χώρα να αρχίσει να αναδύεται από τα κλεισίματα που επιβάλλει η πανδημία.......
Αν δημιουργούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, δεν θα είχαν φανεί, αφού έχουν πάρει και τις δύο δόσεις πάνω από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι;
πηγή https://www.capital.gr/diethni/3534...di-emboliastei-kai-me-tis-duo-doseis-emboliou
Παρε και αυτο Ιωαννη που δειχνει τα οφελη ΚΑΙ για τις διασωληνωσεις

"Η νέα μελέτη δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Morbidity and Mortality Weekly Report, την οποία εκδίδει το αμερικανικό κέντρο λοιμώξεων (CDC)."

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Παρε και αυτο Ιωαννη που δειχνει τα οφελη ΚΑΙ για τις διασωληνωσεις

"Η νέα μελέτη δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Morbidity and Mortality Weekly Report, την οποία εκδίδει το αμερικανικό κέντρο λοιμώξεων (CDC)."
Η μειωση του κλασματος των διασωληνωμενων >70/<50 οφειλεται σε αυξηση των διασωληνωμενων <50 και οχι σε πραγματικη μειωση των >70.Και μαλιστα η αυξηση των <50 γινεται μετα τον πρωτο εμβολιασμο.Πριν πεταξεις την μαλακια σου διαβασε πρωτα την εργασια.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Τιμωρια 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων στην Παναχαικη. Γιατι αλλιως γεματο θα ηταν το γηπεδο :huh:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και 1 στους 1εκ. να είναι προτιμητέο να κολλήσω HPV ή γρίπη παρά να παίζω με την παράλυση στα 20. Αχρείαστο και αφύσικο στρες θα είναι το εμβόλιο. Γιατί νομίζω ότι σε έναν υγιή άνθρωπο που αθλείται δεν θα φτάσει το HPV να κάνει καρκίνο στα 40 ή να διασωληνωθεί από γρίπη. Αυτοί οι 1141 μπορεί να είχαν κι άλλα ιατρικά θέματα, χαμηλό ανοσοποιητικό κλπ. Ενώ το εμβόλιο; Έχει βρει ποτέ κανένας γιατί κάποιοι παραλύουν; Είναι θέμα κακής υγείας; Είναι τυχαίο; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μειώσω αυτό το ρίσκο των παρενεργειών.

Με τη φυματίωση ή άλλη σοβαρή ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει θέματα χειρότερα από παράλυση ακόμα και σε υγιή θα είναι αλλιώς.

Δεν είναι όλα απλή στατιστική.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις ανησυχίες μου.
Πάλι λάθος κάνεις. Και η γρίπη έχει σκοτώσει υγιεις 40ριδες. Απλά πολύ πιο λίγους από τον κορονοιο. Και δεν φισκαρει τόσο τα νοσοκομεία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν στα πρήζουν να κανεις και το εμβόλιο της γρίπης. Σε υγιείς 30ριδες και 40ριδες που δουλεύουν σε νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία τους πρήζουν κι αυτους να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης και πολύ σωστά.

Προτιμά λοιπόν να είσαι στους επόμενους 55 τριανταριδες νεκρούς από κορονοιο για να μην είσαι στους επόμενους 6 παράλυτους. Αφού δεν έχεις υπόψη σου τα νούμερα και παρουσιάζεις το μικρό για μεγάλο και το μεγάλο για μικρό.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Χθες στην Ακρόπολη είχε υπαίθρια συναυλία και είχαν μαζευτει εκεί μπροστά απ την ανηφόρα που βγάζει στα βραχάκια καμία 100αρια άτομα ο ένας πάνω στον αλλο.

Την ίδια ώρα μπορεί να φας 300αρα ενώ περπατάς μόνος σου επειδή ξέχασες να στείλεις SMS.
:confused:

Μετά τα όσα έγιναν στη Ν. Σμύρνη δεν υπάρχει πλέον ο παραμικρός έλεγχος, αν αυτό είναι λοκνταουν εγώ είμαι ο Σιφρεντι.

Απλά κρατάνε κλειστη την εστιαση και τις μετακινήσεις για να λένε ότι κάτι κανουν

Κρετινοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
χιλιες φορές λοκνταουν κανονικό παρα αυτο που συμβαινει τωρα ειναι κινέζικο βασανιστήριο για την εστιαση,ολος ο κόσμος να ειναι εξω και στον αλλον να του εχει κλεισει το μαγαζι...νομιζω οτι ο κανακαρης σας ειχε ολο το χρονο να κανει αυτα που επρεπε να κανει αλλα βεβαια...καλυτερα χιλιους μπατσους στα πανεπιστημια και αλλους τοσους εποπ (λες και δεν εχουμε φανταρους) ενω οι γιατροι και οι μεθ θα μας ειναι αχρηστοι μετα την πανδημια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom