Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Παπαευαγγέλου: Μικρό το ποσοστό των θανάτων εκτός ΜΕΘ. Είναι 20%!!!

τιποτα κυρα μου...ολα ρολοι
Όταν μιλάνε για θανάτους πρέπει να θυμούνται ότι είναι ζωές και όχι απλά νούμερα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
Όταν μιλάνε για θανάτους πρέπει να θυμούνται ότι είναι ζωές και όχι απλά νούμερα.
αστο τυπε...εδω ειμαστε τερμα στους αριθμολαγνους...
οι αριθμοι να πηγαινουν καλα και το κομμα ποιος της γαμαει της ζωες...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οι αυτοκτονίες από τη καραντίνα είναι θάνατοι? Γιατί κανένας από τους καραντινόκαυλους, όχι μόνο δεν τις μετράει αλλά τις εξαφανίζουν και εντέχνως.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τι βλέπω:embarrased:
Κωλοτούμπα ο Εκλερ; Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα.Μάλλον μέτρησε η κομματική ιδιότητα και όχι η επαγγελματική :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Εδω ειναι η λυση για την πανδημια ... USSR :cheesy:

του την λεει και ο ζαιος για τους 7.500 νεκρους δηλ τους λιγοτερους με διαφορα απο τα αλλα ευρωπαικα κρατη με παρομοιο πληθυσμο και με το πεμπτο καλυτερο ποσοστο σε αναλογια σε ολοκληρη την Ευρωπη ...
ΑΠΑΙΧΤΟΙ :rockon:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πως διαφωνω με το νεο λοκνταουν".......ποιο εμβολιο εμβολιο εκανες?....ηρεμα ρωταω!

Χαχα, το περίμενα πως κάποιος θα το έγραφε αυτό κάποια στιγμή.

Για αυτό και από τότε που έβαλα φωτογραφίες από τον εμβολιασμό και το test που είχα πάνω από 30.000 ΑU δεν αναφέρθηκα ξανά σε αυτό το θέμα. Τα είχα γράψει όταν ανακοινώθηκε το δεύτερο lockdown, αρχές Νοέμβριου.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τι βλέπω:embarrased:
Κωλοτούμπα ο Εκλερ; Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα.Μάλλον μέτρησε η κομματική ιδιότητα και όχι η επαγγελματική

Τα γραπτά μένουν κλώνε.

Ποτέ δεν έχω γράψει ότι συμφωνώ με το lockdown, έχω γράψει πως αντιλαμβάνομαι την λογική του παρότι διαφωνώ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να κολλάτε πολιτικές ετικέτες στους άλλους θα πρέπει να διαβάζετε και τα γραφόμενα…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τα δύο δράμια μυαλό άστο να το κρίνει η σταδιοδρομία μου καλύτερα κ όχι εσύ

Όπως σε βολεύει δηλαδή θα γίνονται οι κρίσεις. Εδώ εσύ ο πουθενάς κρίνεις επιστήμονες που μιλάν επώνυμα και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στον χώρο της ιατρικής, αλλά εσύ είσαι ο Πάππας, δεν αγγίζεσαι…

Aν θες ελα σήμερα στο nişantaşi να με συναντήσεις

Κάτσε λίγο γιατί κάπου το έχασες. Στο ελληνικό bourdela είμαστε. Για ραντεβού στο Νισάντασι να απευθυνθείς στον Σαλή Ογλού Χασάν που γράφει στο bourdela.tr

Επίσης δυ υπάλληλος δεν μπορεί να μιλάει για ΛΟΚ ντάουν διότι δεν το νιώθεις στο πετσί του

Τρικυμία εν κρανίω. Δεν είμαι Δ.Υ.

Τέλος αφού είσαι κατά lock down τότε συμφωνείς ότι ο Κούλης κάνει λάθος επί του θέματος αυτού;;;;
Ναι ή όχι;;;

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι, είναι ό,τι δεν αποδεικνύεται το σωστό ή το λάθος. Δεν είναι μαθηματικά. Για κάθε έναν Leclerc που πιστεύει πως είναι λάθος, υπάρχουν άλλοι 2 που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης πράττει σωστά.

Ο Μητσοτάκης κάνει πολιτική, και έχω αναφερθεί λεπτομερώς στο παρελθόν για τα μέτρα.

Πάρε παράδειγμα τον χαζούλη τον kolobourda που είναι εκ πεποιθήσεως αντικυβερνητικός. Κι αυτός και άλλοι ήταν εναντίων των μέτρων για να αυξηθούν τα κρούσματα και να γκρινιάζουν μετά για γεμάτες ΜΕΘ και κακή διαχείριση. Τα post που έκαναν τον Νοέμβριο (όταν είχαμε 100 θανάτους την ημέρα) υπάρχουν.

Όπως υπάρχουν και οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωναν ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα ενώ οι ίδιοι όταν είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα φώναζαν ό,τι κακώς κλείνει η αγορά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις την καλύτερη διαχείριση την κάνει στα λόγια αυτός που δεν παίρνει τις αποφάσεις, αυτός που τις παίρνει είναι και κερατάς και δαρμένος.

Η Ελλάδα αναλόγως των επιδημιακών δεικτών ακολουθεί την πεπατημένη και ο λόγος είναι όλοι αυτοί που περιμένουν την ευκαιρία να πουν την σαχλαμάρα τους.

Σου λέω λοιπόν πως δεν είχαμε πάρει μέτρα τόσο αυστηρά και είχαμε τη κατάσταση που είμαστε τώρα από θέμα νοσηρότητας (δεν σου λέω χειρότερα, το ίδιο).
Τρολ, χαζούληδες, βλαμμένα, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που τώρα γκρινιάζουν για το lockdown θα χαλούσαν τον κόσμο με το «τι έκανε το κράτος», «ακόμα και η Γερμανία έκλεισε το λιανεμπόριο», «ακόμα και στην Ιταλία η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική», κ.λπ. κ.λπ.

Όπως έχω ξαναγράψει, καλύτερα να σε κατηγορούν για τα μέτρα που πήρες, παρά να σε κατηγορούν γι΄ αυτά που δεν πήρες… Αυτό το δόγμα εφαρμόζεται…

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τα γραπτά μένουν κλώνε.

Ποτέ δεν έχω γράψει ότι συμφωνώ με το lockdown, έχω γράψει πως αντιλαμβάνομαι την λογική του παρότι διαφωνώ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να κολλάτε πολιτικές ετικέτες στους άλλους θα πρέπει να διαβάζετε και τα γραφόμενα…
Αναμένω Άλεξ , Μπαρόκ κτλ σύντομα να αρχίσουν να λένε παρόμοια με τα παραπάνω :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.190
Πόντοι
2.606
Λοκνταουν σήμερα: επίσκεψη για κάποια αγορά στο Χαλάνδρι (ποδήλατο :happy::happy::happy::happy:).

Χωρίς μήνυμα (ξεχάστηκα λόγω βιασύνης), περίπου 4 ώρες μέχρι να επιστρέψω. Κανένας έλεγχος, από κανέναν.
Στις πλατείες χαμός με οικογένειες, παρέες κλπ, στους κεντρικούς δρόμους χαμός, στα μαγαζιά που έχουν φαγητό με οποιαδήποτε μορφή χαμός.

Για ποιον λόγο κρατάνε ακόμη τα μικρά καταστήματα κλειστά δε μπορώ να το καταλάβω....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Όπως σε βολεύει δηλαδή θα γίνονται οι κρίσεις. Εδώ εσύ ο πουθενάς κρίνεις επιστήμονες που μιλάν επώνυμα και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στον χώρο της ιατρικής, αλλά εσύ είσαι ο Πάππας, δεν αγγίζεσαι…

Κάτσε λίγο γιατί κάπου το έχασες. Στο ελληνικό bourdela είμαστε. Για ραντεβού στο Νισάντασι να απευθυνθείς στον Σαλή Ογλού Χασάν που γράφει στο bourdela.tr

Τρικυμία εν κρανίω. Δεν είμαι Δ.Υ.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι, είναι ό,τι δεν αποδεικνύεται το σωστό ή το λάθος. Δεν είναι μαθηματικά. Για κάθε έναν Leclerc που πιστεύει πως είναι λάθος, υπάρχουν άλλοι 2 που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης πράττει σωστά.

Ο Μητσοτάκης κάνει πολιτική, και έχω αναφερθεί λεπτομερώς στο παρελθόν για τα μέτρα.

Πάρε παράδειγμα τον χαζούλη τον kolobourda που είναι εκ πεποιθήσεως αντικυβερνητικός. Κι αυτός και άλλοι ήταν εναντίων των μέτρων για να αυξηθούν τα κρούσματα και να γκρινιάζουν μετά για γεμάτες ΜΕΘ και κακή διαχείριση. Τα post που έκαναν τον Νοέμβριο (όταν είχαμε 100 θανάτους την ημέρα) υπάρχουν.

Όπως υπάρχουν και οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωναν ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα ενώ οι ίδιοι όταν είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα φώναζαν ό,τι κακώς κλείνει η αγορά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις την καλύτερη διαχείριση την κάνει στα λόγια αυτός που δεν παίρνει τις αποφάσεις, αυτός που τις παίρνει είναι και κερατάς και δαρμένος.

Η Ελλάδα αναλόγως των επιδημιακών δεικτών ακολουθεί την πεπατημένη και ο λόγος είναι όλοι αυτοί που περιμένουν την ευκαιρία να πουν την σαχλαμάρα τους.

Σου λέω λοιπόν πως δεν είχαμε πάρει μέτρα τόσο αυστηρά και είχαμε τη κατάσταση που είμαστε τώρα από θέμα νοσηρότητας (δεν σου λέω χειρότερα, το ίδιο).
Τρολ, χαζούληδες, βλαμμένα, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που τώρα γκρινιάζουν για το lockdown θα χαλούσαν τον κόσμο με το «τι έκανε το κράτος», «ακόμα και η Γερμανία έκλεισε το λιανεμπόριο», «ακόμα και στην Ιταλία η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική», κ.λπ. κ.λπ.

Όπως έχω ξαναγράψει, καλύτερα να σε κατηγορούν για τα μέτρα που πήρες, παρά να σε κατηγορούν γι΄ αυτά που δεν πήρες… Αυτό το δόγμα εφαρμόζεται…
Δυ
Τι μαλακίες μου γράφεις να έρθω στην Αθήνα στο υγεία
Δλδ bou com είναι μόνο η Αθήνα;;
Άμα θες ελα στο φυλάκιο γεμιστης

Το πουθενάς ;;; Μού άρεσε κ το κρατάω ,,,,,,να το διαβάζουν οι άλλοι κ να γελάνε μαζί σου

Επίσης κρίνω του πληρωμένους από το κόμμα γιατρούς της επιτροπής λομοξιολωγων που Μαδρίτη οχ επειδή δεν είχαμε μάσκες σε οαραμυθιαζαν ότι δεν παίζει ρόλο η μάσκα το 2020

Επίσης ιό κ εμβόλιο δεν έχω κρίνει ποτέ αλλά καραντίνα ΛΟΚ ντάουν μπορώ να το κρίνω
Τέλος δεν έχεις αρχιδια να παραδεχτείς ότι ο Κούλης τα έκανε σκατα παρά το παίζεις πλαγίως το παιχνίδι
Σε ρώτησα εφόσον αν ο Κούλης έκανε λάθος ναι ή όχι κ δεν απαντάς

Προδίδεται ότι είσαι κομματοσκυλο κ χαραμοφάηδες σαν κ σένα κομματοσκυλο φαληρισαμε την Ελλάδα
Φιλικά ο.πουθενας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αναμένω Άλεξ , Μπαρόκ κτλ σύντομα να αρχίσουν να λένε παρόμοια με τα παραπάνω :coffee:
Ρε Κυριάκο κάτι λάθος κάνουμε

Πάμε κ εμείς να κόψουμε μισθό ,μεροκάματο από κουλη

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τι να σου πω..:dunno:Όταν τελείωσα σπουδές και στρατούς και έξτρα σπουδές είπα να κάνω κάτι παραπάνω στη ζωή μου από το να διοριστώ και να γίνω ένα άχρηστο ρεμάλι τρώω από τις σάρκες του κράτους..
Σε λάθος χώρα βασίστηκα :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Εδώ ο εκλερ λέει θα ήθελε πιο αυστηρό ΛΟΚ ντάουν
Τι διαβάζουμε ρε πουστη μου από συνδικαλιστές της νδ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αυτοί τουλάχιστον είχαν κάνει κριτική για "Πάρνηθα" ο ένας και για "Ικαρία" ο άλλος, και δεν ντρεπόταν να πουν ότι είναι φιλικά προσκείμενοι στον κούλη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Λοκνταουν σήμερα: επίσκεψη για κάποια αγορά στο Χαλάνδρι (ποδήλατο :happy::happy::happy::happy:).

Χωρίς μήνυμα (ξεχάστηκα λόγω βιασύνης), περίπου 4 ώρες μέχρι να επιστρέψω. Κανένας έλεγχος, από κανέναν.
Στις πλατείες χαμός με οικογένειες, παρέες κλπ, στους κεντρικούς δρόμους χαμός, στα μαγαζιά που έχουν φαγητό με οποιαδήποτε μορφή χαμός.

Για ποιον λόγο κρατάνε ακόμη τα μικρά καταστήματα κλειστά δε μπορώ να το καταλάβω....
Γιατί πολλούς λόγους, πρώτον επειδή φοβούνται ότι αν συνεχίσουν έτσι τα κρούσματα θα τους κατηγωρήσει η αντιπολίτευση ότι εν μέσω πανδημίας άνοιξαν τα μαγαζιά...μη κοιτάς που τώρα τους παρακαλάνε να τα ανοίξουν...δεύτερων επειδή αν ανοίξουν τα μικρά μαγαζιά θα σκούξουν οι φίλοι τους που έχουν τα mall και τα εμπορικά που εξ ορισμού δεν μπορούν να ανοίξουν...

και εν τέλη γιατί ο Κυριάκος είναι ο κλασικός Ελληνάρας...κάνε ότι θες αρκεί να μη σε βλέπει η γειτωνιά..δε πα να νομοθετούν μαλακίες...αρκεί που νομοθετούν...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Ο Κούλης είναι κωλοφαρδις που δεν έχει αντιπολίτευση κ σοβαρό αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ κ ΠΑΣΟΚ
Ο ένας έκλεψε την ψήφο με τα λεφτά υπάρχουν

Ο άλλος με ένα νόμο κ ένα νομοσχέδια θα σχισουμε το μνημονειο

Κ ο Κούλης με το βασικός μας πυλώνας είναι ο εε κ έκλεψε την ψήφο του εε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Κούλης είναι κωλοφαρδις που δεν έχει αντιπολίτευση κ σοβαρό αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ κ ΠΑΣΟΚ
Ο ένας έκλεψε την ψήφο με τα λεφτά υπάρχουν

Ο άλλος με ένα νόμο κ ένα νομοσχέδια θα σχισουμε το μνημονειο

Κ ο Κούλης με το βασικός μας πυλώνας είναι ο εε κ έκλεψε την ψήφο του εε
Κ δυστυχώς υπάρχουν κοματοσκυλα το 2021

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
όπως πάντα...για το πολιτικό κόστος και για τα μεγάλα πορτοφόλια υποφέρει και καταστρέφεται ο μικρός και μικρομεσαίος επιχειρηματίας...όταν έρθει η ώρα της φορολογικής δήλωσης και των συγκεντρωτικών κτλπ θα ήθελα πολύ να τους δείξει @@ της η αγορά βέβαια...όπως έπρεπε να έχει γίνει και μετα τέλη κυκλοφορίας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom