Τα δύο δράμια μυαλό άστο να το κρίνει η σταδιοδρομία μου καλύτερα κ όχι εσύ
Όπως σε βολεύει δηλαδή θα γίνονται οι κρίσεις. Εδώ εσύ ο πουθενάς κρίνεις επιστήμονες που μιλάν επώνυμα και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στον χώρο της ιατρικής, αλλά εσύ είσαι ο Πάππας, δεν αγγίζεσαι…
Aν θες ελα σήμερα στο nişantaşi να με συναντήσεις
Κάτσε λίγο γιατί κάπου το έχασες. Στο ελληνικό bourdela είμαστε. Για ραντεβού στο Νισάντασι να απευθυνθείς στον Σαλή Ογλού Χασάν που γράφει στο bourdela.tr
Επίσης δυ υπάλληλος δεν μπορεί να μιλάει για ΛΟΚ ντάουν διότι δεν το νιώθεις στο πετσί του
Τρικυμία εν κρανίω. Δεν είμαι Δ.Υ.
Τέλος αφού είσαι κατά lock down τότε συμφωνείς ότι ο Κούλης κάνει λάθος επί του θέματος αυτού;;;;
Ναι ή όχι;;;
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι, είναι ό,τι δεν αποδεικνύεται το σωστό ή το λάθος. Δεν είναι μαθηματικά. Για κάθε έναν Leclerc που πιστεύει πως είναι λάθος, υπάρχουν άλλοι 2 που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης πράττει σωστά.
Ο Μητσοτάκης κάνει πολιτική, και έχω αναφερθεί λεπτομερώς στο παρελθόν για τα μέτρα.
Πάρε παράδειγμα τον χαζούλη τον kolobourda που είναι εκ πεποιθήσεως αντικυβερνητικός. Κι αυτός και άλλοι ήταν εναντίων των μέτρων για να αυξηθούν τα κρούσματα και να γκρινιάζουν μετά για γεμάτες ΜΕΘ και κακή διαχείριση. Τα post που έκαναν τον Νοέμβριο (όταν είχαμε 100 θανάτους την ημέρα) υπάρχουν.
Όπως υπάρχουν και οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωναν ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα ενώ οι ίδιοι όταν είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα φώναζαν ό,τι κακώς κλείνει η αγορά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις την καλύτερη διαχείριση την κάνει στα λόγια αυτός που δεν παίρνει τις αποφάσεις, αυτός που τις παίρνει είναι και κερατάς και δαρμένος.
Η Ελλάδα αναλόγως των επιδημιακών δεικτών ακολουθεί την πεπατημένη και ο λόγος είναι όλοι αυτοί που περιμένουν την ευκαιρία να πουν την σαχλαμάρα τους.
Σου λέω λοιπόν πως δεν είχαμε πάρει μέτρα τόσο αυστηρά και είχαμε τη κατάσταση που είμαστε τώρα από θέμα νοσηρότητας (δεν σου λέω χειρότερα, το ίδιο).
Τρολ, χαζούληδες, βλαμμένα, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που τώρα γκρινιάζουν για το lockdown θα χαλούσαν τον κόσμο με το «τι έκανε το κράτος», «ακόμα και η Γερμανία έκλεισε το λιανεμπόριο», «ακόμα και στην Ιταλία η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική», κ.λπ. κ.λπ.
Όπως έχω ξαναγράψει, καλύτερα να σε κατηγορούν για τα μέτρα που πήρες, παρά να σε κατηγορούν γι΄ αυτά που δεν πήρες… Αυτό το δόγμα εφαρμόζεται…