Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
που έχει ακουστεί ξανά αυτό τοευφάνταστο? Ρε τους μπαχαλάκηδες τι σκέφτηκαν πάλι :confused:
ρε μεγαλε ειναι γνωστο το κομπλεξ σου για τον ευαγγελο επειδη σας γαμαει συνεχως, αλλα αν δεν εχει να πεις κατι, καλυτερα μην λες τιποτα...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ρε μεγαλε ειναι γνωστο το κομπλεξ σου για τον ευαγγελο επειδη σας γαμαει συνεχως, αλλα αν δεν εχει να πεις κατι, καλυτερα μην λες τιποτα...
εγώ τον πάω τον βαγγέλα μην με μπερδεύεις με οπαδικά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.125
Πόντοι
26.141
Η δικαιοσύνη μίλησε. δεν είμαι θωμαϊδης εγώ!
Πρίγκηπα έχω ένα χωράφι
Το νοικιάζω σε εσένα για δέκα χρόνια με συμβολαιογραφική πράξη
Εσύ το καλλιεργείς κ βάζεις χασίς κ σε πιάνουν
Εγώ δε φταίω καθόλουδιοτι καταθέτω στον εισαγγελέα το μισθωτηριο

Επίσης ένα κοντέινερ άδικο που φορτώνεται δεν ξέρει ούτε ο καπετάνιος τι έχει μέσα το κάθε κοντέινερ αφού το κοντεινεραδικο ναυλωνεται από πολλές εταιρίες σσ μπορεί κ χίλιες ταυτόχρονα κ κάνει δρομολόγιο παίρνει δέκα αφήνει είκοσι μετά παίρνει πεντακόσια αφήνει τριακόσια
Οπότε πέρα από το χαρακτηρισμό του κοντέινερ εύθραυστα, υγρά ,επικυνδηνα ,, ο καπετάνιος δεν ξέρει τι έχουν μέσα

Ο δε ιδιοκτήτης δεν ξέρει ούτε αυτός

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Πρίγκηπα έχω ένα χωράφι

Επίσης ένα κοντέινερ άδικο που φορτώνεται δεν ξέρει ούτε ο καπετάνιος τι έχει μέσα το κάθε κοντέινερ αφού το κοντεινεραδικο ναυλωνεται από πολλές εταιρίες σσ μπορεί κ χίλιες ταυτόχρονα κ κάνει δρομολόγιο παίρνει δέκα αφήνει είκοσι μετά παίρνει πεντακόσια αφήνει τριακόσια
Οπότε πέρα από το χαρακτηρισμό του κοντέινερ εύθραυστα, υγρά ,επικυνδηνα ,, ο καπετάνιος δεν ξέρει τι έχουν μέσα

ναι δεν είναι έτσι αλλά δεν θα πω περισσότερα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.125
Πόντοι
26.141
Επίσης Μαρινάκης αγγελικουσης Οικονόμου δεν περιμένουν να κερδίσουν από πωλήσεις ναρκωτικών αλλά από ναυλώσεις κ μετοχές

Είμαι ασχετος από ναυτιλιακα το παραδέχομαι όμως αλλά...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
Πρίγκηπα έχω ένα χωράφι

τι του απαντας ρε συ τωρα???!!!!
δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω ο μαρινακης!!!ουτε ιδιοκτητης, ουτε μισθωτης, ουτε κοντεινερ ναυλωσε, ουτε μουτσος, ουτε τιποτα!!!!τα ονοματα ολων αυτων ειναι γνωστα...τα ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου
η μονη σχεση του μαρινακη ειναι ενα εμβασμα στην εταιρεια του νοορ1 ενα χρονο πριν, απο τα εκατονταδες εμβασματα που ειχε αυτη η εταιρεια για μεταφορες πετρελαιου που εκανε (παραλληλα με την εμπορια ναρκωτικων)....
ειναι σαν να παω να φαω μια μπριζολα στο εστιατοριο της ηθοποιου - βιζιτας που πιασανε για διακινηση κοκας, να πληρωσω με καρτα και μετα να με κατηγορουν οτι εδωσα λεφτα στην τυπισσα που εκανε εμπορια κοκας!!!!!
μονο στο ελλαδισταν των συριζανελ αυτα!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Το μπουζουκι ειναι ευγενες οργανο,καλο θα ειναι να μην μπαινει στην ιδια προταση με τη λεξη μπατσος που μονο αποστροφη φερνει!
Όση αποστροφή και να σου φέρνει, αν έρθουν να σου σπάσουν το μαγαζί/αυτοκίνητο/σπίτι μπαχαλάκηδες, αυτούς θα ψάχνεις, κλαίγοντας κιόλας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.125
Πόντοι
26.141
τι του απαντας ρε συ τωρα???!!!!
δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω ο μαρινακης!!!ουτε ιδιοκτητης, ουτε μισθωτης, ουτε κοντεινερ ναυλωσε, ουτε μουτσος, ουτε τιποτα!!!!τα ονοματα ολων αυτων ειναι γνωστα...τα ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου
η μονη σχεση του μαρινακη ειναι ενα εμβασμα στην εταιρεια του νοορ1 ενα χρονο πριν, απο τα εκατονταδες εμβασματα που ειχε αυτη η εταιρεια για μεταφορες πετρελαιου που εκανε (παραλληλα με την εμπορια ναρκωτικων)....
ειναι σαν να παω να φαω μια μπριζολα στο εστιατοριο της ηθοποιου - βιζιτας που πιασανε για διακινηση κοκας, να πληρωσω με καρτα και μετα να με κατηγορουν οτι εδωσα λεφτα στην τυπισσα που εκανε εμπορια κοκας!!!!!
Εγώ τα ξέρω τα Τάκη από πρώτο χέρι
Ούτε μπόρεσαν να βρουν σχέση τριγωνικής ιδιοκτησίας του γιαννουσακη με Μαρινάκη σε καμία εταιρία κ ούτε καν συνδιοκτησια
Ουδεμία σχέση ούτε συναλλαγή γιαννουσακη με Μαρινάκη

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
σούσι αν δεν απατώμαι. και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι γνώριζε :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
Παπαευαγγέλου: Μικρό το ποσοστό των θανάτων εκτός ΜΕΘ. Είναι 20%!!!

τιποτα κυρα μου...ολα ρολοι

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Όση αποστροφή και να σου φέρνει, αν έρθουν να σου σπάσουν το μαγαζί/αυτοκίνητο/σπίτι μπαχαλάκηδες, αυτούς θα ψάχνεις, κλαίγοντας κιόλας.
:2funny: :2funny: :2funny: 4 φορες εγινε,δεν επιασαν κανενα...2 φορες τους τσιμπησα λιγο πριν την κανουν ,μαντεψε ποιος τους εψαχνε!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
θα εκανα και αλλα μετα : θα καταργουσα τις εκλογες, θα εκανα ισοβιο προεδρο της δημοκρατιας τον κυριο μαρινακη, θα ανασκολοπιζα τους βαζελους και θα εστελνα σε ξερονησια τους μπαοκτζηδες και τους αεκτζηδες....
Tυπε, ο προεδρος δεν ειναι ανωτερος απο τον...........προεδρο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.125
Πόντοι
26.141
:2funny: :2funny: :2funny: 4 φορες εγινε,δεν επιασαν κανενα...2 φορες τους τσιμπησα λιγο πριν την κανουν ,μαντεψε ποιος τους εψαχνε!
Eμενα πάνω από έξι φορές κ πλέον βαριέμαι να γοναζω τους μπάτσους αφού πιο πολύ βρωμοζουν το μέρος με τη σκόνη παρά κανονική ερευνα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Eμενα πάνω από έξι φορές κ πλέον βαριέμαι να γοναζω τους μπάτσους αφού πιο πολύ βρωμοζουν το μέρος με τη σκόνη παρά κανονική ερευνα
ισχυει,η σημανση τα κανει ολα ταναπου και στο τελος σου λεει φοραγαν γαντια ...αν και με αυτους τους μπατσους δεν εχω προβλημα...αυτο ειναι κανονικο επαγγελμα,κατι ψαχνουν κατι βρισκουν η δε βρισκουν.....αυτοι απο τα ταχυρυθμα σεμιναρια ειναι μαστιγα....κλαυσιγελος κανονικος....

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Επιμένεις να αποφεύγεις την απάντηση. Λογικό. Τι να απαντήσεις άλλωστε για μια κυβέρνηση που προσλαμβάνει αστυνομικούς για τα πανεπιστήμια με ΚΛΕΙΣΤΑ πανεπιστήμια και δεν ενισχύει τα νοσοκομεία με ΓΕΜΑΤΕΣ μεθ.

Επαναλαμβάνεσαι σε λιγότερο από μια βδομάδα. Τα έχουμε πει:

Screenshot_1.jpg

Στα ακριβώς κάτω post από το δικό σου οι ειδικοί επιστήμονες του σιναφιού σου αναλύουν για τον ιό που δεν είναι επικίνδυνος.

Προσλήψεις για να βολευτούν οι ψηφοφόροι του Κούλη για έναν ιό που δεν είναι επικίνδυνος;

Έλα… σοβαρευτείτε και τηρήστε ενιαία στάση. Σκορποχώρι γίνατε… :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κ εσύ άσχετος εμπορικά κ κομματοσκυλο δεν μπορείς να γράφεις για καραντινες

Έχεις 2 δράμια μυαλό να αντιληφθείς πως είμαι εναντίον του lockdown και το έχω γράψει 10 φορές, ενώ πριν 3-4 μέρες πάλι έβαλα εκ νέου screenshot για να το ξαναδιαβάσουν οι χαζούληδές;

Εγώ απορώ αν έχεις αρχιδια να πεις τις μπούρδες σου

Εγώ γράφω και στο fb με ονοματεπώνυμο.

Μπορώ να σε συναντήσω και αύριο είτε στο ΥΓΕΙΑ είτε στο ιατρείο να δούμε ποιος τα γράφει και ποιος κρύβεται.

Και θα δεις στις αναρτήσεις μου, που υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τον Νοέμβριο , που όπως κι εδώ έγραφα πως διαφωνώ με το νέο lockdown.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.125
Πόντοι
26.141
Έχεις 2 δράμια μυαλό να αντιληφθείς πως είμαι εναντίον του lockdown και το έχω γράψει 10 φορές, ενώ πριν 3-4 μέρες πάλι έβαλα εκ νέου screenshot για να το ξαναδιαβάσουν οι χαζούληδές;

Μπορώ να σε συναντήσω και αύριο είτε στο ΥΓΕΙΑ είτε στο ιατρείο να δούμε ποιος τα γράφει και ποιος κρύβεται.

Και θα δεις στις αναρτήσεις μου, που υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τον Νοέμβριο , που όπως κι εδώ έγραφα πως διαφωνώ με το νέο lockdown.
Δεν μένω. Αθήνα
Τα δύο δράμια μυαλό άστο να το κρίνει η σταδιοδρομία μου καλύτερα κ όχι εσύ

Aν θες ελα σήμερα στο nişantaşi να με συναντήσεις να σου πω που τα έχω αναρτήσει κ τις αντιδράσεις μου στο σύλλογο μας

Επίσης δυ υπάλληλος δεν μπορεί να μιλάει για ΛΟΚ ντάουν διότι δεν το νιώθεις στο πετσί του
Σα να μιλάς σε εμένα για ωράριο 8-15 κ κατοχυρωμένα δημοσιοϋπαλληλιστικα ωράρια κ δικαιωματα

Τέλος αφού είσαι κατά lock down τότε συμφωνείς ότι ο Κούλης κάνει λάθος επί του θέματος αυτού;;;;
Ναι ή όχι;;;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606

"Πως διαφωνω με το νεο λοκνταουν".......ποιο εμβολιο εμβολιο εκανες?....ηρεμα ρωταω!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εγω πάντως δεν ανησυχώ καθόλου γιατί έρχονται τα έξυπνα self test ... ο τίτλος του άρθρου δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα ... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom