Πρίγκηπα έχω ένα χωράφι
Το νοικιάζω σε εσένα για δέκα χρόνια με συμβολαιογραφική πράξη
Εσύ το καλλιεργείς κ βάζεις χασίς κ σε πιάνουν
Εγώ δε φταίω καθόλουδιοτι καταθέτω στον εισαγγελέα το μισθωτηριο
Επίσης ένα κοντέινερ άδικο που φορτώνεται δεν ξέρει ούτε ο καπετάνιος τι έχει μέσα το κάθε κοντέινερ αφού το κοντεινεραδικο ναυλωνεται από πολλές εταιρίες σσ μπορεί κ χίλιες ταυτόχρονα κ κάνει δρομολόγιο παίρνει δέκα αφήνει είκοσι μετά παίρνει πεντακόσια αφήνει τριακόσια
Οπότε πέρα από το χαρακτηρισμό του κοντέινερ εύθραυστα, υγρά ,επικυνδηνα ,, ο καπετάνιος δεν ξέρει τι έχουν μέσα
Ο δε ιδιοκτήτης δεν ξέρει ούτε αυτός
τι του απαντας ρε συ τωρα???!!!!
δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω ο μαρινακης!!!ουτε ιδιοκτητης, ουτε μισθωτης, ουτε κοντεινερ ναυλωσε, ουτε μουτσος, ουτε τιποτα!!!!τα ονοματα ολων αυτων ειναι γνωστα...τα ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου
η μονη σχεση του μαρινακη ειναι ενα εμβασμα στην εταιρεια του νοορ1 ενα χρονο πριν, απο τα εκατονταδες εμβασματα που ειχε αυτη η εταιρεια για μεταφορες πετρελαιου που εκανε (παραλληλα με την εμπορια ναρκωτικων)....
ειναι σαν να παω να φαω μια μπριζολα στο εστιατοριο της ηθοποιου - βιζιτας που πιασανε για διακινηση κοκας, να πληρωσω με καρτα και μετα να με κατηγορουν οτι εδωσα λεφτα στην τυπισσα που εκανε εμπορια κοκας!!!!!
μονο στο ελλαδισταν των συριζανελ αυτα!!!!