Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο της ομάδας ψεκασμένων, με τίτλο:

«Η πανδημία είναι πρόσχημα της κυβέρνησης για να εξοντώσει τους μικρούς ιδιώτες γιατρούς.» :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Εγώ τύπε όμως είμαι πονηρεμένος μπαίνω πορνχαμπ με incognito window και έχω και adblocker...και έτσι ρίχνω μια μπουνιά στο κατεστημένο και στον γκέιτς που προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή μου με τα μασώνικα κομπιουτερ του :confused:
ακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
:confused: :confused: :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
ακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
Σαν αυτές στο matrix; :wink:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Δυο λεξεις ,τρεις βρισιες και πεντε μαλακιες.Θλιβερε
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Σαν αυτές στο matrix; :wink:
ναι τωρα που το λες, μπορει να το ειδα και στο ματριξ...
ή να το διαβασα στα βιβλια των σοφων της σιον...
δεν θυμαμαι...
:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυο λεξεις ,τρεις βρισιες και πεντε μαλακιες.Θλιβερε
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
προτιμας 2 τονους πελλετ ή 1 τονο κουτσουρα?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ναι τωρα που το λες, μπορει να το ειδα και στο ματριξ...
ή να το διαβασα στα βιβλια των σοφων της σιον...
δεν θυμαμαι...
:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προτιμας 2 τονους πελλετ ή 1 τονο κουτσουρα?
Θλιβερε
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Τύπε το έχω ακούσει και εγώ...λέγεται ότι ο Χρυσοχοίδης θα βγάλει μεγάλη μίζα από τη σιμενς που θα αναλάβει να προμηθεύσει τις μηχανές με διαγωνισμό με μια μόνο προσφορά όπως αυτή στο Ελληνικό :confused::confused::confused: και ότι θα έχεις την επιλογή να πληρώσεις ον λαιν παράβολο στο κράτος και να διαλέξεις τη σειρά πουθα σε περιλάβειο γιγάντιος μπάτσος :confused::confused::confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
2588 κρούσματα αν και αργία.
Εχω την εντύπωση , και επειδή το έχω ψάξει το θέμα (όπως ο Ευαγγελάτος με τα εμβόλια :P) οτι τα "σημερινα" κρούσματα είναι στην ουσία τα χτεσινά , άρα της αργίας θα τα δούμε ανακοινωμένα αύριο αν έχω δίκιο.

Μόλις είδα και τον αριθμό τέστ που δεν είναι μειωμένος όπως στις αργίες , άρα καλά λέω πιό πάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αν εμένα πέρσι τον Ιανουάριο ερχόσουν και μου έλεγες πως μέσα σε μερικούς μήνες θα κλείσουν τα πάντα θα καταστραφούν εταιρίες κολοσσοί, θα σταματήσουν τα ταξίδια και θα ταλαιπωρούμαστε με γελοίες καραντίνες και εμβόλια για έναν ιό λίγο χειρότερο από τη γρίπη, θα σε έλεγα φουλ ψεκασμένο :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εχω την εντύπωση , και επειδή το έχω ψάξει το θέμα (όπως ο Ευαγγελάτος με τα εμβόλια :P) οτι τα "σημερινα" κρούσματα είναι στην ουσία τα χτεσινά , άρα της αργίας θα τα δούμε ανακοινωμένα αύριο αν έχω δίκιο.

Μόλις είδα και τον αριθμό τέστ που δεν είναι μειωμένος όπως στις αργίες , άρα καλά λέω πιό πάνω.
Μάλλον έχεις δίκιο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Αν εμένα πέρσι τον Ιανουάριο ερχόσουν και μου έλεγες πως μέσα σε μερικούς μήνες θα κλείσουν τα πάντα θα καταστραφούν εταιρίες κολοσσοί, θα σταματήσουν τα ταξίδια και θα ταλαιπωρούμαστε με γελοίες καραντίνες και εμβόλια για έναν ιό λίγο χειρότερο από τη γρίπη, θα σε έλεγα φουλ ψεκασμένο :confused:
αν ερχοταν καποιος μετα απο 1 χρονο κλεισμενοι μεσα και με 700 μεθ γεματες στην ελλαδα και κατι χιλιαδες μεθ γεματες σε ολο τον κοσμο, και ελεγε τον ιο λιγο χειροτερο απο τη γριπη, θα τον ελεγα φουλε ψεκασμενο :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Λέω εγώ ο ψεκασμενους τώρα ότι επειδή το ζω το επιτόκιο κατάθεσης έχει πέσει αισθητά ενω το επιτόκιο δανεισμού επιχειρηματιών δανείων έχει εκτοξευθεί συν ότι ζηταν οι τράπεζες προσημειωσεις

Με απλά λόγια σε μια κρίση ο φτωχός φτωχότερος κ ο πλούσιος πλουσιοτερος

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
Αν μου ελεγε καποιος πως θα μας εκλειναν μεσα χωρις αυριο, για εναν πολυ μεταδοτικο ιο ,που αφηνει απο 10 εως 15.000 νεκρους ανα 10 εκ. ,απο τους οποιους το 96% 80ετων μ.ο και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα,σε βαθος ετους με καραντινα αυστηρη,εξυπνη ,πονηρη,φιλελευθερη ,γιαλαντζι ειτε και χωρις.....θα τον ελεγα πσεκασμενο...για ναμαστε ξηγημενοι!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Λέω εγώ ο ψεκασμενους τώρα ότι επειδή το ζω το επιτόκιο κατάθεσης έχει πέσει αισθητά ενω το επιτόκιο δανεισμού επιχειρηματιών δανείων έχει εκτοξευθεί συν ότι ζηταν οι τράπεζες προσημειωσεις

Με απλά λόγια σε μια κρίση ο φτωχός φτωχότερος κ ο πλούσιος πλουσιοτερος
Kαι ασφαλώς έχω χτυπήσει κ χτυπώ όλα τα εμβόλια αναγκαστικά με δοκιμασμένα εμβόλια αλλά mrna δεν ξέρω κ δεν θα μιλήσω ΑΛΛΑ
Να μεγενθυνουν τα κεφάλαια ένα γεγονός για να δημιουργήσουν κρίση κ να κερδισουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Αν μου ελεγε καποιος πως θα μας εκλειναν μεσα χωρις αυριο, για εναν πολυ μεταδοτικο ιο ,που αφηνει απο 10 εως 15.000 νεκρους ανα 10 εκ. ,απο τους οποιους το 96% 80ετων μ.ο και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα,σε βαθος ετους με καραντινα αυστηρη,εξυπνη ,πονηρη,φιλελευθερη ,γιαλαντζι ειτε και χωρις.....θα τον ελεγα πσεκασμενο...για ναμαστε ξηγημενοι!
ρε τυπε εχει περασει 1 χρονος...ποσα χρονια χρειαζεσαι για να καταλαβεις οτι το προβλημα του κορωνοιου ειναι οτι ΔΕΝ πεθαινει ο ασθενης???? :think: :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αν ερχοταν καποιος μετα απο 1 χρονο κλεισμενοι μεσα και με 700 μεθ γεματες στην ελλαδα και κατι χιλιαδες μεθ γεματες σε ολο τον κοσμο, και ελεγε τον ιο λιγο χειροτερο απο τη γριπη, θα τον ελεγα φουλε ψεκασμενο :confused:
Τύπε χαραμίζεσαι εδώ.Να πας στη Σουηδία που δεν κατέχουν τη γνώση σου να τους πεις πως είναι ψέκια. Είναι και άθεοι οι ιθαγενείς εκεί οπότε αν τους μοιράσεις και αφίσες με τον κούλη θα τον λατρέψουν σαν θεό και εσένα σαν μεσσία :headbang2:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
0.02 θνησιμότητα ο φονικός ιός .
Και το μεγαλύτερο ποσοστό σε ετοιμοθάνατα παππούδια.
Ας τα κλείσουμε όλα.
Τι πιο λογικό; :headbang:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Τύπε χαραμίζεσαι εδώ.Να πας στη Σουηδία που δεν κατέχουν τη γνώση σου να τους πεις πως είναι ψέκια. Είναι και άθεοι οι ιθαγενείς εκεί οπότε αν τους μοιράσεις και αφίσες με τον κούλη θα τον λατρέψουν σαν θεό και εσένα σαν μεσσία :headbang2:
μπα τυπε..καλυτερα να πας εσυ σε καμια αμερικη, γαλλια, ιαπωνια, αγγλια, γερμανια, ιταλια, ισπανια, πορτογαλια, βελγιο, ολλανδια, αυστρια, σιγκαπουρη, ταιλανδη, αυστραλια κτλ να τους πεις οτι ειναι σαν γριπη ο κορωνοιος τυπε....
δεν ξερει ο μαλακας ο αυστραλος που μου ζηταει μασκα και αρνητικο τεστ πριν ταξιδεψω στην χωρα του...τραβα να τον ενημερωσεις οτι ειναι λιγο χειροτερος απο γριπη ο κορωνας....θα σε λατρεψουν σαν μεσσια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
παντως τι σοι ναυαγια εχει δημιουργησει ο κορωνας δεν λεγεται :
απο την μια ο κουλης που εχει κλεισει τα παντα και εχει βαλει χιλιους περιορισμους σε ολα
και απο την αλλη οι ψεκασμενοι που επιμενουν εδω και ενα χρονο οτι ελα μωρε σαν γριπη ειναι ο κορωνας και οτι μας εμβολιαζουν για να μας ελεγξουν...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom