You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
ακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....Εγώ τύπε όμως είμαι πονηρεμένος μπαίνω πορνχαμπ με incognito window και έχω και adblocker...και έτσι ρίχνω μια μπουνιά στο κατεστημένο και στον γκέιτς που προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή μου με τα μασώνικα κομπιουτερ του
Σαν αυτές στο matrix;ακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Δυο λεξεις ,τρεις βρισιες και πεντε μαλακιες.Θλιβερεακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
ναι τωρα που το λες, μπορει να το ειδα και στο ματριξ...Σαν αυτές στο matrix;
ή να το διαβασα στα βιβλια των σοφων της σιον...
δεν θυμαμαι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προτιμας 2 τονους πελλετ ή 1 τονο κουτσουρα?Δυο λεξεις ,τρεις βρισιες και πεντε μαλακιες.Θλιβερε
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Θλιβερεναι τωρα που το λες, μπορει να το ειδα και στο ματριξ...
ή να το διαβασα στα βιβλια των σοφων της σιον...
δεν θυμαμαι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προτιμας 2 τονους πελλετ ή 1 τονο κουτσουρα?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.295
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε το έχω ακούσει και εγώ...λέγεται ότι ο Χρυσοχοίδης θα βγάλει μεγάλη μίζα από τη σιμενς που θα αναλάβει να προμηθεύσει τις μηχανές με διαγωνισμό με μια μόνο προσφορά όπως αυτή στο Ελληνικό και ότι θα έχεις την επιλογή να πληρώσεις ον λαιν παράβολο στο κράτος και να διαλέξεις τη σειρά πουθα σε περιλάβειο γιγάντιος μπάτσοςακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
Εχω την εντύπωση , και επειδή το έχω ψάξει το θέμα (όπως ο Ευαγγελάτος με τα εμβόλια ) οτι τα "σημερινα" κρούσματα είναι στην ουσία τα χτεσινά , άρα της αργίας θα τα δούμε ανακοινωμένα αύριο αν έχω δίκιο.2588 κρούσματα αν και αργία.
Μόλις είδα και τον αριθμό τέστ που δεν είναι μειωμένος όπως στις αργίες , άρα καλά λέω πιό πάνω.
Τελευταία τροποποίηση:
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αν εμένα πέρσι τον Ιανουάριο ερχόσουν και μου έλεγες πως μέσα σε μερικούς μήνες θα κλείσουν τα πάντα θα καταστραφούν εταιρίες κολοσσοί, θα σταματήσουν τα ταξίδια και θα ταλαιπωρούμαστε με γελοίες καραντίνες και εμβόλια για έναν ιό λίγο χειρότερο από τη γρίπη, θα σε έλεγα φουλ ψεκασμένοακουσα οτι οι μασονοι ετοιμαζουν γιγαντιες μηχανες με πλοκαμια να ερθουν να μας ελεγξουν αν καναμε το εμβολιο....και οποιος δεν εκανε, θα τον γαμανε και θα τον σκοτωνουν..και οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα....
Μάλλον έχεις δίκιο.Εχω την εντύπωση , και επειδή το έχω ψάξει το θέμα (όπως ο Ευαγγελάτος με τα εμβόλια ) οτι τα "σημερινα" κρούσματα είναι στην ουσία τα χτεσινά , άρα της αργίας θα τα δούμε ανακοινωμένα αύριο αν έχω δίκιο.
Μόλις είδα και τον αριθμό τέστ που δεν είναι μειωμένος όπως στις αργίες , άρα καλά λέω πιό πάνω.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
αν ερχοταν καποιος μετα απο 1 χρονο κλεισμενοι μεσα και με 700 μεθ γεματες στην ελλαδα και κατι χιλιαδες μεθ γεματες σε ολο τον κοσμο, και ελεγε τον ιο λιγο χειροτερο απο τη γριπη, θα τον ελεγα φουλε ψεκασμενοΑν εμένα πέρσι τον Ιανουάριο ερχόσουν και μου έλεγες πως μέσα σε μερικούς μήνες θα κλείσουν τα πάντα θα καταστραφούν εταιρίες κολοσσοί, θα σταματήσουν τα ταξίδια και θα ταλαιπωρούμαστε με γελοίες καραντίνες και εμβόλια για έναν ιό λίγο χειρότερο από τη γρίπη, θα σε έλεγα φουλ ψεκασμένο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.099
- Πόντοι
- 26.141
Λέω εγώ ο ψεκασμενους τώρα ότι επειδή το ζω το επιτόκιο κατάθεσης έχει πέσει αισθητά ενω το επιτόκιο δανεισμού επιχειρηματιών δανείων έχει εκτοξευθεί συν ότι ζηταν οι τράπεζες προσημειωσεις
Με απλά λόγια σε μια κρίση ο φτωχός φτωχότερος κ ο πλούσιος πλουσιοτερος
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.177
- Πόντοι
- 2.606
Αν μου ελεγε καποιος πως θα μας εκλειναν μεσα χωρις αυριο, για εναν πολυ μεταδοτικο ιο ,που αφηνει απο 10 εως 15.000 νεκρους ανα 10 εκ. ,απο τους οποιους το 96% 80ετων μ.ο και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα,σε βαθος ετους με καραντινα αυστηρη,εξυπνη ,πονηρη,φιλελευθερη ,γιαλαντζι ειτε και χωρις.....θα τον ελεγα πσεκασμενο...για ναμαστε ξηγημενοι!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.099
- Πόντοι
- 26.141
Kαι ασφαλώς έχω χτυπήσει κ χτυπώ όλα τα εμβόλια αναγκαστικά με δοκιμασμένα εμβόλια αλλά mrna δεν ξέρω κ δεν θα μιλήσω ΑΛΛΑΛέω εγώ ο ψεκασμενους τώρα ότι επειδή το ζω το επιτόκιο κατάθεσης έχει πέσει αισθητά ενω το επιτόκιο δανεισμού επιχειρηματιών δανείων έχει εκτοξευθεί συν ότι ζηταν οι τράπεζες προσημειωσεις
Να μεγενθυνουν τα κεφάλαια ένα γεγονός για να δημιουργήσουν κρίση κ να κερδισουν
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
ρε τυπε εχει περασει 1 χρονος...ποσα χρονια χρειαζεσαι για να καταλαβεις οτι το προβλημα του κορωνοιου ειναι οτι ΔΕΝ πεθαινει ο ασθενης????Αν μου ελεγε καποιος πως θα μας εκλειναν μεσα χωρις αυριο, για εναν πολυ μεταδοτικο ιο ,που αφηνει απο 10 εως 15.000 νεκρους ανα 10 εκ. ,απο τους οποιους το 96% 80ετων μ.ο και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα,σε βαθος ετους με καραντινα αυστηρη,εξυπνη ,πονηρη,φιλελευθερη ,γιαλαντζι ειτε και χωρις.....θα τον ελεγα πσεκασμενο...για ναμαστε ξηγημενοι!
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
ρε τυπε εχει περασει 1 χρονος...ποσα χρονια χρειαζεσαι για να καταλαβεις οτι το προβλημα του κορωνοιου ειναι οτι ΔΕΝ πεθαινει ο ασθενης????
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Τύπε χαραμίζεσαι εδώ.Να πας στη Σουηδία που δεν κατέχουν τη γνώση σου να τους πεις πως είναι ψέκια. Είναι και άθεοι οι ιθαγενείς εκεί οπότε αν τους μοιράσεις και αφίσες με τον κούλη θα τον λατρέψουν σαν θεό και εσένα σαν μεσσίααν ερχοταν καποιος μετα απο 1 χρονο κλεισμενοι μεσα και με 700 μεθ γεματες στην ελλαδα και κατι χιλιαδες μεθ γεματες σε ολο τον κοσμο, και ελεγε τον ιο λιγο χειροτερο απο τη γριπη, θα τον ελεγα φουλε ψεκασμενο
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
0.02 θνησιμότητα ο φονικός ιός .
Και το μεγαλύτερο ποσοστό σε ετοιμοθάνατα παππούδια.
Ας τα κλείσουμε όλα.
Τι πιο λογικό;
Και το μεγαλύτερο ποσοστό σε ετοιμοθάνατα παππούδια.
Ας τα κλείσουμε όλα.
Τι πιο λογικό;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
μπα τυπε..καλυτερα να πας εσυ σε καμια αμερικη, γαλλια, ιαπωνια, αγγλια, γερμανια, ιταλια, ισπανια, πορτογαλια, βελγιο, ολλανδια, αυστρια, σιγκαπουρη, ταιλανδη, αυστραλια κτλ να τους πεις οτι ειναι σαν γριπη ο κορωνοιος τυπε....Τύπε χαραμίζεσαι εδώ.Να πας στη Σουηδία που δεν κατέχουν τη γνώση σου να τους πεις πως είναι ψέκια. Είναι και άθεοι οι ιθαγενείς εκεί οπότε αν τους μοιράσεις και αφίσες με τον κούλη θα τον λατρέψουν σαν θεό και εσένα σαν μεσσία
δεν ξερει ο μαλακας ο αυστραλος που μου ζηταει μασκα και αρνητικο τεστ πριν ταξιδεψω στην χωρα του...τραβα να τον ενημερωσεις οτι ειναι λιγο χειροτερος απο γριπη ο κορωνας....θα σε λατρεψουν σαν μεσσια
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.855
- Πόντοι
- 5.006
παντως τι σοι ναυαγια εχει δημιουργησει ο κορωνας δεν λεγεται :
απο την μια ο κουλης που εχει κλεισει τα παντα και εχει βαλει χιλιους περιορισμους σε ολα
και απο την αλλη οι ψεκασμενοι που επιμενουν εδω και ενα χρονο οτι ελα μωρε σαν γριπη ειναι ο κορωνας και οτι μας εμβολιαζουν για να μας ελεγξουν...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
απο την μια ο κουλης που εχει κλεισει τα παντα και εχει βαλει χιλιους περιορισμους σε ολα
και απο την αλλη οι ψεκασμενοι που επιμενουν εδω και ενα χρονο οτι ελα μωρε σαν γριπη ειναι ο κορωνας και οτι μας εμβολιαζουν για να μας ελεγξουν...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36