Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Και εγω αν μπορουσα, προσωρινα, να αποφυγω το εμβολιο, θα το απεφευγα. Για 1-2 χρονια, μεχρι να δω τι γινεται.
Αλλα δεν μπορω. Απο την αλλη, για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου, οπως ειναι δικαιωμα μου, να το κανω ¨η να μην το κανω, ετσι εχει δικαιωμα και ο εργοδοτης να προσλαβει ¨η να μην προσλαβει τον υπαλληλο που δεν εχει κανει το εμβολιο, ¨η, η αεροπορικη εταιρεια να παρει τον επιβατη, ¨η οχι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
ολοι εχουμε τα λεφτα στις τραπεζες....συναλλαγες πανω απο 300 ευρω γινονται με καρτα...αλλοι πονταρουν φραγκα σε κρυπτονομισματα.....οποτε θελουν σου βαζουν εναν ενφια στα ακινητα...οποτε θελουν σου κανουν ενα κουρεμα στις καταθεσεις οπως στην κυπρο....
αλλα νταξει για να μας ελεγχουν ή να μας κανουν δουλους πρεπει να μας εμβολιασουν... :2funny:
ξυπνησε η νεα ταξη πραγματων το 2020 και ειπε δεν στελνω εναν ιο, μετα να τους ριξουν και τα εμβολια και να τους πεθανω ολους.....και κλαιγεται ο λιλας οτι θελουν να μας πεθανουν με τα εμβολια!!!!
αν θελαν να μας πεθανουν ρε γυφτε, σιγα μην μπαινανε στην διαδικασια των εμβολιων..θα βαζαν την ιδια ουσια στην κοκα κολα ή στο κρουασαν που παιρνεις απο το σουπερμαρκετ και τελος..χαμπαρι δεν θα επαιρνες....εκτος αν εχετε ολοι κηπο και ζωα και δεν πηγαινετε σουπερμαρκετ...

υγ : ναυαγια που παιρνουν 300 ευρω μισθο το μηνα και ζουνε σε υπογειο στα σεπολια, φοβουνται τον παγκοσμιο ελεγχο..τι να σας ελεγξουν ρε γυφτοι, τα 20 ευρω που εχετε στην τραπεζα ή το υπογειο που αξιζει 1000 ευρω????
Είσαι μακριά νυχτωμένος.
Μα και ο στρατιωτικός μπορεί να μετατραπεί σε drone εύκολα με μεθόδους γενετικής μηχανικής. Όπως τα υβρίδια της Monsanto που πεθαίνουν αν δεν πάρουν την πατενταρισμένη ορμόνη της εταιρίας.
Οι Κινέζοι δοκιμάζουν τη γενετική μηχανική. Για άλλους δεν ξέρω, με τίποτα δεν αποκλείεται όμως. Μιλάω για το σήμερα και όχι παλιότερα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και εγω αν μπορουσα, προσωρινα, να αποφυγω το εμβολιο, θα το απεφευγα. Για 1-2 χρονια, μεχρι να δω τι γινεται.
Αλλα δεν μπορω. Απο την αλλη, για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου, οπως ειναι δικαιωμα μου, να το κανω ¨η να μην το κανω, ετσι εχει δικαιωμα και ο εργοδοτης να προσλαβει ¨η να μην προσλαβει τον υπαλληλο που δεν εχει κανει το εμβολιο, ¨η, η αεροπορικη εταιρεια να παρει τον επιβατη, ¨η οχι.
Ένας ενδείκτης αξιοπιστίας θα ήταν ο εξής :

Ο εργοδότης που θέλει εμβολιασμένους στη δουλειά του, να δέχεται και εμβολιασμένους πελάτες. Αλλιώς ισχύουν δύο μέτρα και σταθμά και όπου βλέπω τέτοια, υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ένα γερό κλάσιμο από τον κόσμο χρειάζονται οι εργοδότες και οι αεροπορικες που θα κάνουν τέτοιους διαχωρισμούς.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
εννοειται ρε τυπε...υπαρχει ανθρωπος που θα παρει με χαρα ενα φαρμακο ή ενα εμβολιο????και αντιβιωση να παρεις, μπορει να παθεις αλλεργικη αντιδραση και να πεθανεις...αλλα αλλο αυτο και αλλο οι απανταχου βλαμμενοι που ειναι κατα των εμβολιων, κατα του 5G και πανε να μας γυρισουν πισω στον μεσαιωνα...
εχουν μαζευτει ολοι οι γυφτοι μεσω ιντερνετ και αποφασισαν να μην κανουν πλεον εμβολιο ιλαρα στα παιδια τους και τα στελνουν ετσι στο σχολειο....ετσι γιατι γουσταρουν να μας γυρισουν 500 χρονια πισω...βεβαια ολες οι δυτικες κοιινωνιες τους εχουν ταραξει στην νομιμοτητα ολους αυτους : τους πετανε εκτος σχολειων, εκτος δικαιωματων κτλ..μεχρι να ζουν εκτος πολεων σε τσαντιρια και να ησυχασουμε απο αυτους...

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Απόλυτα λογικό. Όταν έρθει η ώρα θα το κάνω αλλά μία αμφιβολία την έχω μέσα μου κι ελπίζω να μην κάτσει η στραβή. Ελάχιστη στατιστικά η πιθανότητα αλλά ο φόβος ενυπάρχει.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το πνευματικό επίπεδο των μέσων ανθρώπων του μεσαίωνα ήταν πολύ ανώτερο από το μέσο όρο της σήμερον εποχής :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Απο την άλλη και οι επιβάτες δεν έχουν το δικαίωμα να μην πετάξουν με την τάδε εταιρία ; (Εκτός αν το ζητάνε όλες οι εταιρίες) Αυτοι που πετάνε δηλαδή γιατί αν περίμεναν απο εμένα οι αεροπορικές θα είχαν φαληρίσει :P

Το άλλο πάλι που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής , μας παρουσιάζουν το αφήγημα οτι πρέπει να εμβολιαστούμε για να προστατέψουμε τους υπόλοιπους , αλλά ταυτόχρονα μας λένε οτι και ο εμβολιασμένος μεταδίδει , κάτι δεν έχω καταλάβει καλά μάλλον :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το πνευματικό επίπεδο των μέσων ανθρώπων του μεσαίωνα ήταν πολύ ανώτερο από το μέσο όρο της σήμερον εποχής :confused:
Σήμερα δεν έχουμε γνώσεις. Έχουμε απλώς πληροφορίες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Οι Κινέζοι δοκιμάζουν τη γενετική μηχανική. Για άλλους δεν ξέρω, με τίποτα δεν αποκλείεται όμως. Μιλάω για το σήμερα και όχι παλιότερα.
Είναι γνωστό ότι κάποια εμβόλια μπορούν να εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό να καταστρέφει επιλεκτικά κάποια κύτταρα του σώματος. Ας πούμε για παράδειγμα ένα γνωστό εμβόλιο για γρίπη που σε μερικούς ανθρώπους προκαλούσε ναρκοληψία. Κατέστρεφε μία συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου. Το πάρκινσον είναι μία παρόμοια ασθένεια που μπορεί να προκληθεί από καταστροφή επιλεγμένης περιοχής του εγκεφάλου. Αυτές χρειάζονται συγκεκριμένα φάρμακα εφ' όρου ζωής για να μπορεί ο ασθενής να ζήσει ή να είναι λειτουργικός.

Αν θέλει ένας σχεδιαστής εμβολίου να δημιουργήσει μία άγνωστη ασθένεια και να πουλήσει μετά τη θεραπεία είναι εντελώς εφικτό από τεχνολογικής άποψης. Δεν χρειάζεται "γενετική μηχανική", αυτά πιθανώς θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Ετήσιο θα γίνει το εμβόλιο. Άμα δεχτούμε την πρώτη δόση, περιορίσουμε την ελευθερία μας και κυκλοφορούμε μόνο με πιστοποιητικά από το egov μάντεψε ... του χρόνου θα σου πούνε πρέπει να κάνεις το ενημερωμένο εμβόλιο. Αυτό το δεύτερο εμβόλιο δεν θα περάσει από καμία κλινική δοκιμή για ασφάλεια. Είναι ήδη ψηφισμένο από την ΕΕ αυτό.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
αμερικανακια που τους εχουν κανει πουρε τον εγκεφαλο οι ταινιες του χολιγουντ..ονειρευονται ζομπι, drones, AI και λοιπες πιπες....σαν αυτες που βλεπουν στις ταινιες...
σιγα μην σηκωσει drone o μασονος για να ελεγξει τον μπαμπη στην κυψελη....αμα θελουν ανακοινωνουν αυριο αυξηση στα ελληνικα σπρεντς στο 50% και σε κουρευουν ολες τις καταθεσεις στις τραπεζες...και σε καταστρεφουν...ετσι γινεται ο ελεγχος....
βεβαια εσεις δεν εχετε θεμα : οι καταθεσεις μεχρι 50 ευρω θα προστατευτουν...
Τυπε γραψτα ολα...και για τη σουλα απο τον ευοσμο και τον βρασιδα απο χαλαστρα,φοβουνται τα παιδια οτι θα τους κανει ο γκειτς πλεστεσιο...μην αφηνεις σκιες!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Τύποι πάντως το σύστημα δεν χρειάζεται drones και ''τζιπάκια'' για να ελέγξει την συμπεριφορά του κόσμου...το έχει ήδη κάνει με το fb,instagram και το youtube.

Και βλέπεις κάτι ούγκανους να ποστάρουν στο facebook για το πως προσπαθεί το σύστημα να τους παρακολουθήσει και 3 post πιο κάτω έχουν κάνει tag τον εαυτό τους :rockon:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
2588 κρούσματα αν και αργία.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατί οι δικτατορίες έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν "φακελώματα"; Ότι θέλουν κάνουν έτσι κι αλλιώς, τι τους νοιάζει πότε πήγε για κατούρημα ο Μήτσος. Κι όμως δεν είναι τόσο απλό.

Οταν το χαμηλό IQ αποτελεί αντικείμενο διατριβής... keep walking...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Τύποι πάντως το σύστημα δεν χρειάζεται drones και ''τζιπάκια'' για να ελέγξει την συμπεριφορά του κόσμου...το έχει ήδη κάνει με το fb,instagram και το youtube.

Και βλέπεις κάτι ούγκανους να ποστάρουν στο facebook για το πως προσπαθεί το σύστημα να τους παρακολουθήσει και 3 post πιο κάτω έχουν κάνει tag τον εαυτό τους :rockon:

αποκλειεται τυπε....
περιμεναν τον κορωνοιο για να μας ελεγξουν!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
αποκλειεται τυπε....
περιμεναν τον κορωνοιο για να μας ελεγξουν!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ τύπε όμως είμαι πονηρεμένος μπαίνω πορνχαμπ με incognito window και έχω και adblocker...και έτσι ρίχνω μια μπουνιά στο κατεστημένο και στον γκέιτς που προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή μου με τα μασώνικα κομπιουτερ του :confused:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ολοι εχουμε τα λεφτα στις τραπεζες....συναλλαγες πανω απο 300 ευρω γινονται με καρτα...αλλοι πονταρουν φραγκα σε κρυπτονομισματα.....οποτε θελουν σου βαζουν εναν ενφια στα ακινητα...οποτε θελουν σου κανουν ενα κουρεμα στις καταθεσεις οπως στην κυπρο....
αλλα νταξει για να μας ελεγχουν ή να μας κανουν δουλους πρεπει να μας εμβολιασουν... :2funny:
ξυπνησε η νεα ταξη πραγματων το 2020 και ειπε δεν στελνω εναν ιο, μετα να τους ριξουν και τα εμβολια και να τους πεθανω ολους.....και κλαιγεται ο λιλας οτι θελουν να μας πεθανουν με τα εμβολια!!!!
αν θελαν να μας πεθανουν ρε γυφτε, σιγα μην μπαινανε στην διαδικασια των εμβολιων..θα βαζαν την ιδια ουσια στην κοκα κολα ή στο κρουασαν που παιρνεις απο το σουπερμαρκετ και τελος..χαμπαρι δεν θα επαιρνες....εκτος αν εχετε ολοι κηπο και ζωα και δεν πηγαινετε σουπερμαρκετ...

υγ : ναυαγια που παιρνουν 300 ευρω μισθο το μηνα και ζουνε σε υπογειο στα σεπολια, φοβουνται τον παγκοσμιο ελεγχο..τι να σας ελεγξουν ρε γυφτοι, τα 20 ευρω που εχετε στην τραπεζα ή το υπογειο που αξιζει 1000 ευρω????
Ε!Εσυ κοιλαρα που ασθμενεις για να πας την κοιλαρα σου στο μπανιο για να κατουρησεις με μια σακκουλα φαρμακα παραμασχαλα.Που το σοβαροτερο που μπορεις να διαβασεις και να καταλαβεις ειναι το μικυ Μαους σου αφιερωνω τα παρακατω.Εαν δεν μπορεις να τα καταλαβεις φωναξε την μαμα σου να σε βοηθησει.

1616690361510.png

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Συνημμένα

• Ηλιθιος.jpg
    Ηλιθιος.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom