Τον πατέρα μου τον πήγα σε στριπ κλαμπ και τον κέρασα πριβέ χορό, ζηλεύεις μήπως;; λογικό είναι.
Εσύ δεν έχεις δώσει ποτέ ούτε φράγκο στο δικό σου πατέρα.
Έτσι μεγαλώνουν οι χαφιέδες της χούντας τα παιδιά τους, να μην αγαπάνε και σέβονται τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε.
Και τώρα τι μου δείχνεις ρε κόπανε ρε γιδι τελειωμένο;; βίντεο εδώ και πόσα χρόνια που έχουν περάσει; είσαι εντελώς ηλίθιος;; Ε τι ρωτάω, αφού προφανέστατα εισαι .
Έχεις κάτι λάθος στο μυαλό σου... έτσι όπως είπες μεγαλώνουν οι καθώς πρέπει και οι έχοντες αξιοπρέπεια, κάτι που είναι πολύ μακριά από σένα. Το να πηγαίνει κάποιος τον πατέρα του στις πουτάνες κι η μάνα του να κοιμάται ήσυχη, είναι μακριά για μένα. Ο καθένας όπως μεγάλωσε όμως, τι να κάνουμε, είπαμε δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Τα βίντεο λοιπόν που είδες, είναι από πολλά πολλά χρόνια που γίνονται συνεχώς και για χρόνα από κάτι σκουπίδια που.... μάντεψε....!!!!! έχουν μεγαλώσει σε ανάλογες οικογένειες με την δική σου!!!! Από την άλλη βέβαια, δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν κάτι σκουπίδια και από την άλλη πλευρά, αυτά που τα σπάνε με τις πλάτες του μπαμπά τους ή και του παππού τους (βλέπε Νάσιουτζικ
) και πουλάνε επαναστατηλίκι από την Εκάλη (βλέπε κανέλλη
). Ναι, υπάρχουν και τέτοια σκουπίδια που όμως είναι τα ίδια ακριβώς με την δική σου φάρα.... και τα οποία βέβαια είναι σύσωμα συντεταγμένα με την τρομοκρατία (βλέπε κουφοντίνα).
Όταν λοιπόν όλοι εσείς θα πάτε να μετανιώσετε μπροστά στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατίας και να αποζημιώσετε τους μαγαζάτορες που έχουν αλλάξει την τζαμαρία τους και τα πράγματα που έχουν στο κατάστημά τους γύρω στις 500 φορές από όσο μπορώ να θυμηθώ, τότε θα έχετε το δικαίωμα να μιλάτε και να κρίνετε... κι ίσως τότε δεν θα πέφτει ξύλο από τους μπάτσους.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, έτσι είναι.
Μετά θα μπορείς κι εσύ λοιπόν να μου απευθύνεις ξανά το λόγο