Οποιος εχει βαλει κομματικες παρωπιδες και δεν βλεπει οτι το υπαρχον καταναλωτικο μοντελο των τελευταιων 200 χρονων, οδηγει το ανθρωπινο γενος στην καταστροφη, σε 40-50 χρονια, ειτε περιβαντολογικη, ειτε υγειονομικη, ειτε οικονομικη, και βαυκαλιζεται με τα υπαρχοντα πολιτικα συστηματα και θεωρειες, περιμενοντας να τον σωσουν, ειναι αξιος της μοιρας του.
Μονο χαζος ειναι οποιος δεν ειδε τα σημαδια και δεν διδαχτηκε, οχι μονο απο τον κορονοιο, αλλα και απο τις αλεπαλληλα συνεχομενες φυσικες καταστροφες,
offtopic:. Στο Λαος τα παιδακια μαζευουν καφε στις φυτειες απο το πρωι μεχρι το βραδι για μισο ευρω.
Μήπως είσαι αριστερός και δεν το ξέρεις γέροντα;
Φιλε μου, αυτο που εχω καταλαβει εδω και πολλα χρονια ειναι, οτι οι ετικετες το μονο που εξυπηρετουν ειναι για να μας διχαζουν, ωστε καποιοι επιτηδιοι να μπορουν να επωφελουνται απο αυτο, το διαιρει και βασιλευε.
Μια ζωη ακουω για αριστερους εναντιον δεξιων, δημοσιων υπαλληλων εναντιον φοροφυγαδων ελευθερων επαγγελματιων, επαγγελματιων εναντιον χαραμοφαηδων δημοσιων υπαλληλων, ολυμπιακων εναντιον παναθηναικων
Φτανει πια. Τουλαχιστον για μενα. Εχω αλλα μετρα για να κρινω τις πραξεις των ανθρωπων.