Ανοιχτε τα ολα ρε ΜΟΥΝΙΑ να γινουμε σουηδια. ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Αν ειναι να γινουν κι οι δικες μας Σουηδεζες μεσα
Ανοιχτε τα ολα ρε ΜΟΥΝΙΑ να γινουμε σουηδια. ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Λες? δεν το πιστευω ...Τελικα αληθευει οτι η Σουηδια εχει υφεση και περιοριστικα μετρα ή ειναι φακ νιουζ;
Περιμενω τοποθετηση απο σουηδολογους.
Εδώ τι μας έλεγε αυτός που θέλει να είναι το πρότυπο της σοβαρότητας.Με το σκεπτικο σας στα 80μυρια τουρκους θα επρεπε να εχουν 2.4 μυρια νεκρους.....ειστε σοβαροι??
ενημερωτικα ολα ανοιχτα ειναι πλην των εμπορικων και της εστιασης....και ολοι χυμα παντου ,πλην των μαγαζιων....εκει κολλαει.....για να μην δουλευομαστε και μεταξυ μας το γραφω....Ανοιχτε τα ολα ρε ΜΟΥΝΙΑ να γινουμε σουηδια. ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ.
ενημερωτικα ολα ανοιχτα ειναι πλην των εμπορικων και της εστιασης....και ολοι χυμα παντου ,πλην των μαγαζιων....εκει κολλαει.....για να μην δουλευομαστε και μεταξυ μας το γραφω....Ανοιχτε τα ολα ρε ΜΟΥΝΙΑ να γινουμε σουηδια. ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Εδώ τι μας έλεγε αυτός που θέλει να είναι το πρότυπο της σοβαρότητας.Με το σκεπτικο σας στα 80μυρια τουρκους θα επρεπε να εχουν 2.4 μυρια νεκρους.....ειστε σοβαροι??
νομίζω πως είναι η σειρά μου να γράψω χαρά στο κουράγιο σουΈχω ξαναγράψει περίπου το ίδιο ποστ, απαντώντας στον αρχιβλάκα Λαδάκη, που είχε «προβλέψει» ακόμα και τον Οκτώβριο, ότι η Σουηδία θα έχει ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς το 2020 σε σχέση με τον ΚΜΟ των ετών 2015-2019, που ήταν λίγο κάτω από τις 91 χιλ. Τα ετήσια στοιχεία είναι εδώ:
Χονδρικά είναι 7 χιλ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, από τον ΚΜΟ-5. Όμως:
1. To 2019, είχαν 2.200 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς από αυτή την τιμή (-2,4%).
2. Τις πρώτες 11 εβδομάδες, είχαν σχεδόν 1.500 νεκρούς (-7,3%), Λιγότερους από τον αντίστοιχο ΜΟ των ΙΔΙΩΝ εβδομάδων για τα έτη 2015-2019. Τώρα αν το 2020, θα ήταν καλύτερο του 2019, παίζεται, αλλά πιο πιθανό είναι να ήταν.
3. Από την 12η εβδομάδα, που καταγράφονται οι πρώτοι νεκροί από covid, μέχρι το τέλος του έτους , έχουν 8.500 ΠΑΡΑΠΑΝΩ (+12%).
Καταλαβαίνεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;
Για την οικονομία να σου δώσω ένα Link, να δεις ότι η Σουηδία ΔΕΝ είναι καλύτερη από τις γειτονικές της χώρες.
σελ.8.
Ντρεπεσαι να αναφερεις οτι το ειπα εγω?Εδώ τι μας έλεγε αυτός που θέλει να είναι το πρότυπο της σοβαρότητας.Με το σκεπτικο σας στα 80μυρια τουρκους θα επρεπε να εχουν 2.4 μυρια νεκρους.....ειστε σοβαροι??
Ακομη δεν εχουν καταλαβει καποιοι, οτι το προβλημα δεν ειναι οι θανατοι αλλά η πιεση στο συστημα υγειας.
Το Νοεμβριο με την χαλαρωση, φτασαμε στο 99% καλυψη στις ΜΕΘ.
Τωρα ειναι στο 50%.
Τι προτεινετε ακριβως, να ανοιξουμε και να ειναι οι ΜΕΘ στο 100% και αλλοι τοσοι να πεθαινουν στους διαδρομους?
Και τοτε βεβαια, παλι θα βριζετε.
Και θα ψαχνετε τι εκανε η Σουηδια ή η Λευκορωσια.
Και που ειστε, τύποι, δεν ειναι μονο οι θανατοι.
Ρωτηστε και κανεναν που νοσησε, τι κουσουρια του αφησε.
Παντως δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ που να νοσησε τελικα, και μετα αφου βγηκε απο το νοσοκομειο να ειπε "ε καλα δεν ηταν και τιποτα". Αλλά η δικη του αποψη δεν μετραει. Μετραει η δικη σας που μελετατε τι εκανε η Σουηδια.
Ακομη δεν εχουν καταλαβει καποιοι, οτι το προβλημα δεν ειναι οι θανατοι αλλά η πιεση στο συστημα υγειας.
Τωρα ειναι στο 50%.
Τι προτεινετε ακριβως, να ανοιξουμε και να ειναι οι ΜΕΘ στο 100% και αλλοι τοσοι να πεθαινουν στους διαδρομους?
Παντως δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ που να νοσησε τελικα, και μετα αφου βγηκε απο το νοσοκομειο να ειπε "ε καλα δεν ηταν και τιποτα". Αλλά η δικη του αποψη δεν μετραει. Μετραει η δικη σας που μελετατε τι εκανε η Σουηδια.
Ναι, τιποτα δεν εκανε, απλως προσελαβε κατι χιλιαδες νοσηλευτικο προσωπικο και διπλασιασε τις ΜΕΘ.Ακομη δεν εχουν καταλαβει καποιοι, οτι το προβλημα δεν ειναι οι θανατοι αλλά η πιεση στο συστημα υγειας.
Τωρα ειναι στο 50%.
Και τι εκανε ο κουλης για να μην πιεστει το συστημα υγειας;;
Τιποτα
Τα λεφτα πηγαν στις γλιτσες πετσα και στους μεγαλους περιδρομους του κοσιωνη
Aν και δεν το πολυπαω το μερος που πας, αναμενω ανταποκριση.Μόλις τώρα είμαι Βέλγιο για ένα βράδυ αφού πετώ τράνζιτ κ το μπαράκι κάτω από το ξενοδοχείο είναι ανοικτό
Νόμιζα ότι οι Βέλγοι έχουν ξ τους περισσότερους νεκρούς
Τι στο διάολο ;μόνο εμάς φυλάκισαν;;;;
Αύριο πετώ για Αφρική οπότε σε μια μέρα δεν θα δω τίποταAν και δεν το πολυπαω το μερος που πας, αναμενω ανταποκριση.Μόλις τώρα είμαι Βέλγιο για ένα βράδυ αφού πετώ τράνζιτ κ το μπαράκι κάτω από το ξενοδοχείο είναι ανοικτό
Ναι, τιποτα δεν εκανε, απλως προσελαβε κατι χιλιαδες νοσηλευτικο προσωπικο και διπλασιασε τις ΜΕΘ.Ακομη δεν εχουν καταλαβει καποιοι, οτι το προβλημα δεν ειναι οι θανατοι αλλά η πιεση στο συστημα υγειας.
Τωρα ειναι στο 50%.
Και τι εκανε ο κουλης για να μην πιεστει το συστημα υγειας;;
Τιποτα
Τα λεφτα πηγαν στις γλιτσες πετσα και στους μεγαλους περιδρομους του κοσιωνη
Για την Αφρικη λεω φιλε μου, απλως δεν ηξερα αν ηθελες να το αναφερω εδω. Για τον συγκεκριμενο προορισμο που πας.Αύριο πετώ για Αφρική οπότε σε μια μέρα δεν θα δω τίποταAν και δεν το πολυπαω το μερος που πας, αναμενω ανταποκριση.Μόλις τώρα είμαι Βέλγιο για ένα βράδυ αφού πετώ τράνζιτ κ το μπαράκι κάτω από το ξενοδοχείο είναι ανοικτό
Είχα έρθει Βρυξέλλες Νοέμβριο κωκογερε κ πέρασα ωραία με ανοιχτές τις βιτρίνες αλλά έτσι που γαμηθηκε το σάιτ που να ανεβάσω νήμα
Λες να με φάνε ζωντανό οι καραντινακηδες;;;;;Για την Αφρικη λεω φιλε μου, απλως δεν ηξερα αν ηθελες να το αναφερω εδω. Για τον συγκεκριμενο προορισμο που πας.Αύριο πετώ για Αφρική οπότε σε μια μέρα δεν θα δω τίποταAν και δεν το πολυπαω το μερος που πας, αναμενω ανταποκριση.Μόλις τώρα είμαι Βέλγιο για ένα βράδυ αφού πετώ τράνζιτ κ το μπαράκι κάτω από το ξενοδοχείο είναι ανοικτό
Είχα έρθει Βρυξέλλες Νοέμβριο κωκογερε κ πέρασα ωραία με ανοιχτές τις βιτρίνες αλλά έτσι που γαμηθηκε το σάιτ που να ανεβάσω νήμα
Το 1988 και η πρωτη φορα που ειδα βιτρινες ηταν εκει ,ειχα παρει μια ξανθια μουναρα που ακομα την θυμαμαι ...Μέσα στον κορονοιο τα καλύτερα μουνια τα είδα βιτρίνες Βρυξέλλες κ ο λόγος είναι ότι τα fkkειναι κλειστά κ η αναδουλεια τις έκανε να πάμε πολλές στις βιτρίνες