Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε. Να δούμε για πόσο ακόμα. Οι αντοχές του κόσμου είναι στο μηδέν πια.

για χρονο εχουμε εναμιση μηνα ακομα.και φυσικα ειχαμε 4 μηνες με λιγους περιορισμους
για χρονο εχουμε 25 μερες ακριβως

λιγη σημασια εχει το θεμα ειναι οτι δεν παει αλλο ετσι

25 μερες απο τι ακριβως; lockdown ειχε εφαρμοστει μεσα μαρτιου. 26/2 ειχαμε το πρωτο κρουσμα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Οτι η Ελλάδα έχει το πιο σκληρό lockdown το ξέρουν όλοι εκτός από τα κομματόσκυλα της ΝΔ, δείτε τι γίνεται σήμερα στο Μπάνσκο 12:24...

οταν λεμε το πιο σκληρο με τι κριτηρια; ας πουμε σημερα το ισραηλ απαγορευει ακομα και τον επαναπατρισμο των πολιτων του.και μιλαμε για τη χωρα με το υψηλοτερο ποσοστο εμβολιασμου στο πλανητη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε. Να δούμε για πόσο ακόμα. Οι αντοχές του κόσμου είναι στο μηδέν πια.

για χρονο εχουμε εναμιση μηνα ακομα.και φυσικα ειχαμε 4 μηνες με λιγους περιορισμους

25 μερες απο τι ακριβως; lockdown ειχε εφαρμοστει μεσα μαρτιου. 26/2 ειχαμε το πρωτο κρουσμα.
σωστο γραψε λαθος σε αυτο...

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1

Χρόνος πάνω χρόνος κάτω εμένα μου φαίνεται μια ζωή.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056

Χρόνος πάνω χρόνος κάτω εμένα μου φαίνεται μια ζωή.
ε ναι τωρα θα παιζουμε για 2 βδομαδες

γαματο το 1το λοκ

το δευτεο ειναι απο 2 νοεμβριου και εχουμε 1/2 και παμε για 3το ενω ειμαστε ακομα στο 2ρο δουλευομαστε

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.899
Πόντοι
456
Σήμερα επιτρέπεις την καταπάτηση βασικών ατομικών σου ελευθεριών στο όνομα της υγειονομικής ασφάλειας.

Η εποχή του άνευ ορίων κρατικού παρεμβατισμού σε κάθε πτυχή της προσωπικής σφαίρας πλέον ανατέλλει ευδιάκριτα στον ορίζοντα.

Καλό είναι με την ευκαιρία αυτού του ιού να μπουν κάποια όρια σ αυτό που λες εσύ ελευθερία γιατί η απόλυτη ελευθερία του ατόμου που φτάνει στην ασυδοσία έχει οδηγήσει τον πλανήτη στο χείλος της καταστροφής. Οι ελευθερίες αναγνωρίστηκαν όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν όσο η ελλάδα σήμερα και ο πλανήτης είχε άπειρα αποθέματα στα πάντα και άπειρες δυνατότητες επανάκαμψης από φυσικές καταστροφές. Τώρα με κοντά 10 δις ανθρώπους να θέλουν όλοι να ζήσουν μέσα σε υλική ευμάρεια ο πλανήτης πάει για φούντο μέσα σε εκατομμύρια τόνους πλαστικού και ελάχιστα εναπονείναντα δάση. Καιρός είναι η ατομική ελευθερία να περιοριστεί για το καλό του συνόλου και του μέλλοντος του είδους γιατί ο άνθρωπος έχει μπει από καιρό σε μια λογική οτι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω στον πλανήτη μέσα στα χρονικά όρια της ατομικής ζωής 70-80 χρόνια, θα κάψ και την τελευταία σταγόνα πετρελαίου για να έχω όσα αυτοκίνητα και όσα εργοστάσια θέλω, θα πετάξω όσα πλαστικά θέλω, θα πετάξω στα σκουπίδια όσα εκατομμύρια τόνους φαγητού θέλω και στα αρχίδια μου οι επόμενοι τι πλανήτη και τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν. Αυτό πρ΄πει να σταματήσει και καλό είναι αν γίνει με την τωρινή αφορμή.
Οι ατομικες ελευθεριες δεν αναγνωριστικαν αγαπητε ,κατακτηθηκαν με μεγαλο κοπο και παρα πολυ αιμα για να μπορεις εσυ και εγω να μαλακιζομαστε εδω στο bou χωρις να φοβομαστε οτι καποιος θα ερθει να μας χτυπησει το βραδυ την πορτα.
Αυτα με το περιββαλον ,τα σκουπιδια και το πετρελαιο ειναι ασχετα ,πως σου ηρθαν?
Αυτοι που επιβαρυνουν περισσοτερο το περιβαλον σημερα ειναι οι κινεζοι που εχουν μηδεν ατομικες ελευθεριες ,ειλικρινα πως εκανες τον συνειρμο?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376

ελαχιστοι περνανε καλα με αυτη τη κατασταση.
αλλα δεν βλεπω προτασεις για κατι διαφορετικο σωστα;
και φυσικα οι υπερβολες δεν βοηθανε σε τιποτα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σήμερα επιτρέπεις την καταπάτηση βασικών ατομικών σου ελευθεριών στο όνομα της υγειονομικής ασφάλειας.

Αύριο γιατί να μην επιτρέψεις τον καθορισμό όλων των ουσιωδών παραμέτρων της ζωής σου στο όνομα της ίδιας ασφάλειας?

Θα ζυγίζεσαι και αν είσαι υπέρβαρος κομμένες οι online παραγγελίες στα φαστφουντάδικα? Κομμένο το κάπνισμα, το ποτό, τα ξενύχτια κτλ γιατί βλάπτουν την υγεία σου κτλ κτλ

Ζούμε το τέλος μια ολόκληρης εποχής όπου η ελευθερία του προσώπου βρισκοταν στον πυρήνα της συγκρότησης των, μη αυταρχικών/κομμουνιστικών, ανθρωπίνων κοινωνιών.

Η εποχή του άνευ ορίων κρατικού παρεμβατισμού σε κάθε πτυχή της προσωπικής σφαίρας πλέον ανατέλλει ευδιάκριτα στον ορίζοντα.

Καλό είναι με την ευκαιρία αυτού του ιού να μπουν κάποια όρια σ αυτό που λες εσύ ελευθερία γιατί η απόλυτη ελευθερία του ατόμου που φτάνει στην ασυδοσία έχει οδηγήσει τον πλανήτη στο χείλος της καταστροφής. Οι ελευθερίες αναγνωρίστηκαν όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν όσο η ελλάδα σήμερα και ο πλανήτης είχε άπειρα αποθέματα στα πάντα και άπειρες δυνατότητες επανάκαμψης από φυσικές καταστροφές. Τώρα με κοντά 10 δις ανθρώπους να θέλουν όλοι να ζήσουν μέσα σε υλική ευμάρεια ο πλανήτης πάει για φούντο μέσα σε εκατομμύρια τόνους πλαστικού και ελάχιστα εναπονείναντα δάση. Καιρός είναι η ατομική ελευθερία να περιοριστεί για το καλό του συνόλου και του μέλλοντος του είδους γιατί ο άνθρωπος έχει μπει από καιρό σε μια λογική οτι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω στον πλανήτη μέσα στα χρονικά όρια της ατομικής ζωής 70-80 χρόνια, θα κάψ και την τελευταία σταγόνα πετρελαίου για να έχω όσα αυτοκίνητα και όσα εργοστάσια θέλω, θα πετάξω όσα πλαστικά θέλω, θα πετάξω στα σκουπίδια όσα εκατομμύρια τόνους φαγητού θέλω και στα αρχίδια μου οι επόμενοι τι πλανήτη και τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν. Αυτό πρ΄πει να σταματήσει και καλό είναι αν γίνει με την τωρινή αφορμή.

Είπε ο Bezos στους δημοσιογράφους πριν ανέβει στο ελικόπτερο να τον πάει στο 150 μέτρα γιωτ που θα τον ταξίδευε για το Βιετνάμ όπου θα επιθεωρούσε τα 3 εργοστάσια παραγωγής πλαστικών της Amazon.

Η κλιματική αλλαγή έχει προ καιρού εργαλειοποιηθεί. Για το καλό μας βέβαια.........

Ειλικρινά αν είναι κάτι να κερδίσετε από το χρόνο σας εδώ ας είναι το παρακάτω ΑΞΊΩΜΑ :

Η πραγματικότητα γύρω σας έχει διαστρεβλωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Μένει μόνο να παγιοποιηθεί η ολοκληρωτική διαστρέβλωση της φυλής, του φύλου και της εθνικότητας.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Oletira ο συνειρμός έγινε γιατί η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής στοχεύει Δυτικό κόσμο. Η μόλυνση στο τρομακτικό της μέρος γίνεται στην Ανατολή. Εκεί όμως το θέμα "ελευθερία και ατομικά δικαιώματα" το έχουν λύσει.........

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606
Γραφει ο αλλος τα νουμερα της αγγλιας παραπανω.....3.700.000 επισημα κρουσματα ,δηλαδη ανεπισημα 20,000,000 τουλαχιστον και 100,000 νεκρους......και γραφει για φονικο ιο...... θα μας τρελανετε ρε αλανια?????

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606

ελαχιστοι περνανε καλα με αυτη τη κατασταση.
αλλα δεν βλεπω προτασεις για κατι διαφορετικο σωστα;
και φυσικα οι υπερβολες δεν βοηθανε σε τιποτα.
λαθος.....παρα πολλοι περνανε καλα....οι πολυ φραγκατοι ειναι στην πουτσα τους,πανε οπου θελουν οπως θελουν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι σε αναστολη(επιδομα νετφλιξ σπιτι),δημοσιοι σε τηλεργασια(δηλαδη ξυσιμο μετ αποδοχων),οι συνταξιουχοι περνανε το ιδιο και πιο γαματα ,οι μαθητες ζμπουτσαμ.....αυτοι που ζοριζονται ειναι μικρομαγαζατορες και οσοι εχουν επιχειρησεις εστιασης....αυτοι θα παμε αλειτουργητοι....

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
λαθος.....παρα πολλοι περνανε καλα....οι πολυ φραγκατοι ειναι στην πουτσα τους,πανε οπου θελουν οπως θελουν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι σε αναστολη(επιδομα νετφλιξ σπιτι),δημοσιοι σε τηλεργασια(δηλαδη ξυσιμο μετ αποδοχων),οι συνταξιουχοι περνανε το ιδιο και πιο γαματα ,οι μαθητες ζμπουτσαμ.....αυτοι που ζοριζονται ειναι μικρομαγαζατορες και οσοι εχουν επιχειρησεις εστιασης....αυτοι θα παμε αλειτουργητοι....

οι μαθητες δηλαδη δεν θελουν να βγουν εξω; δεν θελουν να διασκεδασουν; εχεις μιλησει με κανενα;

ο βακακης τον ειδες να περναει καλα; φραγκατος ειναι.

ο ιδιωτικος υπαλληλος δηλαδη δεν αγωνια για το αυριο; δεν εχει επιγνωση οτι η οικονομια ειναι συνδεδεμενη και οτι και αν συμβει θα φτασει τελικα και σε αυτον;
στη περιπτωση που δεν το καταλαβες ακομα ο σερβιτορος που ειναι σπιτι ειναι ιδιωτικος υπαλληλος. δεν αγωνια αυτος ε; μια χαρα ειναι γιατι βλεπεις ξερει οτι δεν εχει λογο να φοβαται οτι θα ψαχνει να βρει μαγαζι να δουλεψει ε;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aυτοί το μόνο πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι τα κόλυβα για την εξόδιο θα τα μαγειρέψουν μόνοι τους.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
+απενταροι αεργοι 50χρονοι nolifers που ψωλαρουν στο νετ/bourdela.com
τρωνε την συνταξη των γερων τσιμπανε και το κ.ε.α σε πιτογυρα τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα και ειναι ονλαιν 24/7 να κομματοσκυλιαζουν

ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε

• Like
Αντιδράσεις: ave.
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Γραφει ο αλλος τα νουμερα της αγγλιας παραπανω.....3.700.000 επισημα κρουσματα ,δηλαδη ανεπισημα 20,000,000 τουλαχιστον και 100,000 νεκρους......και γραφει για φονικο ιο...... θα μας τρελανετε ρε αλανια?????

Το ότι αυτός ο Ιός έχει σκοτώσει (σε λιγότερο από ένα χρόνο), περισσότερους ανθρώπους από όσους σκότωσαν οι Γερμανικές βόμβες σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, δεν το κατάλαβες; ότι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ έχουν πεθάνει διπλάσιοι Άγγλοι από όσους πέθαναν τον πρώτο χρόνο των βομβαρδισμών, το θεωρείς αμελητέο; ελπίζω να απαντήσεις ευθέως

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606
σοβαρα τωρα τα γραφεις αυτα?πρεπει να απαντησω δηλαδη σε αυτο?δηλαδη οι ρωσοι που εχασαν στο β παγκοσμιο 22εκ. πρεπει το 2020 να γραψουν την κατασταση στα παπαρια τους και να μην κανουν ουτε εμβολιο?ασε που αν το καλοσκεφτω ειχαμε στον β παγκοσμιο ως χωρα κοντα στο 1εκ νεκρους.......αρα συμφωνα με το σκεπτικο σου ζμπουτσα μας???? ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ???

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606
Η αγγλια εχει περιπου τον χρονο 650,000 νεκρους και 700,000 μωρα γεννιουνται........δυστυχως ο κορωνας ειναι θεμα ,πολυ πολυ σοβαρο μαλιστα ,αλλα τα νουμερα που εχουμε εως τωρα δεν συνηγορουν οτι ειναι φονικος......ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?????

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606
Μασκες ,φαρμακα,υγιεινη ,εμβολιο ,νοσοκομειο,ιατρικη...αυτα ειναι τα οπλα που εχουμε και μαλιστα στην εποχη μας ειναι εξαιρετικα......Δηλαδη αν σκεφτει καποιος τι επιδημιες εχουν σκασει στην ανθρωπινη ιστορια και συγκρινει ,θα καταληξει μετα σιγουριας πως η φαση ειναι τελικα φιασκο!

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Η αγγλια εχει περιπου τον χρονο 650,000 νεκρους και 700,000 μωρα γεννιουνται........δυστυχως ο κορωνας ειναι θεμα ,πολυ πολυ σοβαρο μαλιστα ,αλλα τα νουμερα που εχουμε εως τωρα δεν συνηγορουν οτι ειναι φονικος......ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?????

τι λες ρε μαλακα. δηλαδη εσενα που πεθαινει ο γονιος σου,ο αδελφος σου, ο φιλος σου σε παρηγορει οτι γεννησε ο γειτονας ε;

εισαι πολυ μαλακας τελικα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.467
Πόντοι
2.606

οι μαθητες δηλαδη δεν θελουν να βγουν εξω; δεν θελουν να διασκεδασουν; εχεις μιλησει με κανενα;

ο βακακης τον ειδες να περναει καλα; φραγκατος ειναι.

ο ιδιωτικος υπαλληλος δηλαδη δεν αγωνια για το αυριο; δεν εχει επιγνωση οτι η οικονομια ειναι συνδεδεμενη και οτι και αν συμβει θα φτασει τελικα και σε αυτον;
στη περιπτωση που δεν το καταλαβες ακομα ο σερβιτορος που ειναι σπιτι ειναι ιδιωτικος υπαλληλος. δεν αγωνια αυτος ε; μια χαρα ειναι γιατι βλεπεις ξερει οτι δεν εχει λογο να φοβαται οτι θα ψαχνει να βρει μαγαζι να δουλεψει ε;
φιλε σορυ που σου χαλαω την ονειρωξη ,αλλα τα πραγματα με μεγαλη μου λυπη το λεω ,ειναι ακριβως ετσι.....Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ,ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΚΕΑ ΚΑΝΑΠΕ!...ΤΕΛΟΣ!....Αν ολοι αυτοι που γραφεις αποφασιζαν να αντιδρασουν ,αυριο το πρωι θα τα "πνιγαμε" τα λαμογια και θα ειχαμε ξανα την ζωη μας στα χερια μας.....
υγ...το παραδειγμα με τον βακακη θα κανω πως δεν το διαβασα...οσοι εχουν τοσα λεφτα,σε αυτο το επιπεδο,μπορουν να πανε οπου γουσταρουν οπως γουσταρουν και αρκετοι ακομα με πολυ λιγοτερα...δεν ειναι αυτοι το θεμα μας,το 1%...το θεμα μας ειναι η μαζα.......Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ.....ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom