Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
100 θανατοι καθε χρονο απο αλεργια στα φυστικια

να κλεισουν τα σουπερμαρκετ να μην μπορουν να αγορασουν ξηρους καρπους :2on1:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.027
Πόντοι
6.256
Το συψαλο τωρα στο σκαι

Ισως χρειαστει τριτη δοση εμβολιου για τις μεταλλαξεις
Φίλε ακόμα με τον κοροιδοιό ασχολείστε
:(
Όλες οι χώρες είναι ανοικτές κ μόνο εμάς σαν πιστό σκυλάκι των Γερμανών είμαστε κλειστοί

Σαν ξέχασα κ οι υπόλοιποι δορυφόροι της Γερμανίας

Ωχ συγγνώμη κλειστειτε σπίτια μην κολλήσουμε

Σήμερα πετούσα με fly emirates και ασφαλώς κ ρώτησα αν βγω θετικός τι γίνεται.κ μου απάντησαν ότι θα πάω σε άλλο εργαστήριο εξουσιοδοτημένο κ όλα οκ
Αλλά σσσσσσσσσ σιωπή μη μας ακούσουν η κοροιοδιπληκτοι
Που πας παλι ρε βολκανο, να μαζέψεις ελιες στο οικοπεδο σου σε χώρα της Ασίας?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εντωμεταξυ μεχρι αυτη την στιγμη πεθαναν σημερα 12000 ανθρωποι απο την πεινα 650000 παιδια σε ενα μηνα κατω απο 5 χρονων και 800000000 ανθρωποι δεν εχουν νερο να πιουν με οτι αυτο συνεπαγεται σε αρρωστιες και θανατους

Κατα ταλλα ασχολουνται με τον κοροιδοιο οι αργοσχολοι ειδικοι παγκοσμιοι μουφολογοι

Ρε τυπε ο ιος εχει θεραπεια,εμβολιακι

Η πεινα δεν εχει θεραπεια,ουτε η ελλειψη νερου. :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αυτο το γαμιδι εχει νεκρωσει τον πλανητη ρε σεις
αν περυσι τον νοεμβριο μας ελεγε καποιος φαντασιοπληκτος οτι θα ζησουμε τετοια κεντα θα τον δερναμε μεχρι να συνελθει

κοφτε το ρημαδι το αστειο να το συγκρινετε με τροχαια πεινες πνιγμους και ηλεκτροπληξια απο καφετιερες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Νεότερη ενημέρωση, από φίλο Επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη. Επιβεβαίωσε την άποψη που είχα από τις γύρω μου περιπτώσεις. Πελάτης του 45 χρονών, υγιέστατος, αθλητικός με μετρημένη ζωή, δεν κάπνιζε, έπινε μόνο σε Κοινωνικές Συγκεντρώσεις, κόλλησε τον Ιό και σε 6 μέρες κατέληξε. Άλλος πελάτης του, 70 χρονών, με ζάχαρο, καπνιστής από έφηβος, έτρωγε κι έπινε εκτός της δίαιτας που έπρεπε να τηρεί, λόγω του Ζάχαρου, καραμπαμπάμ σε ευάλωτη ομάδα. Ξαφνικά έχασε τη γεύση του, έκανε το τεστ, είχε τον Ιό. Δεν ανέβασε καν δέκατα, είχε αδυναμία και σε 10 μέρες ήταν καλά, σαν να μην του συνέβη ποτέ κάτι. Είναι θέμα κράσης πεντακάθαρα, αλλά έλα που δεν γνωρίζουμε αν θα τον αντέξει το Ανοσοποιητικό μας σύστημα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
αν περυσι τον νοεμβριο μας ελεγε καποιος φαντασιοπληκτος οτι θα ζησουμε τετοια κεντα θα τον δερναμε μεχρι να συνελθει

κοφτε το ρημαδι το αστειο να το συγκρινετε με τροχαια πεινες πνιγμους και ηλεκτροπληξια απο καφετιερες

Αν απέδειξε κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ο Ιός είναι πως οι άνθρωποι δεν είναι λογικά όντα. Ακόμα και σήμερα, κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ιός είτε είναι ψέμα, είτε δεν σκοτώνει πολύ. Αυτό πίστευε κι ο Άγγλος ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ, και δεν πέρασε ένας χρόνος από τότε που άρχισε το θανατικό

Η οδύνη για τον απολογισμό των νεκρών είναι δύσκολο να υπολογιστεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αναφερόμενος στον θλιβερό αριθμό των 100.000 και πλέον νεκρών.
«Είναι δύσκολο να υπολογίσει κανείς την οδύνη που εσωκλείεται σε τόσο δυσάρεστα στατιστικά στοιχεία, τα χρόνια ζωής που χάθηκαν, οι οικογενειακές συγκεντρώσεις στις οποίες δεν θα παραστούν και οι τόσο πολλοί συγγενείς που έχασαν την ευκαιρία ακόμα και να πουν αντίο», είπε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Βάσει των κυβερνητικών στοιχείων, η χώρα κατέγραψε την Τρίτη 20.089 νέα κρούσματα Covid-19, ξεπερνώντας τις 3,7 εκατομμύρια μολύνσεις.
Οι 100.162 νεκροί είναι περισσότεροι από τον απολογισμό των αμάχων που έχασαν τη ζωή τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και διπλάσιοι από τον αριθμό όσων σκοτώθηκαν στη γερμανική εκστρατεία βομβαρδισμών το 1940-1941.
Πηγή

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Νεότερη ενημέρωση, από φίλο Επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη. Επιβεβαίωσε την άποψη που είχα από τις γύρω μου περιπτώσεις. Πελάτης του 45 χρονών, υγιέστατος, αθλητικός με μετρημένη ζωή, δεν κάπνιζε, έπινε μόνο σε Κοινωνικές Συγκεντρώσεις, κόλλησε τον Ιό και σε 6 μέρες κατέληξε. Άλλος πελάτης του, 70 χρονών, με ζάχαρο, καπνιστής από έφηβος, έτρωγε κι έπινε εκτός της δίαιτας που έπρεπε να τηρεί, λόγω του Ζάχαρου, καραμπαμπάμ σε ευάλωτη ομάδα. Ξαφνικά έχασε τη γεύση του, έκανε το τεστ, είχε τον Ιό. Δεν ανέβασε καν δέκατα, είχε αδυναμία και σε 10 μέρες ήταν καλά, σαν να μην του συνέβη ποτέ κάτι. Είναι θέμα κράσης πεντακάθαρα, αλλά έλα που δεν γνωρίζουμε αν θα τον αντέξει το Ανοσοποιητικό μας σύστημα

Μέσος όρος ηλικίας κόβιντ θανόντων στην Ελλάδα τα 79-80 χρόνια σταθερά - στην πλειοψηφία τους με υποκείμενα νοσήματα - προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα γύρω στα 82 χρόνια.

Απώλεια προσδοκούμενου ζωής ελάχιστη έως ανύπαρκτη μεταξύ των θανόντων δεδομένης της υπερ-καταγραφής των κοβιντ θανάτων.

Αυτά είναι τα γεγονότα.

Κατα τα λοιπά οι απόψεις είναι όπως οι κωλοτρυπίδες.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί από τον καθένα ΑΤΟΜΙΚΆ πρώτα και μετά σαν κοινωνία συλλογικά είναι η εξής (την έχω αναρτήσει και παλιότερα) : Στους πόσους επιπλέον νεκρούς από τον ετήσιο μέσο όρο ΔΈΧΟΜΑΙ (ώς άνθρωπος και ώς κοινωνία) την καταπάτηση των Συνταγματικών μου Ελευθεριών;;;; Των ίδιων ελευθεριών που ορκίζομαι στο Στρατό να υπηρετώ μέχρι τελευταίας ρανίδας.

Στους 100;;;Στους 1000; Στους 10.000 παραπάνω;;;;

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε, για οποιαδήποτε αιτία, να τους σώσουμε όλους. Το αφήγημα σήμερα όμως είναι ακριβώς αυτό παραβλέποντας την καταστροφή που συντελείται.

Και για να προλάβω μερικούς.
-Ήμουν υποστηρικτής του 1ου lockdown όχι όμως επόμενων ή κυλιόμενων.
-Το αγαθό της Ελευθερίας το θεωρώ υπέρτατο και άρα ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΖΩΉ (τη δική μου, των γονιών μου, των παιδιών μου και άρα των άσχετων παππούδων 95 χρονών).
-Φαίνεται ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας όπως γίνεται στο Δυτικό Κόσμο δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση του ιού. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και όσοι δεν το βλέπουν σήμερα. Ιδιαίτερα οι ΔΥ και οι Συνταξιούχοι που κάποια χρονιά μέχρι το 2024 θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ζημιάς (αφού πρώτα γαμηθούν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ οι υπόλοιποι του ΙΤ) ............γιατί αγαπητοί συναγωνιστές η πούτσα έρχεται τμηματικά στα διάφορα κοινωνικά στρώματα για την ελαχιστοποίηση της κοινωνικής αντίδρασης. Τόσα χρόνια μνημόνιο (οικονομική πούτσα) στο κεφάλι δεν το μάθατε. Τώρα που έρχεται η νέα πούτσα (περιορισμοί συνταγματικών ελευθεριών) πάλι δεν θα το καταλάβετε. Και θα έρθει η στιγμή που θα σας χώνουν και σας μπατονέτες στον κώλο στηριζόμενοι σε 1247 διαφορετικές μελέτες και εσείς θα χειροκροτάτε γιατί η "κυβέρνησή μας" μας φροντίζει.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σήμερα επιτρέπεις την καταπάτηση βασικών ατομικών σου ελευθεριών στο όνομα της υγειονομικής ασφάλειας.

Αύριο γιατί να μην επιτρέψεις τον καθορισμό όλων των ουσιωδών παραμέτρων της ζωής σου στο όνομα της ίδιας ασφάλειας?

Θα ζυγίζεσαι και αν είσαι υπέρβαρος κομμένες οι online παραγγελίες στα φαστφουντάδικα? Κομμένο το κάπνισμα, το ποτό, τα ξενύχτια κτλ γιατί βλάπτουν την υγεία σου κτλ κτλ

Ζούμε το τέλος μια ολόκληρης εποχής όπου η ελευθερία του προσώπου βρισκοταν στον πυρήνα της συγκρότησης των, μη αυταρχικών/κομμουνιστικών, ανθρωπίνων κοινωνιών.

Η εποχή του άνευ ορίων κρατικού παρεμβατισμού σε κάθε πτυχή της προσωπικής σφαίρας πλέον ανατέλλει ευδιάκριτα στον ορίζοντα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Απλά να ενημερώσω ότι έχουμε κι άλλα ανώμαλα σκουπίδια στο site που ορέγονται ανήλικα.

Προσοχή!

Συνημμένα

• tonympastardo_ανηλικες.png
    tonympastardo_ανηλικες.png
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 18

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281

Κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε. Να δούμε για πόσο ακόμα. Οι αντοχές του κόσμου είναι στο μηδέν πια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι υγιέστατοι χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ στο γιατρό.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
www.protothema.gr/greece/article/1090450/georgiadis-den-tha-distasoume-gia-oliko-lockdown-na-sunithisoume-oti-tha-anoigoume-kai-tha-kleinoume/]https://www.protothema.gr/greece/article/1090450/georgiadis-den-tha-distasoume-gia-oliko-lockdown-na-sunithisoume-oti-tha-anoigoume-kai-tha-kleinoume/[/url]

...ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Με εκπλήσσει η έκπληξή σας για το ακορντεόν. Υπάρχει χώρα που λειτουργεί χωρίς ακορντεόν αυτή τη στιγμή;
Τι είπε ο αδίστακτος ψεύτης και κωλοτούμπας;;; Ότι όλες οι χώρες ανοιγοκλείνουν τα μαγαζιά. :2funny::2funny:

large_20190213154314_akornteon_startone_72_red_thiki.jpeg

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
γαμα το το ακορντεον...

αυτη η ανησια μα τα sms υπαρχει πουθενα αλλου?

ολοι ολη την μερα εξω ειναι μονο το βραδυ μαζευονται ποιο το νοημα αφου μπορεις να στειλεις απεριοριστα?

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Οτι η Ελλάδα έχει το πιο σκληρό lockdown το ξέρουν όλοι εκτός από τα κομματόσκυλα της ΝΔ, δείτε τι γίνεται σήμερα στο Μπάνσκο 12:24...

Συνημμένα

• Screenshot_2021-02-01 Webcams.png
    Screenshot_2021-02-01 Webcams.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 17

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Η ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί από τον καθένα ΑΤΟΜΙΚΆ πρώτα και μετά σαν κοινωνία συλλογικά είναι η εξής (την έχω αναρτήσει και παλιότερα) : Στους πόσους επιπλέον νεκρούς από τον ετήσιο μέσο όρο ΔΈΧΟΜΑΙ (ώς άνθρωπος και ώς κοινωνία) την καταπάτηση των Συνταγματικών μου Ελευθεριών;;;; Των ίδιων ελευθεριών που ορκίζομαι στο Στρατό να υπηρετώ μέχρι τελευταίας ρανίδας.

Στους 100;;;Στους 1000; Στους 10.000 παραπάνω;;;;

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε, για οποιαδήποτε αιτία, να τους σώσουμε όλους. Το αφήγημα σήμερα όμως είναι ακριβώς αυτό παραβλέποντας την καταστροφή που συντελείται.

Και για να προλάβω μερικούς.
-Ήμουν υποστηρικτής του 1ου lockdown όχι όμως επόμενων ή κυλιόμενων.
-Το αγαθό της Ελευθερίας το θεωρώ υπέρτατο και άρα ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΖΩΉ (τη δική μου, των γονιών μου, των παιδιών μου και άρα των άσχετων παππούδων 95 χρονών).
-Φαίνεται ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας όπως γίνεται στο Δυτικό Κόσμο δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση του ιού. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και όσοι δεν το βλέπουν σήμερα. Ιδιαίτερα οι ΔΥ και οι Συνταξιούχοι που κάποια χρονιά μέχρι το 2024 θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ζημιάς (αφού πρώτα γαμηθούν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ οι υπόλοιποι του ΙΤ) ............γιατί αγαπητοί συναγωνιστές η πούτσα έρχεται τμηματικά στα διάφορα κοινωνικά στρώματα για την ελαχιστοποίηση της κοινωνικής αντίδρασης. Τόσα χρόνια μνημόνιο (οικονομική πούτσα) στο κεφάλι δεν το μάθατε. Τώρα που έρχεται η νέα πούτσα (περιορισμοί συνταγματικών ελευθεριών) πάλι δεν θα το καταλάβετε. Και θα έρθει η στιγμή που θα σας χώνουν και σας μπατονέτες στον κώλο στηριζόμενοι σε 1247 διαφορετικές μελέτες και εσείς θα χειροκροτάτε γιατί η "κυβέρνησή μας" μας φροντίζει.

Τα είπες όλα dik και ιδίως για τις οικονομικές συνέπειες

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Σήμερα επιτρέπεις την καταπάτηση βασικών ατομικών σου ελευθεριών στο όνομα της υγειονομικής ασφάλειας.

Αύριο γιατί να μην επιτρέψεις τον καθορισμό όλων των ουσιωδών παραμέτρων της ζωής σου στο όνομα της ίδιας ασφάλειας?

Θα ζυγίζεσαι και αν είσαι υπέρβαρος κομμένες οι online παραγγελίες στα φαστφουντάδικα? Κομμένο το κάπνισμα, το ποτό, τα ξενύχτια κτλ γιατί βλάπτουν την υγεία σου κτλ κτλ

Ζούμε το τέλος μια ολόκληρης εποχής όπου η ελευθερία του προσώπου βρισκοταν στον πυρήνα της συγκρότησης των, μη αυταρχικών/κομμουνιστικών, ανθρωπίνων κοινωνιών.

Η εποχή του άνευ ορίων κρατικού παρεμβατισμού σε κάθε πτυχή της προσωπικής σφαίρας πλέον ανατέλλει ευδιάκριτα στον ορίζοντα.

Καλό είναι με την ευκαιρία αυτού του ιού να μπουν κάποια όρια σ αυτό που λες εσύ ελευθερία γιατί η απόλυτη ελευθερία του ατόμου που φτάνει στην ασυδοσία έχει οδηγήσει τον πλανήτη στο χείλος της καταστροφής. Οι ελευθερίες αναγνωρίστηκαν όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν όσο η ελλάδα σήμερα και ο πλανήτης είχε άπειρα αποθέματα στα πάντα και άπειρες δυνατότητες επανάκαμψης από φυσικές καταστροφές. Τώρα με κοντά 10 δις ανθρώπους να θέλουν όλοι να ζήσουν μέσα σε υλική ευμάρεια ο πλανήτης πάει για φούντο μέσα σε εκατομμύρια τόνους πλαστικού και ελάχιστα εναπονείναντα δάση. Καιρός είναι η ατομική ελευθερία να περιοριστεί για το καλό του συνόλου και του μέλλοντος του είδους γιατί ο άνθρωπος έχει μπει από καιρό σε μια λογική οτι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω στον πλανήτη μέσα στα χρονικά όρια της ατομικής ζωής 70-80 χρόνια, θα κάψ και την τελευταία σταγόνα πετρελαίου για να έχω όσα αυτοκίνητα και όσα εργοστάσια θέλω, θα πετάξω όσα πλαστικά θέλω, θα πετάξω στα σκουπίδια όσα εκατομμύρια τόνους φαγητού θέλω και στα αρχίδια μου οι επόμενοι τι πλανήτη και τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν. Αυτό πρ΄πει να σταματήσει και καλό είναι αν γίνει με την τωρινή αφορμή.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε. Να δούμε για πόσο ακόμα. Οι αντοχές του κόσμου είναι στο μηδέν πια.

για χρονο εχουμε εναμιση μηνα ακομα.και φυσικα ειχαμε 4 μηνες με λιγους περιορισμους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

για χρονο εχουμε εναμιση μηνα ακομα.και φυσικα ειχαμε 4 μηνες με λιγους περιορισμους
για χρονο εχουμε 25 μερες ακριβως

λιγη σημασια εχει το θεμα ειναι οτι δεν παει αλλο ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom