Κε LeClerc,με απαξιωτικό ύφος χιλίων καρδιναλίων,αναφέρθηκες σε αυτά που έγραψα.
Σέβομαι το δικαίωμα να εκφέρεις την όποια γνώμη,αλλά διαφωνώ καθέτως με αυτά που λες,και για να μην λέμε αερολογίες,συγγνώμη που είναι στα αγγλικά,αλλά τί να κάνουμε τώρα,
θα ήθελα να διαβάσεις αυτό
και αν έχεις το σθένος να ανασκευάσεις,αυτό θα περιποιήσει τιμή στο πρόσωπό σου.
Ο ιός θα βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά,επαναλαμβάνω αγαπητέ μου ιολόγε Κε LeClerc,
επειδή όταν κάνεις ανάμιξη χωρίς περιορισμούς,των ήδη εμβολιασμένων,μαζί με ασθενείς με βαρύ ιϊκό φορτίο στην κοινότητα,τότε είναι σαν να μην κατανοείς την βασική αρχή,την οποία συνέλαβε ο Δαρβίνος πριν 1,5 αιώνα.
Την φυσική επιλογή!
Κάποια/ος/οι από τους ασθενείς,θα έχει μια μετάλλαξη σαν αυτήν της Νοτίου Αφρικής,που όταν συγχρωτιστεί με έναν ήδη εμβολιασμένο,
τα ίδια τα RNA εμβόλια που εκθειάζεις,και στοχεύουν στις ακίδες (μπορείς να μου εξηγήσεις,μιας και είσαι ο περισπούδαστος ειδικός ιολόγος που εγώ δεν δήλωσα,γιατί εξαρχής εστίασαν μόνο τις ακίδες σαν στόχο των εμβολίων,που το έχω καημό τόσους μήνες?ένας να μου το εξηγήσει παρακαλώ..?)
θα ευνοήσουν την εξάπλωση της μεταδοτικής μετάλλαξης...
Τα εμβόλια χρειάζονται και μέτρα ΑΥΣΤΗΡΗΣ κοινωνικής αποστασιοποίησης,και όσο ‘ειδικοί’,με ή χωρίς εισαγωγικά,θεωρούν ότι τα εμβόλια είναι πανάκεια,θα θρηνούμε όλο και περισσότερους νεκρούς,
και η επιδημία με αλλεπάληλες ώσεις από μεταλλάξεις από οπουδήποτε/Αφρική-Ασία-Αμερική,θα τραβήξει χρόνια...
Δεν θα έγραφα,αλλά δεν εκτιμώ την ειρωνία και τα υπονοούμενα....από όπου και αν προέρχεται.
Ευχαριστώ πολύ.
επισύναψη google translate:
SARS - CoV - 2 501 Y.V2, μια νέα γενεαλογία του κοροναϊού που προκαλεί το COVID - 19, περιέχει πολλαπλές μεταλλάξεις σε δύο ανοσοεξαρτώμενους τομείς της πρωτεΐνης ακίδων. Εδώ δείχνουμε ότι αυτή η γενεαλογία παρουσιάζει πλήρη απόδραση από τρεις κατηγορίες θεραπευτικώς σχετικών μονοκλωνικών αντισωμάτων. Επιπλέον, το 501 Y.V2 δείχνει ουσιαστική ή πλήρη διαφυγή από εξουδετερωτικά αντισώματα στο πλάσμα αναρρόφησης COVID - 19. Αυτά τα δεδομένα υπογραμμίζουν την προοπτική της επαναμόλυνσης με αντιγονικά διακριτές παραλλαγές και ενδέχεται να υποδηλώνουν μειωμένη αποτελεσματικότητα των σημερινών εμβολίων με βάση την ακίδα.