Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και ξερω ατομο με μηδεν εσοδα τζιρο το 2019 γιατι δεν ειχε ανοιξει καν και πηρε τα αρχιδια μου

εχει μαγαζι εστιαση και ειναι κλειστος με κρατικη εντλη και δεν πηρε τιποτα

το 2019 δεν ειχε μαγαζι

Άνοιξε δηλαδή μαγαζί εστίασης μέσα στο 2020, που από την αρχή του έτους είχε καραντίνα!! :2funny::2funny:
Άι στα διάολα ρε νούμερο.

Εκτός αν ήταν κανένας αριστερός πονηρίδης, που μετά τις πρώτες επιστρεπτέες είδε το χρήμα και σκέφτηκε να τσιμπήσει κάτι όπως κάνουν όλα τα παράσιτα.
Το κατάλαβαν το αρχίδι και πήρε το τρίτο το μακρύτερο…

ρε μαλακα μπουλη ειχε το μαιο καραντινα η ελλαδα ρε μουλε???

τι γαμημενοι ειναι αυτοι ρε???

ειχε το καλοκαιρι η ελλαδα καραντινα

ξερεις ποσες ατομικες και μη ανοιξανε στην ελλαδα το 2020 ρε πανηβλακα ????

θες να σ βαλω στοιχεια ρε ηλιθιε ασχετε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δημοσιοι,συνταξιουχοι,ιδ.υπαλληλοι ειναι το πελατολογιο τους....σιγα μην ενδιαφερθουν για ενα μερος των εμπορων και της εστιασης....
Αλήθεια? Πες μου ΕΝΑΝ δημόσιο υπάλληλο, συνταξιούχο, ιδ. υπάλληλο ο οποίος πήρε επιστρεπτέα! :grin:

Περιμένω απάντηση!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ειχε το μαιο καραντινα η ελλαδα ρε μουλε???

Για βάλε ρε νούμερο.
Και βάλε κι ένα screenshot από την έναρξη του φίλου εκεί που φαίνεται ο ΚΑΔ και η ημερομηνία.
Και θα βάλω κι εγώ μόλις μπει το χρήμα στην τράπεζα από αυτούς που ξέρω.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειχε το μαιο καραντινα η ελλαδα ρε μουλε???

Για βάλε ρε νούμερο.
Και βάλε κι ένα screenshot από την έναρξη του φίλου εκεί που φαίνεται ο ΚΑΔ και η ημερομηνία.
Και θα βάλω κι εγώ μόλις μπει το χρήμα στην τράπεζα από αυτούς που ξέρω.

τι θες να σ βαλω αφμ καδ εικονα ταξις και της επιστρεπτεας??????

λεγε ρε με προκαλεις?

αν θες στοιχημα θα στο κανω αυριο

αλλα αμ χασεις θα ποσταρεις πως εισαι κομματοσκυλο δημοσια

παει?????????

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
λεγε ρε με προκαλεις?
παει?????????

Πάει, περιμένω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θείτσο βάλε και το χάρτη που δείχνει τον αριθμό αστυνομικών ανά εκατομμύριο πολιτών.:shit:
Ναι γιατί, σε χαλάει? Έχεις να κρύψεις τίποτα? Πουλάς πρέζα? Είσαι κλέφτης? Βιαστής? Παιδόφιλος? Δολοφόνος? Απαγωγέας?
Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου πες μου. Τι από όλα είσαι και δεν θες αστυνομία?

Περιμένω απάντηση.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Εχουμε και λεμε....το επιχειριν δεν σταματαει,μην διαβαζω αρλουμπες,ουτε βεβαια στηνεις ενα μαγαζι σε μια νυχτα.....και που ειδε δηλαδη καποιος καραντινα μαρτη απριλη του 20 τι εγινε ?επρεπε να κατσει με το πουλι στο χερι?να αφησει το ακινητο ,να αφησει τους προμηθευτες, να αφησει τα μαστορια,τη σουλα στο διαβαστηκε,το ονειρο του και να χωσει τα λεφτα στο στρωμα? Ειστε σιγουρα φιλελεδες ,τωρα μεταξυ μας ,πειτε αληθεια?
Οσο για το αν πηρα....πηρα αρχιδια.....στην 1 2 3 δεν μπηκα καν....να παρω λεφτα που πρεπει να επιστρεψω? Γιατι να το κανει καποιος αυτο?....παμε παρακατω....η 4 και 5 ειχαν τα μισα επιστρεπτεα οποτε οκ ..ε τα εδωσαν εκει που θελανε.....και οι υπολοιποι ψιχουλα.....δεν θα μπω σε λεπτομερειες επι προσωπικου...γενικα δωσαν ενα αρχιδι ομως και μαλιστα αρκετα λαμογια τσιμπησαν χοντρα φραγκα....και ρωταω το αυτονοητο ηρεμα......απο την στιγμη που εκλεισαν τις δουλειες επρεπε η δεν επρεπε να πουν οτι παγια δεκο,ενοικια ,εισφορες ολα μηδεν για οσο ειναι κλειστη η επιχειρηση......επρεπε η δεν επρεπε να δωσουν στον επιχειρηματια επιδομα οπως των εργαζομενων.....αυτος δεν τρωει?τα μελη της οικογενειας ουτε αυτα τρωνε?δεν εχει εξοδα διαβιωσης?σπιτιου?ολα αυτα με τι θα τα πληρωθουν?ψαχτειτε αν πιστευτε οτι σας παπατζωνω...φανταζομαι εχετε λογιστες γνωστους να σας πληροφορησουν!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λεγε ρε με προκαλεις?
παει?????????

Πάει, περιμένω.

αν μπορεσω και δεν διερρευσω προσωπικα στοιχεια απο φωτο που θα τραβηξω αυριο το απογευμα η βραδυ θα στα ποσταρω και περιμενω την ααπαντηση σ

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
λεγε ρε με προκαλεις?
παει?????????

Πάει, περιμένω.
ξερω δυο....ο ενας κολλητος...και φουλ δεξιος ,ουτε σεντ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οσο για το αν πηρα....πηρα αρχιδια.....στην 1 2 3 δεν μπηκα καν....να παρω λεφτα που πρεπει να επιστρεψω? Γιατι να το κανει καποιος αυτο?....
Για να σταθεί η επιχείρησή του τώρα που τα πράγματα είναι σκούρα και να μπορεί να αποπληρώσει μετά που οι δουλειές θα πηγαίνουν καλύτερα? Δεν θες? Μην κλαίγεσαι αν κλείσεις.

παμε παρακατω....η 4 και 5 ειχαν τα μισα επιστρεπτεα οποτε οκ ..ε τα εδωσαν εκει που θελανε.....και οι υπολοιποι ψιχουλα.....δεν θα μπω σε λεπτομερειες επι προσωπικου...
Σε ποιους τα έδωσαν? Και ποια ήταν εκείνα τα "ιδιαίτερα" και "φωτογραφικά" κριτήρια που έβαλαν για να τα δώσουν σε αυτούς που ήθελαν όπως λες?

γενικα δωσαν ενα αρχιδι ομως και μαλιστα αρκετα λαμογια τσιμπησαν χοντρα φραγκα....
Αυτό έγινε στις πρώτες 3 γιατί ο έλληνας είναι λαμόγιο και το ξέρεις εσύ αυτό :grin: Γι' αυτό και την ψάχνουν τώρα.

και ρωταω το αυτονοητο ηρεμα......απο την στιγμη που εκλεισαν τις δουλειες επρεπε η δεν επρεπε να πουν οτι παγια δεκο,ενοικια ,εισφορες ολα μηδεν για οσο ειναι κλειστη η επιχειρηση......επρεπε η δεν επρεπε να δωσουν στον επιχειρηματια επιδομα οπως των εργαζομενων.....αυτος δεν τρωει?τα μελη της οικογενειας ουτε αυτα τρωνε?δεν εχει εξοδα διαβιωσης?σπιτιου?ολα αυτα με τι θα τα πληρωθουν?ψαχτειτε αν πιστευτε οτι σας παπατζωνω...φανταζομαι εχετε λογιστες γνωστους να σας πληροφορησουν!
Δεν χρειάζεται να είσαι λογιστής, χρειάζεται να έχεις λογική.

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Γιατί?

- Φαντάζεσαι να μην πλήρωνε κανείς ΔΕΗ? Είδαμε και πάθαμε να την σώσουμε... αλλά αυτό για σένα πέρασε στα ψιλά γράμματα!
- Φαντάζεσαι να μην πλήρωνε κανείς ενοίκιο? Και κάποιοι άνθρωποι που έχουν ένα ενοίκιο και εισπράττουν? Να ψοφήσουν ε? Εντάξει! Εσύ παίρνεις κανένα ενοίκιο? Κι αν έπαιρνες και στο έκοβε εντελώς, για πες μου τι θα έλεγες τότε :grin:
- Τις ασφαλιστικές εισφορές τις έχει παγώσει εδώ και μήνες!
- Στον επιχειρηματία δίνει την επιστρεπτέα, δίνει αναστολή πληρωμών, δίνει 40% του ενοικίου και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι. Αλλά ούτε αυτό σου κάνει!
- Ναι μας παπατζώνεις άγρια και πρώτα από όλα παπατζώνεις τον εαυτό σου...

... ή δεν έχεις ιδέα για το πως κινείται η αγορά και το χρήμα. Κι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας... λυπάμαι αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Βρες κάτι άλλο να κάνεις καλύτερα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
δημοσιοι,συνταξιουχοι,ιδ.υπαλληλοι ειναι το πελατολογιο τους....σιγα μην ενδιαφερθουν για ενα μερος των εμπορων και της εστιασης....
Αλήθεια? Πες μου ΕΝΑΝ δημόσιο υπάλληλο, συνταξιούχο, ιδ. υπάλληλο ο οποίος πήρε επιστρεπτέα! :grin:

Περιμένω απάντηση!
ρε λιλα,αφου θες να συμμετεχεις στην κουβεντα,μπορεις να προσπαθεις να καταλαβεις τι διαβαζεις τουλαχιστον...?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε λιλα,αφου θες να συμμετεχεις στην κουβεντα,μπορεις να προσπαθεις να καταλαβεις τι διαβαζεις τουλαχιστον...?
Ξέρω τι διαβάζω πολύ καλά, χάπατο. Εκείνη την ώρα λέγαμε για την επιστρεπτέα, έτσι δεν είναι? Αρα? :grin:
Εκτός αν έχεις τρικυμια στο μυαλουδάκι (?) σου και πας από το ένα θέμα στο άλλο σε χρόνο dt! :tooth:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Την επιστρεπτέα αυτόματα τη βγάζει το σύστημα. Για να μην πάρει κάποιος σημαίνει ότι δεν δικαιούται. Έτσι όπως τα λέει ο pussy, ο φίλος του έχει μαγαζί λίγους μήνες, οπότε τι προκαταβολή να έχει πληρώσει, ώστε να ενταχθεί στην επιστρεπτέα;

λαθος μαγαζι με ανοιγμα ιουνιο πηρε και μαγαζι εστιαση με ανοιγμα μαιο δεν πηρε

γιατι??

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
143306754_3499437143518654_8470924353051313371_n.jpg

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Την επιστρεπτέα αυτόματα τη βγάζει το σύστημα. Για να μην πάρει κάποιος σημαίνει ότι δεν δικαιούται. Έτσι όπως τα λέει ο pussy, ο φίλος του έχει μαγαζί λίγους μήνες, οπότε τι προκαταβολή να έχει πληρώσει, ώστε να ενταχθεί στην επιστρεπτέα;
ακριβως,δεν δικαιουται,εχει ομως χωσει λεφτα και δεν εχει εισοδημα...πρεπει να τον αφησουν να πεινασει η να καταστραφει?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ξερω δυο....ο ενας κολλητος...και φουλ δεξιος ,ουτε σεντ.
Aαααα ετσι εξηγούνται όλα!!! Επειδή είναι δεξιός, τότε έπρεπε να την πάρει!
Πιο παλαιοπασόκος και από τον χώνα είσαι!

Προς ενημέρωσή σου, αυτά πάμε να τα ξεπεράσουμε. Αλλά είσαι εσύ ο ίδιος που τα κράζεις και μιλάς περί κομματόσκυλων!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

λαθος μαγαζι με ανοιγμα ιουνιο πηρε και μαγαζι εστιαση με ανοιγμα μαιο δεν πηρε

γιατι??

Δεν ξέρω τις δύο περιπτώσεις για να έχω εικόνα pussy. Αλλά δε μπορεί να γίνει κουβεντα σε αυτή τη βάση. Εγώ δεν έχω μείωση τζίρου τέτοια που να μπορώ να ενταχθώ. Κι εγώ όμως αναγκάσθηκα σε ΚΑΔ να μειώσω τη δουλειά μου. Πληττόμενος. Μπορεί να βγει κάποιος δικός μου και να πει, "ξέρω έναν κολλητό που δεν πήρε αλλά άλλος πήρε. Γιατί τέτοια διάκριση;" . Η αλήθεια είναι ότι δε δικαιούμαι να πάρω αυτήν την επιχορήγηση. Τίποτα μεμπτόν.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Λοιπον....ανακριβειες ως συνηθως....ξεκιναω με το ενοικιο το οποιο οι φωστηρες ειναι το μονο που ματσακωνιασαν αμεσωςβεβαιως και ολοι καταλαβαινουμε οτι το εκαναν γιατι δεν ειναι δικα τους λεφτα στην τελικη....αναλυτικα στην αρχη ειπαν 40 % χαρισμα μετα ειπαν 80% και μετα 0 νοικι....οσο για τις δεκο οπως ακριβως λοιπον βαλαμε πλατη ολοι μας να σωθει η δεη οπως λες ε τωρα ας μας γυρισουν την καλη ....τι οχι ?στα παπαρια τους?.....οσο για την επιστρεπτεα εκει εγιναν οργια....ας πουμε στην 5 κατι τρελα λεφτα πηγαν σε αεροπορικες και τηλεφωνικες(call centers)....
Υγ....τυπε να σαι σιγουρος....εχω 2 λογιστες και επιχειρω 27 χρονια....τι να ξερω ?μαλλον δεν κανω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom