Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χλωροκίνη σε ευπαθείς ομάδες. Είμαι fun. Επιπλέον ότι σε υγιεινή διατροφή και βιταμίνες για τους νεότερους.
Αμα ρε dik τo γράφεις μόνος σου, μετά τι να μη σε παίρνουν οι άλλοι στο κυνήγι;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Χλωροκίνη σε ευπαθείς ομάδες. Είμαι fun. Επιπλέον ότι σε υγιεινή διατροφή και βιταμίνες για τους νεότερους.

Το American Medical Association ακύρωσε το μπανάρισμα της χλωροκίνης τέλος Οκτωβρίου. Αρχές Ιανουαρίου ανέβηκε στο American Journal of medicine και μελέτη του Αυγούστου για τη θεραπεία με χλωροκίνη. Και τους δύο συνδέσμους τους έχω ανεβάσει. Τα πιο πρόσφατα αυτά. Αν κάποιος δεν συμφωνεί ας γράψει ποιά κριτήρια θέτει να συζητήσουμε πάνω σε αυτά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ,καφεδες,ουρες,αγορες,εκκλησιες ,ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ,ενω εκει γυρω στις 18.00 πανε σπιτι ,κουμπωνων χουντονικολαου και εισαγγελατο 2μισιωριτσες ,ρουχλωνουν 1κιλο προβατινα 1μπουκαλι κρασι και 35χαπια διαφορων χρωματων και κατα τις 21.00 πεφτουν ξεροι μεχρι την αλλη μερα που θα βγουν παλι στη γυρα....
θα σε κραξουν τωρα οι ετσι για ελλειψη ευαισθησιας στα χουφταλα που κατεκλυσαν τα πεζοδρομια και τα σπρωχνεις να περασεις...
αμα εχει και λιακαδες πρεπει να τους ριχνεις με πεπερσπρει να κανουν ακρη

κατσε μεσα εσυ να τους προστατεψεις κατα τα αλλα λεμε...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν μπορεις ομως ως προβεβλημενος στα καναλια αλλα και οι διαφοροι αλλοι συνεργατες σου να εχουν σε κατασταση on/off τα καταστηματα λογω υπερβολικης συγκεντρωσης πελατων σε αυτα

εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης και ο αδωνης σε αυτο
Αλήθεια?

Με λίγα λόγια, εσύ προτείνεις να τους αφήσουν όλους να μπούν χύμα μέσα να ψωνίσουν...

Σωστά κατάλαβα?
δεν μπορεις να επιβαλεις στρατιωτικη η χουντικη αποφαση απο μη εκλεγμενους ανθρωπους σε πολιτες που θελουν να ψωνισουν επειτα απο ενα διμηνο lockdown
δυστυχως οι συγκεκριμενοι λοιμοξιολογοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια και λειτουργουν αντιδημοκρατικα και φασιστικα χωρις ουδεις απο την κυβερνηση να τους βαλει φρενο
οταν καταστραφει η οικονομια διοτι δυστυχως εκει οδευουμε με την ολη συμπεριφορα τους μην διαμαρτυρηθει κανενανς μητσοτακικος οταν θα τους κυνηγουν με ματσετες και χατζαρες οι καταστηματαρχες ζητωντας πολυ μεγαλα ποσσα αποζημιωσεων απο τους ιδιους

Ρε αχαχούχα πάλι τις μαλακίες άρχισες;
Πότε το βλέπεις ρε σαχλαμάρα να κυνηγούν με ματσέτες και χατζάρες οι καταστηματάρχες τους επιδημιολόγους;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Στην Ολλανδία γίνεται της πουτανας επειδή επεβαλαν απαγόρευση κυκλοφοριας μετά τις 9 κια το πρόστιμο είναι στα 100 ευρω

Και εδώ μας έχουν κλείσει 3 μήνες μέσα, το πρόστιμο είναι τα 2/3 του κατώτατου, στέλνουμε SMS μέχρι και για να παμε στο φούρνο και έχουμε τα Γαλάζια προβατα και όλους τους χουντογερους να μας τη λένε κιολας

Α ρε γαμημενοι, ρουκετιδια που θέλετε στο κωλο

Και εκει μετά τις 9 ... τι γίνεται ρε γαμώτο όλοι τα ίδια καρμπόν ; :think:

Ίδιες ωρες , μάσκες και έξω όλοι , πρόστιμα όλοι ...

Η φάση είναι οτι μας τα φέρνουν σιγά σιγά , μάλλον για να αποφύγουν τις εξεγέρσεις ; Στην αρχή δεν χρειαζόμασταν μάσκες ούτε μέσα αλλά τωρα χρειαζόμαστε και έξω. Ενδιάμεσα έπρεπε να φοράνε μόνο οι εργαζόμενοι ... (σούπερ μάρκετ , καφετέριες κτλ)

By the way σε κάποιες χωρες προς κορέα μεριά (η κάπου εκεί γύρω) άκουσα οτι υπήρχε λέει απαγόρευση κυκλοφορίας κατα τις 12 και πριν τον κορώνα ... δεν θυμάμαι αν συνέβαινε πρόσφατα η πιό παλιά ... αλλά όπως και να έχει λογικά θα επρόκειτω για χουντική η κομμουνιστική κυβέρνηση. Ενώ τώρα έχουμε δημοκρατία , μην ξεχαστούμε και νομίζουμε τίποτα άλλο δηλαδη , οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλα καθεστώτα είναι μάλλον τυχαία :P

υγ. Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που λέω δεν είμαι σίγουρος , πάιζει να έκλειναν απλά τα μαγαζιά στις 12 , αυτό που λέω πρό κορώνα δλδ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Το American Medical Association ακύρωσε το μπανάρισμα της χλωροκίνης τέλος Οκτωβρίου. Αρχές Ιανουαρίου ανέβηκε στο American Journal of medicine και μελέτη του Αυγούστου για τη θεραπεία με χλωροκίνη. Και τους δύο συνδέσμους τους έχω ανεβάσει. Τα πιο πρόσφατα αυτά. Αν κάποιος δεν συμφωνεί ας γράψει ποιά κριτήρια θέτει να συζητήσουμε πάνω σε αυτά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Eγώ λέω γιαυτό που έγραψες, πως είσαι αστείος. :D:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αααααααα τώρα το κατάλαβα. Σόρυ. Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ......:glasses::glasses::glasses::glasses:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ,καφεδες,ουρες,αγορες,εκκλησιες ,ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ,ενω εκει γυρω στις 18.00 πανε σπιτι ,κουμπωνων χουντονικολαου και εισαγγελατο 2μισιωριτσες ,ρουχλωνουν 1κιλο προβατινα 1μπουκαλι κρασι και 35χαπια διαφορων χρωματων και κατα τις 21.00 πεφτουν ξεροι μεχρι την αλλη μερα που θα βγουν παλι στη γυρα....
θα σε κραξουν τωρα οι ετσι για ελλειψη ευαισθησιας στα χουφταλα που κατεκλυσαν τα πεζοδρομια και τα σπρωχνεις να περασεις...

..που..?εδω λεμε εχουν ξεφυγει τελειως...εχουν παρει χαμπαρι οτι αν δεν εχουν τιποτα βαρβατα νοσηματα(ουσιαστικα δηλαδη ετοιμοθανατοι)οι πιθανοτητες να τους γλεντησει ο κορωνας ειναι αμελητεες και ψωλαρουν στη λεζα ολη μερα ,ουτε καν μασκες ....ασε που αν δουν κοσμο εξω απο κανενα μαγαζι αρχιζουν την γιουχα..."τετοια κανετε ζωα και θα μας φερετε τον ιο σπιτι και αλλα απιθανα.....κανονικοι ταλιμπαν και εχουμε εμας τους μαλακες που τους θεωρουμε ευπαθεις ομαδες.....δεν φταινε αυτοι ομως στην ουσια .....τους κουρδιζουν τα πουστοκαναλα και βλεπουν οτι τους χαιδευουν και τα αυτια οι παλιοπουστες στην νδ,σου λεει και μαγκες ειμαστε!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πότε το βλέπεις ρε σαχλαμάρα να κυνηγούν με ματσέτες και χατζάρες οι καταστηματάρχες τους επιδημιολόγους;
σημερα μουτζαχεντιν του κουλη παλι βγαλατε φιρμανι για απαγορευση συναθροισεις των πολιτων απο 100 ατομα και πανω

το τραβατε πολυ το σκοινι και θα σπασει οπου ναναι

να ετοιμαστειτε η για καινουργιους κουφοντινες η για αντιποινα απο τον κοσμακη

η πολυ κρατικη κυβερνητικη καταστολη δημιουργει την αντιστοιχη λαικη βια (συνηθως οι κυβερνωντες το λενε τρομοκρατικη βια)

ερχεται η τιμοσοαρα της ελλαδος ετοιμαστειτε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαπήδουλας

οπως επιβαλλουν καταστολη στον ελληνικο λαο να ξερεις οτι το νομισμα εχει δυο οψεις

καταστολη αυτοι κυνηγητο ο κοσμακης

οταν θα αρχισουν να κυνηγανε "τους εγκριτους" λημοξιολογους μην ακουσω για τραμπουκους κλπ κλπ διοτι οι ιδιοι ειχαν αποθρασυνθει ωστε ο κοσμακης να "τα παρει στο κρανιο"

πολυ φοβαμαι οτι θα βγαλετε νεους κουφοντινες οι οποιοι με τις τωρινες συνθηκες θα γινουν ¨αγιοι" για τον κοσμακη

ασε που θα τους καλυπτουν για να μην συλληφθουν οπως ο παλαιοκωστας
Τι λες? Σοβαρά?

Πολύ ωραία. Άρα στην επόμενη πορεία που θα βρω μπροστά μου θα πατήσω γκάζι και θα περάσω απο πάνω. Οκ?

Αν παίρνεις μόνος σου το δικαίωμα να κυνηγας τους λοιμωξιολογους, άρα μπορώ να πάρω κι εγώ το δικαίωμα να κυνηγάω αναρχοαπλυτους που μου κλείνουν τον δρόμο.

Ειμαστε ΟΚ? :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν μπορεις να επιβαλεις στρατιωτικη η χουντικη αποφαση απο μη εκλεγμενους ανθρωπους σε πολιτες που θελουν να ψωνισουν επειτα απο ενα διμηνο lockdown

δυστυχως οι συγκεκριμενοι λοιμοξιολογοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια και λειτουργουν αντιδημοκρατικα και φασιστικα χωρις ουδεις απο την κυβερνηση να τους βαλει φρενο

οταν καταστραφει η οικονομια διοτι δυστυχως εκει οδευουμε με την ολη συμπεριφορα τους μην διαμαρτυρηθει κανενανς μητσοτακικος οταν θα τους κυνηγουν με ματσετες και χατζαρες οι καταστηματαρχες ζητωντας πολυ μεγαλα ποσσα αποζημιωσεων απο τους ιδιους
Ωραία, επαναλαμβάνω λοιπόν:

Είσαι της άποψης να τα αφήσουν όλα ελεύθερα να μπαίνει όποιος θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει?

Περιμένω απάντηση.
Μονολεκτική. Ναι ή όχι.

Η απάντηση είναι πλέον ΝΑΊ. Υπάρχουν τα ΣΩΣΤΆ πρωτόκολλα θεραπείας. Υπάρχει εμβόλιο. Υπάρχει προληπτική αγωγή.

Από τις τρείς παραπάνω προϋποθέσεις το Κράτος "υπακούοντας" σε υπερεθνικούς οργανισμούς δεν εφαρμόζει τίποτα σωστά.

Ναι για αυτό είμαστε by far καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη στην διαχείριση της πανδημίας. Δες το χάρτη, δεν θα κάτσω να σε πείσω εγώ, έχω δουλειά αλλά βαριέμαι να σου εξηγώ κιόλας :grin:

Αφού εσένα δεν σου αρέσει, μπορείς να πας σε άλλη χώρα, δεν τρέχει τίποτα!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

:tooth: πεπερσπρει και παραλα στους ετσι τυπε? :bounce-glasses:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
σημερα μουτζαχεντιν του κουλη παλι βγαλατε φιρμανι για απαγορευση συναθροισεις των πολιτων απο 100 ατομα και πανω
το τραβατε πολυ το σκοινι και θα σπασει οπου ναναι
να ετοιμαστειτε η για καινουργιους κουφοντινες η για αντιποινα απο τον κοσμακη
η πολυ κρατικη κυβερνητικη καταστολη δημιουργει την αντιστοιχη λαικη βια (συνηθως οι κυβερνωντες το λενε τρομοκρατικη βια)
ερχεται η τιμοσοαρα της ελλαδος ετοιμαστειτε

Πότε το βλέπεις ρε σαχλαμάρα να έρχονται οι καινούριοι Κουφοντίνες και να γινόμαστε Τιμισοάρα;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η κυβερνηση προσπαθει με τα μετρα καταστολης που συνεχως παιρνει να μετριασει την αντιδραση του κοσμου μπροστα στ μπαραζ λαικης δυσφοριας που βλεπει να ερχεται

γι αυτο και υιοθετει μετρα τυπου μακρον για τον τυπο στις συγκεντρωσεις προσπαθει να μαντρωσει το φοιτητικο κινημα με την ποανεπιστημιακη αστυνομια

και σημεα ακουσων ακουσω ανακοινωση απαγορευονται οι συναθροισεις πανω απο 100 ατομα εκτος απο την αγορα οσοι ψωνιζουν

μιλαμε εχουν καψει καπιστρι

μαλλον εχουν πληροφοριες για κοσμο που βραζει και φοβουνται το μεγαλο μπαμ

για να δουμε ομως ποια θα ειναι η σπιθα που θα σηκωσει τον κοσμο

ειμαι περιεργος να δω τις μυστικες δημοσκοπησεις και γιατι φοβαται τοσο πολυ η κυβερνηση

ο σαμαρας μαλλον κατι ξερει και θα την κανει με ελαφρα

ερχονται ασχημες μερες για τη κυβερνηση

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ωραία, επαναλαμβάνω λοιπόν:

Είσαι της άποψης να τα αφήσουν όλα ελεύθερα να μπαίνει όποιος θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει?

Περιμένω απάντηση.
Μονολεκτική. Ναι ή όχι.

Η απάντηση είναι πλέον ΝΑΊ. Υπάρχουν τα ΣΩΣΤΆ πρωτόκολλα θεραπείας. Υπάρχει εμβόλιο. Υπάρχει προληπτική αγωγή.

Από τις τρείς παραπάνω προϋποθέσεις το Κράτος "υπακούοντας" σε υπερεθνικούς οργανισμούς δεν εφαρμόζει τίποτα σωστά.

Ναι για αυτό είμαστε by far καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη στην διαχείριση της πανδημίας. Δες το χάρτη, δεν θα κάτσω να σε πείσω εγώ, έχω δουλειά αλλά βαριέμαι να σου εξηγώ κιόλας :grin:

Αφού εσένα δεν σου αρέσει, μπορείς να πας σε άλλη χώρα, δεν τρέχει τίποτα!

Το ξέρεις το επιχείρημα "build your own......";;;;

Αν όχι είναι πολύ κοινό επιχείρημα διάφορων φιλελέδων που στην ουσία λέει ότι αν δεν σου αρέσει το οτιδήποτε, φτιάξε ένα αντίστοιχο δικό σου. Το παραπάνω επιχείρημα κατέρρευσε στις ΗΠΑ πρόσφατα με το Parler.

Δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλά νομίζω ότι η επιχειρηματολογία "πάνε σε άλλη χώρα" μοιάζει στο παραπάνω. Δεν έχω θέματα ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση, απλά τονίζω ότι υπάρχει και πολύ αποδοτικότερος τρόπος διαχείρισης ΑΝ δεν ακολουθούσαμε τις επιταγές υπερεθνικών οργανισμών.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κάτι ακόμα που έχω ανεβάσει πάλι. Μεταλλάξεις.

Τις μεταλλάξεις του covid κάποιος μπορεί να τις δεί απο τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εκτός και αν κάποιος μας υποδείξει κάποια άλλη πηγή, οι μεταλλάξεις του ιού μέχρι σήμερα είναι 3899 (διαβάζεις Leclerc;;;;) .Όχι 300.000 ούτε 500.000. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ γίνεται πολύς λόγος για τις μεταλλάξεις. Γιατί αυτό;;;; Προσωπικά εικάζω οτι το αφήγημα των μεταλλάξεων λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων (δεν αποκλείω και άλλους λόγους). Στην ουσία ξέραμε οτι το εμβόλιο δεν είχε με την καμία 95% επιτυχία αλλά εμείς σαν μαρκετίστες αυτό προωθούσαμε.Τώρα αν δεν έχει επιτυχία σε σας τότε φταίνε οι μεταλλάξεις........όχι το εμβόλιο.

Ίσως βέβαια να είμαι και υπερβολικός..........εξάλλου είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όλες οι Εθνικές και Υπερεθνικές υπηρεσίες δουλεύουν για το καλό μου........

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το ξέρεις το επιχείρημα "build your own......";;;;

Αν όχι είναι πολύ κοινό επιχείρημα διάφορων φιλελέδων που στην ουσία λέει ότι αν δεν σου αρέσει το οτιδήποτε, φτιάξε ένα αντίστοιχο δικό σου. Το παραπάνω επιχείρημα κατέρρευσε στις ΗΠΑ πρόσφατα με το Parler.
Όχι δεν σε πιάνω... για πες ξανά τι είναι αυτό. Τι κάναμε build δηλαδή? Our own... what?

Δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλά νομίζω ότι η επιχειρηματολογία "πάνε σε άλλη χώρα" μοιάζει στο παραπάνω. Δεν έχω θέματα ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση, απλά τονίζω ότι υπάρχει και πολύ αποδοτικότερος τρόπος διαχείρισης ΑΝ δεν ακολουθούσαμε τις επιταγές υπερεθνικών οργανισμών.
Δεν είναι επιχείρημα το "αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού". Είναι προτροπή. Σε όποιον δεν αρέσει τέλος πάντων και πιστεύει ότι αλλού θα είναι καλύτερα. Προσωπικά, εάν πίστευα ότι κάπου αλλού θα ήταν καλύτερα, θα έφευγα. Όσο για την διαχείριση, ποιες επιταγές υπερεθνικών ακολουθήσαμε? Θες να πεις ότι ΕΚΕΙΝΟΙ μας ακολούθησαν. Να σου θυμίσω ότι όλη η Ευρώπη τα Χριστούγεννα ήταν ανοιχτή. Εμείς τα κρατήσαμε κλειστά. Κι όταν είδαν οι άλλοι τι ερχόταν, πήγαν και τα έκλεισαν κι αυτοί. Άρα ποιος ακολούθησε ποιανού επιταγές?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εννοώ για μάσκες, πρωτόκολλα θεραπείας και lockdown. ΕΕ και WHO οι υπερεθνικοί οργανισμοί. Το επιχείρημα είναι ότι αν δεν σου αρέσει κάτι φτιάξε το αντίστοιχό του και η ελεύθερη αγορά θα σε κρίνει. Αυτό έγραψα.

Για τον παραπάνω σύνδεσμο γράψτε ένα λάθος. Υπάρχουν και άλλες μεταλλάξεις αλλά το site δεν μπορεί να τις δείξει όλες. Δεν μπορώ να βρώ συνολικό αριθμό των μέχρι σήμερα μεταλλάξεων. Αν μπορεί κάποιος άλλος θα το ήθελα να μάθω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εννοώ για μάσκες, πρωτόκολλα θεραπείας και lockdown. ΕΕ και WHO οι υπερεθνικοί οργανισμοί. Το επιχείρημα είναι ότι αν δεν σου αρέσει κάτι φτιάξε το αντίστοιχό του και η ελεύθερη αγορά θα σε κρίνει. Αυτό έγραψα.
OK, οπότε εσύ τι θα είχες να αντιπροτείνεις σε αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom