Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Με νέα αιφνιδιαστική απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα έως και την 06:00 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις

:2funny:

Ευτυχώς δε ζούμε σε απολυταρχικο ασιατικό καθεστώς που λέει και μια γαλάζια ψυχή εδώ μεσα..

Μόλις έστειλα το SMS μου κι ετοιμάζομαι για τον πρωινό προαυλισμο μου :police:

Η αλήθεια είναι ότι στα "original" απολυταρχικά καθεστώτα απο καιρό σε καιρό σπάνε το μαλακιόμετρο.........

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οπα ρε δουλευταρα

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Eντάξει, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά εγώ έχω επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο από σένα!

Eσύ επέλεξες το παλαιοπασοκικό στυλάκι, αραλίκι, φραπές, και δημόσιο ή επιδόματα. Δικαίωμά σου.

Εγώ επέλεξα να βγω μόνος μου για δουλειά, χωρίς να υπολογίζω το κράτος και τα επιδόματα ή οτιδήποτε τέτοιο. Δικαιωμά μου.

Δεν σε ενοχλώ (κάτσε όσο θες με την φράπα στο χέρι), δεν θα με ενοχλείς (άσε με να τρέχω όσο θέλω).

Όταν λοιπόν μου κλείνεις το δρόμο, με ΕΝΟΧΛΕΙΣ... ΠΑΡΑ πολύ. Με εμποδίζεις να πάω να βγάλω χρήμα και γίνεσαι αυτομάτως ο χειρότερος εχθρός μου. Οπότε ή θα σε γαμήσει το κράτος ή θα σε γαμήσω εγώ. :grin:

Εκτός αν κάτσεις στην άκρη σου και δεν ενοχλείς! Ούτε που πρόκειται να σου δώσω σημασία αν αράξεις στην άκρη, στο υπόσχομαι!

Απλά πράγματα για να συνεννοούμαστε :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν μπορεις να επιβαλεις στρατιωτικη η χουντικη αποφαση απο μη εκλεγμενους ανθρωπους σε πολιτες που θελουν να ψωνισουν επειτα απο ενα διμηνο lockdown

δυστυχως οι συγκεκριμενοι λοιμοξιολογοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια και λειτουργουν αντιδημοκρατικα και φασιστικα χωρις ουδεις απο την κυβερνηση να τους βαλει φρενο

οταν καταστραφει η οικονομια διοτι δυστυχως εκει οδευουμε με την ολη συμπεριφορα τους μην διαμαρτυρηθει κανενανς μητσοτακικος οταν θα τους κυνηγουν με ματσετες και χατζαρες οι καταστηματαρχες ζητωντας πολυ μεγαλα ποσσα αποζημιωσεων απο τους ιδιους
Ωραία, επαναλαμβάνω λοιπόν:

Είσαι της άποψης να τα αφήσουν όλα ελεύθερα να μπαίνει όποιος θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει?

Περιμένω απάντηση.
Μονολεκτική. Ναι ή όχι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.038
Πόντοι
6.256
Σιγά ρε σκατοκέφαλε
Πήγαινε γλύψε στο κόμμα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
δεν μπορεις να επιβαλεις στρατιωτικη η χουντικη αποφαση απο μη εκλεγμενους ανθρωπους σε πολιτες που θελουν να ψωνισουν επειτα απο ενα διμηνο lockdown

δυστυχως οι συγκεκριμενοι λοιμοξιολογοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια και λειτουργουν αντιδημοκρατικα και φασιστικα χωρις ουδεις απο την κυβερνηση να τους βαλει φρενο

οταν καταστραφει η οικονομια διοτι δυστυχως εκει οδευουμε με την ολη συμπεριφορα τους μην διαμαρτυρηθει κανενανς μητσοτακικος οταν θα τους κυνηγουν με ματσετες και χατζαρες οι καταστηματαρχες ζητωντας πολυ μεγαλα ποσσα αποζημιωσεων απο τους ιδιους
Ωραία, επαναλαμβάνω λοιπόν:

Είσαι της άποψης να τα αφήσουν όλα ελεύθερα να μπαίνει όποιος θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει?

Περιμένω απάντηση.
Μονολεκτική. Ναι ή όχι.

Η απάντηση είναι πλέον ΝΑΊ. Υπάρχουν τα ΣΩΣΤΆ πρωτόκολλα θεραπείας. Υπάρχει εμβόλιο. Υπάρχει προληπτική αγωγή.

Από τις τρείς παραπάνω προϋποθέσεις το Κράτος "υπακούοντας" σε υπερεθνικούς οργανισμούς δεν εφαρμόζει τίποτα σωστά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ποια ειναι η προληπτικη αγωγη?:think:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Με νέα αιφνιδιαστική απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα έως και την 06:00 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις

Ευτυχώς δε ζούμε σε απολυταρχικο ασιατικό καθεστώς που λέει και μια γαλάζια ψυχή εδώ μεσα..

Η αλήθεια είναι ότι στα "original" απολυταρχικά καθεστώτα απο καιρό σε καιρό σπάνε το μαλακιόμετρο.........

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το επόμενο νέο τεστ κορονοϊου θα περιλαμβάνει μαλαπέρδα για εξέταση απο την οπίσθια είσοδο.
Ε ρε και να πέσεις σε κανένα που να στραβοκοιμήθηκε/γάμησε ή να σε έχει άχτι :confused::confused::confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Χλωροκίνη σε ευπαθείς ομάδες. Είμαι fun. Επιπλέον ότι σε υγιεινή διατροφή και βιταμίνες για τους νεότερους.
δεν το σταματησαν αυτο με την χλωροκινη?
ο τραμπ παντως που μπουκωνε χλωροκινη προληπτικα ειδες...παρτον μεσα για κοκτειλ μονοκλωνικων αντισωματων κλπ με αυτα σηκωθηκε σε 2 μερες σαν τον μπελα λουγκοζι στο δρακουλα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μπαρμπαπήδουλας

οπως επιβαλλουν καταστολη στον ελληνικο λαο να ξερεις οτι το νομισμα εχει δυο οψεις

καταστολη αυτοι κυνηγητο ο κοσμακης

οταν θα αρχισουν να κυνηγανε "τους εγκριτους" λημοξιολογους μην ακουσω για τραμπουκους κλπ κλπ διοτι οι ιδιοι ειχαν αποθρασυνθει ωστε ο κοσμακης να "τα παρει στο κρανιο"

πολυ φοβαμαι οτι θα βγαλετε νεους κουφοντινες οι οποιοι με τις τωρινες συνθηκες θα γινουν ¨αγιοι" για τον κοσμακη

ασε που θα τους καλυπτουν για να μην συλληφθουν οπως ο παλαιοκωστας

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Χλωροκίνη σε ευπαθείς ομάδες. Είμαι fun. Επιπλέον ότι σε υγιεινή διατροφή και βιταμίνες για τους νεότερους.
ο τραμπ παντως που μπουκωνε χλωροκινη προληπτικα ειδες...παρτον μεσα για κοκτειλ μονοκλωνικων αντισωματων κλπ με αυτα σηκωθηκε σε 2 μερες σαν τον μπελα λουγκοζι στο δρακουλα

Μάλλον την επαναφέρουν σιγά σιγά. Αυτό με τα μονοκλωνικά κάπου διάβασα ότι τελικά δεν δουλεύει. Όπως και να έχει, το νόημα όσον έγραψα είναι ότι η κυβέρνηση περιορίζεται στις ενέργειές της από υπερεθνικούς οργανισμούς που αποδείχτηκε ότι παπαρολογούν. Δεν θα με πείραζε αν δεν το κάναν στην καμπούρα μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

καλα για μαλακα τον εχεις τον τραμπακουλα? κοτζαμ πλανηταρχης ηταν...σιγα μην λουζοταν με χλωροκινη οπως ελεγε...
μολις κολλησε κορωνα πηγε στο νουμερο 1 νοσοκομειο, τον μπουκωσανε στην θεραπεία αντισωμάτων, στην ρεμδεσιβίρη, την ντεξαμεθασόνη και συμπληρωματικα ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη.....
βλεπεις πουθενα την χλωροκινη?? αυτη ειναι για την πλεμπα...αλιμονο σε εμας που μας επεισε ο λαδακη τον μαρτη και μειναμε με 3 λιτρα χλωροκινη στο υπογειο..
:confused::confused::confused::confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Μάλλον την επαναφέρουν σιγά σιγά. Αυτό με τα μονοκλωνικά κάπου διάβασα ότι τελικά δεν δουλεύει. Όπως και να έχει, το νόημα όσον έγραψα είναι ότι η κυβέρνηση περιορίζεται στις ενέργειές της από υπερεθνικούς οργανισμούς που αποδείχτηκε ότι παπαρολογούν. Δεν θα με πείραζε αν δεν το κάναν στην καμπούρα μου.

Άκουσα πως η Γερμανία παρήγγειλε η παρέλαβε 200 χιλιάδες μονοκλωνικά ... και αμα σκεφτεις οτι δεν είναι και φτηνά ... δεν νομίζω να τα πηραν για να τα πετάξουν , επίσης και για την κολχικίνη που λένε οτι πηρε έγκριση κτλ , νομίζω δεν είναι ακόμα σίγουρο αν και κατα πόσο δουλεύει γιατί έγινε όλο και όλο μια έρευνα και δεν είχε και τόσο θεαματικά αποτελέσματα ... μακάρι να δουλεύουν και τα δυο φυσικά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
γενικα αν εξαιρεσεις τα μονοκλωνικα, ολα τα αλλα φαρμακα δεν ειναι θεραπεια για τον κορωνοιο...σε αλλες περιπτωσεις βοηθουν, σε αλλες οχι..ειναι το τι θα αποφασισει ο γιατρος...
για παραδειγμα καπου ακουσα οτι ενα απο τα φαρμακα που πηρε ο τραμπ εξασθενει πολυ το ανοσοποιητικο, οποτε δεν πρεπει να χορηγειτε σε ατομα με καρκινο ή ειντς...
τρεχα γυρευε δηλαδη....

μονο ο λαδακης βρηκε την θεραπεια απο τον μαρτη και μας εδινε τα τηλεφωνα της εταιρειας να παραγγελνουμε χλωροκινη...
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το επόμενο νέο τεστ κορονοϊου θα περιλαμβάνει μαλαπέρδα για εξέταση απο την οπίσθια είσοδο.
Ε ρε και να πέσεις σε κανένα που να στραβοκοιμήθηκε/γάμησε ή να σε έχει άχτι :confused::confused::confused::confused::confused:

Απο την άλλη αμα το συγκρίνεις με το υπάρχον με την μπατονέτα που φτάνει μέχρι τον εγκέφαλο που λέει ο λόγος ... ίσως να είναι προτιμότερη μια κολονοσκόπηση :P

Σχετικά με τα τέστ επίσης έχω μια απορία , τόσοι αρνητές του ιού υπάρχουν ... τόσοι αρνητές της μάσκας ... (σύμφωνα με τα κανάλια τουλάχιστον) ένας αρνητης των τέστ πως και δεν βρέθηκε ακόμα ; Θα μου πεις αν διαφωνεις με το τέστ απλά δεν πας να το κάνεις , όπως δεν πάνε πολλοι για δωρεάν ράπιντ τέστ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εχω ακουσει οτι την μπατονετα στην χωνουν τοσο βαθεια επειδη σου εγκαθιστουν μικροτσιπ για να σε ελεγχουν...
δεν σου φαινεται παραξενο γιατι την βαζουν τοσο βαθεια?αφου και λιγο στο ρουθουνι θα μπορουσαν να κανουν την δουλεια τους...
μας τσιπαρουν μαγκες!!!
ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!
:confused::confused::confused::confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Εχουμε και λεμε.....η κυβερνησαρα ζμπουτσαμ ολα....η θεραπεια των αντισωματων που μας ελεγε μεσω των εξημερωμενων ,φιλικων της και 100% ελεγχομενων μμε, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,δια μαγειας εφτασε στη γερμανια σε ποσοτητα 200,000 δωσεων αντι 400,000,000 ευρω δηλαδη 2000ευρω η δοση,αποτρεπει διασωληνωσεις ,εντατικες και πολυ δυσκολες καταστασεις.....η κολχικινη ξαφνικα μαθαινουμε οτι λειτουργει ,ειδικα στα αρχικα σταδια του κορωνα,ενω ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ πουλαγαν τρελιτσα και πνευμα οτι αυτοι που τα λενε ειναι ψεκασμενοι......
....στο σημειο αυτο να θυμισω πως η αγορα εδω και 11μηνες απο μαρτιο 2020 εως και ιανουαριο 21 ειναι απο 6 εως 11μηνες κλειστη.......ΚΛΕΙΣΤΗ .....ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 0.....ομως τα εφκα,ενφια ,φπα,εφορια,παγια ρευματος, τηλεφωνου, ευαθ ,οπως και τα ενοικια αν και μειωμενα σε ενα βαθμο ΤΡΕΧΟΥΝ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ............ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ -ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ =ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ .....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!
ΥΓ...ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
ΥΓ2...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ.....Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
................ΕΥΓΕ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ,καφεδες,ουρες,αγορες,εκκλησιες ,ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ,ενω εκει γυρω στις 18.00 πανε σπιτι ,κουμπωνων χουντονικολαου και εισαγγελατο 2μισιωριτσες ,ρουχλωνουν 1κιλο προβατινα 1μπουκαλι κρασι και 35χαπια διαφορων χρωματων και κατα τις 21.00 πεφτουν ξεροι μεχρι την αλλη μερα που θα βγουν παλι στη γυρα....

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Στην Ολλανδία γίνεται της πουτανας επειδή επεβαλαν απαγόρευση κυκλοφοριας μετά τις 9 κια το πρόστιμο είναι στα 100 ευρω

Και εδώ μας έχουν κλείσει 3 μήνες μέσα, το πρόστιμο είναι τα 2/3 του κατώτατου, στέλνουμε SMS μέχρι και για να παμε στο φούρνο και έχουμε τα Γαλάζια προβατα και όλους τους χουντογερους να μας τη λένε κιολας

Α ρε γαμημενοι, ρουκετιδια που θέλετε στο κωλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom