Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Φίλε Λεκλερκ, κατά αρχάς να σου διευκρινίσω ότι δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνω τον αντιπολιτευόμενο, θα ήθελα η κυβέρνηση να πετύχει σε όλα, στα πάντα, για το καλό μου και για το καλό αυτής της χώρας. Επιτρέψε μου, όμως, 1-2 παρατηρήσεις.
Δεν νομίζω ότι το να συγκρίνουμε την Ελλάδα με πιο προηγμένες, ως προς το συστημα υγειαςχώρες, είναι σωστό και λογικό, στην περίπτωση του κορονοιου.
Κάτσε και σκέψου λιγο, τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι Γερμανοί από το σύστημα υγείας τους, και τις ίδιες εμείς; Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν προσέξουμε οι ίδιοι τον εαυτο μας, και αρρωστήσουμε, στην καλύτερη θα την βγάλουμε σε κανένα ρατζο του Ευαγγελισμού, ενώ ο Γερμανός έχει άλλες απαιτήσεις από το σύστημα του, φυσικό είναι να μην έχει το ίδιο ένστικτο επιβίωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση του κορονοιου, και να μην προσέχει όπως ο Έλληνας.
Αυτό που θέλω να πω, είναι, ότι όσο πιο πολύ για τον πουτσο είναι το σύστημα υγείας ενός κράτους, τόσο πιο πολύ προσέχουν οι πολίτες του.
Και αυτό φάνηκε από το πρώτο λοκ ντάουν του Μαρτη.
Συμφωνώ σε όλα.
Εχω γράψει τουλάχιστον 4 φορές σε αυτό το thread ό,τι το σύστημα υγείας στην χώρα μας είναι άθλιο.
Εχω γράψει πως δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις με μέτρα μεταξύ κρατών γιατί είναι διαφορετικά δεδομένα, διαφορετικές κουλτούρες κ.λπ.
Αναλόγως της κατάστασης αυτοί που έχουν τη ευθύνη και θα υποστούν και τις συνέπειες παίρνουν τα μέτρα.
Εχω γράψει 2 φορές ότι εγώ διαφωνώ με το γενικό lockdown, αλλά αντιλαμβάνομαι την λογική του.
Το post στο οποίο μου απαντάς, δεν ήταν για σένα, εσύ έχεις 5 δράμια μυαλό, είσαι σοβαρός στην κριτική που κάνεις, εγώ έχω περισσότερα παράπονα από σένα από την κυβέρνηση.
Το δικό μου post περιείχε από το ψεκαστικό που χρησιμοποιούν οι ακαδημαϊκοί και τα τρόλια τύπου mounoxalasti, αυτοί που φώναζαν ότι εμείς είμασταν οι μόνοι που κάναμε lockdown στο δεύτερο κύμα, που έγραφαν πως αντί lockdown έπρεπε να κάνουμε ΜΕΘ, κ.λπ.