Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Φίλε Λεκλερκ, κατά αρχάς να σου διευκρινίσω ότι δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνω τον αντιπολιτευόμενο, θα ήθελα η κυβέρνηση να πετύχει σε όλα, στα πάντα, για το καλό μου και για το καλό αυτής της χώρας. Επιτρέψε μου, όμως, 1-2 παρατηρήσεις.
Δεν νομίζω ότι το να συγκρίνουμε την Ελλάδα με πιο προηγμένες, ως προς το συστημα υγειαςχώρες, είναι σωστό και λογικό, στην περίπτωση του κορονοιου.
Κάτσε και σκέψου λιγο, τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι Γερμανοί από το σύστημα υγείας τους, και τις ίδιες εμείς; Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν προσέξουμε οι ίδιοι τον εαυτο μας, και αρρωστήσουμε, στην καλύτερη θα την βγάλουμε σε κανένα ρατζο του Ευαγγελισμού, ενώ ο Γερμανός έχει άλλες απαιτήσεις από το σύστημα του, φυσικό είναι να μην έχει το ίδιο ένστικτο επιβίωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση του κορονοιου, και να μην προσέχει όπως ο Έλληνας.
Αυτό που θέλω να πω, είναι, ότι όσο πιο πολύ για τον πουτσο είναι το σύστημα υγείας ενός κράτους, τόσο πιο πολύ προσέχουν οι πολίτες του.
Και αυτό φάνηκε από το πρώτο λοκ ντάουν του Μαρτη.

Συμφωνώ σε όλα.
Εχω γράψει τουλάχιστον 4 φορές σε αυτό το thread ό,τι το σύστημα υγείας στην χώρα μας είναι άθλιο.
Εχω γράψει πως δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις με μέτρα μεταξύ κρατών γιατί είναι διαφορετικά δεδομένα, διαφορετικές κουλτούρες κ.λπ.
Αναλόγως της κατάστασης αυτοί που έχουν τη ευθύνη και θα υποστούν και τις συνέπειες παίρνουν τα μέτρα.
Εχω γράψει 2 φορές ότι εγώ διαφωνώ με το γενικό lockdown, αλλά αντιλαμβάνομαι την λογική του.
Το post στο οποίο μου απαντάς, δεν ήταν για σένα, εσύ έχεις 5 δράμια μυαλό, είσαι σοβαρός στην κριτική που κάνεις, εγώ έχω περισσότερα παράπονα από σένα από την κυβέρνηση.
Το δικό μου post περιείχε από το ψεκαστικό που χρησιμοποιούν οι ακαδημαϊκοί και τα τρόλια τύπου mounoxalasti, αυτοί που φώναζαν ότι εμείς είμασταν οι μόνοι που κάναμε lockdown στο δεύτερο κύμα, που έγραφαν πως αντί lockdown έπρεπε να κάνουμε ΜΕΘ, κ.λπ.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κι εδώ βλέπουμε και τους άχρηστους τους Άγγλους, που άνοιξαν χωρίς πλάνο γιατί δεν έχουν ένα kolobourda σύμβουλο δίπλα στον Μπόρις, και μετά 2 βδομάδες ξανακλείνουν οι ρεζίληδες, τα μέτρα τα είχαν πάρει στο πόδι οι άχρηστοι, έναν mounoxalasti χρειάζονται τα γατάκια για να στρώσουν! :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    196,1 KB · Εμφανίσεις: 13

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Λόγια πρωθυπουργού για το νέο app του gov.gr που ετοιμάζεται:
ο καθολικός εμβολιασμός αποτελεί προαπαιτούμενο για τη δημοκρατία μας, για την ανάκτηση της ελευθερίας και της ευημερίας. Και θα απαιτούσε πολύ περισσότερους πόρους, ανθρώπινους και υλικούς, αν δεν διαθέταμε τα ψηφιακά εργαλεία που θα αναλάβουν ρόλο από το κλείσιμο ενός ραντεβού μέχρι την ακριβή καταγραφή των εμβολιασμών και την πιστοποίησή τους
Αυτό που εννοεί είναι ότι ο εμβολιασμός θα πιστοποιείται από το κυβερνητικό app στο κινητό και από αυτό θα εξαρτάται η ελευθερία σου. Μένει να μας πει αν η εφαρμογή θα ζητάει και πρόσβαση και στο GPS του κινητού για την "ιχνηλάτηση" δήθεν. Όπως οι κρατούμενοι με το βραχιολάκι ένα πράμα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κι εδώ βλέπουμε και τους άχρηστους τους Άγγλους, που άνοιξαν χωρίς πλάνο γιατί δεν έχουν ένα kolobourda σύμβουλο δίπλα στον Μπόρις, και μετά 2 βδομάδες ξανακλείνουν οι ρεζίληδες, τα μέτρα τα είχαν πάρει στο πόδι οι άχρηστοι, έναν mounoxalasti χρειάζονται τα γατάκια για να στρώσουν! :grin:

Τυπε εισαι απιστευτος!Μας βαζεις οτι θα κλεισουν τα "γηπεδα" κ χεστηκ η φοραδα στ αλωνι .

Αντε γεια !

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.587
Πόντοι
2.306
Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο την κυβερνητικη διαχειριση του β' κυματος της πανδημιας γιατί αποδεδειγμένα ενέδωσαν σε πιέσεις οικονομικων και πολιτικων συμφεροντων (βλεπε ανοιγμα τουρισμου , εποχικοι εργατες απο μπαχαλοχωρες , στραβα ματια στο χαμο που επικρατουσε επι μηνες κλπ κλπ) και κατέληξε να πάρει ακραία ηλίθια οριζόντια μέτρα (αλήθεια μπορεί ΕΝΑΣ φιλοκυβερνητικός να μου εξηγήσει γιατί εγώ που μένω σε νησί 400 κατοίκων με ΜΗΔΕΝ κρουσματα να πρεπει να λαμβανω τα ιδια μετρα με τον Αθηναίο ; ή για ποιον ακριβώς λόγο θα φάω 300 ευρώ πρόστιμο αν πάρω το ψαροντουφεκο ή το καλαμι μου και διανυσω τα 37 μετρα που χωριζουν το σπιτι μου απ τη θαλασσα να ψαρεψω ; )

Απο την αλλη βλέποντας καθημερινά στα κανάλια απο τη μια την παρέλαση των καθηγητάδων απ τα Λιντλ που απαρτίζουν την εγχώρια ιντελιτζένσια να βγαίνουν και να λένε το μακρύ και το κοντό τους σαν τελειωμένες attention whores και απο την αλλη αυτο το γελοίο συνονθύλευμα ηλιθίων αγραμμάτων κλόουν που κάποιοι ακόμα πιο ηλίθιοι και αγράμματοι ψήφισαν ως αξιωματικη αντιπολιτευση , να προσπαθει να κανει αντιπολιτευση επι πτωματων σε μια απελπιδα προσπάθεια να βγει απο το βοθρο της ιστοριας που εχει δικαιως καταλήξει , αναρωτιέμαι : "εσύ αν ήσουν στη θέση των κυβερνώντων τι θα κανες ; θα ρίσκαρες να πας κοντρα σ' ολους αυτούς τους ψυχοπαθείς με κινδυνο να σε βγαλουν στη σεντρα με την πρωτη στραβη ; ". Και απαντώ , όχι δε θα ρισκαρα. Οι σοβαρές κυβερνησεις ειναι για τις σοβαρές χώρες και οι ωριμες αποφάσεις για τους ώριμους λαούς. Ας πιουμε λοιπον ολοι μαζι το πικρο ποτηρι μεχρι το τελος (που θα αργησει πολυ προβλεπω , προεχει να αποδειξουμε ακομα μια φορα ποσο ηλιθιος λαος ειμαστε οταν ερθουν τα εμβολια) και περαστικα μας.

Υγεια σε ολους ευχομαι και τύχη.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λόγια πρωθυπουργού για το νέο app του gov.gr που ετοιμάζεται:
ο καθολικός εμβολιασμός αποτελεί προαπαιτούμενο για τη δημοκρατία μας, για την ανάκτηση της ελευθερίας και της ευημερίας. Και θα απαιτούσε πολύ περισσότερους πόρους, ανθρώπινους και υλικούς, αν δεν διαθέταμε τα ψηφιακά εργαλεία που θα αναλάβουν ρόλο από το κλείσιμο ενός ραντεβού μέχρι την ακριβή καταγραφή των εμβολιασμών και την πιστοποίησή τους
Αυτό που εννοεί είναι ότι ο εμβολιασμός θα πιστοποιείται από το κυβερνητικό app στο κινητό και από αυτό θα εξαρτάται η ελευθερία σου. Μένει να μας πει αν η εφαρμογή θα ζητάει και πρόσβαση και στο GPS του κινητού για την "ιχνηλάτηση" δήθεν. Όπως οι κρατούμενοι με το βραχιολάκι ένα πράμα.

Εαν διαβασεις αναρτηση μ πιο πισω,το ιδιο χρησιμοποιει η Γερμανια,καθως κ αλλες χωρες

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Και ενώ όλα δείχνουν πως οι απαγορεύσεις οδεύουν προς παράταση, έρχεται η προειδοποίηση σοκ από την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, η κα Παγώνη προειδοποίησε πως μετά τις γιορτές θα έρθει το τρίτο κύμα κορονοϊού και θα είναι πιο ισχυρό.
end of days τυποι :confused:
Για το τρίτο κύμα, υπάρχουν φήμες για σχετικές διαρροές από διεθνείς οργανισμούς ότι τη νέα χρονιά θα έρθει μετάλλαξη του ιού με μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρσι. Άρα μάλλον είτε έχουμε να κάνουμε με συνομωσιολόγο που δεν ξέρει τι λέει είτε έχει εσωτερική πληροφόρηση και δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό από τη χαρά της να μας φέρει πρώτη την είδηση.

και ως εκ θαύματος, διαβάζουμε σήμερα νέα λοκνταουν σε Λονδίνο και νέα Υόρκη λόγω μετάλλαξης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Αγγλία, εντοπίστηκε νέα πιο επιθετική μετάλλαξη του ιού
Το Λονδίνο μπαίνει ξανά σε lockdown, ενώ παρατηρείται «νέα μετάλλαξη» του κορονοϊού.

Η "προφήτης" Παγώνη έχει προβλέψει ακόμη ότι η καραντίνα πάει μέχρι και Πάσχα.
Ο wannabee εκπρόσωπος του Θεού στη γη και επαγγελματίας φιλάνθρωπος, Γκέιτς, έχει προβλέψει τα μαγαζιά κλειστά μέχρι το 2022. Να ξέρουμε τουλάχιστο τι μας περιμένει, όχι στις διαρροές Τσίορδα με το σταγονόμετρο και πούλημα ελπίδας από βδομάδα σε βδομάδα. :P

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Τυπε εισαι απιστευτος!Μας βαζεις οτι θα κλεισουν τα "γηπεδα" κ χεστηκ η φοραδα στ αλωνι .

Αντε γεια !

Χαζούλη η αναφορά έγινε για να δείξει πως άλλαξαν τα πράγματα μέσα σε 10 μέρες.
Όλο το πλάνο άλλαξε, κάποιοι ειδήμονες εδώ έγραφαν ότι η κυβέρνηση παίρνει μέτρα στο πόδι.
100 φορές το γράψαμε, με αυτόν το ιό ολοι πάνε στο βλέποντας και κάνοντας, εσύ και ακόμα καμμιά 10αρια ψεκασμένοι πολύξεροι δεν το καταλάβατε ακόμη.:uglystupid:

Συνημμένα

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    135 KB · Εμφανίσεις: 11

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Εαν διαβασεις αναρτηση μ πιο πισω,το ιδιο χρησιμοποιει η Γερμανια,καθως κ αλλες χωρες
Εθελοντικά για να βρίσκουν με ποιον είχες επαφές πιο εύκολα σε πιθανή ιχνλάτηση. Ετούτος εδώ το πάει όπως οι Κινέζοι, υποχρεωτικό covid-pass στο κυβερνητικό app. Άλλο level λέμε :sunglasses:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Αντε γεια !

Χαζούλη η αναφορά έγινε για να δείξει πως άλλαξαν τα πράγματα μέσα σε 10 μέρες.
Όλο το πλάνο άλλαξε, κάποιοι ειδήμονες εδώ έγραφαν ότι η κυβέρνηση παίρνει μέτρα στο πόδι.
100 φορές το γράψαμε, με αυτόν το ιό ολοι πάνε στο βλέποντας και κάνοντας, εσύ και ακόμα καμμιά 10αρια ψεκασμένοι πολύξεροι δεν το καταλάβατε ακόμη.:uglystupid:

Αυτο σ λεω κ γω χαζουλη,οι αναφορες π μας παραθετεις απο πληρωμενες ελληνικες πηγες πληροφορησης,δεν εχουν κ μεγαλη σχεση με την πραγματικοτητα,παρα κανουν τυπους σαν εσενα να πιστευουν αυτα π μας γραφεις.

Κ επειδη ζω Γερμανια,οτι διαβαζω απο ελληνικα μεσα,οτι μ λενε οι δικοι μ ανθρωποι οτι σας λενε για μας εδω,οτι πιστευεις εσυ για εδω,δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Ο ψεκασμος γυρνα σε σενα σ αυτη την περιπτωση.

Το Βελγιο κ η Ολλανδια που γνωριζω,επισης τα μετρα τους δεν εχουν σχεση με οτι νομιζεις.

Οποτε υπερασπισου κατι π γνωριζεις απο πρωτο χερι,χωρις να μου βαζεις ελληνικων σαιτ λινκ για το τι συμβαινει εδω π ζω

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, η κα Παγώνη προειδοποίησε πως μετά τις γιορτές θα έρθει το τρίτο κύμα κορονοϊού και θα είναι πιο ισχυρό. Γι’ αυτό και κάλεσε τους πάντες εκτός από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να «ξεχάσουν» επίσης τις Απόκριες και το Πάσχα!
end of days τυποι :confused:
Για το τρίτο κύμα, υπάρχουν φήμες για σχετικές διαρροές από διεθνείς οργανισμούς ότι τη νέα χρονιά θα έρθει μετάλλαξη του ιού με μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρσι. Άρα μάλλον είτε έχουμε να κάνουμε με συνομωσιολόγο που δεν ξέρει τι λέει είτε έχει εσωτερική πληροφόρηση και δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό από τη χαρά της να μας φέρει πρώτη την είδηση.
Στάνταρ τυπε υπάρχει εσωτερική ενημέρωση...Είναι γνωστό άλλωστε ότι ένας ιός πριν κάνει μετάλλαξη ειδοποιεί τον ΠΟΥ και για τη μετάλλαξη αλλά και για το πούτσο θανατηφόρα θα είναι.:confused::confused::confused:
Έχεις δίκιο, δεν ενημερώνει ο ιός.
Τώρα όμως που επιβεβαιώνεται η Παγώνη πώς να το εξηγήσουμε; Απλή κωλοφαρδία; Ή "αυτοεκπληρούμενη προφητεία";

Πηγή:
Βρετανία: Εντοπίστηκε μετάλλαξη του κορωνοϊού σε 1.000 ανθρώπους -«Lockdown» στο Λονδίνο
Μιλώντας σε βουλευτές, ο Βρετανός υπουργός γνωστοποίησε ότι έχει εντοπιστεί μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, που μπορεί και «αναπτύσσεται ταχύτερα» από τις υπάρχουσες, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1.000 περιπτώσεις στη νότια Αγγλία. Οπως είπε, ο αριθμός των περιπτώσεων με αυτήν την παραλλαγή αυξάνεται ραγδαία και έχει ενημερωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Την τελευταία εβδομάδα, έχουμε δει πολύ έντονες, εκθετικές αυξήσεις του ιού στο Λονδίνο, το Κεντ, τμήματα του Έσεξ και του Χερτφορντσάιρ… Επομένως, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Λονδίνο, το νότιο και δυτικό Έσεξ… και το νότιο Χερτφορντσάιρ… στην τρίτη βαθμίδα, που είναι το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού», είπε σήμερα ο Χάνκοκ, ενώπιον του κοινοβουλίου

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.046
Πόντοι
6.056
Θα εκκλησιαστουμε τσουρμο ολοι αυτες τις μερες,θα μαζευτουμε ποιος ξερει ποσοι σε καθε σπιτι(γιατι ειμαστε και πολυ υπευθενοι πολιτες) θα χαλαρωσουν κατα πολυ τα μετρα.Και την ανοιξη θα συζηταμε για το ποτε θα ανοιξουν τα καταστηματα το καλοκαιρι παλι γιατι εχουμε πολλα κρουσματα.Και δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα τηρηθουν τα μετρα,βλεποντας να υποχωρει συνεχως η κυβερνηση στις απαιτησεις εκκλησιας,εποχικου εμποριου κλπ. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οχι τιποτ αλλο! Εχω κανονισει να σηκωθω νωρις αυριο να παω ταξιδακι Γαλλια κ ειμαι μεχρι αυτη την ωρα εδω να απανταω σε σενα τα αυτονοητα,οτι εδω δεν υπαρχει απαγορευση μετακινησης μεταξυ των χωρων,σαφως με τα καταλληλα μετρα παντα κ εκει ο Μεσσιας απαγορευει να πας απ τα Τρικαλα στη Καρδιτσα κ συ θες να μας πεισεις οτι κ δω παν στα "τυφλα" .

Ναι στα τυφλα πανε,αλλα δεν εχουν γαμησει αγορες,μετακινησεις κ λ π συνεχομενα επι δυο μηνες

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κ επειδη ζω Γερμανια,

Σου χαλάσαμε τα αφήγημα ρε μπούφο;
Τράβα γκρίνιαζε στο bourdela της Μέρκελ και μην ασχολείσαι με εμάς, μας τα έχεις ζαλίσεις με τις αηδίες σου.

Νευρακια γιατρε; :P

Ετσι ειστε εχεις οι φασιστες οταν δεν εχετε να πειτε κατι...

Ο κορακας οσο κ να τον εκπαιδευσεις κρα θα κανει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι στα τυφλα πανε,αλλα δεν εχουν γαμησει αγορες,μετακινησεις κ λ π συνεχομενα επι δυο μηνες
Ζεις σίγουρα Γερμανια? Καθολικό lockdown έχουν εκεί μέχρι 10/1/21.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Α) Δεν ζεις Γερμανία και μας λές πούτσες ως συνήθως!
Β) Ζεις Γερμανία και δεν έχεις πάρει πρέφα!

Κάτι άλλο δεν μπορεί να είναι :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Οχι τιποτ αλλο! Εχω κανονισει να σηκωθω νωρις αυριο να παω ταξιδακι Γαλλια κ ειμαι μεχρι αυτη την ωρα εδω να απανταω σε σενα τα αυτονοητα,οτι εδω δεν υπαρχει απαγορευση μετακινησης μεταξυ των χωρων,σαφως με τα καταλληλα μετρα παντα κ εκει ο Μεσσιας απαγορευει να πας απ τα Τρικαλα στη Καρδιτσα κ συ θες να μας πεισεις οτι κ δω παν στα "τυφλα" .

Ρε ηλίθιε, ρε βλάκα, και από την Ελλάδα μπορείς να πας στην Γερμανία και στην Γαλλία. :uglystupid:
Μην συγκρίνεις τη βούτσα με την βούρτσα ρε άχρηστε.
Και μην γράφεις για τα εδώ μέτρα, δεν το κατέχεις το θέμα….:birdman:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.046
Πόντοι
6.056
Κ επειδη ζω Γερμανια,

Σου χαλάσαμε τα αφήγημα ρε μπούφο;
Τράβα γκρίνιαζε στο bourdela της Μέρκελ και μην ασχολείσαι με εμάς, μας τα έχεις ζαλίσεις με τις αηδίες σου.

Νευρακια γιατρε; :P

Ετσι ειστε εχεις οι φασιστες οταν δεν εχετε να πειτε κατι...

Ο κορακας οσο κ να τον εκπαιδευσεις κρα θα κανει
Tυπε θα στο πω και παρτο ψυχραιμα,ο αλλος νομιζει οτι το λοκνταουν που ανακοινωσε η καγκελαριος και αρχιζει απο την Τεταρτη εφαρμοζοταν μεχρι τωρα ή το ξερει και απλα προσπαθει να σε βγαλει ψευτη και παπατζη :confused: :confused: :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom