Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Νικολακη μπραβο αγορι μου εβαλες μυαλο ;

καποιος οπως εσυ που εχεις το iq της αμοιβαδας δεν μπορει να μιλας για εξυπναδα. για ατομα του δικου σου επιπεδου η αγελαδα ειναι ιδιοφυια

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ο Γερμανός μπασκετμπολίστας γιατί δεν έκανε ακόμα 10.000 ΜΕΘ να μην χρειαστεί δεύτερο lockdown η Γερμανία;
9 μήνες τι έκαναν;
Γιατί ήταν τα αεροδρόμια ανοιχτά και μπορούσε κάθε Έλληνας να πηγαίνει και να μεταφέρει τον ιό; Γιατί δεν σφράγισαν τα σύνορα;
Γιατί δεν αγόρασαν λεωφορεία να αυξήσουν τα δρομολόγια να μην υπάρχει συνωστισμός;

Οι επισκέπτες του νήματος να μην ανησυχούν, θα τοποθετηθούν για όλα οι γνωστοί αντικυβερνητικοί!! :grin:

Τυπε;Ελα ειλικρινα τωρα πες μας.Τι σ δωσανε εσενα παλικαρι μου;Τι ληγμενα πηρες;

Τουλαχιστον πες μας ποσες φορες καλυτερη ειναι η (γ)Ελλαδα απ τη Γερμανια να παμε για υπνο ησυχοι.

Κ για να μην σε πιασουν μαλακα,κοτζαμ αντρα,ο καθε εισαγγελατος ,να ξερεις στη γερμανια αφαιρεσανε συρμους στα τραμ στις πολεις να μην μπουκαρει κοσμος,ενω εσυ πιστευεις οτι κανουν γιουρουσια οπως στην αθηνα

Εγώ πάντως λέω πως αν είχαν οι Γερμανοί ένα μέλος εδώ να σε διαβάζει δεν θα χρειαζόταν το δεύτερο lockdown.
Οι άχρηστοι οι Γερμανοί οι πουθενάδες άφησαν τα αεροδρόμια χυμαδούρα!

Η Ισλανδια απ το καλοκαιρι π ανοιξε τον τουρισμο,ζηταγε αρνητικο τεστ ωστε να πεταξεις και αμα τη αφιξει σου,πεντε μερες καραντινα και δευτερο τεστ ωστε να δειξει εαν εχει αλλαξει κατι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατί η Γερμανία εφαρμόζει lockdown που δεν φέρνει κανένα θετικό αποτέλεσμα;
Όλη η αλήθεια εδώ από Eric και mounoxalasti !
Πως η BioNTech εκβίασε την Μέρκελ για να τρομοκρατήσουν τον λαό και να τσιπάρουν τα γερμανάκια;
Μείνετε συντονισμένοι, τα αριστερά παράσιτα έχουν τις απαντήσεις!!

Συνημμένα

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
12 Πίθηκοι η φάση με τις μεταλλάξεις.....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Γιατί είναι αριστερό σκουπίδι. Το έχει ξανακάνει παλιότερα και χειρότερα, δεν θυμάσαι? :grin:
Διαφωνω, δεν εχει να κανει με αριστερα-δεξια.
Απλως το παιδι εχει προβλημα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Φίλε Λεκλερκ, κατά αρχάς να σου διευκρινίσω ότι δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνω τον αντιπολιτευόμενο, θα ήθελα η κυβέρνηση να πετύχει σε όλα, στα πάντα, για το καλό μου και για το καλό αυτής της χώρας. Επιτρέψε μου, όμως, 1-2 παρατηρήσεις.
Δεν νομίζω ότι το να συγκρίνουμε την Ελλάδα με πιο προηγμένες, ως προς το συστημα υγειαςχώρες, είναι σωστό και λογικό, στην περίπτωση του κορονοιου.
Κάτσε και σκέψου λιγο, τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι Γερμανοί από το σύστημα υγείας τους, και τις ίδιες εμείς; Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν προσέξουμε οι ίδιοι τον εαυτο μας, και αρρωστήσουμε, στην καλύτερη θα την βγάλουμε σε κανένα ρατζο του Ευαγγελισμού, ενώ ο Γερμανός έχει άλλες απαιτήσεις από το σύστημα του, φυσικό είναι να μην έχει το ίδιο ένστικτο επιβίωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση του κορονοιου, και να μην προσέχει όπως ο Έλληνας.
Αυτό που θέλω να πω, είναι, ότι όσο πιο πολύ για τον πουτσο είναι το σύστημα υγείας ενός κράτους, τόσο πιο πολύ προσέχουν οι πολίτες του.
Και αυτό φάνηκε από το πρώτο λοκ ντάουν του Μαρτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γαμηθηκε το φορουμ κ δεν κατχωρησε ενα κατεβατο μ ως απαντηση π σ χα το οποιο βαριεμαι να ξαναγραψω.

Λοιπον,στην απαντηση μ π ως πιστος φασιστας ρουφιανος εψαξες να βρεις,εγραφα για το μοντελο π θα μπορουσε ν ακολουθησει η Ελλαδα,οπως της Ισλανδιας π το καλοκαιρι οταν κ ξεκινησαν τα ανουσια PLF σε μας και οι διπλες διαδικασιες τεστ εκει,ισως ειχαν κοινη επιτυχια.

Η Γερμανια ,δεν καταλαβα,την εξισωνεις πληθυσμιακα με την Ελλαδα;Οποτε θα μπορουσαν να ακολουθησουν κοινες πορειες;

Η Γερμανια εχει αυτο εδω:

Μια εφαρμογη που χρησιμοποιουν 23.800.000 απ τους 82.000.000 χρηστες κινητων που υπαρχουν στη χωρα,η οποια σ κανει τεστ κορονοιου κ ενημερωνει τις επαφες σου εαν προσβληθεις ή εισαι ηδη θετικος,που αναπτυχθηκε απ το Ινστιτουτο Ρομπερτ Κωχ.

Ο καθενας λοιπον εχει τη δικη του τακτικη σ αυτη τη μαχη,εσυ ομως θες να μας πεισεις οτι οσοι δεν ακολουθουν τον Κουλη σου ειναι αποτυχημενοι.

Αυνανα που θα με πεις αριστερο,ενω εχω ποσες φορες γραψει οτι εδω κ 20 χρονια δε ψηφιζω κανενα σκουπιδι,σαν εσας ομως εκτος της επταετιας δεν ξαναεχει περασει κανεις να επιβαλει απαγορευση κυκλοφοριας για να φικαολογησει την ανικανοτητα του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Γαμηθηκε το φορουμ κ δεν κατχωρησε ενα κατεβατο μ ως απαντηση π σ χα το οποιο βαριεμαι να ξαναγραψω.

Λοιπον,στην απαντηση μ π ως πιστος φασιστας ρουφιανος εψαξες να βρεις,εγραφα για το μοντελο π θα μπορουσε ν ακολουθησει η Ελλαδα,οπως της Ισλανδιας π το καλοκαιρι οταν κ ξεκινησαν τα ανουσια PLF σε μας και οι διπλες διαδικασιες τεστ εκει,ισως ειχαν κοινη επιτυχια.

Η Γερμανια ,δεν καταλαβα,την εξισωνεις πληθυσμιακα με την Ελλαδα;Οποτε θα μπορουσαν να ακολουθησουν κοινες πορειες;

Μια εφαρμογη που χρησιμοποιουν 23.800.000 απ τους 82.000.000 χρηστες κινητων που υπαρχουν στη χωρα,η οποια σ κανει τεστ κορονοιου κ ενημερωνει τις επαφες σου εαν προσβληθεις ή εισαι ηδη θετικος,που αναπτυχθηκε απ το Ινστιτουτο Ρομπερτ Κωχ.

Ο καθενας λοιπον εχει τη δικη του τακτικη σ αυτη τη μαχη,εσυ ομως θες να μας πεισεις οτι οσοι δεν ακολουθουν τον Κουλη σου ειναι αποτυχημενοι.

Αυνανα που θα με πεις αριστερο,ενω εχω ποσες φορες γραψει οτι εδω κ 20 χρονια δε ψηφιζω κανενα σκουπιδι,σαν εσας ομως εκτος της επταετιας δεν ξαναεχει περασει κανεις να επιβαλει απαγορευση κυκλοφοριας για να φικαολογησει την ανικανοτητα του
Απαγορευση κυκλοφοριας εχουν επιβαλει ενα σωρο κρατη, δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Απορριπτεται

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Φίλε Λεκλερκ, κατά αρχάς να σου διευκρινίσω ότι δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνω τον αντιπολιτευόμενο, θα ήθελα η κυβέρνηση να πετύχει σε όλα, στα πάντα, για το καλό μου και για το καλό αυτής της χώρας. Επιτρέψε μου, όμως, 1-2 παρατηρήσεις.
Δεν νομίζω ότι το να συγκρίνουμε την Ελλάδα με πιο προηγμένες, ως προς το συστημα υγειαςχώρες, είναι σωστό και λογικό, στην περίπτωση του κορονοιου.
Κάτσε και σκέψου λιγο, τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι Γερμανοί από το σύστημα υγείας τους, και τις ίδιες εμείς; Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν προσέξουμε οι ίδιοι τον εαυτο μας, και αρρωστήσουμε, στην καλύτερη θα την βγάλουμε σε κανένα ρατζο του Ευαγγελισμού, ενώ ο Γερμανός έχει άλλες απαιτήσεις από το σύστημα του, φυσικό είναι να μην έχει το ίδιο ένστικτο επιβίωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση του κορονοιου, και να μην προσέχει όπως ο Έλληνας.
Αυτό που θέλω να πω, είναι, ότι όσο πιο πολύ για τον πουτσο είναι το σύστημα υγείας ενός κράτους, τόσο πιο πολύ προσέχουν οι πολίτες του.

Ευγε κωλογερε !

Δεν εχω ουτε εγω διαθεση να βριζω,οπως δεν θελω ουτε εγω,οπως κ εσυ γραφεις,να αποτυχει η κυβερνηση γιατι ειναι ενα θεμα π αφορα ολους μας.

Ομως η ελλαδα εχει τοσους μηνες,οπως ολοι βεβαια, κ οι κυβερνωντες βγαινουν να μας πουν για το σπιτι του Τσιπρα ,λες και αν τον πιασουν να μας λεει ψεμματα,ο κορονοιος θα εξαφανιστει ?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Καλά,αν δεν ήταν ο φόβος του προστίμου θα σου'λεγα πόσο θα προσέχαμε.

Οι μάσκες αν δεν ήταν υποχρεωτικές,αμφιβάλω αν θα έβλεπες έξω κανέναν με μάσκα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Απαγορευση κυκλοφοριας εχουν επιβαλει ενα σωρο κρατη, δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Απορριπτεται

Ευρωπαϊκες χωρες ναι επεβαλλαν,ομως αυτη τη στιγμη την ακυρωσαν,γιατι δεν εχουν αλλα "εργαλεια" ομως δυο μηνες σερι καμμια χωρα δεν την συνεχισε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

Ευγε κωλογερε !

Δεν εχω ουτε εγω διαθεση να βριζω,οπως δεν θελω ουτε εγω,οπως κ εσυ γραφεις,να αποτυχει η κυβερνηση γιατι ειναι ενα θεμα π αφορα ολους μας.

Ομως η ελλαδα εχει τοσους μηνες,οπως ολοι βεβαια, κ οι κυβερνωντες βγαινουν να μας πουν για το σπιτι του Τσιπρα ,λες και αν τον πιασουν να μας λεει ψεμματα,ο κορονοιος θα εξαφανιστει ?
Τυπε, ούτε η βόλτα του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα με ενδιαφέρει, ούτε η βίλα του Τσίπρα. Νιώθω οργή όμως, που τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτά, και δεν ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα, τόν κόσμο που πεθαίνει κάθε μέρα, τον μικροεπαγγελματια που πνίγεται από τα χρέη και δεν μπορεί να αντιδράσει ακόμα και τα ΜΜΕ είχαν απεργία και δεν έγινε καμμιά αναφορά από αυτούε.
Τέτοια οργή που θέλω να φωνάξω,: Στ αρχιδια μου ρε μαλακα δημοσιογραφε η βίλα του Τσίπρα. Εσύ που έχεις και βίλα και κότερο και Μερσεντές που τα παίρνεις χοντρά για να μου πουλάς εμένα παραμύθια, ξεφτυλισμενε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Δυστυχώς ακόμα και αύριο αν αρχίσουμε να εμβολιαζομαστε, η Ευρώπη θα θρηνήσει πολλούς νεκρούς, αυτόν τον χειμώνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Να συνηγορησω κι εγω σε αυτο το ζητημα

Η ΝΔ να τελειωνει αμεσα με το θεμα της βιλας του Τσιπρα.

Δεν μας ενδιαφερει κύριοι. Καθολου ομως.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τα ιδια πραγματα γραφουμε,οι ανθρωποι π φευγουν καθημερινα δεν το κανουν επειδη ο ενας νοικιαζει εκει κ οχι αλλου.

Ας σταματησουν να μας βλεπουν σαν πενταχρονα,μας ενδιαφερει να τελειωνουμε με τη διαδοση του ιου μια ωρα αρχυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom