You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Εδω λέει οτι αυτοι που θα κάνουν εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα γιατί η ανοσία που παρέχει το εμβόλιο υπολείπεται της φυσικής ανοσίας , η οποία δεύτερη σκοτώνει λέει τον ιό με το που μπει απο την μύτη , ενω για την ανοσία του εμβολίου δεν είναι σίγουρο οτι τον σκοτώνει με το καλημέρα
Αρα με αυτη την λογική μόνο όσοι περασανε κορωνοιό θα μπορούν να πετάξουν τις μάσκες ; Η μήπως όχι ;
Τα έχουμε γράψει αυτά.
Βέβαια το πρόβλημα δε είναι ότι θα πρέπει να φοράν μάσκα για να μην κολλήσουν, και να κολλήσουν στα αρχίδια τους, ο οργανισμός θα αντιμετωπίσει εύκολα τον ιό, το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούν να τον μεταδώσουν στους αντιεμβολιαστές, τους οποίους όμως δεν θα προστατεύουν επ΄ αόριστον οι υπόλοιποι….
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
σιγα ρε kabourdidi δεν εχει και aids η κοπελα να πουμε.
Συμφωνω απλα το σκεπτικο ειναι οτι συνυπολογιζεις την επικινδυνοτητα αναλογα με το ποιος το κολλαει. Πχ ο γιατρος που θα βγει με τη κοβιντιασμενη μπορει ο ιδιος να ειναι οκ... ομως αν μετα τον χρειαστει ενας υπερτασικος 70χρονος για κατι ασχετο που τον απασχολει και το τσιμπησει απο σποντα απ'τον γιατρο, εκει θα υπαρξει προβλημα
Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι ευαλωτοι αποφευγουν τους γιατρους αυτο το διαστημα για τον ιδιο λογο. Σου λεει θα παω στο νοσοκομειο ή στο γιατρο και θα με κολλησει ενω στο σπιτι καραντινιασμενος δε κινδυνευω.
Γενικώς συμφωνώ σε όσα λες.
Όπως σε όλους τους χώρους είναι και θέμα ανθρώπου και προσωπικής ευθύνης.
Εγώ ας πούμε, αν και λόγω ειδικότητας οι ασθενείς μου είναι μικρής προς μέσης ηλικίας ως επί το πλείστον, είμαι πολύ προσεκτικός.
Φίλος και συνάδελφος που συζητάμε πάντα το θέμα με τα βιζιτάκια συνεχίζει ακάθεκτος αν και δεν θα έπρεπε, γιατί όπως λες έχει πολλούς ηλικιωμένους ασθενείς.
Εγώ αντίθετα με το Ro σε αυτά τα επίπεδα δεν θέλω να το διακινδυνέψω. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε θέση να λέει σε πελάτισσα ότι θα πρέπει να μπει σε διαδικασία ιχνηλάτησης εξαιτίας μου.
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
ρε μαλακα κλερκλερ (ειπα να μη σε βρισω) δεν ειπα οτι εγραψες ειπα οτι ειναι φιλαρακος σου..και λεω φιλαρακος σου γιατι οοποτε τον ακουω ειναι σα να ακουω εσενα..αντε τραβα τωρα κανε κανα εμβολιο μη κολησεις κανα κορονοιο και σε τρεχουμε γρια κοτα που θα εισαι...και πεισε και κανενα αλλο προβατο εδω μεσα με τις μαλακιες που λες μπας και τον τρομαξεις οοοοοτι μαλακια θα πει η κυβερνηση (στρατιωτακια δημοσιογραφοι) την αναπαραγεις και συ εδω μεσα και λες εμενα ηλιθιο? αιντε να πουμε παλιο παπαρι θα μας βρισεις κιολαςοδηγε λεκλερκ..ειναι ελεινος ο πολακης αλλα ειναι και ελεινος ο φιλος σου ο ευαγγελατος..και αυτος ειναι που με θυμωνει ακομα περισσοτερο το τελευταιο καιρο...περισσοτερο και απο τον αδωνη (και αν εισαι γιατρος που νομιζω ετσι καταλαβα..εε? η οχι ? ) νομιζω οτι θα ξερεις περισσοτερο απο ολους μας τις μαλακιες που εχει πεταξει.
Είσαι χαζός ρε man;
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι;
Εχω γράψει ποτέ εγώ κάτι για τον Ευαγγελάτο;
Ή έχω αναφερθεί σε οποιανδήποτε δημοσιογράφο. Δεν βλέπω καν ειδήσεις, εσείς είστε οι φίλοι τους που κάθεστε και τους βλέπετε, Η χειρότερη ράτσα που υπάρχει είναι οι δημοσιογράφοι, ελεεινά σκουπίδια..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
τι εισαι αρνητης του κορωνα;δεν υπαρχει;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Quotes του Γάλλου λοιμωξιολόγου Christian Perronne που γράψατε πιο πάνω:
Αρχικά πρέπει να πούμε πως πρόκειται για περίεργο κι αμφιλεγόμενο τύπο.
Ας μην γράψω προσωπικές εκτιμήσεις γιατί στο θέμα της αντιμετώπισης της νόσου Covid-19 είναι στην ειδικότητά του ενώ εγώ όχι.
Ας δούμε όμως τα πεπραγμένα του:
Στο θέμα όμως των εμβολίων που είναι τα quotes δεν είναι στην ειδικότητά του. Τα εμβόλια δεν είναι καν ειδικότητα γιατρού, είναι βιολόγου.
Όποιος έχει 5 δράμια μυαλό καλύτερα να διαβάσει απλή βιολογία παρά να προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα από αποσπασματικές παρλαπίπες:
Συνημμένα
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
ακου μαγκα...οοποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει ειναι βλαμμενος...αλλα εξισου βλαμμενος ειναι και οποιος πιστευει οτι ναι μεν υπαρχει,αλλα ειναι τοσο επικινδυνος οσο λεει ο ευαγγελατος και ο καθε μαλακας εκει εξω.(η εδω μεσα) εχεις κατι αλλο να με ρωτησεις?τι εισαι αρνητης του κορωνα;δεν υπαρχει;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
θα μας βρισεις κιολας
Άντε χάσου από μπροστά μου ρε τρισάθλιο υποκείμενο.
Είσαι εντελώς αμόρφωτος και βλαξ.
Ούτε καταλαβαίνεις τι γράφω ούτε γιατί το γράφω.
Άι στο διάολο βρωμοκλώνε, σίχαμα που θα βγεις και από πάνω, ούστ σκουπίδι.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
οχι καταλαβα...ακου μαγκα...οοποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει ειναι βλαμμενος...αλλα εξισου βλαμμενος ειναι και οποιος πιστευει οτι ναι μεν υπαρχει,αλλα ειναι τοσο επικινδυνος οσο λεει ο ευαγγελατος και ο καθε μαλακας εκει εξω.(η εδω μεσα) εχεις κατι αλλο να με ρωτησεις?τι εισαι αρνητης του κορωνα;δεν υπαρχει;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
ερωτησις γενικη..ξεκινανε να εμβολιαζονται αγγλοι και αμερικανοι..θα τρυπηθουν κατι εκατομυρια μεχρι να ερθει η σειρα μας λογικα...αν πανε ολα καλα και ειναι ολα οκ με το εμβολιο(εγω πιστευω οτι θα ειναι απολυα ασφαλες)θα το κανετε;
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
αη μωρη παλιο αδερφη...αντε βαλε στο κωλο σου το εμβολιο μας εχεις ζαλισει τα αρχιδιαθα μας βρισεις κιολας
Άντε χάσου από μπροστά μου ρε τρισάθλιο υποκείμενο.
Είσαι εντελώς αμόρφωτος και βλαξ.
Ούτε καταλαβαίνεις τι γράφω ούτε γιατί το γράφω.
Άι στο διάολο βρωμοκλώνε, σίχαμα που θα βγεις και από πάνω, ούστ σκουπίδι.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
κολλησε ενας θειος μου σαν μια απλη γριπη το περασε και ηταν και 58 χρονων.ακου μαγκα...οοποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει ειναι βλαμμενος...αλλα εξισου βλαμμενος ειναι και οποιος πιστευει οτι ναι μεν υπαρχει,αλλα ειναι τοσο επικινδυνος οσο λεει ο ευαγγελατος και ο καθε μαλακας εκει εξω.(η εδω μεσα) εχεις κατι αλλο να με ρωτησεις?τι εισαι αρνητης του κορωνα;δεν υπαρχει;
7 μερες τον τυρραννησε αλλα πηρε γρηγορα αντιβιωση οπβς του ειπε τηλεφωνικά ο παθολογος,πυρετο γυρω στο 38.5 εκανε αλλα την 7η μερα ηταν περδικι και καθοταν τσαμπα αλλες 7 μερες καραντινα.
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Μα τη παναγια χλεχλε...την επομενη φορα που θα γραψω κατι και θα απαντησεις,εγω θα καθομαι να σε μπινελικωνω.Δεν θα δω τι εχεις γραψει ετσι ωστε να σου απαντησω κανονικα,απλα θα σε βριζω στα τυφλα. Δεν θα ξανα γραψω τιποτα πανω σε δικο σου σχολιο η που να αφορα εσενα αλλα αν ξανα δω το ονομα σου κατω απο το δικο μου θα φας τετοιο μπινελικι που θα βαριεσαι να διαβαζεις (και αυτο ειναι κατι που εσυ το αρχισες γιατι με εχεις βρισει 2 φορες χωρις να σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα και ειχα πει να μη μιλησω ασχημα σε καποιον εδω)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
και τι σχεση εχει αυτο ;αλλος θα το περασει ασυμπτωματικα,αλλος βαρια,αλλος θα πεθανει...κολλησε ενας θειος μου σαν μια απλη γριπη το περασε και ηταν και 58 χρονων.ακου μαγκα...οοποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει ειναι βλαμμενος...αλλα εξισου βλαμμενος ειναι και οποιος πιστευει οτι ναι μεν υπαρχει,αλλα ειναι τοσο επικινδυνος οσο λεει ο ευαγγελατος και ο καθε μαλακας εκει εξω.(η εδω μεσα) εχεις κατι αλλο να με ρωτησεις?τι εισαι αρνητης του κορωνα;δεν υπαρχει;
7 μερες τον τυρραννησε αλλα πηρε γρηγορα αντιβιωση οπβς του ειπε τηλεφωνικά ο παθολογος,πυρετο γυρω στο 38.5 εκανε αλλα την 7η μερα ηταν περδικι και καθοταν τσαμπα αλλες 7 μερες καραντινα.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
ερωτησις γενικη..ξεκινανε να εμβολιαζονται αγγλοι και αμερικανοι..θα τρυπηθουν κατι εκατομυρια μεχρι να ερθει η σειρα μας λογικα...αν πανε ολα καλα και ειναι ολα οκ με το εμβολιο(εγω πιστευω οτι θα ειναι απολυα ασφαλες)θα το κανετε;
Τα αριστερά κλωνο-παράσιτα που τρολάρουν εδώ θα το κάνουν μόνο αν τους δώσει εντολή το αφεντικό τους ο Πολάκης.
Μάλλον θα περιμένουν εμβόλιο της Lilly που έχει κάψα ο γιδοβοσκός να πάρουν κατεπείγουσα έγκριση τα πανάκριβα πειραματικά φάρμακά της.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
ασε τι λενε...στην ουρα θα πανε να το κανουν σχεδον ολοι...κατι βανταμαδες και ταιγκερουληδες ειδικα μπορει και να το παιξουν ομαδες υψηλου κινδυνου για να το κανουν πρωτοιερωτησις γενικη..ξεκινανε να εμβολιαζονται αγγλοι και αμερικανοι..θα τρυπηθουν κατι εκατομυρια μεχρι να ερθει η σειρα μας λογικα...αν πανε ολα καλα και ειναι ολα οκ με το εμβολιο(εγω πιστευω οτι θα ειναι απολυα ασφαλες)θα το κανετε;
Τα αριστερά κλωνο-παράσιτα που τρολάρουν εδώ θα το κάνουν μόνο αν τους δώσει εντολή το αφεντικό τους ο Πολάκης.
Μάλλον θα περιμένουν εμβόλιο της Lilly που έχει κάψα ο γιδοβοσκός να πάρουν κατεπείγουσα έγκριση τα πανάκριβα πειραματικά φάρμακά της.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Μα τη παναγια χλεχλε...την επομενη φορα που θα γραψω κατι και θα απαντησεις,εγω θα καθομαι να σε μπινελικωνω.Δεν θα δω τι εχεις γραψει ετσι ωστε να σου απαντησω κανονικα,απλα θα σε βριζω στα τυφλα. Δεν θα ξανα γραψω τιποτα πανω σε δικο σου σχολιο η που να αφορα εσενα αλλα αν ξανα δω το ονομα σου κατω απο το δικο μου θα φας τετοιο μπινελικι που θα βαριεσαι να διαβαζεις (και αυτο ειναι κατι που εσυ το αρχισες γιατι με εχεις βρισει 2 φορες χωρις να σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα και ειχα πει να μη μιλησω ασχημα σε καποιον εδω)
Βούλωσέ το επιτέλους ρε άσχετε κλώνε.
Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
κατεστραμενος ειναι ο χλεχλες τυπε πινει τους μυτους του και μπαινει εδω μεσα και βριζει και συκοφαντειΜα τη παναγια χλεχλε...την επομενη φορα που θα γραψω κατι και θα απαντησεις,εγω θα καθομαι να σε μπινελικωνω.Δεν θα δω τι εχεις γραψει ετσι ωστε να σου απαντησω κανονικα,απλα θα σε βριζω στα τυφλα. Δεν θα ξανα γραψω τιποτα πανω σε δικο σου σχολιο η που να αφορα εσενα αλλα αν ξανα δω το ονομα σου κατω απο το δικο μου θα φας τετοιο μπινελικι που θα βαριεσαι να διαβαζεις (και αυτο ειναι κατι που εσυ το αρχισες γιατι με εχεις βρισει 2 φορες χωρις να σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα και ειχα πει να μη μιλησω ασχημα σε καποιον εδω)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
τραγικος απλα...να παρακαμψουμε το εμβολιο που προλαμβανει την ασθενεια ΑΛΛΑ να αγορασουμε τα πανακριβα φαρμακα που χρησιμευουν ως ενα βαθμο αφου ομως εχουμε κολλησει το χτικιο...απλα συριζαιος τα λεει ολαερωτησις γενικη..ξεκινανε να εμβολιαζονται αγγλοι και αμερικανοι..θα τρυπηθουν κατι εκατομυρια μεχρι να ερθει η σειρα μας λογικα...αν πανε ολα καλα και ειναι ολα οκ με το εμβολιο(εγω πιστευω οτι θα ειναι απολυα ασφαλες)θα το κανετε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις