Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
σιγα ρε kabourdidi δεν εχει και aids η κοπελα να πουμε.

Συμφωνω απλα το σκεπτικο ειναι οτι συνυπολογιζεις την επικινδυνοτητα αναλογα με το ποιος το κολλαει. Πχ ο γιατρος που θα βγει με τη κοβιντιασμενη μπορει ο ιδιος να ειναι οκ... ομως αν μετα τον χρειαστει ενας υπερτασικος 70χρονος για κατι ασχετο που τον απασχολει και το τσιμπησει απο σποντα απ'τον γιατρο, εκει θα υπαρξει προβλημα :priest:

Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι ευαλωτοι αποφευγουν τους γιατρους αυτο το διαστημα για τον ιδιο λογο. Σου λεει θα παω στο νοσοκομειο ή στο γιατρο και θα με κολλησει ενω στο σπιτι καραντινιασμενος δε κινδυνευω.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ρε πιστευετε τον χλεχλε τον κατεστραμενο ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Λοκ ντάουν 20 ημερών και στην Γερμανία.
Αν το εμβόλιο δεν δίνει ανοσία για πάνω από 6 μήνες, τότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Μέχρι να εμβολιασθεί ολος ο κοσμος, ο μισος κοσμος που έχει εμβολιασθεί, θα του έχει περάσει η ανοσία.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• 5004DA57-78E3-4C34-9743-2A3AF3266F74.jpeg
    5004DA57-78E3-4C34-9743-2A3AF3266F74.jpeg
    92,6 KB · Εμφανίσεις: 17

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/sites/default/files/new_media_folder/sitefiles_2020-12-13/mosialos.png[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]https://www.reader.gr/news/koinonia/346856/mosialos-o-tsoykalas-ta-leei-kalytera-kai-apo-emena-gia-ta-emvolia[/URL]

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αν το εμβόλιο δεν δίνει ανοσία για πάνω από 6 μήνες, τότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Μέχρι να εμβολιασθεί ολος ο κοσμος, ο μισος κοσμος που έχει εμβολιασθεί, θα του έχει περάσει η ανοσία.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα εμβόλια , αλλά στο λίνκ που έβαλα πιό πάνω περιγράφει το πως δουλεύει η φυσική ανοσία και αναφέρει οτι "θυμάται" το ανοσοποιητικό το πως αντιμετώπισε τον ιό την πρώτη φορά και απλά επαναλαμβάνει την διαδικασία , μπορεί αυτη η μνήμη να κρατάει πολύ περισσότερο απο τα αντισώματα μπορεί και όχι δεν ξέρω.

Ας μας πουν οι ειδικοι καλύτερα τι ισχύει και τι όχι ... εκτός αν βολεύει τις εταιρίες εμβολίων να μην ακούγεται πολύ το παραπάνω ακόμα και αν ισχύει.

If the same person is exposed to the virus a second time, those antibodies, as well as immune cells that remember the virus, rapidly shut down the virus in the nose before it gets a chance to take hold elsewhere in the body.

Δεν ξέρω όμως επειδη λέει οτι "τα αντισώματα και τα ανοσοκύτταρα θυμούνται τον ιό" ... σε περίπτωση που δεν υπάρχουν πιά αντισώματα αν υπάρχει η "μνήμη" να ξαναφτιαχτούν πιό γρήγορα απο την πρώτη φορά.

υγ. Την πιό πάνω απορία σχετικά με την ανοσία την ξαναείχα πρίν καιρό αλλά δεν είχε απαντήσει κανείς.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/sites/default/files/new_media_folder/sitefiles_2020-12-13/mosialos.png[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]https://www.reader.gr/news/koinonia/346856/mosialos-o-tsoykalas-ta-leei-kalytera-kai-apo-emena-gia-ta-emvolia[/URL] [/quote]

[MEDIA=youtube]Kw9hNvp2N2E[/MEDIA]

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.046
Πόντοι
2.606

[URL unfurl="true"]https://www.reader.gr/news/koinonia/346856/mosialos-o-tsoykalas-ta-leei-kalytera-kai-apo-emena-gia-ta-emvolia[/URL] [/quote]

[MEDIA=youtube]Kw9hNvp2N2E[/MEDIA] [/quote]

μια χαρά τους τα είπες, αλλά ακόμη και αυτό έχει σχέση με το να πηγαίνεις έξω να βλέπεις κανένα ματσάκι, όπως κατάλαβα...:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756
το 42% δηλωνει οτι θα εμβολιασθει μολις ερθει το εμβολιο...ειναι ελπιδοφορο αυτο..πιστευω οτι θα το κανουν παντου δεν υπαρχει αλλη λυση

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
το 42% δηλωνει οτι θα εμβολιασθει μολις ερθει το εμβολιο...ειναι ελπιδοφορο αυτο..πιστευω οτι θα το κανουν παντου δεν υπαρχει αλλη λυση

Ανάλογα με την δημοσκόπηση μάλλον , εμένα κάτι πήρε το αυτί μου οτι το 40% θα περιμένει να δει για τυχόν παρενέργειες , σε άλλη δημοσκόπηση που είχα δει ηταν 29% που θα περιμένει για παρενέργειες ... αν και είναι λίγο αόριστο αυτό , θα περιμένουν πόσο μια εβδομάδα , ένα μήνα , ένα χρόνο ; :P

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756

Ανάλογα με την δημοσκόπηση μάλλον , εμένα κάτι πήρε το αυτί μου οτι το 40% θα περιμένει να δει για τυχόν παρενέργειες , σε άλλη δημοσκόπηση που είχα δει ηταν 29% που θα περιμένει για παρενέργειες ... αν και είναι λίγο αόριστο αυτό , θα περιμένουν πόσο μια εβδομάδα , ένα μήνα , ένα χρόνο ; :P
νομιζω θα παρουμε γευση απο Βρετανους και αμερικανους και θα ειναι πιο ευκολα και εδω τα πραγματα..για τις δημοσκοπησεις εχεις δικιο παιζουν ελαφρως

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1

Καιρος ηταν και μαλιστα αυστηρο lockdown.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1

νομιζω θα παρουμε γευση απο Βρετανους και αμερικανους και θα ειναι πιο ευκολα και εδω τα πραγματα..για τις δημοσκοπησεις εχεις δικιο παιζουν ελαφρως

Ποτε ηταν αξιοπιστες οι δημοσκοπησεις στη χωρα μας;

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Θα το ξανακανουν μετα το εξαμηνο τυπε,δεν υπαρχει προβλημα.
Αφου και αυτοι που εχουν ηδη νοσησει θα το κανουν(οσοι θελουν).

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Το εμβόλιο θα καταλήξει σαν του Αβραμόπουλου
Μέχρι να το κάνει μεγάλο μέρος του πληθυσμου ο ιός θα εχει κάνει τον κυκλο και θα υποχωρήσει

Αυτοί που θα το εισάγουν και θα υποχρεώσουν τον κόσμο να το κάνει θα ανταμειφθούν όπως ο Αβραμόπουλος (Επίτροπος ΕΕ)

Προσωπική προβλεψη εννοείται :confused:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Ενα εκατομμυριο εξακοσιες χιλιαδες νεκροι μεσα σε ενα χρονο,νομιζω μεσα Δεκεμβριου του 19 ειχε ανιχνευθει για πρωτη φορα ο ιος. :(

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Θα το ξανακανουν μετα το εξαμηνο τυπε,δεν υπαρχει προβλημα.
Αφου και αυτοι που εχουν ηδη νοσησει θα το κανουν(οσοι θελουν).
Και υπάρχει δυνατότητα να το κάνουν 6-8 εκ. άνθρωποι μέσα σε ένα εξάμηνο; Δεν νομίζω.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
οδηγε λεκλερκ..ειναι ελεινος ο πολακης αλλα ειναι και ελεινος ο φιλος σου ο ευαγγελατος..και αυτος ειναι που με θυμωνει ακομα περισσοτερο το τελευταιο καιρο...περισσοτερο και απο τον αδωνη (και αν εισαι γιατρος που νομιζω ετσι καταλαβα..εε? η οχι ? ) νομιζω οτι θα ξερεις περισσοτερο απο ολους μας τις μαλακιες που εχει πεταξει.

Είσαι χαζός ρε man;
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι;
Εχω γράψει ποτέ εγώ κάτι για τον Ευαγγελάτο;
Ή έχω αναφερθεί σε οποιανδήποτε δημοσιογράφο. Δεν βλέπω καν ειδήσεις, εσείς είστε οι φίλοι τους που κάθεστε και τους βλέπετε, Η χειρότερη ράτσα που υπάρχει είναι οι δημοσιογράφοι, ελεεινά σκουπίδια.. :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom