Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!

Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός; :(

γιατι καθε φορα που ενα κομματοσκυλο ερχεται χεστηκε ενας κλωνος μαλακα

Γύρνα στην τρύπα σου ρε αναρχικό σκουπίδι.
Η ερώτηση ήταν για τους νοήμονες όχι για σένα, χαζούλη…

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!

Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός; :(

γιατι καθε φορα που ενα κομματοσκυλο ερχεται χεστηκε ενας κλωνος μαλακα

Γύρνα στην τρύπα σου ρε αναρχικό σκουπίδι.
Η ερώτηση ήταν για τους νοήμονες όχι για σένα, χαζούλη…

σκουπιδι στα μουτρα σου κωλομπα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...

Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.
Καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου τύπε. Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Το τι λες εσύ δεν μετρά, σημασία έχει τι λένε οι άλλοι για σένα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.

Δηλαδή όπως το βλέπω το θέμα, από τα γραφόμενά σου και την αντίληψή σου, η μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να πήρες, είναι να έχεις βγει διαχειριστής του μήνα σε καμμιά πολυκατοικία της Κυψέλης που μένουν λαθρομετανάστες! :huh:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...

Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.
Καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου τύπε. Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Το τι λες εσύ δεν μετρά, σημασία έχει τι λένε οι άλλοι για σένα.
Θα μπορούσα να σου πω απλά να κοιτάξεις πόσα λαικ μαζεύουν συνήθως τα ποστ μου σε σχέση με τα μηδενικά δικά σου, αλλά θα πεις ότι δε μετράει η γνώμη των τύπων που μου κάνουν λαικ γιατί τους θεωρείς πλεμπα οπότε φτου κι απ' την αρχή. Με λίγα λόγια ό,τι κι αν κάνω, ακόμα και το βαθμό επιρροής μου στο scholar να σου δείξω πάλι θα βρεις να πεις κάτι. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να σου αποδείξω κάτι.

Σε αφήνω τώρα γιατί έχω ανοίξει μια σακούλα πατατάκια και βλέπω μπαρτσα-γιουβε με ισπανική περιγραφή.:bigdick: .

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Κάθεται και απαντάει σε χθεσινά ποστ ένα ένα ο κομπλεξικός μαλακας καθηγητής χλεχλες
:2funny:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
βλέπω μπαρτσα-γιουβε με ισπανική περιγραφή

Είσαι και άμπαλος συν τοις άλλοις.
Λειψία - Γιουνάιτεντ έπρεπε να βλέπεις που κρίνει πρόκριση. :confused:
Αρχίδια πρόκριση κρίνεται με 2-0 από το 13' και 3-0 πριν λίγο.
Τουλάχιστον με μπαρτσελόνα γελάς και λίγο που τη βλέπεις μετά τις δόξες να έχει καταλήξει με στραικερ τον Μπρεθγουειτ.:confused: .

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
σε γλεντησε ο τυπος Λεκλερκ με τα λεφτα του και σε πευαξε εκει που ανηκεις , στα σκουπιδια ξερεις

Σε είχα προειδοποιήσει ότι θα λαλήσει το πρόβατο. :grin:
Ήδη με χάπια τον είχαμε, κάτι χαρτιά τάχα έψαχνε στο υπόγειό του στο Παγκράτι, αλλά στην τελευταία βροχή πήρε νερό και δεν είχε πρόσβαση!!! :confused:

Τυπε πρεπει να εχεις μεγαλη αναγκη την επιβεβαιωση για να ποσταρεις μαλακιες απο λογιστικα βιβλια και να απαντας σε χτεσινα ποστ.

Βαστα, θα κανει ξανα κυβερνηση ο Κουλης, θα βρεις μια χαρα στη ζωη σου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER – BioNTech – ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ 60 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ

[code type="markup"]
[/code]

Εμβολιο ξεκινημα οι πρωτοι νεκροι..

Αρχισε το χτικιο να ξεπαστρευει

URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Υποχρεωτικά σε νοσοκομείο οι αρνητές της καραντίνας στη Βάδη-Βυρτεμβέργη
«Αυτή είναι η έσχατη λύση για άτομα που δεν ευαισθητοποιούνται από τα πρόστιμα»
ΚΟΣΜΟΣ4:24•09/12/2020
Υποχρεωτικά σε νοσοκομείο οι αρνητές της καραντίνας στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Οι αδιάλλακτοι αντιρρησίες καραντίνας θα εισάγονται υποχρεωτικά σε νοσοκομεία στο κρατίδιο της Βάδης- Βυρτεμβέργης στο μέλλον.

Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Στουτγκάρδη.

Ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) υπουργός Εσωτερικών του εν λόγω κρατιδίου Τόμας Στρομπλ είπε ότι οι αμετάπιστοι παραβάτες της καραντίνας θα πρέπει να απομονωθούν από την αστυνομία. Αυτή είναι η έσχατη λύση για άτομα που δεν ευαισθητοποιούνται από τα πρόστιμα.

Το σε ποια νοσοκομεία θα εισάγονται θα καθοριστεί έως το Σαββατοκύριακο.

Τανεα στρατοπεδα συγκεντρωσης του 4ου ραιχ

Θαβαλουν και φουρνους οικολογικους;;

Το αουσβιτς θα ειναι γατακι

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα