Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Ο λελες παραδεχτηκε οτι ειναι κοκαινομανης
Ψεύδεσαι.
Ρώτησες για «κοκο», για «κοκο» σου απάντησα, όχι για κόκα.
Ο λελες παραδεχτηκε οτι ειναι κοκαινομανης
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!
Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός;
γιατι καθε φορα που ενα κομματοσκυλο ερχεται χεστηκε ενας κλωνος μαλακα
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!
Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός;
γιατι καθε φορα που ενα κομματοσκυλο ερχεται χεστηκε ενας κλωνος μαλακα
Γύρνα στην τρύπα σου ρε αναρχικό σκουπίδι.
Η ερώτηση ήταν για τους νοήμονες όχι για σένα, χαζούλη…
Καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου τύπε. Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...
Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.
Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.
Θα μπορούσα να σου πω απλά να κοιτάξεις πόσα λαικ μαζεύουν συνήθως τα ποστ μου σε σχέση με τα μηδενικά δικά σου, αλλά θα πεις ότι δε μετράει η γνώμη των τύπων που μου κάνουν λαικ γιατί τους θεωρείς πλεμπα οπότε φτου κι απ' την αρχή. Με λίγα λόγια ό,τι κι αν κάνω, ακόμα και το βαθμό επιρροής μου στο scholar να σου δείξω πάλι θα βρεις να πεις κάτι. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να σου αποδείξω κάτι.Καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου τύπε. Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...
Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.
Το τι λες εσύ δεν μετρά, σημασία έχει τι λένε οι άλλοι για σένα.
βλέπω μπαρτσα-γιουβε με ισπανική περιγραφή
Κάθεται και απαντάει σε χθεσινά ποστ ένα ένα ο κομπλεξικός μαλακας καθηγητής χλεχλες
Αρχίδια πρόκριση κρίνεται με 2-0 από το 13' και 3-0 πριν λίγο.βλέπω μπαρτσα-γιουβε με ισπανική περιγραφή
Είσαι και άμπαλος συν τοις άλλοις.
Λειψία - Γιουνάιτεντ έπρεπε να βλέπεις που κρίνει πρόκριση.
σε γλεντησε ο τυπος Λεκλερκ με τα λεφτα του και σε πευαξε εκει που ανηκεις , στα σκουπιδια ξερεις
Σε είχα προειδοποιήσει ότι θα λαλήσει το πρόβατο.
Ήδη με χάπια τον είχαμε, κάτι χαρτιά τάχα έψαχνε στο υπόγειό του στο Παγκράτι, αλλά στην τελευταία βροχή πήρε νερό και δεν είχε πρόσβαση!!!
Κάθεται και απαντάει σε χθεσινά ποστ ένα ένα ο κομπλεξικός μαλακας καθηγητής χλεχλες
Το μεροκαματακι να βγαίνει,Κάθεται και απαντάει σε χθεσινά ποστ ένα ένα ο κομπλεξικός μαλακας καθηγητής χλεχλες