Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.714
Πόντοι
5.506
ξαναποσταρε μπικικινια ο εκλερ? :2funny::2funny::2funny::2funny:

ειμαστε πολυ ανεμελοι ολοι εδω :confused::confused::confused::confused:
Εσυ μην κανεις λαθος και ποσταρεις τιποτα,θα ερθω για τα καλαντα :confused: :confused: :confused:
θα ειμαι στο μπαντεν μπαντεν με την αγαπημενη μου αστον μαρτιν....εσυ εισαι χλεμπουρας και δεν θα σε αφησει ο χαρδλιας να βγεις :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256
ξαναποσταρε μπικικινια ο εκλερ? :2funny::2funny::2funny::2funny:

ειμαστε πολυ ανεμελοι ολοι εδω :confused::confused::confused::confused:
Εσυ μην κανεις λαθος και ποσταρεις τιποτα,θα ερθω για τα καλαντα :confused: :confused: :confused:
θα ειμαι στο μπαντεν μπαντεν με την αγαπημενη μου αστον μαρτιν....εσυ εισαι χλεμπουρας και δεν θα σε αφησει ο χαρδλιας να βγεις :confused::confused::confused:
Noμιζεις,τωρα κανει τα γυρισματα του χαρντ του νται 5 ο νικ και θα ειμαι λασκα.Εδω οι αλλοι ποσταρουν τσενταρ,ενταμ,κεριγκολντ κι εσυ ολο υποθετικα μπαντεν μπαντεν και αστον μαρτιν.Τι θες να γινεις τζειμς μποντ? :confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Η βίλα μου στη Σαντορίνη. Από τότε που την "αγόρασα" τα Κινεζακια δίνουν έξτρα κωλο και έχω ρίξει και μια Σιγκαπουριανα.:grin:

Συνημμένα

• 61030208.jpg
    61030208.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 14

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.458
Πόντοι
6.256
η Εκκλησια Α.Ε. σε ποιον ΚΑΔ υπαγεται τυποι:think:
να ξερουμε αν θα ανοιξει με το λιανεμποριο η με τα μεγαλα εμπορικα:confused::confused::confused:

ξυπνα νασο,
εβαλαν τους παπαδες σε αναστολη στα 534ευρο, αφου η κανονικοτητα λειτουργει καλα στην ελλαδα του κουλη:sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
να ξερουμε αν θα ανοιξει με το λιανεμποριο η με τα μεγαλα εμπορικα:confused::confused::confused:

ξυπνα νασο,
εβαλαν τους παπαδες σε αναστολη στα 534ευρο, αφου η κανονικοτητα λειτουργει καλα στην ελλαδα του κουλη:sunglasses:
τι να κανει με 534 ο τραγος ρε τυπε:think:
δεν του φτανει για τον ημερησιο λαθρο που χαρτζιλικωνει να τον τρυπαει:confused::confused::confused:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606
Η βίλα μου στη Σαντορίνη. Από τότε που την "αγόρασα" τα Κινεζακια δίνουν έξτρα κωλο και έχω ρίξει και μια Σιγκαπουριανα.:grin:

:2funny::happy:擺脫政府的唯一途徑是威權主義,並試圖將政治辯論陷入泥潭。 泥土的選擇是先生本人的中心選擇。 每天要造成多人傷亡的帕尼薩的“粗心”並不是一件容易的事。 面對大流行病失去控制和經濟崩潰的情況,它突顯了政府的整體僵局。
Ω ρε παιχταρά!!! Μπράβο σου 屁股=κωλόγερε!!! :dancing::blowup::kneel::respect: 我希望照顧好自己

Συνημμένα

• pieria_3 (1).jpg
    pieria_3 (1).jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 13

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256

ξυπνα νασο,
δεν του φτανει για τον ημερησιο λαθρο που χαρτζιλικωνει να τον τρυπαει:confused::confused::confused:
Τυπε ασε που απο τα εξτραδακια στα κοιμητηρια ειδικα στις γιορτες βγαζουν τρελο κασερι.Και μαυρου χρωματος οχι κιτρινιλα σαν τα αλλα :confused: :confused: :confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.092
Πόντοι
27.686
Με βιλα στη Σαντορινη κωλο γερε σιγουρα θα κανεις πολλα κωλο γαμησια.:woldman:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

ξυπνα νασο,
Τυπε ασε που απο τα εξτραδακια στα κοιμητηρια ειδικα στις γιορτες βγαζουν τρελο κασερι.Και μαυρου χρωματος οχι κιτρινιλα σαν τα αλλα :confused: :confused: :confused:
20αρικακι ακατεβατο για να μουρμουρισουν σαν trappers 2 λεξεις πανω απο το μνημα τυπε και μετα σε αλλον ταφο καπακι,ακομη και η υαινα οταν φαει καθεται να χωνεψει,ο παπας non stop masabouka:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795

ξυπνα νασο,
Θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια σε κάποιο νεκροταφείο, 2 παπάδες που το είχαν χωρίσει στη μέση, για να κάνουν τα ευχελαια, στις χήρες, και όταν ο ένας παραβίαζε καμμιά φορά τα "σύνορα", ο άλλος είχε σφυρίχτρα και του σφύριζε, σαν να του έλεγε: "Ε, μαλακα, σε βλέπω."

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256

ξυπνα νασο,
Θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια σε κάποιο νεκροταφείο, 2 παπάδες που το είχαν χωρίσει στη μέση, για να κάνουν τα ευχελαια, στις χήρες, και όταν ο ένας παραβίαζε καμμιά φορά τα "σύνορα", ο άλλος είχε σφυρίχτρα και του σφύριζε, σαν να του έλεγε: "Ε, μαλακα, σε βλέπω."
Εγω τους εχω δεν να κανουν κατοσταρι και να καβαλανε μνηματα για να μην τους προλαβει ο αλλος.Σε 10 δευτερολεπτα ειπε το ποιημα κι εγινε λαγος.Μια φορα ενω ημουν παρων φωναζει τον τραγο ενας που ηταν πιο περα κι εκεινος γυριζει και του κανει νοημα οτι τον ειδε και θα παει σε λιγο.Πεταχτηκα και ειπα "Αντε βγηκε το μεροκαματο παλι" :confused: :confused: :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!

Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός; :(

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...

Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
48 ώρες έλειψα ρε ρεμάλια μπουρδέλο τα κάνατε εδώ, μην σας αφήσουν μόνους σας ξεσαλώνετε!

Υ.Γ. Γιατί σε κάθε μάζωξη αριστεράς καμπαρντίνας, υπάρχει και guest star κάποιος ακροδεξιός; :(

γιατι καθε φορα που ενα κομματοσκυλο ερχεται χεστηκε ενας κλωνος μαλακα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
ποιος να το περιμενε τυποι οτι η ιδεα ενός εξειδικευμένου γιατρου να ποστάρει το κασέρι του θα έφερνε τα δυο μέλη ερικ και πρόβατο σε ριξη :confused:

Τύπε να είσαι ακριβής. Δεν ήταν δική μου ιδέα, ο Eric το ζήτησε.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
σε γλεντησε ο τυπος Λεκλερκ με τα λεφτα του και σε πευαξε εκει που ανηκεις , στα σκουπιδια ξερεις

Σε είχα προειδοποιήσει ότι θα λαλήσει το πρόβατο. :grin:
Ήδη με χάπια τον είχαμε, κάτι χαρτιά τάχα έψαχνε στο υπόγειό του στο Παγκράτι, αλλά στην τελευταία βροχή πήρε νερό και δεν είχε πρόσβαση!!! :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.213
Πόντοι
1.706
Σε μια ιδανική, αξιοκρατική κοινωνία, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία και γιατροσόφια σε επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Χαρδαλιάς θα μάζευε ελιές και ροδάκινα ως εποχιακός εργάτης, ο Κικίλιας θα γυάλιζε τον πάγκο κάποιας ομάδας της Α2, και πάει λέγοντας. Αλλά...

Αυτοί που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι τόσο γελοίοι ώστε κατακρίνουν συνεχώς τους άλλους επειδή οι ίδιοι δεν έχουν διακριθεί σε τίποτα.
Καθόλου μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου τύπε. Εγώ έχω πάρει τις διακρίσεις που αξίζω και γενικά βρίσκομαι εκεί που αξίζω, αυτοί όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom