Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τελικα προαιρετικο το εμβολιο...

Αυτό ήταν αναμενόμενο, το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο.
αφου μεχρι χθες μιλαγατε για λαθρεπιβατες τωρα τι αλλαξε?
τωρα που ηρθε προς βοηθεια σας ο συναδελφος σας και εταιρο τσιρακι του μπαρμπαγιωργη, ο καραφλος κιναιδος της Αιγινας που μιλαει και αυτος για τζαμπατζηδες?
www.aftodioikisi.gr/politiki/varoyfakis-tzampatzis-opoios-den-emvoliazetai/]Βαρουφάκης: «Τζαμπατζής» όποιος δεν εμβολιάζεται[/url]
οποιος δεν ειχε αμφιβολιες για το εμβολιο τωρα σιγουρα απεκτησε :grin::grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Με το που εφτασε πανω ο κουλης αρχισαν να ερχονται καλα νέα
Τους εφερε γούρι

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
:hi:

Το μονο που κανανε ειναι να κλεισουνε χωρις κανενα λογο τα μικρα εμπορικα καταστηματα οταν το μονο που χρειαζοταν ηταν μασκα παντου και κλεισιμο εστιασης και κεντρων διασκεδασης.

Από πότε το φωνάζει ο κωλομπούρδας αυτό και τον ειρωνεύονται; Ακούστε το τώρα κι από άλλον.

W h a t i f

Οκτώβριος 2020:
Μητσοτάκης : Δεν θα γίνει lockdown. Θα είναι κλειστά μόνο η εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης. Οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές και σε εσωτερικός και σε εξωτερικούς χώρους.

Νοέμβριος 2020: 9000 νέα κρούσματα καθημερινά και 300 θάνατοι.
kolompourdas : Ανίκανη η κυβέρνηση, απέτυχε ένα μέτρο που δεν αποτυγχάνει με τίποτα…
Αυτά είναι λόγια που τα βγάζεις εσύ από το μυαλό σου. Εμένα η θέση μου και οι προτάσεις μου είναι σταθερές από το Μάρτιο.
Το μέτρο που λες ότι δεν αποτυγχάνει με τίποτα είναι το γενικό λοκνταουν το οποίο όντως κατάφερε ο Κούλης να μην πετύχει πράγμα απίστευτο και αστείο ταυτόχρονα. Καταλαβαίνεις ότι το ίδιο θα είχε πετύχει και με το λιανεμπόριο ανοιχτό (με τα απαραίτητα μέτρα φυσικά).

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
συμφωνω....γεματο ηλιθιους παπαδες που 8 μηνες τωρα καραπουτσα τους ολα και πηγαινατε και τους γλυφατε και τα χερια κιολας...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ο πληθυντικος σκοτωνει....νομιζουν οτι ανηκουν στην κυβερνητικη ομαδα και διοικουν το κοσμο.... :2funny::2funny::2funny::2funny:

Μη πετάγεσαι μωρή ψωλή του κάβουρα.
Ο πληθυντικός χρησιμοποιείται σαν απάντηση στη ειρωνεία μερικών «να μας πούνε οι κυβερνητικοί»… οπότε ξέρουν αυτοί το έπιασαν.
Άντε το έμαθες κι εσύ, τράβα να παίξεις τώρα το πουλάκι σου…boy…

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
το νεο αφηγημα ειναι η πατρα τωρα...απορω γιατι δεν στελνει τα υπερκομψα ματ ο κουλης και ο χουντιδης να μπαγλαρωνουν οποιον παει να μει σε εκλλησια και να γλυφει κουταλια/

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τελικα προαιρετικο το εμβολιο...

Αυτό ήταν αναμενόμενο, το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο.
αφου μεχρι χθες μιλαγατε για λαθρεπιβατες τωρα τι αλλαξε?

Εξακολουθούν να ισχύουν ρε μπούφο.
Για αυτό υπάρχουν λαθρεπιβάτες επειδή δεν είναι υποχρεωτικό. :uglystupid:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
σαλονικη παει να τους πει ποσο καλα τα καταφερε τυπε :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
και επειδη μας θεωρουν μαλακες και κουνανε συνεχεια το δαχτυλο το μουνοπανο ο μητσοτακης ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ που συναντηθηκε με τον τραγο ο οποιος ειχε κωρονοιο και εκανε βιζιτες συνεχεια ετσι και αλλοιως γιατι στον θεο δεν κολλαει

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 92_o.png
    92_o.png
    690,9 KB · Εμφανίσεις: 9

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Αρχιδια προαιρετικο θα είναι το εμβολιο

Αν σου λένε ότι δε μπορείς να ταξιδέψεις, να πας στο γήπεδο, να πας σε συναυλία, γενικώς αν δε μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να κατσεις σπιτι σου τότε τι προαιρετικο είναι;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
συμφωνω....γεματο ηλιθιους παπαδες πηγαιναν και κατι δικοι μου συγγενεις και τους φιλουσαν τα χερια οι αχρηστοι .

Είδες αν θέλεις μιλάς και σωστά.
οτι εισαι κοτα και γαμυεσε το ξερεις ε αναρχιδε? πειραζοντας τα ποστ πειραζεις και μια τριχα απο τα αρχιδια μου καριολακι

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
και επειδη μας θεωρουν μαλακες και κουνανε συνεχεια το δαχτυλο το μουνοπανο ο μητσοτακης ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ που συναντηθηκε με τον τραγο ο οποιος ειχε κωρονοιο και εκανε βιζιτες συνεχεια ετσι και αλλοιως γιατι στον θεο δεν κολλαει
μην λες ασχημες κουβεντες για τον εθναρχη αλλωστε δεν ειναι και λιγοι εδω μεσα που βλεπω να απολαβανουν την ασαλιωτη πουτσα που τους ριχνει.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Καταλαβαίνεις ότι το ίδιο θα είχε πετύχει και με το λιανεμπόριο ανοιχτό (με τα απαραίτητα μέτρα φυσικά).

Ναι θα πετύχαινε στο μυαλό σου.
Η Ελλάδα σε μια φωτογραφία:
Ναι τι; Θα κατέβαζε τη μάσκα ο χαζός για να καπνίσει μέσα στα Ζαρα και μέσα στη παπουτσάδικο της γειτονιάς του;
Καφε/μπαρ και εστίαση είναι απολύτως λογικό να κλείσουν. Το λιανεμπόριο εφόσον γίνεται με ραντεβού και περιορισμένο αριθμό πελατών ανά τετραγωνικό δεν υπάρχει λόγος να κλείσει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
συμφωνω....γεματο ηλιθιους παπαδες πηγαιναν και κατι δικοι μου συγγενεις και τους φιλουσαν τα χερια οι αχρηστοι .

Είδες αν θέλεις μιλάς και σωστά.
μην πιανετε αλλους ρε γαμημενοι στο ψωλοστομα σας...αναρχιδα πουστρακια

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνεις ότι το ίδιο θα είχε πετύχει και με το λιανεμπόριο ανοιχτό (με τα απαραίτητα μέτρα φυσικά).

Ναι θα πετύχαινε στο μυαλό σου.
Η Ελλάδα σε μια φωτογραφία:
Ναι τι; Θα κατέβαζε τη μάσκα ο χαζός για να καπνίσει μέσα στα Ζαρα και μέσα στη παπουτσάδικο της γειτονιάς του;
Καφε/μπαρ και εστίαση είναι απολύτως λογικό να κλείσουν. Το λιανεμπόριο εφόσον γίνεται με ραντεβού και περιορισμένο αριθμό πελατών ανά τετραγωνικό δεν υπάρχει λόγος να κλείσει.

Τελικά έχεις την επάρκεια να αντιληφθείς ό,τι η φωτογραφία δείχνει την νοοτροπία όχι το κάπνισμα;

Κι εγώ έχω διαφωνήσει με το γενικό lockdown, το έχω γράψει από τη μέρα που ανακοινώθηκε.
Έχει αναλυθεί το θέμα αλλά επειδή είσαι εμμονικός ξερόλας να κάνουμε μια περίληψη.
Ο ΠΘ ούτε καν συζητούσε δεύτερο lockdown το καλοκαίρι. Υπήρχε ένα πλάνο, η Βάνα και η ομάδα της υπολόγιζαν καθημερινά το Ro ανά νομό και έπρεπε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε, ο νομός Δωδεκανήσου π.χ. δεν έπρεπε να αντιμετωπιστεί όπως ο νομός Θεσσαλονίκης.
Το πλάνο για μένα εγκαταλείφτηκε γρήγορα.
Τα πρώτα φίδια είχαν ζώσει την επιτροπή όταν είχαν ανακοινωθεί οι «τιμές» στα λύματα. Τότε βέβαια λοιδορήθηκαν οι επιστήμονες του Α.Π.Θ. από τους πολύξερους αλλά οι θεσσαλονικείς έμαθαν τελικά ότι τα σκατά τους έλεγαν την αλήθεια,
Εχω αναφερθεί ξανά στον Σύψα που ειναι «σκληρός» γιατρός, απόλυτος και έχει πάρει το πάνω χέρι στην επιτροπή.
Η ανεξέλεγκτη διασπορά σε συνδυασμό με την γενετική μετάλλαξη 20A.EU1 που έκανε τον κορωνοϊό πιο επιθετικό άλλαξαν τα πλάνα.
Γιατί δεν έχει σημασία τι λέω εγώ ή εσύ, την ιστορία την γράφουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.

Αυτοί που ακολουθούν δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσο σκληρά προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο αυτός που ηγείται.

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 13

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006