Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δεν μας έχουν εξηγήσει οι ειδικοί, γιατροί και λοιμωξιολόγοι:
Γιατί τόσα μέτρα προστασίας κατά την μεταφορά της σωρού και κατά την κηδεία; Θα διασπείρει η σωρός τον κορονοϊό;

Το είχαμε γράψει από την πρώτη καραντίνα.
Δεν υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο για την ταφή, είναι μέτρα ασφαλείας που παίρνει κατά την κρίση του το γραφείο τελετών.
Το πρωτόκολλο αναφέρει μόνο σακούλα στο πτώμα και κλειστό φέρετρο.
Πηγούλα;

Τύπε έχεις ψύχωση με τις πηγούλες.
Δεν είμαι ειδικός googleαριστής, με μπερδεύεις με τον Λαδάκη και τον Καρβουνίδη.
Εγώ ότι γράφω το ξέρω, δεν το πετάω έτσι για να γίνεται ντόρος.
[URL unfurl="true"]https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/04/2019-nCoV-nekra-somata2.pdf[/url]

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που σου παραθέτω παραπάνω, ισχύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπες. Δηλαδή ο σάκος στο πτώμα είναι στην κρίση του γραφείου και η ολόσωμη ρόμπα υποχρεωτική.

X2Mk9yR.jpg

nVL0qQk.jpg

Ναι, είναι σύσταση η σακούλα αλλά τηρείται από όλους.
Ο πίνακας που έβαλες με την ρόμπα υποχρεωτική είναι για τον χειρισμό νεκρών σωμάτων πριν κλείσει το φέρετρο. Μετά το κλείσιμο μπορούν να είναι όπως θέλουν. Από φόβο βάζουν τις στολές στα περισσότερα γραφεία τελετών, αλλά ο ιός χρειάζεται ξενιστή δεν ζει στις επιφάνειες.
Αυτό που ανιχνεύεται που γράφουν οι έρευνες είναι υπολείμματα από το DNA του ιού.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
Μη μου τα γυρίζεις τώρα τύπε. Είπες κατά λέξη ότι το πρωτόκολλο αναφέρει σακούλα. Πες απλά ότι έκανες λάθος. Μικρό το κακό και υπό άλλες συνθήκες δεν θα καθόμουν να σου την πω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε να μιλάτε σωστά και όταν κάνετε λάθος να το παραδέχεστε.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ο άλλος έβαλε στατιστικά του καθεστώτος!
Κάποιος να βάλει και της Βόρειας Κορέας! :grin:

Υ.Γ. Την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν αυτοί που έγραφαν τον Απρίλιο ότι τα γραφεία κηδειών τους δίνουν λεφτά για να τους δηλώσουν ότι πεθαίνουν από Covid-19. Οι ίδιοι τώρα γράφουν ό,τι έχουμε πολλούς θανάτους!!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μη μου τα γυρίζεις τώρα τύπε. Είπες κατά λέξη ότι το πρωτόκολλο αναφέρει σακούλα. Πες απλά ότι έκανες λάθος. Μικρό το κακό και υπό άλλες συνθήκες δεν θα καθόμουν να σου την πω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε να μιλάτε σωστά και όταν κάνετε λάθος να το παραδέχεστε.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Κι εσύ έβαλες λάθος πίνακα, και μου είπες ότι τα έγραψα ανάποδα.
Δεν ήταν ανάποδα, το ένα ισχύει και στο άλλο δεν εκφράστηκα σωστά, δεν ήξερα ότι θα ανοίξεις γραφείο τελετών και θέλεις λεπτομέρειες.

Δηλώνω λοιπόν ό, τι έπρεπε να γράψω πως το πρωτόκολλο γράφει πως είναι στην διακριτική τους ευχέρεια, αλλά τα γραφεία τελετών το «μετέφρασαν» ότι η σακούλα πρέπει να τηρείται.

Διόρθωσε τώρα εσύ τις ανακρίβειες που έγραψες. Εγώ το θέλω σε υπεύθυνη δήλωση από το opengov. :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Κορωνογλέντι με κλαρίνα στο Βελεστίνο με καλεσμένο θετικό αλλά μετά φταίει ο Κούλης και όχι η βλακεία που τους δέρνει...:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Κι εσύ έβαλες λάθος πίνακα, και μου είπες ότι τα έγραψα ανάποδα.
Δεν ήταν ανάποδα, το ένα ισχύει και στο άλλο δεν εκφράστηκα σωστά, δεν ήξερα ότι θα ανοίξεις γραφείο τελετών και θέλεις λεπτομέρειες.

Δηλώνω λοιπόν ό, τι έπρεπε να γράψω πως το πρωτόκολλο γράφει πως είναι στην διακριτική τους ευχέρεια, αλλά τα γραφεία τελετών το «μετέφρασαν» ότι η σακούλα πρέπει να τηρείται.

Διόρθωσε τώρα εσύ τις ανακρίβειες που έγραψες. Εγώ το θέλω σε υπεύθυνη δήλωση από το opengov. :confused:
Πες μου ποια ανακρίβεια έγραψα ακριβώς και θα τη διορθώσω. Αυτό που είπα ότι στον πίνακα γράφει για ολόσωμη στολή στην κηδεία; Γράφει "επικήδεια φροντίδα". Ζητώ συγγνώμη λοιπόν αν δεν ξέρω τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτός ο όρος.:confused: .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Κορωνογλέντι με κλαρίνα στο Βελεστίνο με καλεσμένο θετικό αλλά μετά φταίει ο Κούλης και όχι η βλακεία που τους δέρνει...:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Άσε ρε θείο, έχουμε χάσει κάθε μέτρο και κάθε λογική σ αυτή τη χώρα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αυτό που είπα ότι στον πίνακα γράφει για ολόσωμη στολή στην κηδεία; Γράφει "επικήδεια φροντίδα". Ζητώ συγγνώμη λοιπόν αν δεν ξέρω τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτός ο όρος.:confused: .

Μα αυτό λέω ότι κολλάς σε λεπτομέρειες λες και γράφουμε διαγώνισμα.
Εσένα σου ξέφυγε η έκφραση του πρωτόκολλου και εγώ έδωσα βάση στη ουσία του post που ξεκίνησε την συζήτηση, που ήταν αν η στολές επιβάλλονται για να τρομοκρατούν το πόπολο ή αν τα μέτρα προστασίας είναι γιατί η σωρός διασπείρει τον κορονοϊό.
Δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, απλά αυτό….

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Χωρίς να υπερασπιζομαι τον Ιωαννιδη, ξέρεις τι ωραίο κείμενο μπορώ να φτιάξω με τις άπειρες μαλακιες και κωλοτουμπες του Τσιοδρα από την αρχή της πανδημίας μεχρι τώρα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Χωρίς να υπερασπιζομαι τον Ιωαννιδη, ξέρεις τι ωραίο κείμενο μπορώ να φτιάξω με τις άπειρες μαλακιες και κωλοτουμπες του Τσιοδρα από την αρχή της πανδημίας μεχρι τώρα;

Γιατι σου ειπε κανεις οτι ο Τσιοδρας εχει το αλαθητο του Παπα;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories