pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ψ Ο Φ Ο Σ στους αρνητες ενβολιων λοκνταουν και κορονωιου...
Eτσι οπως το θετεις ειναι σαν να προεξοφλεις την απαντηση
Kαι δεν μας καλεσεEτσι οπως το θετεις ειναι σαν να προεξοφλεις την απαντηση
Είπα να δοκιμάσω...
Η ερώτησή μου θα ήταν σε πόσα κορωνοπαρτι/συγκεντρώσεις κλπ έχει πάει τους τελευταίους 2 μήνες.
να πουμε και στη μαλεσκουθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Ποιο μέλος είναι;Πόσο και αν αποδίδουν τα μέτρα ... και άλλα πολλά απο τον Θάνο Καρατσιώλη
Σαν περίληψη ο κύριος Καρατσιώλης πιστεύει πως η "επιτυχία" που είχαμε την άνοιξη δεν οφείλεται στο lockdown αλλά στον ερχομό του καλοκαιριού.
να πουμε και στη μαλεσκουθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Ψησε Γιαννα να γιορτασουμε ετσι τα 200 χρονιαθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
εγω καλου κακου παραθετω μονο με μασκανα πουμε και στη μαλεσκουθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Εκεί ξεκίνησαν ήδη οι παρτούζες. Αλήθεια, αμα κάνουμε παράθεση πάνω από 4 άτομα παίζει να κολλήσουμε κορονα;
εγω καλου κακου παραθετω μονο με μασκανα πουμε και στη μαλεσκουθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Εκεί ξεκίνησαν ήδη οι παρτούζες. Αλήθεια, αμα κάνουμε παράθεση πάνω από 4 άτομα παίζει να κολλήσουμε κορονα;
[URL unfurl="true"]https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/04/2019-nCoV-nekra-somata2.pdf[/url]Πηγούλα;Δεν μας έχουν εξηγήσει οι ειδικοί, γιατροί και λοιμωξιολόγοι:
Γιατί τόσα μέτρα προστασίας κατά την μεταφορά της σωρού και κατά την κηδεία; Θα διασπείρει η σωρός τον κορονοϊό;
Το είχαμε γράψει από την πρώτη καραντίνα.
Δεν υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο για την ταφή, είναι μέτρα ασφαλείας που παίρνει κατά την κρίση του το γραφείο τελετών.
Το πρωτόκολλο αναφέρει μόνο σακούλα στο πτώμα και κλειστό φέρετρο.
Τύπε έχεις ψύχωση με τις πηγούλες.
Δεν είμαι ειδικός googleαριστής, με μπερδεύεις με τον Λαδάκη και τον Καρβουνίδη.
Εγώ ότι γράφω το ξέρω, δεν το πετάω έτσι για να γίνεται ντόρος.
Ψησε Γιαννα να γιορτασουμε ετσι τα 200 χρονιαθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Αλλο κακο να μην μας βρειΨησε Γιαννα να γιορτασουμε ετσι τα 200 χρονιαθα τελειωσει η μαλακια και θα οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα
Πάει και αυτό, μας τελείωσε...