Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.159
Πόντοι
1.706
Σε ποιο λεπτό τα λένε αυτά; (σοβαρά, δεν είδα όλο το βιντεο)

Βάζω ένα βίντεο.
Απαντάς ότι ο τύπος που μιλάει λέει κάτι.
Σε ρωτάω να μου πεις σε ποιο λεπτό το λέει.
Μου βάζεις άσχετο βίντεο του Τσίπρα.

Από το 1 μέχρι το 10 πόσο καθυστερημένος είσαι;

Το είδες το βιντεο? 1 λεπτάκι είναι!!!

Γιατί αν το είδες και δεν κατάλαβες τι είπε, τότε εγώ δεν θα σε ρωτήσω πόσο καθυστερημένος είσαι...

Είσαι πάνω από 12!!! :grin:
Τι σχέση έχουν οι ηλιθιότητες που λέει ο Τσίπρας σε αυτό το βίντεο με τον διάλογο της παρουσιάστριας και του τύπου στο βίντεο που έβαλα εγώ;
Είσαι και με τη βούλα καθυστερημένος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το εχω ξαναγραψει νομιζω.
Ειχα δει καπου ενα σχολιο, το οποιο ειχε γραφτεί οταν συζητιοταν να γινει λοκνταουν στους +65

Ελεγε ενας οτι ειναι 65 ετων και εργαζεται κανονικοτατα
Και εξεφραζε την απορια
Δηλαδη θα μεινω μεσα εγω που εργαζομαι και παραγω, για να ειναι στις πλατειες ελευθεροι και να κοπροσκυλιαζουν οι 20χρονοι ως τα χαραματα?

Πρεπει να αντιληφθουμε καποτε, οτι το επιχειρημα "μεσα ο γερος που δεν δουλευει, εξω ο νεος που ειναι δραστηριος και παραγει" ειναι εντελώς έωλο. Πέραν του οτι ειναι βαθυτατα ρατσιστικό κοινωνικα.

Με αυτη τη λογικη οποιος επισης ειναι ανεργος ή ανικανος για εργασια, πρεπει να τον κλεισουμε σπιτι του ανεξαρτητως ηλικιας.

Ε τότε τι μας κλείνουνε;Γι'αυτούς δεν μας κλείνουνε;

Αφού οι πιτσιρικάδες και να κολλήσουν στ'αρχίδια τους,ούτε ντεπόν δεν θέλουν

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546

*Πειραματόζωα.. :confused: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τι σχέση έχουν οι ηλιθιότητες που λέει ο Τσίπρας σε αυτό το βίντεο με τον διάλογο της παρουσιάστριας και του τύπου στο βίντεο που έβαλα εγώ;
Είσαι και με τη βούλα καθυστερημένος.
Εντάξει είσαι λίγο βραδύστροφος... δεν στροφάρει το ρημάδι τι να κάνουμε!

Να στο εξηγήσω:

Ανέβασες ένα βίντεο που λέει η δημοσιογράφος "ότι εμένα δεν με πιάνει ο νόμος".

Αυτό που λέει ο αλεξέγιεφ είναι ακριβώς το ίδιο: καλύπτει τον πολάκη... άρα δεν τον πιάνει ο νόμος. Το ίδιο πράγμα ακριβώς δηλαδή και για τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ λόγο!!!!

Εσύ ρε κόπανε αν το έκανες δεν θα έτρωγες πρόστιμο? Εγώ αν το έκανα, δεν θα έτρωγα πρόστιμο? Οποιοσδήποτε το κάνει, δεν θα φάει πρόστιμο?

IQ ραδικιού ρε μεγάλε.... μασημένη τροφή και πάλι... ντιπ για ντιπ! :uglystupid:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Κοίτα δω άτομο που δέχτηκε να γίνει πειραματόζωο για το εμβόλιο του κοροΪδοϊού.
Και για να τη βγάλανε στην ΤV θα ταν η καλύτερη ανάμεσά τους :2funny:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σου δινουν κανα μεροκαματο να εχεις μονιμα τη γλωσσα στο κωλαντερο του Κουλη ή τσαμπα κανεις τον μαλακα;
Προσπαθώ να τον κάνω, αλλά εσύ το έχεις πάει σε άλλα επίπεδα, δεν σε φτάνω με τίποτα!
Έχεις μαζέψει μπόλικη μαλακία, θα σκάσεις σε λίγο! Να το προσέξεις αυτό! :grin:

Αν έχεις να πεις κάτι για την συζήτηση που είχα μπορείς να... αλλά τι λέω μωρέ... κατάλαβες και τίποτα? :uglystupid:

Άστο τίποτα, δεν πειράζει! Καληνύχτα!!! :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.776
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
δηλάδή εσύ θα καθόσουν να σου κάνουν εγχείρηση η νατάσσα και ο κικίλ... ?? :confused:
Η Νατάσα δεν είναι χειρουργός :grin:

Ο Κικίλιας το έχει παρατήσει το άθλημα, οπότε όχι ούτε αυτόν θα εμπιστευόμουν.
Αν όμως με βάζανε με το στανιό να διαλέξω... σίγουρα Κικίλια.

Εσύ? Πολάκη να φανταστώ ε? :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.776
Πόντοι
3.936
Σου δινουν κανα μεροκαματο να εχεις μονιμα τη γλωσσα στο κωλαντερο του Κουλη ή τσαμπα κανεις τον μαλακα;
Σίγουρα.. και το πάνε ανά βάρδιες.. Συντονισμένοι όλοι επί τω έργω.. Κλώνοι και σία .. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σίγουρα.. και το πάνε ανά βάρδιες.. Συντονισμένοι όλοι επί τω έργω.. Κλώνοι και σία .. :confused:
Ε, κι εσείς δεν πάτε πίσω. Κι εδώ έχουμε κλωνάρες επιβεβαιωμένες κιόλας! :grin:

Να μπαίνετε παιδιά για να γελάει ο κόσμος με τις πούτσες που λέτε όλοι μαζί με μια φωνή!

Έτσι, βεντούζα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.478
Πόντοι
2.606
Προς αλανι μπιλ γκορ.....ρε τρελακια εβαλες ενα ποσταρισμα μου που σε εκραζα γιατι εβαλες χερι στο ρεζνοφ επειδη εκανε χιουμορ....μπορεις να το ξανα βαλεις αλλα αυτη τη φορα με κοκκινα τα σημεια που σε ενοχλησαν...ηταν κατι ψεμα απο αυτα?
Αν δεν ειχες ξεφωνησει τον ρεζνοφ, που εκανε χιουμορ και ελεγε βεβαια αληθειες για κατι τρελογερους που εφτασαν τα πραγματα ως εδω,θα στην ελεγα?εχω μιλησει ασχημα ποτε σε καποιον χωρις αφορμη 14χρονια τωρα στο σαη?χεσε μας λοιπον ρε παιχτη που συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα....

απλά είναι τα πράγματα, εγώ σχολίασα αρνητικά κάτι που έγραψε ο ρεζνοφ, μπορεί να είχα δίκιο μπορεί και άδικο δεν έχει σημασία. Ο ρεζνοφ δεν είναι (υποθέτω) ανήλικος για να χρειάζεται υπεράσπιση, απάντησε σαν άνθρωπος, είπε ότι είχε να πει, το ίδιο και εγώ και τέλος. Εσύ ως ψυχάκιας που είσαι έγραψες ένα κατεβατό από μπινελίκια σε κάποιον που δεν ξέρεις για κάτι που δεν σου έπεφτε λόγος.

Πέρα από το πιθανό ιατρικής φύσης συμπέρασμα που βγαίνει από τον τρόπο που γράφεις, δεν είναι καθόλου περίεργο αφού κάθε είδους ανθρωπάκια έχουν βρει τη χαρά τους στο ίντερνετ μιλώντας σε αγνώστους όπως δεν θα τολμούσαν ποτέ να μιλήσουν στην πραγματική ζωή.
συνεχιζεις τις αρλουμπες....ο ρεζνοφ εγραψε ενα αστειο και απο κατω σε παραθεση γελασα.....και συ γιδι εγραψες για το αστειο και τον μαλακα που γελαει...ετσι για την ιστορια το γραφω...δεν εκανα τον δικηγορο του ρεζ λοιπον αλλα τον δικηγορο του εαυτου μου...οσο για τα αλλα που γραφεις,αν μιλουσα λαιβ με καποιον και γελουσα και εσυ πεταγοσουν σαν σφηνοπουτσα...θα σε φυτευα...επιτοπου,ετσι για να μην εχεις αυταπατες για το ποσο στραβωμενη ειναι η διαθεση μου αυτον τον καιρο...οι ανθρωποι δεν ειναι ρομποτ....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.478
Πόντοι
2.606
Χασοδικη γραφεις ολη την ωρα μαλακιες.....σιγουρα το κανεις επιτηδες γιατι δικηγορος με τοσο μειωμενη αντιληψη Δεν υπαρχει....Οταν λεμε να κλεισουν τους ηλικιωμενους καραντινα ,προφανως ΚΑΙ ΔΕΝ το λεμε για θεμα παραγωγικοτητας ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΑΣ απεναντι σε αυτον τον πολυ μεταδοτικο ιο....τα νουμερα δειχνουν οτι ειναι η απολυτη ηλικιακη ομαδα που κινδυνευει απο αυτο το κακο....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.478
Πόντοι
2.606
Βεβαια αυτο μαρτυρα και πολλα για τον τροπο σκεψης σου....δεν ειναι τυχαιο οτι εισαι φασιστας,αν και με νυχια και δοντια προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο ενα αλα καρτ δημοκρατικο προσωπειο....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ....το οτι καποιος γερασε δεν σημαινει οτι δεν παραγει...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.478
Πόντοι
2.606
Στο θεμα μας λοιπον....το λοκνταουν αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να κανει ο αποτυχιας......Το πρωτο κλεισιμο το στηριξαν ΟΛΟΙ ,κανεις δεν ηξερε τιποτα για τον ιο ,δεν μπορουσε κανεις να προβλεψει πως θα εξελιχθει ,ενω ταυτοχρονα βλεπαμε σκηνες χαους και φρικης απο δοκιμαζομενες χωρες....Σχεδον κλειστηκαμε μεσα μονοι μας....τωρα ομως ειναι αλλιως....το χαρτι λοκνταουν παιχτηκε,χρονος κερδηθηκε,υπαρχει γνωση για το τι ειναι αυτο απεναντι μας....γνωριζουμε με ακριβεια ποιες ομαδες συνανθρωπων μας κινδυνευουν παραπανω.....ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.....αυτα που συμβαινουν τωρα ειναι υπερβολες,σπαδμωδικες κινησεις αδαων, που οδηγουν ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom