Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτη την απορια εχω κι εγω.
Λειτουργει ο αλλος μια επιχειρηση τριαντα χρονια, κατακλεβει την εφορια, εχει υπαλληλους ανασφαλιστους, κονομάει κανονικοτατα επι δεκαετιες, αλλά οταν κλεισει για ενα-δυο μηνες καταρεει, καταστρεφεται, διαλυεται, κλπ κλπ.

Σοβαρα τωρα? Τι εβαλες στην ακρη 30 χρονια για την δυσκολη ωρα? Τιποτα? Μας δουλευεις?

Ενώ εσείς οι δικηγόροι,με το που σας βάλανε να κόβετε απόδειξη πριν χρόνια, είχατε κλείσει τα δικαστήρια με τις απεργίες σας για πόσα χρόνια... ένα-δυο;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
επιχειρηματικο ρισκο λεγεται,hello!
αλλα στα κερδη μονοι και στις ζημιες παρεα με το κακο κρατος:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λειτουργει ο αλλος μια επιχειρηση τριαντα χρονια, κατακλεβει την εφορια, εχει υπαλληλους ανασφαλιστους, κονομάει κανονικοτατα επι δεκαετιες, αλλά οταν κλεισει για ενα-δυο μηνες καταρεει, καταστρεφεται, διαλυεται, κλπ κλπ.

Σοβαρα τωρα? Τι εβαλες στην ακρη 30 χρονια για την δυσκολη ωρα? Τιποτα? Μας δουλευεις?
Kι αυτοι που ανοιξαν προσφατα κι εχουν παρει και δανεια?Κι αυτοι που δεν βγαζουν τοσα πολλα και δεν φοροδιαφευγουν?Κι αυτος που ξερει οτι μολις ανοιξει θα εχει τρεχοντα εξοδα και θα κυνηγαει μυγες τον πρωτο καιρο?Ειναι λογικο να σκεφτομαστε πως ολοι κλεβουν κι εχουν καβατζες γιατι αυτο θα καναμε κι εμεις και ετσι μαθαμε να λειτουργουμε.Και οι υπαλληλοι που θα απολυθουν γιατι θα γινει μειωση προσωπικου?Αλλος βγαζει εκατομμυρια και θα παραπονιεται γιατι επεσε το ποσοστο κερδους και αλλος δεν ξερει αν θα χει να περασει το μηνα. :confused: :confused: :confused:
Ναι, και τι θελεις να σου απαντησω τωρα σε αυτο?
That' s life.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056

Kι αυτοι που ανοιξαν προσφατα κι εχουν παρει και δανεια?Κι αυτοι που δεν βγαζουν τοσα πολλα και δεν φοροδιαφευγουν?Κι αυτος που ξερει οτι μολις ανοιξει θα εχει τρεχοντα εξοδα και θα κυνηγαει μυγες τον πρωτο καιρο?Ειναι λογικο να σκεφτομαστε πως ολοι κλεβουν κι εχουν καβατζες γιατι αυτο θα καναμε κι εμεις και ετσι μαθαμε να λειτουργουμε.Και οι υπαλληλοι που θα απολυθουν γιατι θα γινει μειωση προσωπικου?Αλλος βγαζει εκατομμυρια και θα παραπονιεται γιατι επεσε το ποσοστο κερδους και αλλος δεν ξερει αν θα χει να περασει το μηνα. :confused: :confused: :confused:
Ναι, και τι θελεις να σου απαντησω τωρα σε αυτο?
That' s life.
Aπαντησες σε σενα οταν σε ρωτανε γιατι να μεινουμε ολοι μεσα αν ειναι να χαθουν μερικοι που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες ... :confused: :confused: :confused:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.251
Πόντοι
4.895
Προς αλανι μπιλ γκορ.....ρε τρελακια εβαλες ενα ποσταρισμα μου που σε εκραζα γιατι εβαλες χερι στο ρεζνοφ επειδη εκανε χιουμορ....μπορεις να το ξανα βαλεις αλλα αυτη τη φορα με κοκκινα τα σημεια που σε ενοχλησαν...ηταν κατι ψεμα απο αυτα?
Αν δεν ειχες ξεφωνησει τον ρεζνοφ, που εκανε χιουμορ και ελεγε βεβαια αληθειες για κατι τρελογερους που εφτασαν τα πραγματα ως εδω,θα στην ελεγα?εχω μιλησει ασχημα ποτε σε καποιον χωρις αφορμη 14χρονια τωρα στο σαη?χεσε μας λοιπον ρε παιχτη που συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα....

απλά είναι τα πράγματα, εγώ σχολίασα αρνητικά κάτι που έγραψε ο ρεζνοφ, μπορεί να είχα δίκιο μπορεί και άδικο δεν έχει σημασία. Ο ρεζνοφ δεν είναι (υποθέτω) ανήλικος για να χρειάζεται υπεράσπιση, απάντησε σαν άνθρωπος, είπε ότι είχε να πει, το ίδιο και εγώ και τέλος. Εσύ ως ψυχάκιας που είσαι έγραψες ένα κατεβατό από μπινελίκια σε κάποιον που δεν ξέρεις για κάτι που δεν σου έπεφτε λόγος.

Πέρα από το πιθανό ιατρικής φύσης συμπέρασμα που βγαίνει από τον τρόπο που γράφεις, δεν είναι καθόλου περίεργο αφού κάθε είδους ανθρωπάκια έχουν βρει τη χαρά τους στο ίντερνετ μιλώντας σε αγνώστους όπως δεν θα τολμούσαν ποτέ να μιλήσουν στην πραγματική ζωή.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.161
Πόντοι
1.706
Σε ποιο λεπτό τα λένε αυτά; (σοβαρά, δεν είδα όλο το βιντεο)

Βάζω ένα βίντεο.
Απαντάς ότι ο τύπος που μιλάει λέει κάτι.
Σε ρωτάω να μου πεις σε ποιο λεπτό το λέει.
Μου βάζεις άσχετο βίντεο του Τσίπρα.

Από το 1 μέχρι το 10 πόσο καθυστερημένος είσαι;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ολοι μεσα, δεν γινεται να πεθανουν τα γεροντια. Ποιος θα ψηφιζει νεα δημοκρατια μετα?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056

Βάζω ένα βίντεο.

Tυπε αφου εξεφρασε διαφορετικη αποψη απο αυτη της κυβερνησης(της Κυπρου) παει να πει οτι ειναι εγκαθετος και αριστερος και οπαδος του Τσιπρα.Δεν σου φαινεται απολυτα λογικο? :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056
Ολοι μεσα, δεν γινεται να πεθανουν τα γεροντια. Ποιος θα ψηφιζει νεα δημοκρατια μετα?
Συγκινητικο τυπε το ποσο αγαπαμε την τριτη ηλικια σε αυτην την χωρα,αμα διαμαρτυρηθουν για περικοπες συνταξεων,φαρμακα κλπ στελνουμε τα ματ να καταστειλουν την μεγαλη απειλη και μετα ολοι μαζι εκφραζουμε στις τηλεορασεις το σεβασμο μας στους παππουδες μας που παλεψαν και αγωνιστηκαν για να εχουμε εμεις εναν καλυτερο κοσμο :confused: :confused: :confused: Τα καλα και συμφεροντα που λενε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Βάζω ένα βίντεο.

Το είδες το βιντεο? 1 λεπτάκι είναι!!!

Γιατί αν το είδες και δεν κατάλαβες τι είπε, τότε εγώ δεν θα σε ρωτήσω πόσο καθυστερημένος είσαι...

Είσαι πάνω από 12!!! :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το ειδα, εναμιση λεπτο βιντεο ειναι.

Επιτρεπονται οι συγκεντρωσεις σε αλλα σπιτια κατω ? Εξω ειναι οκ μεχρι μερικα ατομα. Αν οχι, ο καταληψιας λεει μαλακιες (ξανα). Εχω περιεργεια γιατι καλυπτει τοσο τον Πολακη, τοσους σταυρους φερνει?

Οπως και να εχει. υπαρχει τοσο απελπισμενος ανθρωπος που αφηνει τον Πολακη να τον ανοιξει?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εχω περιεργεια γιατι καλυπτει τοσο τον Πολακη, τοσους σταυρους φερνει?

Οπως και να εχει. υπαρχει τοσο απελπισμενος ανθρωπος που αφηνει τον Πολακη να τον ανοιξει?
Όχι, δεν τον καλύπτει γι' αυτό...

Δηλαδή σοβαρά τώρα... δεν μπορείς να φανταστείς γιατί καλύπτει τόσο πολύ Πολάκη και Παπά? :grin:
Αλήθεια δεν περνάει τίποτα από το μυαλό σου???

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Συγκινητικο τυπε το ποσο αγαπαμε την τριτη ηλικια σε αυτην την χωρα,αμα διαμαρτυρηθουν για περικοπες συνταξεων,φαρμακα κλπ στελνουμε τα ματ να καταστειλουν την μεγαλη απειλη και μετα ολοι μαζι εκφραζουμε στις τηλεορασεις το σεβασμο μας στους παππουδες μας που παλεψαν και αγωνιστηκαν για να εχουμε εμεις εναν καλυτερο κοσμο :confused: :confused: :confused: Τα καλα και συμφεροντα που λενε.

Αν καποιος πρεπει να μεινει μεσα ειναι οι γεροι. Αν η Ελλαδα ειχε καμια σοβαρη οικονομια να δεχτω το λοκνταουν, αλλα ειναι οικονομια του φραπε.

Θυμαμαι μεχρι πριν κανα μηνα διαμεση ηλικια θανατου ηταν 70 και με υποκειμενα νοσηματα. Ε γαμησε μας, ας κατσουν σπιτι τους.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Δηλαδή σοβαρά τώρα... δεν μπορείς να φανταστείς γιατί καλύπτει τόσο πολύ Πολάκη και Παπά? :grin:

Δε παρακολουθω νεα για να ξερω, αλλα για τοσο βλακα, να το κανει για το τιποτα, δεν τον εχω.οποτε η σταυροι η κομπινα

Ο Πολακης ειναι ξεφτιλα να ειναι στη Βουλη. Ειναι ο μπογδανος του Συριζα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δε παρακολουθω νεα για να ξερω, αλλα για τοσο βλακα, να το κανει για το τιποτα, δεν τον εχω.οποτε η σταυροι η κομπινα

Μα δεν χρειάζεται να παρακολουθείς τα νέα ιδιαίτερα για να καταλάβεις... δεν κόβεις γκλάβες? :grin:

Ο Τσίπρας καλύπτει τον πολάκη διότι πολύ απλά τσίπρας = πολάκης. Το πρόβλημα του τσίπρα είναι ότι λόγω της θέσης του δεν μπορεί να φερθεί έτσι σαν κουραδοκάγκουρας. Αυτά που λέει ο πολάκης θα ήθελε να τα πει ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι κι ο τσίπρας, απλά δεν μπορεί... δεν γίνεται! Άρα τον καλύπτει (και θα τον καλύπτει, I bet!) διότι είναι ο πραγματικός spokesman του τσίπρα!

Όσο για το άλλο το κνιτοαλητάκι την γλίτσα, τον καλύπτει γιατί προφανώς τον κρατάει από τα παπάρια για την υπόθεση με τον καλογρίτσα! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ήξερε ο τσίπρας κι ο παπάς να τα έκανε μόνος του. Οπότε τηρούνε στάση ομερτά κι οι δυο!!!! :grin:

Αν έχεις καποια άλλη ερμηνεία... πες την!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656

Εκει που χεζει ο Πολακης φυτρωνει ο Μπογδάνος και ο Τσίπρας
Ο ενας ειναι γιατρος σε ενταυικες σώζει ζωές
Οι αλλοι και οι δυο ειναι παρασιτα της κοινωνίας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εκει που χεζει ο Πολακης φυτρωνει ο Μπογδάνος και ο Τσίπρας
Ο ενας ειναι γιατρος σε ενταυικες σώζει ζωές
Οι αλλοι και οι δυο ειναι παρασιτα της κοινωνίας
Εσύ δηλαδή... αλήθεια θα καθόσουν να σου κάνει εγχείρηση ο πολάκης???? :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αν καποιος πρεπει να μεινει μεσα ειναι οι γεροι. Αν η Ελλαδα ειχε καμια σοβαρη οικονομια να δεχτω το λοκνταουν, αλλα ειναι οικονομια του φραπε.

Θυμαμαι μεχρι πριν κανα μηνα διαμεση ηλικια θανατου ηταν 70 και με υποκειμενα νοσηματα. Ε γαμησε μας, ας κατσουν σπιτι τους.
Το εχω ξαναγραψει νομιζω.
Ειχα δει καπου ενα σχολιο, το οποιο ειχε γραφτεί οταν συζητιοταν να γινει λοκνταουν στους +65

Ελεγε ενας οτι ειναι 65 ετων και εργαζεται κανονικοτατα
Και εξεφραζε την απορια
Δηλαδη θα μεινω μεσα εγω που εργαζομαι και παραγω, για να ειναι στις πλατειες ελευθεροι και να κοπροσκυλιαζουν οι 20χρονοι ως τα χαραματα?

Πρεπει να αντιληφθουμε καποτε, οτι το επιχειρημα "μεσα ο γερος που δεν δουλευει, εξω ο νεος που ειναι δραστηριος και παραγει" ειναι εντελώς έωλο. Πέραν του οτι ειναι βαθυτατα ρατσιστικό κοινωνικα.

Με αυτη τη λογικη οποιος επισης ειναι ανεργος ή ανικανος για εργασια, πρεπει να τον κλεισουμε σπιτι του ανεξαρτητως ηλικιας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.653
Πόντοι
6.256
Καθε μερα εχουμε 40 νεκρους και παρολαυτα οι διασωληνωμενοι αυξανονται συνεχως...με αυτους τους ρυθμους σε 7-8 μερες θα εχουν γεμισει ολες οι διαθεσιμες ΜΕΘ για covid.

Συνεχιστε τωρα να τσακωνεστε για τον Κουλη και τον Αλεξη....
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια ρε φίλε... οκ είναι άχρηστοι. Δεν κατάφεραν να έχουν 1 ΜΕΘ για κάθε πολίτη. Άχρηστοι λοιπόν... ΟΚ!!!

Αλλά αυτή η γκρίνια ρε πούστη μου, έλεος δηλαδή!!!

Σήμερα ήμουν στο Σούνιο, έχω ένα πελάτη εκεί. Ιδιοκτήτη σε 2 καφετέριες. Μου 'σπαγε τ' αρχίδια για κάνα μισάωρο "και τι θα κάνω τώρα εγώ?" και "έχει γαμηθεί το σύμπαν" και "ο τζίρος μου έχει πέσει τουλάχιστον 30%-40%" και "ποιος θα με αποζημιώσει εμένα" και κλαυθμοί και οδυρμοί!

Επειδή δεν μπορούσα να απαντήσω όπως απαντάω στα ούγκανα εδώ :grin: προσπάθησα να "σβήσω" γιατί ήμουν έτοιμος να αρχίσω να του τα χώνω! Κράτησα χαρακτήρα όμως και του είπα το εξής απλό:

- Δε μου λες... πόσα χρόνια είπαμε ότι έχεις τα 2 cafe?
- 26 χρόνια το ένα, από το 1994 που πήγαμε στο Μουντιάλ!!! Και το άλλο 17.
- Μπράβο... και δεν μου λες... εσύ όλα αυτά τα 26 χρόνια που τα δουλεύεις, έκοβες πάντα ΟΛΕΣ τις αποδείξεις?
- Ε, όχι βέβαια, ποιος μαλάκας το κάνει αυτό!!! Ένα 20% κόβω πάντα.
- Μάλιστα... Άρα θα πρέπει να έχεις φτιάξει αρκετό "λίπος"... κλέβοντας το κράτος... έτσι δεν είναι?
- Ε, ναι!!!
- Τότε τι γκρινιάζεις? Τι να πούνε άλλοι δηλαδή που δεν μπορούν να κλέψουν ούτε το 5%?
- Εεεεε....ναι ναι... χμμμ... ΟΚ... εεεε....Α, να σου πω... σχετικά με αυτά τα αμοιβαία που μου έλεγες....

... κι η συζήτηση συνέχισε για την δουλειά.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!! :grin:

Σου δινουν κανα μεροκαματο να εχεις μονιμα τη γλωσσα στο κωλαντερο του Κουλη ή τσαμπα κανεις τον μαλακα;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056
Καθε μερα εχουμε 40 νεκρους και παρολαυτα οι διασωληνωμενοι αυξανονται συνεχως...με αυτους τους ρυθμους σε 7-8 μερες θα εχουν γεμισει ολες οι διαθεσιμες ΜΕΘ για covid.

Συνεχιστε τωρα να τσακωνεστε για τον Κουλη και τον Αλεξη....
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια ρε φίλε... οκ είναι άχρηστοι. Δεν κατάφεραν να έχουν 1 ΜΕΘ για κάθε πολίτη. Άχρηστοι λοιπόν... ΟΚ!!!

Αλλά αυτή η γκρίνια ρε πούστη μου, έλεος δηλαδή!!!

Σήμερα ήμουν στο Σούνιο, έχω ένα πελάτη εκεί. Ιδιοκτήτη σε 2 καφετέριες. Μου 'σπαγε τ' αρχίδια για κάνα μισάωρο "και τι θα κάνω τώρα εγώ?" και "έχει γαμηθεί το σύμπαν" και "ο τζίρος μου έχει πέσει τουλάχιστον 30%-40%" και "ποιος θα με αποζημιώσει εμένα" και κλαυθμοί και οδυρμοί!

Επειδή δεν μπορούσα να απαντήσω όπως απαντάω στα ούγκανα εδώ :grin: προσπάθησα να "σβήσω" γιατί ήμουν έτοιμος να αρχίσω να του τα χώνω! Κράτησα χαρακτήρα όμως και του είπα το εξής απλό:

- Δε μου λες... πόσα χρόνια είπαμε ότι έχεις τα 2 cafe?
- 26 χρόνια το ένα, από το 1994 που πήγαμε στο Μουντιάλ!!! Και το άλλο 17.
- Μπράβο... και δεν μου λες... εσύ όλα αυτά τα 26 χρόνια που τα δουλεύεις, έκοβες πάντα ΟΛΕΣ τις αποδείξεις?
- Ε, όχι βέβαια, ποιος μαλάκας το κάνει αυτό!!! Ένα 20% κόβω πάντα.
- Μάλιστα... Άρα θα πρέπει να έχεις φτιάξει αρκετό "λίπος"... κλέβοντας το κράτος... έτσι δεν είναι?
- Ε, ναι!!!
- Τότε τι γκρινιάζεις? Τι να πούνε άλλοι δηλαδή που δεν μπορούν να κλέψουν ούτε το 5%?
- Εεεεε....ναι ναι... χμμμ... ΟΚ... εεεε....Α, να σου πω... σχετικά με αυτά τα αμοιβαία που μου έλεγες....

... κι η συζήτηση συνέχισε για την δουλειά.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!! :grin:

Σου δινουν κανα μεροκαματο να εχεις μονιμα τη γλωσσα στο κωλαντερο του Κουλη ή τσαμπα κανεις τον μαλακα;
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom