Καθε μερα εχουμε 40 νεκρους και παρολαυτα οι διασωληνωμενοι αυξανονται συνεχως...με αυτους τους ρυθμους σε 7-8 μερες θα εχουν γεμισει ολες οι διαθεσιμες ΜΕΘ για covid.
Συνεχιστε τωρα να τσακωνεστε για τον Κουλη και τον Αλεξη....
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια ρε φίλε... οκ είναι άχρηστοι. Δεν κατάφεραν να έχουν 1 ΜΕΘ για κάθε πολίτη. Άχρηστοι λοιπόν... ΟΚ!!!
Αλλά αυτή η γκρίνια ρε πούστη μου, έλεος δηλαδή!!!
Σήμερα ήμουν στο Σούνιο, έχω ένα πελάτη εκεί. Ιδιοκτήτη σε 2 καφετέριες. Μου 'σπαγε τ' αρχίδια για κάνα μισάωρο "και τι θα κάνω τώρα εγώ?" και "έχει γαμηθεί το σύμπαν" και "ο τζίρος μου έχει πέσει τουλάχιστον 30%-40%" και "ποιος θα με αποζημιώσει εμένα" και κλαυθμοί και οδυρμοί!
Επειδή δεν μπορούσα να απαντήσω όπως απαντάω στα ούγκανα εδώ
προσπάθησα να "σβήσω" γιατί ήμουν έτοιμος να αρχίσω να του τα χώνω! Κράτησα χαρακτήρα όμως και του είπα το εξής απλό:
- Δε μου λες... πόσα χρόνια είπαμε ότι έχεις τα 2 cafe?
- 26 χρόνια το ένα, από το 1994 που πήγαμε στο Μουντιάλ!!! Και το άλλο 17.
- Μπράβο... και δεν μου λες... εσύ όλα αυτά τα 26 χρόνια που τα δουλεύεις, έκοβες πάντα ΟΛΕΣ τις αποδείξεις?
- Ε, όχι βέβαια, ποιος μαλάκας το κάνει αυτό!!! Ένα 20% κόβω πάντα.
- Μάλιστα... Άρα θα πρέπει να έχεις φτιάξει αρκετό "λίπος"... κλέβοντας το κράτος... έτσι δεν είναι?
- Ε, ναι!!!
- Τότε τι γκρινιάζεις? Τι να πούνε άλλοι δηλαδή που δεν μπορούν να κλέψουν ούτε το 5%?
- Εεεεε....ναι ναι... χμμμ... ΟΚ... εεεε....Α, να σου πω... σχετικά με αυτά τα αμοιβαία που μου έλεγες....
... κι η συζήτηση συνέχισε για την δουλειά.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!!