You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Ποιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.866
- Πόντοι
- 5.506
εγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Αν μπορουσαμε να βγαζουμε μηδενικα ή αρνητικα ομολογα σε ποσοτητα, θα ειχαμε εξαφανισει ενα κοστος επιτοκιων της ταξεως των 7 δις το χρονο.
Ναι, υπάρχουν πολλοί που θα αγόραζαν ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με μηδενικό ή αρνητικό επιτόκιο.
Ναι, θα πλήρωναν το Ελληνικό Δημόσιο για να το δανείσουν.
Ναι, τελικά είναι καλλίτερα να ποστάρεις για τον κορωνοϊό, την βιταμίνη D και το όζον.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
σαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Συνημμένα
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Βλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.881
- Πόντοι
- 2.606
Βλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.477
- Πόντοι
- 2.606
Προς αλανι μπιλ γκορ.....ρε τρελακια εβαλες ενα ποσταρισμα μου που σε εκραζα γιατι εβαλες χερι στο ρεζνοφ επειδη εκανε χιουμορ....μπορεις να το ξανα βαλεις αλλα αυτη τη φορα με κοκκινα τα σημεια που σε ενοχλησαν...ηταν κατι ψεμα απο αυτα?
Αν δεν ειχες ξεφωνησει τον ρεζνοφ, που εκανε χιουμορ και ελεγε βεβαια αληθειες για κατι τρελογερους που εφτασαν τα πραγματα ως εδω,θα στην ελεγα?εχω μιλησει ασχημα ποτε σε καποιον χωρις αφορμη 14χρονια τωρα στο σαη?χεσε μας λοιπον ρε παιχτη που συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα....
Αν δεν ειχες ξεφωνησει τον ρεζνοφ, που εκανε χιουμορ και ελεγε βεβαια αληθειες για κατι τρελογερους που εφτασαν τα πραγματα ως εδω,θα στην ελεγα?εχω μιλησει ασχημα ποτε σε καποιον χωρις αφορμη 14χρονια τωρα στο σαη?χεσε μας λοιπον ρε παιχτη που συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Τι ροκυ 1,τι με περασες για κανενα κουτσουρο απο κινηματογραφο?Ραμπο,φερστ μπλαντ βλεπωΒλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Αν μπορουσαμε να βγαζουμε μηδενικα ή αρνητικα ομολογα σε ποσοτητα, θα ειχαμε εξαφανισει ενα κοστος επιτοκιων της ταξεως των 7 δις το χρονο.
Ναι, υπάρχουν πολλοί που θα αγόραζαν ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με μηδενικό ή αρνητικό επιτόκιο.
Ναι, θα πλήρωναν το Ελληνικό Δημόσιο για να το δανείσουν.
Ναι, τελικά είναι καλλίτερα να ποστάρεις για τον κορωνοϊό, την βιταμίνη D και το όζον.
Θα σε παρακαλέσω να δίνεις περισσότερη βάση σε αυτά που γράφει ο συνάδελφος, με μεταπτυχιακά στην επιδημιολογία, μάστερ στις διεθνείς σχέσεις και διδακτορικό στα οικονομικά …
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.866
- Πόντοι
- 5.506
βλεπει κατι καινουργια αυτος θειο....η τελευταια που μπου προτεινε ηταν του 57 ακυκλοφορητη.Βλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
φημες λενε οτι μονος αυτος στον κοσμο εχει δει την πρωτη του 007 (γιατι την τελευταια την ειδε) με μπαστον κιτον
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.881
- Πόντοι
- 2.606
:
εγώ να το δω όμως το Ρόκυ 1, στο σαββοκάναλο?
Τι ροκυ 1,τι με περασες για κανενα κουτσουρο απο κινηματογραφο?Ραμπο,φιρστ μπλαντ βλεπωΒλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.881
- Πόντοι
- 2.606
βλεπει κατι καινουργια αυτος θειο....η τελευταια που μπου προτεινε ηταν του 57 ακυκλοφορητη.Βλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
φημες λενε οτι μονος αυτος στον κοσμο εχει δει την πρωτη του 007 (γιατι την τελευταια την ειδε) με μπαστον κιτον
Θείο σκέψου πόσες ταινίες θα μετρήσει μέχρι το Πάσχα που θα βγούμε ξανά έξω...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.477
- Πόντοι
- 2.606
χαχαχαχαχα δεν υπαρχει....μολις δηλωσε οτι ψηφισε τζημερο μπηκε χωλ οφ φεημ..βαζει και τιτλους ο μαλακοπιτουρας....
ποσο αχρηστος θεε μου
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Ημουν στα γυρισματα ειναι η αληθεια,αλλα μην με πιεζεις δεν μπορω να πω πολλαβλεπει κατι καινουργια αυτος θειο....η τελευταια που μπου προτεινε ηταν του 57 ακυκλοφορητη.Βλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Οχι.μακρια,ισοπαλια θα ρθει,το κρατησε το σκορ στα χασομερια:Τι ροκυ 1,τι με περασες για κανενα κουτσουρο απο κινηματογραφο?Ραμπο,φιρστ μπλαντ βλεπωΒλεπω ταινια,καλη,θα ενημερωσω μετα.Εν τω μεταξυ οι ιδιοι γραφουμε καθε μερα,οι υπολοιποι παρταρουν μαλλον καπουεγω δεν ειπα τιποτα ...μου χακαρανε τον λογαριασμοΠοιον ειπες καραγκιοζη ρε νιμου ,το Φιλιππα ή τον Ναθαναηλσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη με της εικονιτσες σου μαζι
Ροκυ 1?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.477
- Πόντοι
- 2.606
Θελω να γραψω οτι ευτυχως που υπαρχουν αυτες οι μορφες ,που εκαναν την επανασταση τους ριχνοντας καποια στιγμη κουκι στον τζημερο,αλλα τωρα που ηρθε ο τεχνοκρατης στα πραγματα καταλαβαν οτι εισακουστηκαν οι προσευχες τους και γυρισαν στο μαντρι....το οτι η οικονομια επι ημερων του τεχνοκρατη αριστου ειναι κλειστη 4 μηνες(τους καλυτερους μαλιστα για την αγορα)σε συνολο10μηνου,προσωπικα με ξεπερναει....λογικα ο σταλιν απο καποιο καζανι της κολασης στελνει τα φιλια του...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις