Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
Πιστεύεις πως αν είναι ηλίθιος ένας άνθρωπος έχει σωτηρία;
Εγώ γελάω τρελά με τα αριστερά σκουπίδια που ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισαν να καίγονται για την παιδεία και τις διδακτικές ώρες που χάνουν τα παιδιά, κτλ, κτλ, κτλ.

Ας θυμηθούμε τι λέγανε και τι έκαναν 40 χρόνια όλα αυτά τα σκουπίδια, οι σκατάδες, οι ανένταχτοι, οι κοπρίτες!!!

Ορίστε οι μελλοντικοί σερβιτόροι (που τσακωνόμουν με έναν χθες εδώ στο bou!).

Κοπρόσκυλα από μικρά!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

τύπε μπαρμπαπηδουλα τιμημένε, γιατι απαξιώνεις εναν οκοκληρο κλάδο των σερβιτόρων ; :confused:

ενας σερβιτόρος δεν υπαρχει στο σαιτ να απαντησει; :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.850
Πόντοι
5.506
γιατι ανηκει στον αριστοκρατικο κλαδο των φαπατζηδων κωλογλειφτων...
ειναι αρρωστο παιδι

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι κομματικοι αριστεροι γαμησανε τη δημοσια παιδεια με τις καταληψεις

Οι δεξιοι με το μπουρδελο τους τη ΔΑΠ που βγαζει αριστουχους που δεν πανε καν στις εξετασεις, με τα σκονακια και τη μοιρασια θεματων και τους μιλημενους καθηγητες που περναγανε συγκεκριμενα ατομα. Και προφανως με την δεξια εμμονη να ειναι υπουργειο παιδειας και ορθοδοξου χριστιανισμου. Η εικονα της κεραμεως να φιλαει το χερι του τραγοπαπα μου προκαλει αηδια.

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
Παιδιά, τόση ροχάλα που έχει μαζέψει ο Μπαρμπαπήδουλας, ούτε ο barock στο απόγειο της μαλακίας του δεν έχει φάει.

Γιατί τόσο μίσος;

Είπαμε είναι σκουπίδι, αλλά μήπως το παρακάνουμε;

ώπα ρε τύπε ενα λεπτο. τουλαχιστον ο τυπος μπαρόκ εχει και κρυμμένα τούβλα με 500ρικα κατω απο το πάπλωμα. δεν ειναι ισα και ομοια με τον τυπο μπαρμπαπηδουλα που παρακαλάει καθε χριστουγεννα το αφεντικο του για μπόνους :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
τύπε μπαρμπαπηδουλα τιμημένε, γιατι απαξιώνεις εναν οκοκληρο κλάδο των σερβιτόρων ; :confused:

Τύπε ρετρό, παλαίουρα αλλά νιούφι ταυτόχρονα, απαξιώνω ΑΥΤΟ τον κλάδο των σερβιτόρων. Και ξέρεις γιατί τον απαξιώνω? Διότι η ιστορία έγραψε ότι ένας από δαύτους έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδας μια μέρα! Κι επειδή η ιστορία καμιά φορά επαναλαμβάνεται, θεωρώ χρέος μου να θυμόμαστε ότι κάποτε ψηφίσαμε έναν τέτοιο σάπιο καταληψία!!!

Μπορώ? ή μήπως μου απαγορεύεται? :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Τύπε ρετρό, παλαίουρα αλλά νιούφι ταυτόχρονα, απαξιώνω ΑΥΤΟ τον κλάδο των σερβιτόρων. Και ξέρεις γιατί τον απαξιώνω? Διότι η ιστορία έγραψε ότι ένας από δαύτους έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδας μια μέρα! Κι επειδή η ιστορία καμιά φορά επαναλαμβάνεται, θεωρώ χρέος μου να θυμόμαστε ότι κάποτε ψηφίσαμε έναν τέτοιο σάπιο καταληψία!!!

Μπορώ? ή μήπως μου απαγορεύεται? :grin:

Θειο για τους πιτσαδορους τι γνωμη εχεις;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Παιδιά, τόση ροχάλα που έχει μαζέψει ο Μπαρμπαπήδουλας, ούτε ο barock στο απόγειο της μαλακίας του δεν έχει φάει.

Γιατί τόσο μίσος;

ώπα ρε τύπε ενα λεπτο. τουλαχιστον ο τυπος μπαρόκ εχει και κρυμμένα τούβλα με 500ρικα κατω απο το πάπλωμα. δεν ειναι ισα και ομοια με τον τυπο μπαρμπαπηδουλα που παρακαλάει καθε χριστουγεννα το αφεντικο του για μπόνους :confused:

Εσύ έχεις φάει καραμούζα από το προηγούμενο προφίλ σου και τώρα έχεις επανέλθει κοπελίτσα με το σεις και με το σας... πόσο πιο ΡΟΧΑΛΑ πλέον και πόσο πιο σκουπιδαριό! Εσύ φτύνεις και μόνος σου προς τα πανω, δεν σε φτύνουν μόνο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Όσο για τον φουκαρατζίκο... ένας φουκαράς είναι είσαι μωρέ, τι να σου πω εσένα!!! :grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556

Γιατί τόσο μίσος;

Εσύ έχεις φάει καραμούζα από το προηγούμενο προφίλ σου και τώρα έχεις επανέλθει κοπελίτσα με το σεις και με το σας... πόσο πιο ΡΟΧΑΛΑ πλέον και πόσο πιο σκουπιδαριό! Εσύ φτύνεις και μόνος σου προς τα πανω, δεν σε φτύνουν μόνο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Όσο για τον φουκαρατζίκο... ένας φουκαράς είναι είσαι μωρέ, τι να σου πω εσένα!!! :grin:

τύπε γιατι έπαθες μωρουδιακο ταντρουμ τις προαλλες και έβριζες θεούς και δαίμονες; τοσο πολυ σε πείραξε επειδη αμφισβήτησε τα λεγομενα σου ο τυπος κλοζερ; φόρουμ για μπουρδελα ειναι ρε τύπε οχι αξιολόγηση αηζο της βεριτας :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
τύπε γιατι έπαθες μωρουδιακο ταντρουμ τις προαλλες και έβριζες θεούς και δαίμονες; τοσο πολυ σε πείραξε επειδη αμφισβήτησε τα λεγομενα σου ο τυπος κλοζερ; φόρουμ για μπουρδελα ειναι ρε τύπε οχι αξιολόγηση αηζο της βεριτας :confused:
Eίσαι λίγο χαζούλης. Αλλά αυτό το έχουμε καταλάβει! Τράβα δες ποιος έβρισε και ποιος το ξεκίνησε και μετά έλα πες μου. Μετά δεν έβρισα θεούς και δαίμονες, απλά του ανταπέδωσα το "ψώφα" απλά έβαλα και πόνους μέσα. Και τώρα βάζω και φριχτούς πόνους, μην ανησυχείς, δεν έχω κολλήματα! :grin:

Θέλω να μου πεις όμως κάτι άλλο εσύ:

Έγινες ΤΟΣΟ ρόμπα με το προηγούμενο προφίλ σου που τώρα δεν τολμάς καν να πεις ποιος ήσουν? ΤΟΣΟ ρόμπα? Και τώρα ρόμπα γίνεσαι, αλλά... για να μην τολμάς να πεις... θέλω να μου περιγράψεις πόση καραμούζα και ροχάλα έφαγες στα μάτια! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χμμμμ... γιατί ρωτάς? Πιτσαδόρος είσαι?
Δεν μου κάνεις για πιτσαδόρο... πιο πολύ για Δημοτικό Υπάλληλο.... στην καθαριότητα του Δήμου μου φαίνεσαι! :grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
Δεν μου κάνεις για πιτσαδόρο... πιο πολύ για Δημοτικό Υπάλληλο.... στην καθαριότητα του Δήμου μου φαίνεσαι! :grin:

τύπε και με τους σκουπιδιάρηδες τα εχεις τωρα; χωρις αυτους πως θα πηγαινοέρχεσαι; :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

τύπε και με τους σκουπιδιάρηδες τα εχεις τωρα; χωρις αυτους πως θα πηγαινοέρχεσαι; :confused:

Οχι ρε τυπε, με τους σκουπιδιαρηδες που ψηφιζουν Συριζα οχι με αυτους που ψηφιζουν ΝΔ.

Αναλογα τι πιστοποιητικο φρονηματων εχουν. Ειναι λογικη η Ελιτ της ΝΔ. Για αυτο πηγαινει τη χωρα απο εκει που ηταν στο γκρεμο, ενα βημα μπροστα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Αναλογα τι πιστοποιητικο φρονηματων εχουν. Ειναι λογικη η Ελιτ της ΝΔ. Για αυτο πηγαινει τη χωρα απο εκει που ηταν στο γκρεμο, ενα βημα μπροστα
Κι όμως... αν το σκεφτείς η χώρα ήταν στον γκρεμό (δανειζόταν με 4,5% και τώρα με αρνητικά επιτόκια), το σύστημα υγείας (είχε 500 ΜΕΘ, τώρα έχει 1000), οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ητηλε-εκπαίδευση, η τηλε-εργασία... ε εγώ αυτά τα λέω πρόοδο...!!!

Προσωπική άποψη έτσι, μην παρεξηγηθείς!!!! :grin:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Τύπος RETRO λιγουρεύεται τούβλα με 500σάρικα χωμένος κάτω από το πάπλωμα του barock.
Τύπος barock πλησιάζει ανύποπτος φορώντας σετ βρακί-παπιόν.
Ευτυχώς ο τύπος RETRO είναι πιστοποιημένος επιλυτής παρεξηγήσεων γιατι το σκηνικό αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τύπος RETRO λιγουρεύεται τούβλα με 500σάρικα χωμένος κάτω από το πάπλωμα του barock.
Τύπος barock πλησιάζει ανύποπτος φορώντας σετ βρακί-παπιόν.
Ευτυχώς ο τύπος RETRO είναι πιστοποιημένος επιλυτής παρεξηγήσεων γιατι το σκηνικό αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. :confused:
Μπα...καταπιεσμένο είναι μωρέ το τυπάκι γιατί κάποτε τα έχωνε, πούλαγε τσαμπουκά, έβριζε... και τώρα θέλει τόσο πολύ να το κάνει αλλά το καταπίνει γιατί πρέπει πλέον να είναι κοπελίτσα... μην τυχόν και ξαναφάει μπαν!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πες μου τι είναι ΞΕΦΤΙΛΑ αν δεν είναι αυτό! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι όμως... αν το σκεφτείς η χώρα ήταν στον γκρεμό (δανειζόταν με 4,5% και τώρα με αρνητικά επιτόκια), το σύστημα υγείας (είχε 500 ΜΕΘ, τώρα έχει 1000), οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ητηλε-εκπαίδευση, η τηλε-εργασία... ε εγώ αυτά τα λέω πρόοδο...!!!

Προσωπική άποψη έτσι, μην παρεξηγηθείς!!!! :grin:
Κι εγω πρόοδο τα λεω. Δεν ξερω, καποιος μπορει να τα θεωρει καταστροφη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.850
Πόντοι
5.506
ολα αυτα γινανε επι 16μηνης διακυβερνησης κουλη?
πςςςςς τι λε ρε παιδακι μου.καλα τον λενε μωυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom