kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.051
- Πόντοι
- 1.706
Ε πες το ρε τύπε τόσο καιρό να ξέρω με ποιον μιλάω, έτσι εξηγείται .Εχω γράψει επίσης πως ψήφισα Τζήμερο γιατί ήταν υποψήφιος προσωπικός μου φίλος και συνάδελφος.
Ε πες το ρε τύπε τόσο καιρό να ξέρω με ποιον μιλάω, έτσι εξηγείται .Εχω γράψει επίσης πως ψήφισα Τζήμερο γιατί ήταν υποψήφιος προσωπικός μου φίλος και συνάδελφος.
αν ειπα ρε τύπε «αν αναφερεσαι». αφησα και μια πισινή
μην ξεσπάς τα νευρα σου πανω σε ταπεινό μέλος ρετρό
Ποιο ταπεινό μέλος? Αυτό που έκανε εγγραφή πριν ένα μήνα και το παίζει νεούδι?
Κοπελίτσα κι εσύ ε? Έφαγες καραμούζα κι εσύ στο άλλο σου προφίλ!
Kαλά το λέω εγώ ότι όταν πέφτει πούτσα, μου γίνεστε όλοι, από σκληρά αντράκια, ταπεινές κοπελίτσες!
πιστευω ο αντθισθενης πρεπει να βαλαει κατι σαν disclaimer στο κωλοθρεντ αυτο...
οι ιδιοι και οι ιδιοι αλλαλαζασουν για οτι τους καπνισει η σουφρα εκτος του κωλοθεματος
*γνωμη μου να βαλει αρχικη σελιδα ενα τριγωνο και ενα τετραγωνο με ερωτηση:τι ειναι αυτα?αν εχουν iq πανω απo 30 θα μπορουν να συνεχισουν να γραφουν και να κανουν τη ζωη μας μαρτυριο
αυτα γαμω το χριστο μου φιλοι μου
0χι τυποι μια χαρα...τύπε απλα για να βοηθησω την ροη της κουβεντας. αν αναφερεσαι σε τυπο μπαρμπαπηδουλα με 25 χρονια εμπειριας κλπ κλπ σου εχει ηδη απαντησει με εριστικό και προκλητικό υφος.
Όχι, δεν ξέρω αν ήσουν αλλά ακόμα και να ήσουν, δεν τρως μπαν σε αυτό το site για αυτό το λόγο. Τρως μπαν όταν είσαι ούγκανος, κάφρος, βρίζεις συνέχεια, απειλείς, κτλ, κτλ. Ε, κάτι από αυτά θα έκανες... ή μήπως όλα?τύπε λες να εφαγα μπαν στο προηγούμενο προφιλ επειδη ημουν κωλογλειφτης πριξαρχιδης χλαπατσας των πολιτικών;
Όχι, δεν ξέρω αν ήσουν αλλά ακόμα και να ήσουν, δεν τρως μπαν σε αυτό το site για αυτό το λόγο. Τρως μπαν όταν είσαι ούγκανος, κάφρος, βρίζεις συνέχεια, απειλείς, κτλ, κτλ. Ε, κάτι από αυτά θα έκανες... ή μήπως όλα?τύπε λες να εφαγα μπαν στο προηγούμενο προφιλ επειδη ημουν κωλογλειφτης πριξαρχιδης χλαπατσας των πολιτικών;
Δεν πειράζει μωρέ, περασμένα ξεχασμένα τώρα, καλή καρδιά! Τώρα είσαι κοπελίτσα (ούτε μπινελίκια, ούτε απειλές, ούτε τίποτα!) κι αυτό έχει σημασία!
Εξαρτημενοι απο τον μισθο μας.....για σκεφτειτε τι ειπε αυτο το μουνι.....τι πραγματικα ξεστομισε ο ξεκωλιαρης...τι πραγματικα λοιπον πρεπει να γινει με αυτα τα πουσταρια πιστευτε?
Δεν πειράζει μωρέ, περασμένα ξεχασμένα τώρα, καλή καρδιά! Τώρα είσαι κοπελίτσα (ούτε μπινελίκια, ούτε απειλές, ούτε τίποτα!) κι αυτό έχει σημασία!
Τύπος Μπαρμπαπήδουλας μόλις έγινε ο μπαμπάς του τύπου RETRO.
Α, ναι ναι, ξέρω ξέρω... από αυτούς που είναι μέσα από τότε που ξεκίνησε το site και απλά ξέκοψαν κι είπαν να επανέλθουν με νέο nickname!!!!!τυπε δεν χρειαζεται να εισαι τοσο drama queen. παντου απειλές καφρους ουγκανους και κοπελιτσες βλεπεις. παρτο λιγο πιο χαλαρα. ο ρετρό ειναι ταπεινό μέλος που παρακολουθεί το σαιτ χρονια.