Λεκρερκ ποσα παιρνεις για να κανεις το τρολ της ΝΔ?.
Αρχικά ξεκινάς το post με αυτό.
Αυτό μπορεί να το γράψει μόνο ένας ηλίθιος, οπότε μάλλον δείχνει χαμένος κόπος να σου απαντήσω σοβαρά. Θα κάνω όμως μια προσπάθεια μπας και…
Πρώτον.
Ας πούμε πως το bou έχει 20.000 μοναδικούς χρήστες που συνδέονται καθημερινά. Κι ας πούμε πως οι 5.000 από αυτούς διαβάζουν το παρόν thread.
Μόνο ένας πανίβλακας μπορεί να πιστεύει πως κάποιο κόμμα «πληρώνει» άνθρωπο για να γράφει εδώ λες και υπάρχει περίπτωση κάποιος να αλλάξει άποψη από αυτά που θα διαβάσει.
Ακόμα και να βάλω βίντεο που ο Τσίπρας να λέει επί λέξη: «Όσοι με ψηφίσετε είστε ηλίθιοι, ζώα, βλαμμένα… δεν θέλω να με ψηφίσετε…» κανένας δεν θα αλλάξει άποψη. Οποίος ήταν να τον ψηφίσει, πάλι θα τον ψηφίσει.
Δεύτερον.
Εχω διαφοροποιηθεί πολλές φορές από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα έχω γράψει.
Εχω γράψει επίσης πως ψήφισα Τζήμερο γιατί ήταν υποψήφιος προσωπικός μου φίλος και συνάδελφος.
Εχω γράψει επίσης πως στηρίζω την κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την στηρίζω όσο υπάρχει απέναντι ο αμόρφωτος καταληψίας.
Εχω γράψει πως σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση Σημίτη ήταν μια καλή κυβέρνηση και την είχα ψηφίσει, και έχω γράψει πως η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν μια κακή κυβέρνηση.
Εχω γράψει επίσης πως το Ε.Σ.Υ. είναι άθλιο, σε καμμιά περίπτωση δεν έγιναν αυτά που είχαν δηλώσει και οραματιστεί οι ιδρυτές του, και όλοι οι υπουργοί υγείας μέχρι και την Ξενογιαννακοπούλου (εξαιρουμένου του Αλέκου Παπαδόπουλου – ένα από τα λάθη του Σημίτη, δεν τον άφησε να κάνει δουλειά) ήταν ελεεινοί, και καταχρέωσαν το ελληνικό δημόσιο με σπάταλες και δεν βελτίωσαν και την ποιότητα των παροχών υγείας.
Εχω διαφωνήσει με τον τρόπο που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις και αυτή του Κυριάκου έχουν διορίσει τους διοικητές νοσοκομείων.
Εχω γράψει ότι οι γιατροί του Ε.Σ.Υ. αμείβονται ελάχιστα και δυσανάλογα με αυτά που προσφέρουν, εντελώς άθλιες καταστάσεις την στιγμή που αμειβόταν επί χρόνια πλουσιοπάροχα αμόρφωτοι ΔΕΗτζήδες, υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, κ.λπ..(η μεγάλη κληρονομιά του Ανδρέα).
Και μπορεί το Ε.Σ.Υ. να είναι άθλιο, αλλά δεν μπορεί ο ΝΑΣΟΣ να γράφει πράγματα που δεν ισχύουν σε ότι αφορά την εισαγωγή περιστατικών και να μην του απαντήσω. Όχι ό,τι θα το καταλάβει, ούτε ό,τι θα αλλάξει άποψη, αλλά αφού το είδα και είχα χρόνο θα απαντήσω.
Τα παει καλα ο Μητσοτακης εχει λιγους νεκρους, δεν ειχε τους 270 του Λουξεμβουργο (εκατομβες μιλαμε ετσι). Το Λουξεμβουργο δεν εχει κλεισει ακομα τυπε
Γράφεις αοριστίες επίτηδες για να παραπλανήσεις και να γράψεις ανακρίβειες ή μισές αλήθειες.
Αποκρύπτεις ότι και τα σχολεία είχαν κλείσει στο πρώτο κύμα μαζί με εμάς, και η εστίαση, και καταστήματα, και οι μάσκες ήταν υποχρεωτικές ακόμα και μετά την άρση της καραντίνας, κ.λπ.…
Υπάρχει ασφαλώς το δεδομένο ότι το Λουξεμβούργο είναι μια πολύ πιο πλούσια και οργανωμένη χώρα. Φυσικά και δεν υπάρχουν εκατόμβες, δεν γράφτηκε κάτι τέτοιο, αλλά εκατόμβες δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα την οποία κατηγορείς για κακή διαχείριση.
Επί πραγματικών δεδομένων λοιπόν:
Η θνησιμότητα στο Λουξεμβούργο είναι στο 0,03%.
Η θνησιμότητα στην Ελλάδα είναι στο 0,007
(οπως εγραφα μηνες πριν) ειναι γιατι το χειμωνα λιγες πτησεις ερχονται Ελλαδα, αρα χαμηλη μεταδοση ιου. Με ελαχιστο τουρισμο που ειχε φετος δες τι ωραια που τα πηγε ο Κυριακος. Τα εγραφα αυτα απο τον Ιουνιο.
Μάλιστα. Τι να σχολιάσω τώρα σε αυτό;
Εχω μείνει εντυπωσιασμένος, όχι πως δεν ήμουν δηλαδή, για αυτό και είπα μήπως πρόλαβε και σε «άρπαξε» η επιτροπή του Λουξεμβούργου.
Αφού είσαι διαθέσιμος θα σε προτείνω στην επιτροπή μαζί με τον Κωλομπούρδα και τον Γρήγορη Πετράκο.
Πόσο είπα πως είναι η θνησιμότητα στην Ελλάδα; Αααα 0,007 ναι χάλια τα πάμε.
Νομίζω πως με εσάς τους 3 και το προφέσορα Ιωαννίδη σύμβουλο θα πάρουμε και επιστροφές νεκρών από τον Άδη, θα μας δώσουν πίσω όσους είχαν «φύγει» από την ισπανική γρίπη…
Υ.Γ. Θα πεταχτεί σε λίγο ο Κωλομπούρδας να μας θυμίσει ό,τι δεν υπάρχει καμία επιτυχία της κυβέρνησής, ήταν εύκολο επειδή έκλεισε το κόσμο μέσα.
Να κοιτάξει λίγο και ποιες άλλες χώρες έκλεισαν τον κόσμο μέσα και να μας πει λεπτομερώς παρακαλώ…