Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
δειτε ολοι το ψεμμα τους τους βρωμιαργδες ειναι ψευτες δειτε το ολοι τα συχαματα

Το λοκ νταουν είναι νεοταξιτικο μη τα μπερδευεις
Μόνος αντίπαλος ήταν ο Τραμπ του έστησαν τη προβοκατσια με τον μαυρο ναρκομανή και τον έφαγαν

Όσο για τα καφενεία στα χωριά είναι κι εκει κλειστά :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
Καμμια ιδέα τυποι τι να συμπληρώσουμε στο κωλοχαρτο για να πάμε σε γαμο- χοτελι? :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βάλτε μασκούλα γαμιόλια και τουμπέκα ψιλοκομμένη και πιείτε μπυρες στο μπαλκόνι!!!
Αλλιώς 300άρα (που δεν έχετε καθότι φτωχοΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!!) :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λεγε ρε θειτσο αν εχεις εστω λιγα μπεσα εισαι ο καπιταλας αγγλετερος με δευτεροπροφιλο η ξαδερφος του?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μασκούλα και τουμπεκί ψιλοκομένο! Όταν έχεις να κάνεις με ηλίθιους και αμόρφωτα ζωάδια, δεν κάθεσαι να συζητήσεις. Εκτός αν κάθεσαι να κάνεις συζήτηση με τα χρυσόψαρά σου (έχεις? εγώ ναι, έχω ενυδρείο... δεν τα κουβεντιάζω να σου πω την αλήθεια!!!) :tooth:

Mέσα λοιπόν όλοι και τα βρωμερά σκουπίδια! Να βρωμίζουν τα σπίτια τους τα ξεράσματα, όχι τους δρόμους... ούτε τα πεζοδρόμια!!! :grin:

Και θα το κάνουν γιατί είναι και φτωχομπινεδιάρηδες! Κάτσε να σκάσει το πρώτο 300άρι να δεις πως ανοίγει η κωλότρυπα λες κι έβαλες νέφτι :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
που ειστε αλητακια ολη μερα εξω σημερα και ξαναβγαινω εχω φτιαξει οτι χαρτι θες για την περιπτωση

μεχρι και ε9 εκτυπωσα με τα χωραφια και τις ελιες αμα μ τη βαρεσει να κατεβω επαρχια που τα καφενεια εκει στα χωρια ειναι ανοικτα

μας κλασσατε τα ρχιδια με το λοκνταουν φασιστακια

ειχατε υποχρεωση να φταιαχνατε μεθ νοσοκομεια και να κανατε αποσυμφωρυση στα μμε οπως προτεινε ο τσιπρας

αφου δεν κανατε τιποτα παρα δωσατε δις στα καναλια για το τιποτα και χαλασατε λεφτα σε μαλακιες οπως ο μπακογιαννης κηρυξατε πολεμο στο λαο

να κανετε μονοι σας λοκντουν

α και κατι αλλο με κορονοιο ο πανικας στη σαλονικα

ρε σεις ο κορονοιος μονο νδτες χτυπαει??

μακρυα απο τους δεξιους μην τους ακουμπατε εχουν κορονοιο και θα μας κωλησουν

εσεις τον φερατε αποεξω δεξιοι που ανοιξατε τα συνορα

μακρυα απο σας χολερες

Συνημμένα

• 5D2FDA02-C29A-4BC0-8E4C-F28EF95792CE.jpeg
    5D2FDA02-C29A-4BC0-8E4C-F28EF95792CE.jpeg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 34

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπα ξερω χωριο π ανοιγε

μην ξεχνας στη κρητη σε χωρια

θυμασαι το φονικο μεσα στο λοκταουν το πρωτο εγινε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
Για να σοβαρετούμε λίγο, το πρόβλημα δεν είναι η θνησιμότητα. Είναι πολύ χαμηλή.

Το πρόβλημα είναι το σύστημα υγείας και πόσο αντέχει. Διότι αν γεμίσουν οι ΜΕΘ, τότε ο άλλος που είναι από κάποιο τροχαίο, κάποιο ατύχημα, κάποια άλλη αρρώστια τότε θα ψοφήσουν! Γιατί? Επειδή κάποια σκουπίδια δεν γουστάρουν να χάσουν το ποτάκι τους για 10-15 μέρες. Γιατί κάτι κατακάθια που (και καλά) ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για τον συνάνθρωπό τους, δεν μπορούν να μείνουν μεκαριά από καφετέρια όπου κάθονται 3-4 ώρες με ένα φραπέ στο χέρι που έχει κολλήσει στα τοιχώματα... κι αυτοί εξακολουθούν να κάθονται.

Επειδή λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ΗΛΙΘΙΟΥΣ, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.

Lockdown, μασκούλα, sms για να βγεις και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς με βραδύστροφους, πανηλίθιους και γελοίους!

ΟΚ, δίκιο έχετε, η Μέρκελ, ο Τραμπ, οι Νεφελίμ, οι Στοές και η ομάδα Έψιλον έχει στείλει τον ιό για να μας ελέγξει. Έχετε δίκιο 100%!!!!

Μεσα σε 8 μηνες αντι για 400 μεθ που προσθεσε θα μπορπυσε να ειχε προσθεσει 1000 και 1500 και 2000 έτσι ωστε να μην κλείσει η χωρα.
Η νεα υορκη με 450χιλιαδες κρουσματα και αντεξε δεν εγινε οπως η Ιταλία οπου επεσε το υγειονομικο συστημα.

Οποτε θειτσο ασε το τουμπεκι και τα λοκνταουν και δες ποιοι πραγματικα φταινε

Τυπέ είχε έξοδα η οικογένεια έπρεπε να φτιάξει μεγάλους περιπατους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καμμια ιδέα τυποι τι να συμπληρώσουμε στο κωλοχαρτο για να πάμε σε γαμο- χοτελι? :confused:

εγωβαζω σουπερμαρκετ γιατι ειναι σχετικα κοντα και περναω απο εκει αν θελω να παω

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μασκούλα και τουμπεκί ψιλοκομένο! Όταν έχεις να κάνεις με ηλίθιους και αμόρφωτα ζωάδια, δεν κάθεσαι να συζητήσεις. Εκτός αν κάθεσαι να κάνεις συζήτηση με τα χρυσόψαρά σου (έχεις? εγώ ναι, έχω ενυδρείο... δεν τα κουβεντιάζω να σου πω την αλήθεια!!!) :tooth:

Mέσα λοιπόν όλοι και τα βρωμερά σκουπίδια! Να βρωμίζουν τα σπίτια τους τα ξεράσματα, όχι τους δρόμους... ούτε τα πεζοδρόμια!!! :grin:

Και θα το κάνουν γιατί είναι και φτωχομπινεδιάρηδες! Κάτσε να σκάσει το πρώτο 300άρι να δεις πως ανοίγει η κωλότρυπα λες κι έβαλες νέφτι :tooth:
εσυ εισαι μεσα μωρη θειτσα.
Εγω κλαιν ειμαι στο χωριο και κανω δουλειες και κατεβαινω πατρα οποτε θελω.
Αλι και τρισαλι απο σενα που εισαι μεσα στη γκαρσονιερα 4 επι 3
Εγω κλαιν στελνω μηνυματα και εξω αν μείνω κανα 4 μερες πατρα θα κατεβασω κατω το τσοπανοσκυλο απο το χωριο να το βγαζω βολτα αν και δεν εχει μαθει με λουρι αλλα θα το εχω για ξεκαρφωμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπα ξερω χωριο π ανοιγε

μην ξεχνας στη κρητη σε χωρια

θυμασαι το φονικο μεσα στο λοκταουν το πρωτο εγινε
στο χωριο βαγκον δεν υπαρχει λοκνταουν ολοι εξω ειναι στα χωραφια ασε που ορισμενοι τη βγαζουν σε καπιλια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
πιστευω ο αντθισθενης πρεπει να βαλαει κατι σαν disclaimer στο κωλοθρεντ αυτο...
οι ιδιοι και οι ιδιοι αλλαλαζασουν για οτι τους καπνισει η σουφρα εκτος του κωλοθεματος

*γνωμη μου να βαλει αρχικη σελιδα ενα τριγωνο και ενα τετραγωνο με ερωτηση:τι ειναι αυτα?αν εχουν iq πανω απo 30 θα μπορουν να συνεχισουν να γραφουν και να κανουν τη ζωη μας μαρτυριο

αυτα γαμω το χριστο μου φιλοι μου :grouphug:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Για να σοβαρετούμε λίγο, το πρόβλημα δεν είναι η θνησιμότητα. Είναι πολύ χαμηλή.

Το πρόβλημα είναι το σύστημα υγείας και πόσο αντέχει. Διότι αν γεμίσουν οι ΜΕΘ, τότε ο άλλος που είναι από κάποιο τροχαίο, κάποιο ατύχημα, κάποια άλλη αρρώστια τότε θα ψοφήσουν! Γιατί? Επειδή κάποια σκουπίδια δεν γουστάρουν να χάσουν το ποτάκι τους για 10-15 μέρες. Γιατί κάτι κατακάθια που (και καλά) ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για τον συνάνθρωπό τους, δεν μπορούν να μείνουν μεκαριά από καφετέρια όπου κάθονται 3-4 ώρες με ένα φραπέ στο χέρι που έχει κολλήσει στα τοιχώματα... κι αυτοί εξακολουθούν να κάθονται.

Επειδή λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ΗΛΙΘΙΟΥΣ, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.

Lockdown, μασκούλα, sms για να βγεις και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς με βραδύστροφους, πανηλίθιους και γελοίους!

ΟΚ, δίκιο έχετε, η Μέρκελ, ο Τραμπ, οι Νεφελίμ, οι Στοές και η ομάδα Έψιλον έχει στείλει τον ιό για να μας ελέγξει. Έχετε δίκιο 100%!!!!

Παρόλα αυτά... lockdown, μασκούλα όταν βγαίνετε (με sms εννοείται) και τουμπεκί! :grin:

Πιτα με κορταρι τυπε;Αλμπανο κ συ;

Δεν ειν κακο,εμεις ολους τους ανθρωπους αγαπαμε,αλλα να τελικα ο λογος που ολο γαμας,γαμας,χυνεις,μας πηραν τα σκαγια αδερφε!!

Σφιξτον σε καμμια κατσικουλα επιτελους....

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Λεκρερκ ποσα παιρνεις για να κανεις το τρολ της ΝΔ?.

Αρχικά ξεκινάς το post με αυτό.
Αυτό μπορεί να το γράψει μόνο ένας ηλίθιος, οπότε μάλλον δείχνει χαμένος κόπος να σου απαντήσω σοβαρά. Θα κάνω όμως μια προσπάθεια μπας και…

Πρώτον.
Ας πούμε πως το bou έχει 20.000 μοναδικούς χρήστες που συνδέονται καθημερινά. Κι ας πούμε πως οι 5.000 από αυτούς διαβάζουν το παρόν thread.
Μόνο ένας πανίβλακας μπορεί να πιστεύει πως κάποιο κόμμα «πληρώνει» άνθρωπο για να γράφει εδώ λες και υπάρχει περίπτωση κάποιος να αλλάξει άποψη από αυτά που θα διαβάσει.
Ακόμα και να βάλω βίντεο που ο Τσίπρας να λέει επί λέξη: «Όσοι με ψηφίσετε είστε ηλίθιοι, ζώα, βλαμμένα… δεν θέλω να με ψηφίσετε…» κανένας δεν θα αλλάξει άποψη. Οποίος ήταν να τον ψηφίσει, πάλι θα τον ψηφίσει.

Δεύτερον.
Εχω διαφοροποιηθεί πολλές φορές από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα έχω γράψει.
Εχω γράψει επίσης πως ψήφισα Τζήμερο γιατί ήταν υποψήφιος προσωπικός μου φίλος και συνάδελφος.
Εχω γράψει επίσης πως στηρίζω την κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την στηρίζω όσο υπάρχει απέναντι ο αμόρφωτος καταληψίας.
Εχω γράψει πως σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση Σημίτη ήταν μια καλή κυβέρνηση και την είχα ψηφίσει, και έχω γράψει πως η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν μια κακή κυβέρνηση.
Εχω γράψει επίσης πως το Ε.Σ.Υ. είναι άθλιο, σε καμμιά περίπτωση δεν έγιναν αυτά που είχαν δηλώσει και οραματιστεί οι ιδρυτές του, και όλοι οι υπουργοί υγείας μέχρι και την Ξενογιαννακοπούλου (εξαιρουμένου του Αλέκου Παπαδόπουλου – ένα από τα λάθη του Σημίτη, δεν τον άφησε να κάνει δουλειά) ήταν ελεεινοί, και καταχρέωσαν το ελληνικό δημόσιο με σπάταλες και δεν βελτίωσαν και την ποιότητα των παροχών υγείας.
Εχω διαφωνήσει με τον τρόπο που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις και αυτή του Κυριάκου έχουν διορίσει τους διοικητές νοσοκομείων.
Εχω γράψει ότι οι γιατροί του Ε.Σ.Υ. αμείβονται ελάχιστα και δυσανάλογα με αυτά που προσφέρουν, εντελώς άθλιες καταστάσεις την στιγμή που αμειβόταν επί χρόνια πλουσιοπάροχα αμόρφωτοι ΔΕΗτζήδες, υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, κ.λπ..(η μεγάλη κληρονομιά του Ανδρέα).
Και μπορεί το Ε.Σ.Υ. να είναι άθλιο, αλλά δεν μπορεί ο ΝΑΣΟΣ να γράφει πράγματα που δεν ισχύουν σε ότι αφορά την εισαγωγή περιστατικών και να μην του απαντήσω. Όχι ό,τι θα το καταλάβει, ούτε ό,τι θα αλλάξει άποψη, αλλά αφού το είδα και είχα χρόνο θα απαντήσω.

Τα παει καλα ο Μητσοτακης εχει λιγους νεκρους, δεν ειχε τους 270 του Λουξεμβουργο (εκατομβες μιλαμε ετσι). Το Λουξεμβουργο δεν εχει κλεισει ακομα τυπε

Γράφεις αοριστίες επίτηδες για να παραπλανήσεις και να γράψεις ανακρίβειες ή μισές αλήθειες.
Αποκρύπτεις ότι και τα σχολεία είχαν κλείσει στο πρώτο κύμα μαζί με εμάς, και η εστίαση, και καταστήματα, και οι μάσκες ήταν υποχρεωτικές ακόμα και μετά την άρση της καραντίνας, κ.λπ.…
Υπάρχει ασφαλώς το δεδομένο ότι το Λουξεμβούργο είναι μια πολύ πιο πλούσια και οργανωμένη χώρα. Φυσικά και δεν υπάρχουν εκατόμβες, δεν γράφτηκε κάτι τέτοιο, αλλά εκατόμβες δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα την οποία κατηγορείς για κακή διαχείριση.
Επί πραγματικών δεδομένων λοιπόν:
Η θνησιμότητα στο Λουξεμβούργο είναι στο 0,03%.
Η θνησιμότητα στην Ελλάδα είναι στο 0,007

(οπως εγραφα μηνες πριν) ειναι γιατι το χειμωνα λιγες πτησεις ερχονται Ελλαδα, αρα χαμηλη μεταδοση ιου. Με ελαχιστο τουρισμο που ειχε φετος δες τι ωραια που τα πηγε ο Κυριακος. Τα εγραφα αυτα απο τον Ιουνιο.

Μάλιστα. Τι να σχολιάσω τώρα σε αυτό;
Εχω μείνει εντυπωσιασμένος, όχι πως δεν ήμουν δηλαδή, για αυτό και είπα μήπως πρόλαβε και σε «άρπαξε» η επιτροπή του Λουξεμβούργου.
Αφού είσαι διαθέσιμος θα σε προτείνω στην επιτροπή μαζί με τον Κωλομπούρδα και τον Γρήγορη Πετράκο.
Πόσο είπα πως είναι η θνησιμότητα στην Ελλάδα; Αααα 0,007 ναι χάλια τα πάμε.
Νομίζω πως με εσάς τους 3 και το προφέσορα Ιωαννίδη σύμβουλο θα πάρουμε και επιστροφές νεκρών από τον Άδη, θα μας δώσουν πίσω όσους είχαν «φύγει» από την ισπανική γρίπη…

Υ.Γ. Θα πεταχτεί σε λίγο ο Κωλομπούρδας να μας θυμίσει ό,τι δεν υπάρχει καμία επιτυχία της κυβέρνησής, ήταν εύκολο επειδή έκλεισε το κόσμο μέσα.
Να κοιτάξει λίγο και ποιες άλλες χώρες έκλεισαν τον κόσμο μέσα και να μας πει λεπτομερώς παρακαλώ…

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονο αυτο αφηνω εδω

θεωρω κοροιδια πλεον αυτη τη δευτερη καραντινα και ανουσιο να γραφω σε αυτο το θρεντ

124285534_3555796794508945_2097642202901567389_n.png

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιτα με κορταρι τυπε;Αλμπανο κ συ;

Δεν ειν κακο,εμεις ολους τους ανθρωπους αγαπαμε,αλλα να τελικα ο λογος που ολο γαμας,γαμας,χυνεις,μας πηραν τα σκαγια αδερφε!!

Σφιξτον σε καμμια κατσικουλα επιτελους....
Δεν έχω ανάγκη αγάμητε τύπε...!!!
Τι? Δεν είσαι???? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    204,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • mounoxalastis_agamitos.png
    mounoxalastis_agamitos.png
    439,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πιστευω ο αντθισθενης πρεπει να βαλαει κατι σαν disclaimer στο κωλοθρεντ αυτο...
οι ιδιοι και οι ιδιοι αλλαλαζασουν για οτι τους καπνισει η σουφρα εκτος του κωλοθεματος

*γνωμη μου να βαλει αρχικη σελιδα ενα τριγωνο και ενα τετραγωνο με ερωτηση:τι ειναι αυτα?αν εχουν iq πανω απo 30 θα μπορουν να συνεχισουν να γραφουν και να κανουν τη ζωη μας μαρτυριο

Ναι, δεν έχεις άδικο... αλλά για περίμενε λίγο... να σου κάνω την ζωή πιο εύκολη θέλω!!!

Αντί για disclaimers, τριγωνάκια, τετραγωνάκια, ερωτήσεις, τεστ, κτλ, κτλ... γιατί δεν επιλέγεις να ΜΗΝ κάνεις κλικ πάνω στο νήμα αυτό, έτσι ώστε να παραμείνεις ήρεμος, γαλήνιος και αγαλιασμένος, ακολουθώντας άλλα νήματα χωρίς να κατεβάζεις Χριστοπαναγίες? :grin:

Δεν ξέρω... μου φαίνεται λίγο καλύτερη ιδέα!!!!

Think about it! :grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556

τύπε απλα για να βοηθησω την ροη της κουβεντας. αν αναφερεσαι σε τυπο μπαρμπαπηδουλα με 25 χρονια εμπειριας κλπ κλπ σου εχει ηδη απαντησει με εριστικό και προκλητικό υφος.:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τύπε απλα για να βοηθησω την ροη της κουβεντας. αν αναφερεσαι σε τυπο μπαρμπαπηδουλα με 25 χρονια εμπειριας κλπ κλπ σου εχει ηδη απαντησει με εριστικό και προκλητικό υφος.:confused:
Είσαι τόσο χαζούλης που νόμιζες ότι αναφερόταν σε μένα συγκεκριμένα? Είδες καμιά παράθεση?

Μήπως έχεις μυγούλα κι εσύ?

Ε, δεν πειράζει! Το έχουμε καταλάβει... και μυγούλα και χαζούλης (τελικά!) :tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Είσαι τόσο χαζούλης που νόμιζες ότι αναφερόταν σε μένα συγκεκριμένα? Είδες καμιά παράθεση?

Μήπως έχεις μυγούλα κι εσύ?

Ε, δεν πειράζει! Το έχουμε καταλάβει... και μυγούλα και χαζούλης (τελικά!) :tooth:

αν ειπα ρε τύπε «αν αναφερεσαι». αφησα και μια πισινή :confused:

μην ξεσπάς τα νευρα σου πανω σε ταπεινό μέλος ρετρό :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αν ειπα ρε τύπε «αν αναφερεσαι». αφησα και μια πισινή :confused:

μην ξεσπάς τα νευρα σου πανω σε ταπεινό μέλος ρετρό :confused:

Ποιο ταπεινό μέλος? Αυτό που έκανε εγγραφή πριν ένα μήνα και το παίζει νεούδι?
Κοπελίτσα κι εσύ ε? Έφαγες καραμούζα κι εσύ στο άλλο σου προφίλ! :wink:

Kαλά το λέω εγώ ότι όταν πέφτει πούτσα, μου γίνεστε όλοι, από σκληρά αντράκια, ταπεινές κοπελίτσες! :tooth:

Συνημμένα

• retro neoudi.png
    retro neoudi.png
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom