barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.062
- Πόντοι
- 5.506
Εχω αυτη τη στιγμη 3 κρουσματα στην οικογενεια μου. 2 τελειως ασυμπτωματικα, 1 με πυρετο (38) και ελλειψη οσφρησης. Ολοι 35-40. Υγιεις.
Ο τυπος με τον πυρετο ειναι ετσι κανα τετραημερο.
Οπως ειπαμε, ο ιος υπαρχει. Το λοκνταουν εχει νοημα μονο αν εχεις εμβολιο στον οριζοντα. Γιατι αν ειναι να παρει καμια διετια ακομα, ανοιξε τα ολα και κλεισε απλα τα γεροντια σπιτι.
Περαστικα τους τυπε μου !
Σαφως και υπαρχει κορονοιος,δεν θεωρω οτι συζηταμε τα αυτονοητα.Αυτονοητα ομως,δεν ειναι
πολλα πραγματα,τα οποια στο ονομα αυτου του "ιου" αποφασιζουμε και διατασσουμε.
Επειδη ειμαι δρομεας κ γενικα προσπαθω να ασκουμαι-αθλουμαι,τον Μαρτη με την πρωτη
καραντινα ειχαν απαγορευσει το θαλασσιο κανο κ η κολυμβηση γιατι διασπειρεται ο ιος!Τον μηνα Μαρτη,που
ητανε δεν ητανε 2-3 ατομα στο νερο,παρ ολα αυτα φιλοι μου στο Βολο ειχανε θεματα με τους μπατσους.
Τι θελω να πω,καθε μερα τους κατεβαινει απο μια μαλακια,την ανακοινωνουνε,πρεπει ο κοσμος να
την εφαρμοσει κ επειδη πολλα οπως το παραπανω δεν εχουν λογικη,ο πρωθυπουργος της Ελλαδος
ειπε μεριδα ανθρωπων "ψεκασμενους" .
Εαν αυτη του την αποψη την ξεχασει ο -χ- ψηφοφορος την επομενη φορα....ειμαστε απλα αξιοι της μοιρας μας.
Για να θυμόμαστε όλη την αλήθεια, είχανε αναγκαστεί να απαγορεύσουν ΚΑΙ τισ θαλάσσιες δραστηριότητες γιατί κάτι κοπρίτες φροντίσαν να "ξεσκάνε" στις παραλίες στήνοντας τραπεζώματα και τσιμπούσια εκεί.