Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506
Εχω αυτη τη στιγμη 3 κρουσματα στην οικογενεια μου. 2 τελειως ασυμπτωματικα, 1 με πυρετο (38) και ελλειψη οσφρησης. Ολοι 35-40. Υγιεις.

Ο τυπος με τον πυρετο ειναι ετσι κανα τετραημερο.

Οπως ειπαμε, ο ιος υπαρχει. Το λοκνταουν εχει νοημα μονο αν εχεις εμβολιο στον οριζοντα. Γιατι αν ειναι να παρει καμια διετια ακομα, ανοιξε τα ολα και κλεισε απλα τα γεροντια σπιτι.

Περαστικα τους τυπε μου !

Σαφως και υπαρχει κορονοιος,δεν θεωρω οτι συζηταμε τα αυτονοητα.Αυτονοητα ομως,δεν ειναι
πολλα πραγματα,τα οποια στο ονομα αυτου του "ιου" αποφασιζουμε και διατασσουμε.

Επειδη ειμαι δρομεας κ γενικα προσπαθω να ασκουμαι-αθλουμαι,τον Μαρτη με την πρωτη
καραντινα ειχαν απαγορευσει το θαλασσιο κανο κ η κολυμβηση γιατι διασπειρεται ο ιος!Τον μηνα Μαρτη,που
ητανε δεν ητανε 2-3 ατομα στο νερο,παρ ολα αυτα φιλοι μου στο Βολο ειχανε θεματα με τους μπατσους.

Τι θελω να πω,καθε μερα τους κατεβαινει απο μια μαλακια,την ανακοινωνουνε,πρεπει ο κοσμος να
την εφαρμοσει κ επειδη πολλα οπως το παραπανω δεν εχουν λογικη,ο πρωθυπουργος της Ελλαδος
ειπε μεριδα ανθρωπων "ψεκασμενους" .

Εαν αυτη του την αποψη την ξεχασει ο -χ- ψηφοφορος την επομενη φορα....ειμαστε απλα αξιοι της μοιρας μας.

Για να θυμόμαστε όλη την αλήθεια, είχανε αναγκαστεί να απαγορεύσουν ΚΑΙ τισ θαλάσσιες δραστηριότητες γιατί κάτι κοπρίτες φροντίσαν να "ξεσκάνε" στις παραλίες στήνοντας τραπεζώματα και τσιμπούσια εκεί.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Για να θυμόμαστε όλη την αλήθεια, είχανε αναγκαστεί να απαγορεύσουν ΚΑΙ τισ θαλάσσιες δραστηριότητες γιατί κάτι κοπρίτες φροντίσαν να "ξεσκάνε" στις παραλίες στήνοντας τραπεζώματα και τσιμπούσια εκεί.

Δλδ τυπε βλεπεις το μηνα Μαρτη ενα-αντε δυο ατομα μεσα στη θαλασσα κ μετα λες,αυτοι οι δυο σιγουρα θα
πιασουν στερια,θα στρωσουν αυτοσχεδιο τραπεζι,θ ανοιξουν το ταγαρι,θ απλωσουν τσιπουρα ψησταριες μεζεδες
θα φωναξουν απο δεκα μινιμουμ ατομα ο καθενας και θα πεθανουμε ολοι...:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυποι αν δεν παρθουν μετρα θα εχουμε εκατομβες απο παππουδια. Με λοκνταουν η Ελλαδα θα εχει εκατομβες πεινασμενων (αλλα και γενικα θα υπαρχει κριση αλλου στην Ευρωπη-μιας και εγω ειμαι εξω).

Ο Μητσοτακης , αυτη η γελοιοτητα με ποδια, απλα αντιγραφει τη Μερκελ.

Εγω θα χρησιμοποιουσα το πρωτο λοκνταουν για να στησω δικτυο εξυπηρετησης για παππουδια. Ειτε κρατικο ειτε με καποια εταιρεια. Να μη χρειαζεται να βγουν εξω δηλαδη για φαρμακα/σουπερ μαρκετ. Ταυτοχρονα θα εριχνα λεφτα στα μεσα μαζικης μεταφορας και σε παραπανω μοναδες ειδικες για κοβιντ (σαν να λεμε νοσοκομειο μονο για κοβιντ). Ειχε εφτα μηνες καιρο να το κανει αυτο.

Αντ'αυτου εριξε λεφτα στα καναλια και στο μεγαλο περιπατο και απλα αντεγραψε τη Μερκελ. Το καλυτερο βιογραφικο της χωρας.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχουμε μπλεξει με το μητσοκακισταν το λαος και πληρωμενα ουγκανα τελειοφοιτους γυμνασιου και αλητες ρουφιανους δημοσιογραφους

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Tα ποσοστα ιανατων πεφτουν παντως

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Στη Σουηδία δεν κανανε λοκνταουν και τωρα πανε καλυτερα απο ολλους δεν μπορουν να παρουν παραδειγμα απο αυτους τα γιδια ;

Θέλει κάποιος να απαντήσω στον σκατοκέφαλο ή τζάμπα κόπος;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σε λίγο live με τον Γρηγόρη. Στο φως όλη η αλήθεια. :grin:
Θα παρέμβουν γνωστοί star του Χόλυγουντ.
Την συζήτηση θα συντονίζει ο σκατοκέφαλος…

Συνημμένα

• ΒΛΑΞ.jpg
    ΒΛΑΞ.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Στη Σουηδία δεν κανανε λοκνταουν και τωρα πανε καλυτερα απο ολλους δεν μπορουν να παρουν παραδειγμα απο αυτους τα γιδια ;

πουτανοσπερμα βουλωσετο

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ λεκλερ σε μενα μην ξανααπευθηνθεις μπασταρδε θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506

Δλδ τυπε βλεπεις το μηνα Μαρτη ενα-αντε δυο ατομα μεσα στη θαλασσα κ μετα λες,αυτοι οι δυο σιγουρα θα
πιασουν στερια,θα στρωσουν αυτοσχεδιο τραπεζι,θ ανοιξουν το ταγαρι,θ απλωσουν τσιπουρα ψησταριες μεζεδες
θα φωναξουν απο δεκα μινιμουμ ατομα ο καθενας και θα πεθανουμε ολοι...:confused:

Όχι τύπε, το ανάποδο έβλεπα. Οι μίνιμουμ δέκα άτομα που έστηναν τσιμπούσι και χορό στην παραλία πήραν στο λαιμό τους και τους δυο που πήγαν όντως για τη θάλασσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506

Τζάμπα ο κόπος.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ηρθε και το αλλο πουτανοσπερμα για συμπαρασταση

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
παιχτες απο οτι διακρινω υπαρχει ενας σοβαρος εκνευρισμος στο σαη.....τρανκιλο γιατι χαλαει το καρμα σας .....μπιστολιασα 6 και βγηκα για πρωινο πουτσιλικι....0 μαγαζια ανοικτα ,μπατσοι σε κεντρικα σημεια και σε πολυ κεντρικα καμερες με ορνεα που εψαχναν θυμα/θεμα....αν τους τυχαινε κανα πλανο απο ελεγχο σε απειθαρχο τρελακια η καβλα βαραγε κοκκινο και τρεχαν ολοι μαζι για καλυτερη γωνια ληψης.....αφου κουμπωσα καφε νεροπλυμα με παγακια απο γνωστο τεηκγουεαδικο.αρχισα να κινουμαι στα περιξ...παππουδια παντου σε μεγαλο ποσοστο ,με μασκες απο παλια βρακια κατοχικα που ξεθαψαν σιγουρα απο αρχαια μπαουλα ,φορεμενα με τελεια εφαρμογη στο πηγουνι ,περιφεροντουσαν γυρω απο φουρνους και σουπερμαρκετ με ενα δυο πραγματα στο χερι για ξεκαρφωμα......εσκασε τηλεφωνο και πηγα για καφε(ενω ηδη επινα ενα καφετι νεροπλυμα) σε ορθαδικο που ειχαν μαζευτει κατι γνωστοι φιλοι αθλητες(ολοι ειχαν βαλει 6)....εκει ειδα και αλλους νεους ανθρωπους να ψωλαρουν ,δεν ηταν κεντρικο το σημειο και υπηρχε χαλαροτητα...υποθετω αν εσκαγε μπατσικο θα σφιγγανε τα πραγματα ,αλλα λογικα θα εχουν εντολες να μην πιεζουν και πολυ την τυχη τους,γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου σκασει ο μουντζουρης....Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ....ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΗΜΑ.........και αποφασισα αυριο το επομενο 6 που θα μπιστολιασω να μην ειναι κοντα σε ανθρωπους ,γιατι φοβαμαι τελικα μην κολλησω επιδοματιτιδα και καταντησω ετσι!..........

ΥΓ Τα φιλια μου σε ολους τους αγωνιστες του ψηφιακου κοσμου που ζουν μια εικονικη πραγματικοτητα ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ..ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΑ!!!
ΥΓ2....ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.....
ΥΓ3 ΒΑΜΟΣ

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μπαροκ λεκλερ και οποιος αλλος ξαναβρισει θα παω στη διωξη μπουνοπανα και ετοιμασστειτε για μυνησεις η θα σας βρω μονος μου και θα σας κοψω τα ποδια μπασταρδια

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Μπαροκ λεκλερ και οποιος αλλος ξαναβρισει θα παω στη διωξη μπουνοπανα και ετοιμασστειτε για μυνησεις η θα σας βρω μονος μου και θα σας κοψω τα ποδια μπασταρδια
Τυπε σορυ που επεμβαινω,αλλα σου κολλησε το σ και το πατησες τριπλο!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506

Μπρρρρρρρρρρρρρρρ αγρίεψε ο γατούλης.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Εχω κοψει κατι μανταρινια ρε μαγκες πριν 15 λεπτα και τα τρωω τωρα και δεν περιγραφω αλλο......αυτο ειναι ζωη τελικα .....δουλειες ,περα δωθε,αρχιδιλικια και σκοτουρες....καλα λεγανε οι παλιοι πως μονο οι κουμμουνιστες και τα ρολογια δουλευουν....ΚΟΥΛΑΡΧΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ .ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!
ΥΓ...ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΕΡΙΑ?
ΥΓ2 ..ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom