Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο αλεξ ειναι δικηγορος κατι σαν τον Αντρεα Χαρζηγιωργη απο τους αυθαιρετους χαχαχαχαχαχαχαχαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506
Δεν έχω για τα πάντα τύπε, μόνο για σένα και μερικούς ακόμα
ωπα ρε maximos555- poustiki kithara- τρολ με μπλε παρωπιδες- των 6σεντς το ποστ- ο τζημερος σε ακουει;

Έχεις κάνει το μυαλό σου μαρμελάδα, θα μου πεις "ποιό μυαλό" και θα έχεις δίκιο βρε κακομοίρη.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μας κοροιδευουν τα μουνοπανα γαμω τη φαρα τους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
:P :P

Κύριοι σε μια δημοκρατία το πλαίσιο και τα όρια λειτουργίας τα καθορίζουν οι νόμοι. Καμία άλλη έννοια δεν μπορεί να καθορίσει την ειρήνη,την ισότητα, την ηρεμία. Ούτε φυσικά σε μια κοινότητα θα αναζητούμε το δίκαιο με βάση τα ένστικτα, τα συναισθήματα και την ιδιοσυγκρασία των μελών της. Αυτή η συνθήκη ισχύει στη ζούγκλα. Όσο λοιπόν δεν τηρούνται οι νόμοι, τόσο η κοινωνική ισορροπία διαταράσσεται, ο κοινωνικός ιστός χαλαρώνει και η όποια κρίση δύσκολα διαχειρίζεται.:hi:

Και τους νομους ποιους τους φτιαχνει μαστορα;;

Δενειναι θεοσταλτοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506

Κύριοι σε μια δημοκρατία το πλαίσιο και τα όρια λειτουργίας τα καθορίζουν οι νόμοι. Καμία άλλη έννοια δεν μπορεί να καθορίσει την ειρήνη,την ισότητα, την ηρεμία. Ούτε φυσικά σε μια κοινότητα θα αναζητούμε το δίκαιο με βάση τα ένστικτα, τα συναισθήματα και την ιδιοσυγκρασία των μελών της. Αυτή η συνθήκη ισχύει στη ζούγκλα. Όσο λοιπόν δεν τηρούνται οι νόμοι, τόσο η κοινωνική ισορροπία διαταράσσεται, ο κοινωνικός ιστός χαλαρώνει και η όποια κρίση δύσκολα διαχειρίζεται.:hi:

Δενειναι θεοσταλτοι

Τι να κάνουμε μάστορα, καταντήσατε το 4,5%. Αν δε σας αρέσουν οι νόμοι, ξυδάκι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506
χαχαχα τρολαρεις και εσυ σαν τον μπαρμπαγυφτουλα ε ;

Μόλις της είπε "συνωμότησαν όλοι οι επιστήμονες της γης με αρχηγό το Χαρδαλιά" ρούφηξε το αυγό της, στραβοκατάπιε και πήρε τον πούλο. ΟΛΕ!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μιά χαρά την ξεφτίλισε ο εισαγγελάτος.

Βλέπεις εισαγγελατο κ ερεθιζεσαι ρε ατιμουλικο; Νιώθεις το πεουλο σου να ορθώνεται με το που βλέπεις αυτό το αποβρασμα, που ήταν εξαφανισμένο χρόνια απ'την ελληνική σκουπιδοτηλεοραση;

Πες μας! Δεν θα τα πούμε πουθενά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Δενειναι θεοσταλτοι

Δηλαδη στο υποθετικό σενάριο που ο τζόνυ , η ο κάθε τζόνυ είχε ψηφίσει νδ θα έπρεπε αυτόματα να του αρέσουν όλοι οι νόμοι ; :think:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Παιδια ο μπαροκ και ο μοαρμαγυφτουλας ειναι τρολ μη μασατε με αυτα πουλενε απλα γελαστε αφου δεν μπορουμε να τους μπλοκαρουμε

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εχω αυτη τη στιγμη 3 κρουσματα στην οικογενεια μου. 2 τελειως ασυμπτωματικα, 1 με πυρετο (38) και ελλειψη οσφρησης. Ολοι 35-40. Υγιεις.

Ο τυπος με τον πυρετο ειναι ετσι κανα τετραημερο.

Οπως ειπαμε, ο ιος υπαρχει. Το λοκνταουν εχει νοημα μονο αν εχεις εμβολιο στον οριζοντα. Γιατι αν ειναι να παρει καμια διετια ακομα, ανοιξε τα ολα και κλεισε απλα τα γεροντια σπιτι.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Στη Σουηδία δεν κανανε λοκνταουν και τωρα πανε καλυτερα απο ολλους δεν μπορουν να παρουν παραδειγμα απο αυτους τα γιδια ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχω αυτη τη στιγμη 3 κρουσματα στην οικογενεια μου. 2 τελειως ασυμπτωματικα, 1 με πυρετο (38) και ελλειψη οσφρησης. Ολοι 35-40. Υγιεις.

Οπως ειπαμε, ο ιος υπαρχει. Το λοκνταουν εχει νοημα μονο αν εχεις εμβολιο στον οριζοντα. Γιατι αν ειναι να παρει καμια διετια ακομα, ανοιξε τα ολα και κλεισε απλα τα γεροντια σπιτι.

Περαστικα τους τυπε μου !

Σαφως και υπαρχει κορονοιος,δεν θεωρω οτι συζηταμε τα αυτονοητα.Αυτονοητα ομως,δεν ειναι
πολλα πραγματα,τα οποια στο ονομα αυτου του "ιου" αποφασιζουμε και διατασσουμε.

Επειδη ειμαι δρομεας κ γενικα προσπαθω να ασκουμαι-αθλουμαι,τον Μαρτη με την πρωτη
καραντινα ειχαν απαγορευσει το θαλασσιο κανο κ η κολυμβηση γιατι διασπειρεται ο ιος!Τον μηνα Μαρτη,που
ητανε δεν ητανε 2-3 ατομα στο νερο,παρ ολα αυτα φιλοι μου στο Βολο ειχανε θεματα με τους μπατσους.

Τι θελω να πω,καθε μερα τους κατεβαινει απο μια μαλακια,την ανακοινωνουνε,πρεπει ο κοσμος να
την εφαρμοσει κ επειδη πολλα οπως το παραπανω δεν εχουν λογικη,ο πρωθυπουργος της Ελλαδος
ειπε μεριδα ανθρωπων "ψεκασμενους" .

Εαν αυτη του την αποψη την ξεχασει ο -χ- ψηφοφορος την επομενη φορα....ειμαστε απλα αξιοι της μοιρας μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Καιη γριππη υπαρχει μαστορα και η πνευμονια υπαρχει και χιλιαδες ιοι και μικροβια

Και λοιπον;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506
Μιά χαρά την ξεφτίλισε ο εισαγγελάτος.

Βλέπεις εισαγγελατο κ ερεθιζεσαι ρε ατιμουλικο; Νιώθεις το πεουλο σου να ορθώνεται με το που βλέπεις αυτό το αποβρασμα, που ήταν εξαφανισμένο χρόνια απ'την ελληνική σκουπιδοτηλεοραση;

Πες μας! Δεν θα τα πούμε πουθενά

Το βίντεο είδα βρε κεφάλα, εσείς τα αριστερά σκουπίδια το ανεβάσατε και πάλι γίνατε ρεζίλι με την ψεκασμένη χωρίς να το καταλάβετε. Στ αρχίδια μου ο εισαγγελάτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.062
Πόντοι
5.506

Δενειναι θεοσταλτοι

Δηλαδη στο υποθετικό σενάριο που ο τζόνυ , η ο κάθε τζόνυ είχε ψηφίσει νδ θα έπρεπε αυτόματα να του αρέσουν όλοι οι νόμοι ; :think:

Ο συγκεκριμένος τζόνυ είναι εναντίον ΟΛΩΝ των νόμων της νδ και υπέρ ΟΛΩΝ των νόμων του θασοκ οπότε είναι μια κατηγορία μόνος του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom