Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πω πω τι Μου πε τωραααα; :jerking:

Εσυ δλδ θες να μας πεις οτι μπαινεις στο bourdela.com και οτι εισαι μεγαλος γαμιας...κ την λες σε μας
τους αγαμητους.Η διαφορα μας θειο ειναι οτι εγω παραδεχομαι οτι δε γαμαω ενω εσυ γελας με οσους
δε γαμαν σε ενα φορουμ για πληρωμενο ερωτα.

Μονο ενας ΝΔκρατης θα κανε αυτη τη μαλακια
Τρικυμία εν κρανίο!!! Παίξε καμιά μαλακία να στανιάρεις γιατί μουνί δεν θα βρεις ποτέ! :grin:
Kαι σε ευχαριστώ για το ποστ όπου λες στα ίσια ότι δεν γαμάς. Το κρατάω για το αρχείο μου για να σε τρολάρω. Είπαμε είναι το χόμπι μου :grin:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Αυτός δεν είχε βγει από ένα reality αν θυμάμαι καλά? :jerking2:
Φαντάσου πόσα λεφτά πήρε για να λέει τις πίπες που λέει!

εχει γινει επαγγελματικη δουλεια στα βιντεακια του που σημαινει οτι ειναι χρηματοδοτούμενη καμπανια , με γραφικα τα οποια βεβαια κυριο επιχειρημα λενε για θανατους απο λοιμωξεις οτι ειναι ιδιες καθε χρονο και απλως το 20 εκαναν catchup ταυτοχρονα σε ολο τον κοσμο:confused: . Βεβαια δεν λεει οτι οι θανατοι αυξηθηκαν Ιταλια και Αγγλια γυρω στο 300% την ανοιξη απο τον μεσο ορο , κατι που δειχνει οτι στελνει στον ταφο και για αλλες επιπλοκες ο ιος , εκτος απο πνευμονια ....:glasses:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τρικυμία εν κρανίο!!! Παίξε καμιά μαλακία να στανιάρεις γιατί μουνί δεν θα βρεις ποτέ! :grin:
Kαι σε ευχαριστώ για το ποστ όπου λες στα ίσια ότι δεν γαμάς. Το κρατάω για το αρχείο μου για να σε τρολάρω. Είπαμε είναι το χόμπι μου :grin:

Μη μου το κανεις αυτο "χρηστη Μπαρμπαπηδουλα".Μην ξαναγραψεις στο bourdela.com για μενα που δεν γαμαω
το θεωρω μεγαλη ντροπη κ ρεζιλικι.Μη!θα εκτεθω :tired::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μη μου το κανεις αυτο "χρηστη Μπαρμπαπηδουλα".Μην ξαναγραψεις στο bourdela.com για μενα που δεν γαμαω
το θεωρω μεγαλη ντροπη κ ρεζιλικι.Μη!θα εκτεθω :tired::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
OK, αφού δεν σε ενοχλεί, τότε τι πρόβλημα έχεις? :grin: Μπορώ να τα ανεβάζω κάθε φορά. Δεν πιστεύω να στραβώσεις, ε? :grin:

Συνημμένα

• mounoxalastis_agamitos.png
    mounoxalastis_agamitos.png
    439,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    204,4 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Ο μπαρμαγυφτουλας δεν ειναι εμετικος νδουλος.....Ειναι τρελακιας κανονικος ,που ειδε φως και μπηκε,μεγαλο τρολ.....κανει μπαμ....λογικα ειναι μεσηλικας ,δυσμορφος,χωρις καθολου κοινωνικες επαφες και δυσκολια στην συναναστροφη με ανθρωπους...εχει δημιουργησει ενα φανταστικο δικο του κοσμο για να καλυψει το εγω του και ολοι στα αρχιδια του...δεν εχει σημασια που λεει οτι ειναι νδ,θα μπορουσε να εχει επιλεξει οτιδηποτε ,αρκει να ξεκιναει τις αρλουμπες του απο μια βαση....ακομα και στους νορμαλ νδουκρατες ειμαι σιγουρος οτι καθε ποσταρισμα του, ωδη στην αηδια,προκαλει εμετο!
ΤΟ ΠΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ...και βεβαια αμεση διακοπη της προσβασης του στο διαδικτυο,για το καλο του!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι ρε φιλε τι οργιο ειναι τουτο δεν εχω ματαδει

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Καλα και μπαροκ δεν παει πισω ψυχασθενης με πολλα απωθυμενα καθε ποστ του σταζει δηλητήριο ειμαι σιγουρος οτι βασανιζει και σκοτωνει γατακια στον ελευθερο χρονο του εκτος μπου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο μπαρμαγυφτουλας δεν ειναι εμετικος νδουλος.....Ειναι τρελακιας κανονικος ,που ειδε φως και μπηκε,μεγαλο τρολ.....κανει μπαμ....λογικα ειναι μεσηλικας ,δυσμορφος,χωρις καθολου κοινωνικες επαφες και δυσκολια στην συναναστροφη με ανθρωπους...εχει δημιουργησει ενα φανταστικο δικο του κοσμο για να καλυψει το εγω του και ολοι στα αρχιδια του...δεν εχει σημασια που λεει οτι νδ,θα μπορουσε να εχει επιλεξει οτιδηποτε ,αρκει να ξεκιναει τις αρλουμπες του απο μια βαση....ακομα και στους νορμαλ νδουκρατες ειμαι σιγουρος οτι καθε ποσταρισμα του, ωδη στην αηδια,προκαλει εμετο!
ΤΟ ΠΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ...και βεβαια αμεση διακοπη της προσβασης του στο διαδικτυο,για το καλο του!
Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν χρειάζεται. :grin:

Ναι όντως πάντως, ζω σε έναν κόσμο αρκετά υψηλού επιπέδου (για σένα βέβαια με 3 κι 60 μεροκαματο - και ΑΝ - είναι φανταστικός, δεν αμφιβάλλω) και έχω τα σούργελα γραμμένα στα αρχίδια μου (όπως πολύ σωστά είπες!) και στον ελεύθερο χρόνο μου τα τρολάρω (όπως επίσης σωστά είπες!).

Όσο για την διακοπή πρόσβασής μου στο διαδίκτυο, ξέρω ότι πολλά φασιστάκια από εδώ θα το ήθελαν!!! H πουτάνα και να θέλει μπορεί να κρυφτεί? :tooth:
Αλλά δυστυχώς για εσάς όμως... εδώ θα είμαι και θα σας τρολλαρω μέχρι να μην υπάρχει διαδίκτυο :grin:

Πρακαλώ όπως μου δίνετε υλικό!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Αντε ρε κακομοιρη ουτεδευτερο σωβρακο δεν θα εχεις να αλαζεις ,ψυχακια

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Καπου θα πηγαινει με free wifi και ποσταρει οσο πιο πολλες μαλακιες μπορει και μετα ξαναμπαινει στην τρυπα του παρατημενος απο γυναικα και απο όλλους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
νταξει να πω οτι δεν το ειδα να ερχεται το 2ρο λοκνταουν?
το ειδα ομως γαμω το χριστο μου και το ειπα κιολας

καλα σαραντα τωρα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγω περισσοτερο τον λυπαμαι τον καημενο γιατι βλεπει την ζωη μεσα απο τα ματια των
αλλων,οπως ο αλλος ο Καργαμουνης που με το που πλακωνεται στα μουρλοχαπα
ενεργοποιειται κ βριζει καθε μεταναστη,καθε μη δεξιοχουντικο,ωσπου περναει η επιρεια
ξαναπεφτοντας σε ληθη.

Τι κοινο εχουν αυτοι οι δυο;Ψηφοφοροι της ΝΔ :confused:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Και ο γυφτουλας θα χαπακωνετε στανταρ οπως και ο μπαροκ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω περισσοτερο τον λυπαμαι τον καημενο γιατι βλεπει την ζωη μεσα απο τα ματια των
αλλων,οπως ο αλλος ο Καργαμουνης που με το που πλακωνεται στα μουρλοχαπα
ενεργοποιειται κ βριζει καθε μεταναστη,καθε μη δεξιοχουντικο,ωσπου περναει η επιρεια
ξαναπεφτοντας σε ληθη.

Τι κοινο εχουν αυτοι οι δυο;Ψηφοφοροι της ΝΔ :confused:
Για πες... πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις και πόσες μαλακίες έχεις τραβήξει?
(για το πόσο καιρό είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι... για τις πόσες μαλακίες αμφιβάλλω... θα έχεις χάσει το μέτρημα!) :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    204,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο γυφτουλας γαμαει καργα μουνια γιαυτο εχει τοσο πολυ ενεργεια να μπαινει εδω και να τρολαρει

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κοιτα δεν εχω θεμα να πω,χθες μονο τραβηξα τρεις και να γαμησω γκομενα εχω απο περυσι και τρυπα
πληρωμενη εδω και κανα διμηνο,αλλα επειδη εισαι πορωμενος ΝΔ δεν θελω να συζηταω μαζι σου
θεωρω ατομα του ειδους σου γλοιωδη.

Δες ομως τον Αλεξ που ειναι κ αυτος ΝΔ,αλλα παραδεχεται το παιδι,οτι ο Κουλης κ η παρεα του
τον παιρνει δεν ειναι κακο...

Εαν παραδεχτεις οτι αυτο το μπουρδελοκομμα εχει γαμησει σε ενα χρονο ενα εθνος,που δεν καταφεραν
αλλοι κατσαπλιαδες δεκαετιες τωρα,θα σ βαλω κ καμερα οταν την παιζω αν αυτο σε ικανοποιει.

Στην τελικη σε ριχνω κ ενα πουτσο,τι να κανω ο δολιος :glasses:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Το ποιοί είναι οι κακομοίρηδες εδώ μέσα φαίνεται από την γνώση της Ελληνικής γλώσσας και ορθογραφίας, την επιχειρηματολογία τους, και από τα πολιτικά τους πιστεύω. Ανορθόγραφα κομμούνια-σκουπίδια, έχει γεμίσει ο τόπος.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ο γυφτουλας γαμαει καργα μουνια γιαυτο εχει τοσο πολυ ενεργεια να μπαινει εδω και να τρολαρει

Ολοι τον πιστευουμε οτι πρεπει να ειναι μεγαλος γαμιας...παθητικος το πιθανοτερο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το ποιοί είναι οι κακομοίρηδες εδώ μέσα φαίνεται από την γνώση της Ελληνικής γλώσσας και ορθογραφίας, την επιχειρηματολογία τους, και από τα πολιτικά τους πιστεύω. Ανορθόγραφα κομμούνια-σκουπίδια, έχει γεμίσει ο τόπος.
Kαλά σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Σου βγαίνουν τα μάτια να τους διαβάζεις!!!

Αλλά λογικό... στο σχολείο όταν ήταν έκαναν καταλήψεις και όταν είχαν μάθημα σχεδίαζαν επαναστάσεις. Στον δρόμο που χάραξε ο Αλεξέγιεφ... ο οποίος δεν ήξερε καν ότι η θάλασσα έχει σύνορα!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Τελικα αμα καταλαβεις οτι ο γυφτουλας ειναι τρολ και δεν ειναι καν νδουλος εχει πλακα να τον διαβαζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom