barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.057
- Πόντοι
- 5.506
Ειπε το λυκοπουλο
Λέγε γιαννάκη, γιατί παρακαλάς του τσυριζαίους να βγουν στους δρόμους;
Ειπε το λυκοπουλο
λογικο να διαφωνεις,εσυ και οι ομοιοι σου εξαφανισατε το πασόκ , κάνατε δώρο το λαό του στους εαμοβουλγαρους και αφησατε ενα απόκομμα δεκανίκι της δεξιάςδιαφωνω με το δευτερο
Έλληνας Dj και «τεράστιος αρνητής του κορωνοϊού» ομολογεί μέσα από το νοσοκομείο: Πήρα το μάθημα μου!
Έλληνας Dj και «τεράστιος αρνητής του κορωνοϊού» ομολογεί μέσα από το νοσοκομείο: Πήρα το μάθημα μου!
τυπε φανταζομαι θα χεις ακουσει για τα ποσα που παιρνουν - πηραν "διασημοι" τυπου
τανιμανιδη-μπομπας και μπλογκερς για να "μιλησουν" στο κοινο τους λεγοντας ποσο
κακο κανει ο κορονοιος κ να πλενουμε αρχιδακια κ χερακια σχολαστικα.
οποτε μην μας αναπαραγεις κ λες "διασημοι" "αρνητες" κ αλλες αηδιες.
Μίνι καραντίνα λοιπόν! Και μαντέψτε ποιος φταίει!!!!!!
τυπε φανταζομαι θα χεις ακουσει για τα ποσα που παιρνουν - πηραν "διασημοι" τυπου
Πόσα παίρνουν τύπε; Mόνο για τους νεκρούς μάθαμε για τίς δωρεάν κηδείες και τα 10.000 εφαπαξ. Έχει καλό μεροκάματο η υπόθεση;
Πόσα παίρνουν τύπε; Mόνο για τους νεκρούς μάθαμε για τίς δωρεάν κηδείες και τα 10.000 εφαπαξ. Έχει καλό μεροκάματο η υπόθεση;
Aφού οι υπέρμαχοι της μάσκας παίρνουν λεφτά, τότε οι αρνητές παίρνουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα!
Απλό δεν είναι? Δεν γίνεται να παίρνει ο ένας και να μην παίρνει ο άλλος!
H μάσκα έγινε απαραίτητη από τότε που κάτι εκατομμύρια γιατροί σε όλο τον κόσμο κατάλαβαν τι είναι αυτός ο ιός.Η μασκα εγινε "απαραιτητη" μετα το εργοστασιο στην λαρισα
Μαλλον τυχαιο
Αυτός δεν είχε βγει από ένα reality αν θυμάμαι καλά?
Φαντάσου πόσα λεφτά πήρε για να λέει τις πίπες που λέει!
Κοίτα, σε σένα έχω μια συμπάθεια και λύπηση διότι το μυαλό σου έχει σαλτάρει από την αγαμία.Ρε τυπε να ζησει θελει ο κοσμακης.Δλδ εσυ θελεις να παιρνει ο Κικιλιας και ο Μπουμπουκος,εεεε Αδωνις
αλλα ο φειμστορας να μην παιρνει.Και τωρα που πηρε κ αυτος σ πιασε ενα συναισθημα επαναστασης,ενα
πατριωτικο να σωσεις τον ελληνισμο απο μαλακες,αν ειναι οντως ετσι κοιταξου λιγο στον καθρεφτη,θα γλιτωσουμε
ποσταρισματα σου
Κοίτα, σε σένα έχω μια συμπάθεια και λύπηση διότι το μυαλό σου έχει σαλτάρει από την αγαμία.Ρε τυπε να ζησει θελει ο κοσμακης.Δλδ εσυ θελεις να παιρνει ο Κικιλιας και ο Μπουμπουκος,εεεε Αδωνις
αλλα ο φειμστορας να μην παιρνει.Και τωρα που πηρε κ αυτος σ πιασε ενα συναισθημα επαναστασης,ενα
πατριωτικο να σωσεις τον ελληνισμο απο μαλακες,αν ειναι οντως ετσι κοιταξου λιγο στον καθρεφτη,θα γλιτωσουμε
ποσταρισματα σου
Οπότε, σε συμπονώ ρε αδερφέ και σου εύχομαι κάποτε να αλλάξει αυτό στην ζωή σου
Η μασκα εγινε "απαραιτητη" μετα το εργοστασιο στην λαρισα
Μαλλον τυχαιο
H μάσκα έγινε απαραίτητη από τότε που κάτι εκατομμύρια γιατροί σε όλο τον κόσμο κατάλαβαν τι είναι αυτός ο ιός.Η μασκα εγινε "απαραιτητη" μετα το εργοστασιο στην λαρισα
Μαλλον τυχαιο
Από εκεί και πέρα, υπάχουν οι ψεκασμένοι και οι πληρωμένοι. Διάλεξε σε ποια κατηγορία είσαι!
Μεγαλο νουμερο ο μπαρμαγυφτουλας εμετικος νδουλοςΚοίτα, σε σένα έχω μια συμπάθεια και λύπηση διότι το μυαλό σου έχει σαλτάρει από την αγαμία.Ρε τυπε να ζησει θελει ο κοσμακης.Δλδ εσυ θελεις να παιρνει ο Κικιλιας και ο Μπουμπουκος,εεεε Αδωνις
ποσταρισματα σου
Οπότε, σε συμπονώ ρε αδερφέ και σου εύχομαι κάποτε να αλλάξει αυτό στην ζωή σου
πω πω τι Μου πε τωραααα;
Εσυ δλδ θες να μας πεις οτι μπαινεις στο bourdela.com και οτι εισαι μεγαλος γαμιας...κ την λες σε μας
τους αγαμητους.Η διαφορα μας θειο ειναι οτι εγω παραδεχομαι οτι δε γαμαω ενω εσυ γελας με οσους
δε γαμαν σε ενα φορουμ για πληρωμενο ερωτα.
Μονο ενας ΝΔκρατης θα κανε αυτη τη μαλακια
Διάλεξε σε ποια κατηγορία είσαι!