Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
γαμιεσε αναρχιδο μπαμπαπουστρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οταν σταματησει η μαμα σου να σε τσονταρει απο την συνταξη και δεν θα εχεις να πληρωσεις ιντερνετ ,ειμαι περιεργος ρε παλιομουνο ,να δω τι τροπο θα βρεις να λογγαρεις εδω για να μας ζαλισεις τα αρχιδια.....
Άκου φασιστάκο, δεν έχω ανάγκη την μάνα μου και κανέναν από τα 25 μου. Αν περιμένεις, φασιστάκο, την ημέρα που να μην μπορώ να πληρώσω το Internet, μάλλον θα έχεις ακράτεια, φασιστάκο!

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα, φασιστάκο! Μείνε με αυτήν!

Κατάλαβες φασιστάκο? :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
μπαμπαφιτσουλα σου γαμιουνται οι μπετουγιες...ΟΛΕΣ ομως ε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Απο τα δελτια του ΕΟΔΥ οσο μεγαλωνει το στατιστικο δειγμα των θανατων υπαρχει συγκλιση/ταυτιση με το προσδοκιμο. (ΕΛΣΤΑΤ 2019 για το ετος 2017 = 78.8 για αντρες, που ειναι τα περισσοτερα θυματα)

ΕΟΔΥ 3/4: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 71 έτη
ΕΟΔΥ 30/4: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 74 έτη.
ΕΟΔΥ 30/5: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.
ΕΟΔΥ 30/6: Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη.
ΕΟΔΥ 30/7: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.
ΕΟΔΥ 30/8: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη
ΕΟΔΥ 30/9: Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη.
ΕΟΔΥ 30/10: Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο μπαρμπαγυφτουλας εχει τζαμπα ιντερνετ του το πληρωνει το κομμα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
ο κουλης αγαπαει τους γλυφοκωληδες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οθειος εχει παρει μισθους ενοςχρονου για να κομματοσκυλογαυγιζει
Αυτό είναι δική σου ιδιότητα και το ξέρει όλο το bou!
Εγώ παίρνω από αλλού μισθούς... πολύ καλύτερους! :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
ο μπαρμπαμπιθουλας γαμιετε !!!!σας το λεω και αμαρτια δεν εχω

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• 51A2DBC1-9F91-40D7-97B6-9699AB51B42B.jpeg
    51A2DBC1-9F91-40D7-97B6-9699AB51B42B.jpeg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 25

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Ένας ψυχολόγος είχε πεί : όλες οι διαγνώσεις που κάνω είναι ΣΩΣΤΈΣ και ισχύουν μέχρι να κλείσει ο ασθενής την πόρτα μου καθώς φεύγει........

Μερικοί δεν θα καταλάβουν πώς μια επιστήμη θα σου δώσει 37 αποτελέσματα για το ίδιο πρόβλημα, όλα σωστά........

Αυτό ισχύει, και ισχύει για όλες τις ειδικότητες στην ιατρική.
Η ιατρική δεν είναι μαθηματικά, είναι εκτίμηση.
Για αυτό υπάρχουν οι κορυφαίοι γιατροί, οι καλοί γιατροί και τα γιατρουδάκια…

αυτό που έγραψε ο dik γενικά για κάθε επιστήμη είναι εξωφενικά λάθος, μου κάνει τρομερή εντύπωση που συμφωνείς. Για κάθε πρόβλημα σε μία επιστήμη μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις ; :new_shocked:

Εκτός και σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοεί ο dik με βάση την επιστήμη σου. Ακόμη και στην ιατρική όμως, ένα σύνολο συμπτωμάτων και εξετάσεων (που αποτελούν το πρόβλημα προς λύση) μπορεί να δείξουν πχ. στένωση αορτικής βαλβίδας. Είναι δυνατόν να υπάρξει και άλλη λύση που να είναι σωστή όπως ισχυρίζεται ο dik ;

άλλο αν πας σε 2-3 γιατρούς και ο καθένας εκτιμήσει διαφορετικά τη σοβαρότητα του προβλήματος, αυτό δεν αλλάζει τη μοναδικότητα της σωστής διάγνωσης

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ένας ψυχολόγος είχε πεί : όλες οι διαγνώσεις που κάνω είναι ΣΩΣΤΈΣ και ισχύουν μέχρι να κλείσει ο ασθενής την πόρτα μου καθώς φεύγει........

Μερικοί δεν θα καταλάβουν πώς μια επιστήμη θα σου δώσει 37 αποτελέσματα για το ίδιο πρόβλημα, όλα σωστά........

Συμφωνώ μαζί σου. Αν το έχεις καταλάβει αυτό μας οδηγεί και τώρα. Η εκτίμηση και η σκοπιμότητα. Πάρε την πανδημία από την αρχή. Συνεχιζόμενες αντικροούμενες αποφάσεις από τους υπεύθυνους για τη διαχείρισή της. Βλέποντας και κάνοντας.

- Το γεγονός ότι ένας μπασκετμπολίστας είναι Υπουργός Υγείας σε έξαρση φονικής παγκόσμιας πανδημίας μάλλον δεν μας έχει απασχολήσει όσο θα έπρεπε. Χτυπάμε όμως τον τραγουδιάρη που εξέφρασε δημόσια τη γνώμη του, ΧΏΡΙΣ να έχει ΕΞΟΥΣΊΑ στη ζωή μας όπως ο μπασκετμπολίστας.
- Η αυξανόμενη κοινωνική πόλωση και η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων από την εκτελεστική εξουσία θα φέρει νέα προβλήματα.

Αρχικά ας πούμε ένα γεγονός. Στις περισσότερες χώρες ο υπουργός υγείας δεν είναι γιατρός.
Κι εδώ είτε αρέσει είτε όχι ο μπασκετμπολίστας έχει πτυχίο ιατρικής και το σημαντικότερο έχει MSc στην διοίκηση μονάδων υγείας, ότι πρέπει δηλαδή για την θέση που έχει.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα υπουργεία για το αν ένας υπουργός είναι καλός ή κακός μεγάλο ρόλο παίζουν οι συνεργάτες που επιλέγει, και σε αυτό το σημείο τα έχει πάει μια χαρά.
Εν μέσω πανδημίας σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τον υπουργό υγείας. Το σχεδόν είναι γιατί ασχολούνται μόνο κάποιοι που νομίζουν ότι όταν τον γράφουν «μπασκετμπολίστα» κάνουν αντιπολίτευση.

Προφανώς όπως λες εκτιμήσεις έχουμε στην πανδημία, Πολύ λογικό όταν είναι κάτι άγνωστο, εδώ σου έγραψα εκτιμήσεις κάνουμε οι γιατροί σε δεδομένα και γνωστά πράγματα.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό πως οι κορυφαίοι του κόσμου δεν έχουν διαφοροποιηθεί στην αντιμετώπιση.
Οπότε πολύ σωστά κάνουμε κι εδώ και ακολουθούμε την πεπατημένη.
Όλοι αυτοί που κατοικοεδρεύον εδώ και σκούζουν όπως π.χ. ο CLOSER που εμφανίστηκε να μας πει ότι κακώς κλείνει η εστίαση, η άθληση κ.λπ. παρακαλάν μέσα τους να μην παρθούν μέτρα για να μπορούν να σκούζουν μετά περισσότερο.

Αυτό ήταν και το διάγγελμα του Πρωθυπουργού στην από πίσω ανάγνωση αν δεν το καταλάβατε:

«Επειδή σας ξέρω πόσο μαλάκες είστε κι όταν θα πεθαίνει κόσμος επειδή θα κρασάρει το σύστημα υγείας, και θα βγαίνετε στα κανάλια και στα social media να φωνάζετε "Πού είναι το κράτος" και θα λέει ο Τσίπρας και η θυγατέρα τις βλακείες πως δεν είχα πάρει μέτρα, φάτε τώρα τα μέτρα στην στη μούρη. Εδώ είναι το κράτος εδώ και τα μέτρα!»

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
όπως ο Πετράκος είναι τραγουδιστής που απλά έκανε την δικιά του "έρευνα"

Καμμιά έρευνα δεν έκανε. Πήρε επιλεκτικά δεδομένα, αυτά που τον βόλευαν. Είναι το ίδιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει και ο Λαδάκης.
Σύνδρομο ηλίθιου λέγεται. Έχεις αποφασίσει από πριν το αποτέλεσμα και ψάχνεις να βρεις δεδομένα που το στηρίζουν αγνοώντας όλα τα υπόλοιπο.

Μόλις περιέγραψες την επιστήμη της ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉΣ.

Λάθος. Η Στατιστική είναι εφαρμοσμένα μαθηματικά, είναι θετική επιστήμη και έχει και ανθρώπους θετικούς όπως η Βάνα Σύψα.

Αυτοί που έγραψα εγώ χρησιμοποιούν ανεφάρμοστες ηλιθιότητες για να αποδείξουν αυτό που θέλουν.

Εμάς μας είχε πει καθηγητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο: "If you want to lie then use statistics." Ρήση η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στο εξωτερικό.

Ένα πολύ χιουμοριστικό website που καταδεικνύει το μέγα λάθος που πέφτουν οι επιστήμονες συνέχεια: "Correlation does not prove causation."

ο καθηγητής σου άλλο εννοούσε. Η στατιστική είναι ακριβής επιστήμη, το πως θα χρησιμοποιήσει κάποιος τα αποτελέσματα κάνοντας κοπτοραπτική είναι το πρόβλημα. Ειδικά αν πρόκειται για τύπους όπως ο εν λόγο αοιδός τρομάρα του.

Και αυτό το "Correlation does not prove causation." που αναφέρεις έχει γραφτεί πριν αρκετό καιρό εδώ μέσα ακριβώς για να χαρακτηρίσει τους επιστήμονες-φωστήρες που ανέδειξε το παρόν νήμα από την άνοιξη και μετά

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• 4C1795EC-7A23-461A-8ABB-8CE89CEFE6D9.png
    4C1795EC-7A23-461A-8ABB-8CE89CEFE6D9.png
    480,5 KB · Εμφανίσεις: 19

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Οι λοιμωξιολόγοι κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να συνεδριάζουν;
Ο Κούλης κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να βγάζει διαγγέλματα;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

αυτό που έγραψε ο dik γενικά για κάθε επιστήμη είναι εξωφενικά λάθος, μου κάνει τρομερή εντύπωση που συμφωνείς. Για κάθε πρόβλημα σε μία επιστήμη μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις ; :new_shocked:

Εκτός και σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοεί ο dik με βάση την επιστήμη σου. Ακόμη και στην ιατρική όμως, ένα σύνολο συμπτωμάτων και εξετάσεων (που αποτελούν το πρόβλημα προς λύση) μπορεί να δείξουν πχ. στένωση αορτικής βαλβίδας. Είναι δυνατόν να υπάρξει και άλλη λύση που να είναι σωστή όπως ισχυρίζεται ο dik ;

άλλο αν πας σε 2-3 γιατρούς και ο καθένας εκτιμήσει διαφορετικά τη σοβαρότητα του προβλήματος, αυτό δεν αλλάζει τη μοναδικότητα της σωστής διάγνωσης

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απάντησα στα γρήγορα επειδή άρχιζε η F1 και δεν διατύπωσα ολοκληρωμένα την σκέψη μου.
Αρχικά ξεκαθάρισα ότι μιλώ για την ιατρική για αυτό είπα δεν είναι μαθηματικά, η διάγνωση είναι εκτίμηση.
Προφανώς το σωστό είναι ένα, απλά όπως λες είναι συχνό φαινόμενο να γίνονται λάθος διαγνώσεις. Άλλες από ασχετοσύνη και άλλες από έλλειψη εμπειρίας.
Για αυτό και ο διαχωρισμός που έκανα σε κορυφαίους -καλούς- γιατρουδάκια.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • βλαμ.jpg
    βλαμ.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Κατι ειπωθηκε οτι η μαγνητοσκοπημενη εκπομπη του Σροιτερ με καλεσμενους τον Πετρακο vs επιστημονες υπερμαχους του κορωνοιου κοπηκε στον αερα- γιατι αραγε;
Ο Πετράκος δήλωσε οτι εκτός απο την δική του συνέντευξη κόψανε μια ακόμη πιό σημαντική , αυτη ενος λοιμοξιολόγου που θα μιλούσε κατά του κορονωιου , του κυρίου Καβαλιώτη.
Δεν ειναι "ενας λοιμοξιολογος".....ο κ.Καβαλιωτης ειναι Διευθυντης του Λοιμωδων Θεσσαλονικης..... συνομωσιολογος κ αυτος,βεβαια....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Κατι ειπωθηκε οτι η μαγνητοσκοπημενη εκπομπη του Σροιτερ με καλεσμενους τον Πετρακο vs επιστημονες υπερμαχους του κορωνοιου κοπηκε στον αερα- γιατι αραγε;
Ο Πετράκος δήλωσε οτι εκτός απο την δική του συνέντευξη κόψανε μια ακόμη πιό σημαντική , αυτη ενος λοιμοξιολόγου που θα μιλούσε κατά του κορονωιου , του κυρίου Καβαλιώτη.
Δεν ειναι "ενας λοιμοξιολογος".....ο κ.Καβαλιωτης ειναι Διευθυντης του Λοιμωδων Θεσσαλονικης..... συνομωσιολογος κ αυτος,βεβαια....
Τα λοιμωδων τα οποία φρόντισαν να τα κλείσουνε αυτοι που τώρα νοιάζονται για την υγεία μας , να τα λέμε και αυτά !!!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Κάποιοι συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ του "συνωμοσιολόγου" και του "έχω διαφορετική άποψη". Το ότι κάποιος διαφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης μιας κατάστασης δεν τον καθιστά συνωμοσιολόγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom