Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
βγαινει και παρακαλει ο Τσιοδρας τα μαλακιστηρια να μην κανουν παρτυ αντι να βγει στρατος στους δρομους να πυροβολαει οποιον δεν υπακουει.
κυνικη παραδοχη Κοτζαμανη οτι το συστημα υγειας δεν θα αντεξει:confused::confused::confused:

ενταξει,το πιο γαματο θα ταν να εκτελεστουν ολοι οι κατοικοι της ελλαδας,αναγκαζουν τον πρωθυπουργο να παιρνει
σκληροτερα μετρα δυσχαιρενοντας το εργο του με την ανυπακοη τους :confused: :confused:
στο banana state που ζουμε μπορουν 1000 λιωμιδια να κανουν χαπι-παρτυ και να τα γραφουν ολα στα αρχιδια τους ανενοχλητοι,παπαδες ακομη και τωρα να δινουν θεια κοινωνια,σε νορμαλ κρατος ολοι τους θα ηταν σε κατεργα στις στεπες:confused::confused::confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Κυκλοφορεί ότι έβγαλε ανακοίνωση ο ΠΟΥ ότι πρόκειται για ήπια γρίπη που θα το περνάμε χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα η κάτι τέτοιο , δεν ξέρω αν ισχύει , πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται.
Εκτός αν εννοούν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μελλοντικά , αν έχουν κάνει όντως σχετική ανακοίνωση.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
βγαινει και παρακαλει ο Τσιοδρας τα μαλακιστηρια να μην κανουν παρτυ αντι να βγει στρατος στους δρομους να πυροβολαει οποιον δεν υπακουει.
κυνικη παραδοχη Κοτζαμανη οτι το συστημα υγειας δεν θα αντεξει:confused::confused::confused:

ενταξει,το πιο γαματο θα ταν να εκτελεστουν ολοι οι κατοικοι της ελλαδας,αναγκαζουν τον πρωθυπουργο να παιρνει
σκληροτερα μετρα δυσχαιρενοντας το εργο του με την ανυπακοη τους :confused: :confused:
στο banana state που ζουμε μπορουν 1000 λιωμιδια να κανουν χαπι-παρτυ και να τα γραφουν ολα στα αρχιδια τους ανενοχλητοι,παπαδες ακομη και τωρα να δινουν θεια κοινωνια,σε νορμαλ κρατος ολοι τους θα ηταν σε κατεργα στις στεπες:confused::confused::confused:

Κάτσε τυπε τώρα παίζουμε με τα χρώματα πορτοκαλί.κίτρινα πουτσες μπλε...θα κλείσουμε και τα εστιατόρια μισή ώρα νωρίτερα και problem solved.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Κάτσε τυπε τώρα παίζουμε με τα χρώματα πορτοκαλί.κίτρινα πουτσες μπλε...θα κλείσουμε και τα εστιατόρια μισή ώρα νωρίτερα και problem solved.
το παραδετηκαν σημερα οτι ξεφυγε η κατασταση τυπε
ακομη βαζουμε χυμα τουριστες,μπανανια κανονικα:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
7/11 γενικο λοκνταουν ανακοινωσαν οι λοιμοξιολογοι... :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Πόσο % είχαν στις εκλογές αυτοί;

Και ανοιγοκλείνουν τη χώρα όποτε γουστάρουν;

Εσύ φταις που δε φοράς μάσκα. Κατάλαβες;
Ποιος φταιει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Συγνωμη που δεν πυροβολαμε τον κοσμο στους δρομους τύπε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

2,9%
Εκτός βουλής
Βγήκατε εγκληματική οργάνωση
Τα μέλη σας οδηγούνται στην φυλακή.
Αντε γειά.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ποιος φταιει?

Τα βλήτα σαν κι εσένα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το ωραιο ειναι οτι καποιοι λυσσανε για την Ελλαδα, τι banana state διαβαζω, τι ειρωνιες, τι δηλητηριο, λες και το θεμα ειναι ελληνικο.

Δηλαδη ειναι banana state η Ελλαδα με 1.200 κρουσματα αλλά η Γαλλια με 30.000 και οι ΗΠΑ με 80.000 ημερησιως ειναι προφανως orange states.

Μηπως να σοβαρευτειτε λιγακι μερικοι, η κομματοσκυλιαση σας εχει βαρεσει κοκκινο. Δεν ειναι ολα για αντιπολιτευση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ποιος φταιει?

Τα βλήτα σαν κι εσένα
Εγω ρωτησα ποιος φταιει. Εχεις απαντηση?
Απαντησεις δωδεκαχρονου δεν μου κανουν

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ποιος φταιει?

Τα βλήτα σαν κι εσένα

Δε σου άρεσε το βλήτα;
Σανοφάγοι λοιπόν.
Ή αλλιώς μόγγολοι.
Οι γνωστοί και ως ζώα.
Βλαμμένοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το ωραιο ειναι οτι καποιοι λυσσανε για την Ελλαδα, τι banana state διαβαζω, τι ειρωνιες, τι δηλητηριο, λες και το θεμα ειναι ελληνικο.

Δηλαδη ειναι banana state η Ελλαδα με 1.200 κρουσματα αλλά η Γαλλια με 30.000 και οι ΗΠΑ με 80.000 ημερησιως ειναι προφανως orange states.

Μηπως να σοβαρευτειτε λιγακι μερικοι, η κομματοσκυλιαση σας εχει βαρεσει κοκκινο. Δεν ειναι ολα για αντιπολιτευση.

Ας κάνει έστω το bou αντιπολίτευση

Αφού δεν κάνει κανένας άλλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ποιος φταιει?

Τα βλήτα σαν κι εσένα

Δε σου άρεσε το βλήτα;
Σανοφάγοι λοιπόν.
Ή αλλιώς μόγγολοι.
Οι γνωστοί και ως ζώα.
Βλαμμένοι.
Oκ τύπε. Προφανως νιωθεις πολυ περηφανος με το ποσταρισμα σου, συγχαρητηρια.
Εγω φταιω προφανως, που πηγα να κανω συζητηση μαζι σου, ενω εισαι απλως ενας ακομη ανικανος να μιλησει σοβαρα.
Δεν εισαι μονος σου, ειναι αρκετοι εδω μεσα. Εσυ απλως πουλας και λιγο υφακι, αρκετο τιποτα με μπολικο καθολου.
Παμε παρακατω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ποιος φταιει?

Τα βλήτα σαν κι εσένα

Δε σου άρεσε το βλήτα;
Σανοφάγοι λοιπόν.
Ή αλλιώς μόγγολοι.
Οι γνωστοί και ως ζώα.
Βλαμμένοι.
Oκ τύπε. Προφανως νιωθεις πολυ περηφανος με το ποσταρισμα σου, συγχαρητηρια.
Εγω φταιω προφανως, που πηγα να κανω συζητηση μαζι σου, ενω εισαι απλως ενας ακομη ανικανος να μιλησει σοβαρα.
Δεν εισαι μονος σου, ειναι αρκετοι εδω μεσα. Εσυ απλως πουλας και λιγο υφακι, αρκετο τιποτα με μπολικο καθολου.
Παμε παρακατω.

Μπε ρε βλήμα.
:zfuck:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Η αλήθεια είναι πως εμείς και να θέλαμε να πιάσουμε τα 30 χιλιάδες "κρούσματα" της γαλλίας , θα έπρεπε να κάνουμε πολλά παραπάνω τέστ απο τα 20 η 22 χιλιάδες που έγιναν τελευταία.

Όσο για τα κρούσματα , κρούσμα θεωρείται αυτός που έχει συμπτώματα , ενω αυτός που δεν έχει συμπτώματα θεωρείται φορέας αν δεν κάνω λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom