You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 2.606
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ!!!!ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ,ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ.....ΜΑΣΚΑ ,ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ......ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.349
- Πόντοι
- 2.356
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.349
- Πόντοι
- 2.356
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.390
- Πόντοι
- 6.056
αμα χασουμε και την πιστη παει το χασαμε,το μαγαζι εβαλε λουκετο στη πιο προσοδοφορα περιοδι αξεστε,καναν Ανασταση το καλοκαιρι λογο κορωνας,δεν θα εχουμε τα ιδια καθε σεζονΧαρδαλιάς: Η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, τηρώντας όλα τα μέτρα.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 1.706
https://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/wp-content/uploads/2020/04/Avramopoulos-Tsiodras.jpg[/img[/URL]]
δεν εχει δωσει απαντηση για τα τοτε γεγονοτα
μαλλον ειχε alzheimer απο τοτε [/quote]
Τσιόδρας-Κοντοζαμάνης. Μάλλον από το 2009 δεν έχει βγάλει άλλους τόσο ικανούς η χώρα.:confused: .
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.927
- Πόντοι
- 5.506
εμενα ειπες αξεστο ρε αθεε λοιμοκοντορε??????αμα χασουμε και την πιστη παει το χασαμε,το μαγαζι εβαλε λουκετο στη πιο προσοδοφορα περιοδι αξεστε,καναν Ανασταση το καλοκαιρι λογο κορωνας,δεν θα εχουμε τα ιδια καθε σεζονΧαρδαλιάς: Η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, τηρώντας όλα τα μέτρα.
εχω ταινιες
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 1.706
Οι επτά ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ COVID 19 την περασμένη Τρίτη (20/10) υποβλήθηκαν σε νέο τεστ σήμερα όπου οι τρεις εξ’ αυτών ήταν αρνητικοί, τέσσερις όμως παραμένουν θετικοί και φυσικά σε καραντίνα.
Από τα 7 τεστ τα 3 τελικά ήταν ψευδώς θετικά. Τρεχάτε να κάνετε το τεστ! Φοβερή αξιοπιστία!
www.protothema.gr/sports/article/1059359/aris-pede-paiktes-thetikoi-ston-koronoio-pros-nea-anavoli-to-mats-me-ton-astera/]https://www.protothema.gr/sports/article/1059359/aris-pede-paiktes-thetikoi-ston-koronoio-pros-nea-anavoli-to-mats-me-ton-astera/[/url]
Από τα 7 τεστ τα 3 τελικά ήταν ψευδώς θετικά. Τρεχάτε να κάνετε το τεστ! Φοβερή αξιοπιστία!
www.protothema.gr/sports/article/1059359/aris-pede-paiktes-thetikoi-ston-koronoio-pros-nea-anavoli-to-mats-me-ton-astera/]https://www.protothema.gr/sports/article/1059359/aris-pede-paiktes-thetikoi-ston-koronoio-pros-nea-anavoli-to-mats-me-ton-astera/[/url]
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.390
- Πόντοι
- 6.056
ηταν φωτοσοπ τιποτενιε,κατι αντιφρονουντες πειραξαν τις φωτο,οι τραγ εε οι ρασοφοροι και το πιστο ποιμνιο τηρησαν τα μετρα στο επακρο,οχι σαν κατι πιτσιρικια αληταραδες που βγαινουνε απο το σπιτι και τριγυρνανε σε ναους και εκκλησιες εε πλατειεςεμενα ειπες αξεστο ρε αθεε λοιμοκοντορε??????αμα χασουμε και την πιστη παει το χασαμε,το μαγαζι εβαλε λουκετο στη πιο προσοδοφορα περιοδι αξεστε,καναν Ανασταση το καλοκαιρι λογο κορωνας,δεν θα εχουμε τα ιδια καθε σεζονΧαρδαλιάς: Η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, τηρώντας όλα τα μέτρα.
εχω ταινιες
κι εγω εχω ταινιες,τωρα γυρναω μια και θελει να συμμετεχει ο κουεντιν,αλλα δεν ψηνομαι εχει χαλασει πολυ,γνωμη σου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.927
- Πόντοι
- 5.506
ηταν φωτοσοπ τιποτενιε,κατι αντιφρονουντες πειραξαν τις φωτο,οι τραγ εε οι ρασοφοροι και το πιστο ποιμνιο τηρησαν τα μετρα στο επακρο,οχι σαν κατι πιτσιρικια αληταραδες που βγαινουνε απο το σπιτι και τριγυρνανε σε ναους και εκκλησιες εε πλατειεςεμενα ειπες αξεστο ρε αθεε λοιμοκοντορε??????αμα χασουμε και την πιστη παει το χασαμε,το μαγαζι εβαλε λουκετο στη πιο προσοδοφορα περιοδι αξεστε,καναν Ανασταση το καλοκαιρι λογο κορωνας,δεν θα εχουμε τα ιδια καθε σεζονΧαρδαλιάς: Η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, τηρώντας όλα τα μέτρα.
εχω ταινιες
κι εγω εχω ταινιες,τωρα γυρναω μια και θελει να συμμετεχει ο κουεντιν,αλλα δεν ψηνομαι εχει χαλασει πολυ,γνωμη σου
εχεις δικιο για τους αληταμπουρες
Συνημμένα
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.390
- Πόντοι
- 6.056
να κατι τετοιοι σαν εσενα χαλανε την πιατσα,αμα δεν φιλησεις το χερι ενος αγιου ανθρωπου πως θα αγιασεις ο ιδιος?Τι περιμενεις να κανει αυτος τον ταπεινο ?Εσυ πρεπει να του δειξεις την εξουσια εεε το σεβασμο που τρεφεις για αυτον. Εποχη των σπηλαιων σε νοοτροπιαηταν φωτοσοπ τιποτενιε,κατι αντιφρονουντες πειραξαν τις φωτο,οι τραγ εε οι ρασοφοροι και το πιστο ποιμνιο τηρησαν τα μετρα στο επακρο,οχι σαν κατι πιτσιρικια αληταραδες που βγαινουνε απο το σπιτι και τριγυρνανε σε ναους και εκκλησιες εε πλατειεςεμενα ειπες αξεστο ρε αθεε λοιμοκοντορε??????αμα χασουμε και την πιστη παει το χασαμε,το μαγαζι εβαλε λουκετο στη πιο προσοδοφορα περιοδι αξεστε,καναν Ανασταση το καλοκαιρι λογο κορωνας,δεν θα εχουμε τα ιδια καθε σεζονΧαρδαλιάς: Η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, τηρώντας όλα τα μέτρα.
εχω ταινιες
εχεις δικιο για τους αληταμπουρες
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 1.706
www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-new-coronavirus-in-the-netherlands/basic-rules-for-everyone]https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-new-coronavirus-in-the-netherlands/basic-rules-for-everyone[/url]
Προετοιμάζοντας το επαγγελματικό μου ταξίδι στην Ολλανδία και διαβάζοντας τις επίσημες οδηγίες της κυβέρνησης, διάβασα αυτό:
For everyone in the Netherlands:
Wear a non-medical face mask in indoor public spaces.
Everyone aged 13 or over should wear a non-medical face mask in indoor public spaces.
Μάλλον στην Ολλανδία δεν έχουν κάποιον υπουργό ή κουμπάρο με εργοστάσιο χειρουργικών μασκών. .
Προετοιμάζοντας το επαγγελματικό μου ταξίδι στην Ολλανδία και διαβάζοντας τις επίσημες οδηγίες της κυβέρνησης, διάβασα αυτό:
For everyone in the Netherlands:
Wear a non-medical face mask in indoor public spaces.
Everyone aged 13 or over should wear a non-medical face mask in indoor public spaces.
Μάλλον στην Ολλανδία δεν έχουν κάποιον υπουργό ή κουμπάρο με εργοστάσιο χειρουργικών μασκών. .
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τσιόδρας-Κοντοζαμάνης. Μάλλον από το 2009 δεν έχει βγάλει άλλους τόσο ικανούς η χώρα. .δεν εχει δωσει απαντηση για τα τοτε γεγονοτα
μαλλον ειχε alzheimer απο τοτε
Ο Κοντοζαμάνης ήταν τότε πρόεδρος του ΕΟΦ και ο Τσιόδρας εκπροσωπούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ στην τότε συνέντευξη άχρηστε ακαδημαϊκέ.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
βγαινει και παρακαλει ο Τσιοδρας τα μαλακιστηρια να μην κανουν παρτυ αντι να βγει στρατος στους δρομους να πυροβολαει οποιον δεν υπακουει.
κυνικη παραδοχη Κοτζαμανη οτι το συστημα υγειας δεν θα αντεξει
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε επαγγελματικό ταξίδι είναι, θα επιστρέψω. Με τα χρήματα που βγάζω αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγο να φύγω μόνιμα. Θα φύγω μόνο όταν προκύψει νέο μέλος στην οικογένεια, για καλό δικό του, απλά όχι στην Ολλανδία αλλά σε άλλη χώρα που δεν είναι του παρόντος να κουβεντιάσουμε.Ωραία, ξεκίνησε η Ολλανδία εισαγωγές ηλίθιων, να ξεφορτωθούμε μερικούς!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
βγαινει και παρακαλει ο Τσιοδρας τα μαλακιστηρια να μην κανουν παρτυ αντι να βγει στρατος στους δρομους να πυροβολαει οποιον δεν υπακουει.
ενταξει,το πιο γαματο θα ταν να εκτελεστουν ολοι οι κατοικοι της ελλαδας,αναγκαζουν τον πρωθυπουργο να παιρνει
σκληροτερα μετρα δυσχαιρενοντας το εργο του με την ανυπακοη τους
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε επαγγελματικό ταξίδι είναι, θα επιστρέψω. Με τα χρήματα που βγάζω αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγο να φύγω μόνιμα. Θα φύγω μόνο όταν προκύψει νέο μέλος στην οικογένεια, για καλό δικό του, απλά όχι στην Ολλανδία αλλά σε άλλη χώρα που δεν είναι του παρόντος να κουβεντιάσουμε.
Εντάξει λοιπόν, αφού θα ξαναγυρίσεις διάβαζε και τα ελληνικά δεδομένα γιατί από τον Απρίλιο ο ΕΟΔΥ είχε αναρτήσει οδηγίες για την χρήση υφασμάτινης μάσκας, ενώ όταν έγινε υποχρέωση η χρήση της, καθαρά στο ΦΕΚ του Ιουλίου γράφει:
Είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις