Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Εχεις πιασει πατο τυπε....
Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Εχεις πιασει πατο τυπε....
Τίποτα , ας το δουν όσοι θέλουν να το δουν αν δεν πέσει το βίντεο , και ας αποφασίσουν μόνοι τους αν είναι ενδιαφέροντα η όχι , και αν συμφωνουν η διαφωνουν.Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.
Τι το "ενδιαφερον" βλεπεις δηλαδη?
Εσυ συμφωνεις ή διαφωνεις δηλαδη?Τίποτα , ας το δουν όσοι θέλουν να το δουν αν δεν πέσει το βίντεο , και ας αποφασίσουν μόνοι τους αν είναι ενδιαφέροντα η όχι , και αν συμφωνουν η διαφωνουν.Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει Μαδρίτη, έχω πάει όως Βαρκελώνη. Κάπως έτσι είναι κι εκεί.Φίλε μου, έχεις πάει Μαδρίτη; Έχεις κυκλοφορήσει Γκραντ βία, όπου χιλιάδες κόσμος είναι ο ενας πάνω στον άλλο; Που γίνεται χαμός στα μαγαζιά, και ένα μαγαζί με ρούχα εκεί κάνει όσο τζίρο κάνει εδώ ολόκληρη η Ερμού;
Είδα μέχρι το 1:15... εκεί που λέει ότι όλα γίνονται για να μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.... Δηλαδή όλος ο πλανήτης ανακάλυψε μια παγκόσμια πανδημία, όλοι συνεννοημένοι, για να μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Ελλάδα το 2021 που συμπληρώνουμε 200 χρόνια...Τίποτα , ας το δουν όσοι θέλουν να το δουν αν δεν πέσει το βίντεο , και ας αποφασίσουν μόνοι τους αν είναι ενδιαφέροντα η όχι , και αν συμφωνουν η διαφωνουν.Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Γιατί να το ρίξουν τύπε;Επειδή λέει μαλακίες ;Ο πρωτος είναι ή ο τελευταίος;Τίποτα , ας το δουν όσοι θέλουν να το δουν αν δεν πέσει το βίντεο , και ας αποφασίσουν μόνοι τους αν είναι ενδιαφέροντα η όχι , και αν συμφωνουν η διαφωνουν.Ενδιαφέρουσες απόψεις νομίζω ακούγονται στο παρακάτω βίντεο , αν δεν το ρίξει το youtube.
Με τόσα φιάσκα φέτος ποιο να πρωτοθυμηθούμε ρε τύπε. .Το φιάσκο με το κρουαζιερόπλοιο το σχολίασε κανένας εδώ;
σχολιαστηκε τυπε και ΒΓΗΚΕ Ο 71 να μας βαλει χερι πως δεν ακουμε αρκετα τους παπαρολογους που κανουν τα παντα μαυρα στα ξεφτιλοκαναλα....Το φιάσκο με το κρουαζιερόπλοιο το σχολίασε κανένας εδώ; Ανακοινώθηκαν 12 θετικά κρούσματα εκ των οποίων τα 6 βγήκαν αρνητικά σε επανεξέταση της ίδιας ημέρας και τα αλλά 6 επίσης αρνητικά αν θυμάμαι καλά.
Πώς εξηγείται αυτό; Χαμπαριάζουν οι επιδημιολόγοι τίποτα από την έννοια "ψευδώς θετικό" ή τη βρίσκουν να μπουζουριάζουν κόσμο στην τύχη, με ψευδείς κατηγορίες;
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πόσο καιρό ακόμη θα διαρκέσει αυτή COVID19
Μεχρι να τελειωσουν οι μασκες και τα οικονομησουν οι μασκαραδες
Τι έπρεπε να κάνει Dik??
Ακόμα ξύλο θα έπεφτε τόσες ώρες μετά.