Hellraiser4Ever "μεγάλη μελέτη" εννοείς τη biased μελέτη του Lancet που την κάνανε φύλο και φτερό ώς προς την αξιοπιστία της και αναγκάστηκε το περιοδικό να την αποσύρει και να απολογηθεί;;; Αυτή την ίδια που μόλις βγήκε ο ΠΟΥ τερμάτισε την έρευνα του στηριζόμενος ΑΚΡΊΤΑ στα αποτελέσματά της;;;;
Μη με μπριζώνεις γιατί τώρα τελευταία αρχίζω και συμφωνώ με όσα γράφεις. Μη μου το χαλάς.
Voltaire τις ad hominem επιθέσεις δεν τις μπορώ. Αν εσένα σε έχουν βοηθήσει......πάσο.
Το γεγονός είναι ότι την υδροχλωροκίνη την πολέμησαν και νίκησαν. Μόνο ανησυχία θα έπρεπε να σας προκαλεί. Τα νέα πρωτόκολλα τα έχω ανεβάσει. Η Ελλάδα λοιπόν σε κατ'οίκον νοσηλεία για μια τόσο σοβαρή αρρώστια (για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι) έχει θεραπευτικό πρωτόκολλο το ΤΊΠΟΤΑ. Ακριβώς το τίποτα όμως. Κάτσε πιές τσάι και αν νιώσεις χειρότερα στο νοσοκομείο. Πόσο φυσιολογικό αυτό Voltaire ;;;; Όταν έρθει η ώρα (όλων μας αν δεν προσέχουμε) θα σφίξει ο κώλος. Εγώ ξέρω τί θα πάρω. Εσύ (ο οποιοσδήποτε);;;;;
Εμείς που δεν ξέρουμε τι να πάρουμε ... λογικά θα πρέπει να αυτοσχεδιάσουμε ... εγω λέω να πάρω κανένα algofren αν κούφια η ώρα μου χτυπήσει την πόρτα ο κορώνας. Αλλά στο ενδιάμεσο και για να μην χρειαστεί να πάρω τίποτα λέω να ακολουθήσω κατα γράμμα τις υποδείξεις του αγαπημένου μας δικηγόρου.
Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται φανταστικά με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Δικηγορικό Γραφείο Καρατσιώλη.
30 Σεπτεμβρίου στις 11:29 π.μ. · Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ·
Τι πρέπει να κάμετε για να μην κολλήσετε αλλά και να μην διασπείρετε κορωνοϊό:
- Μην χρησιμοποιείτε ασανσέρ
- Μην χρησιμοποιείτε air- condition
- Μην κάθεστε όρθιοι σε καφέ - μπαρ
- Μην χρησιμοποιείτε μέσα μαζικής μεταφοράς
- Μην μπαίνετε σε ταξί
- Μην φιλάτε και αγκαλιάζετε ούτε τα παιδιά ούτε τα εγγόνια σας, πολλώ δε μάλλον αγνώστους
- Μην μιλάτε με αγνώστους και μην έχετε επαφές με πολύ κόσμο
- Μην παντρεύεστε και μην βαφτίζετε τα παιδιά σας
- Μην πηγαίνετε σε οίκους ανοχής
- Μην πηγαίνετε σε γυμναστήρια και κλειστούς χώρους άθλησης
- Μην κολυμπάτε σε πισίνες
- Μην παίζετε ομαδικά αθλήματα
- Μην πηγαίνετε σε γηροκομεία και νοσοκομεία
- Μην πηγαίνετε σε συναυλίες και μαζικές εκδηλώσεις
- Μην πηγαίνετε σινεμά ή θέατρο
- Μην ακουμπάτε ή καλύτερα μην πλησιάζετε λαθρομετανάστες
- Μην κυκλοφορείτε έξω μετά τις 12 τα μεσάνυχτα
- Να φοράτε μάσκα παντού, ακόμα και στο δρόμο ή όταν οδηγείτε μόνοι το αυτοκίνητό σας
- Να φοράτε και γάντια παντού, γιατί μετά από λίγο καιρό έρευνες θα αποδείξουν τη χρησιμότητά τους για τον κορωνοϊό
Όλα αυτά για λίγο καιρό ακόμα, γιατί το βόδι το φάγαμε· η ουρά έμεινε και σε λίγο τσούπ θα βγει μια εμβολιάρα να, που θα σας την πατήσουν στον γκώλο και όλα καλά μετά!!
Τι όχι;; Λέτε να μην βγει στα κοντά και να ματαιοπονούμε άδικα τόσο καιρό;;