You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
δυστυχως το μονο που εχει περιορισει αυτο το πραγμα ειναι το λοκνταουν....αυτο το μορφωμα που εχουμε κυβερνηση νομιζει οτι μπορει να το σταματησει ο κουλης και το αρχιδι ο χαρδαλιας ριχνοντας ολες της ευθυνες σε εμας....
πετσα ριξε μυρια να περναει ο καιρος
πετσα ριξε μυρια να περναει ο καιρος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ,ΕΞΟΔΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΜΣ..Ενας λογικος να πλακωσει στις κλωτσιες και να βαλει ενα φρενο στους περιφερομενους επιδημιοπαπαρολογους μεσα στην κυβερνηση δεν υπαρχει????ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ και ειναι πλεον ολοφανερο οτι η ολη κατασταση τους χαροποιει αφου νιωθουν σημαντικοι....που εχουμε μπλεξει ρε μαλακες?
Τι ακριβως θελεις, να μην μιλανε οι γιατροι εν μεσω πανδημιας?
Και ποιοι θα μιλανε?
Οι μαναβηδες και οι χασαπηδες?
Θα σωπασουμε τους γιατρους επειδη σε κανουν να νιωθεις αβολα?
Τι ειναι αυτα που λες?
Aντι απαντησεως, θα σου μεταφερω ενα σχολιο που διαβασα καπου
"ειμαι 65 χρονων, πληρως λειτουργικος και εργαζομαι σκληρα. Με ποια λογικη θα πρεπει να με κλεισουν εμενα στο σπιτι, που εργαζομαι και παραγω, αλλά να αφηνουν έξω απο το σπιτι τα καλοπαιδακια που θελουν απλως να πινουνε μπυρες στις πλατειες?"
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.044
- Πόντοι
- 6.056
δρακουλινια υπαρχουν,νου σουτα φοφοφικο θα απαγορυονται απο της 5 για πιο σιγουρα αποτελεσματα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν πιστεύω τίποτα.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 2.606
.....Για αρχη παπατρεχα σου απαντω ,αν και επρεπε να διαβασεις,εγραψα για τους ανω των 70......ανω των 70 και οχι ανω των 65....η διαφορα ειναι σημαντικη βεβαιαως γιατι πολλοι 65ρηδες εργαζονται ....70ρηδες και ανω ας κατσουν σπιτι λοιπον ναι!...οσο για τις μπυρες στις πλατειες που γραφεις κομματοσκυλο ,ενα απλουστατο παραδειγμα θα σου φερω και μοκο .....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΡΑΦ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ,ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ....ΓΚΕΚΕ ΚΑΡΑΦΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΒΛΗΜΑ?????ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ,ΕΞΟΔΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΜΣ..Ενας λογικος να πλακωσει στις κλωτσιες και να βαλει ενα φρενο στους περιφερομενους επιδημιοπαπαρολογους μεσα στην κυβερνηση δεν υπαρχει????ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ και ειναι πλεον ολοφανερο οτι η ολη κατασταση τους χαροποιει αφου νιωθουν σημαντικοι....που εχουμε μπλεξει ρε μαλακες?
Τι ακριβως θελεις, να μην μιλανε οι γιατροι εν μεσω πανδημιας?
Και ποιοι θα μιλανε?
Οι μαναβηδες και οι χασαπηδες?
Θα σωπασουμε τους γιατρους επειδη σε κανουν να νιωθεις αβολα?
Τι ειναι αυτα που λες?
Aντι απαντησεως, θα σου μεταφερω ενα σχολιο που διαβασα καπου
"ειμαι 65 χρονων, πληρως λειτουργικος και εργαζομαι σκληρα. Με ποια λογικη θα πρεπει να με κλεισουν εμενα στο σπιτι, που εργαζομαι και παραγω, αλλά να αφηνουν έξω απο το σπιτι τα καλοπαιδακια που θελουν απλως να πινουνε μπυρες στις πλατειες?"
Για να ειμαστε ξηγημενοι λοιπον ,δεν εχω κατι με τους 70 και ανω...αντιθετα σεβομαι και εκτιμω πολυ μια ηλικια στην οποια αν κανουμε καποια πραγματα σχετικα σωστα θα φτασουμε......ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ,ΓΚΕΚΕ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.....ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70...ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 2.606
ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΕΡΟΝΤΙΑ" ΜΕΣΑ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....
-ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ....Ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ...ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΩΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
-ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ....Ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ...ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΩΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
Δεν πιστεύω τίποτα.
Λες να το λέει για να ανεβάσει τα ποσοστά στα γκάλοπ;
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πόσιμπολ.Δεν πιστεύω τίποτα.
Λες να το λέει για να ανεβάσει τα ποσοστά στα γκάλοπ;
Επίσης αν δεν νοσήσει θα ισχυρίζεται ότι είναι ακίνδυνος εντελώς ο ιός και ότι έχει (όπως πάντα) δίκιο.
koukoskoukou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 342
- Πόντοι
- 281
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πόσο καιρό ακόμη θα διαρκέσει αυτή COVID19
Περιληπτικά ...
Η ιστορία θα τελειώσει το καλοκαίρι του 2022.
Η παγκόσμια οικονομία το 2021 θα είναι το 60% του 2020.
Το μοναδικό κράτος που θα αντέξει όλη αυτή την ιστορία θα είναι η Κίνα.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Περιμένω με ανυπομονησία οι φωστήρες των επιτροπών να δώσουν μια απλή πληροφορία μεσα από την απέραντη επιστημοσύνη τους:
Όλων των παραμέτρων συμπεριλαμβανομένων (δημογραφία+ανθρωπογεωγραφία+επιδημιολογικά δεδομένα+ειδικές συνθήκες διαβίωση ευάλωτων ομάδων, αναλογία ελέγχων ανά 1000 κατοίκους, ιχηλατήσεις κτλ κτλ κτλ) ποιός είναι ο στατιστικά πιθανός αριθμός νέων κρουσμάτων/βαρέως νοσούντων/θανάτων ΕΑΝ υποθέσουμε ότι το σύνολο του πληθυσμού εφάρμοζε κατά γράμμα το τρίπτυχο καθαριότητα-κοινωνική_αποστασιοποίηση-χρήση μάσκας?
Το ερώτημα είναι ρητορικό, έγκυρη απάντηση ΔΕΝ μπορεί να δοθεί. Και για αυτό ακριβώς η ανακοίνωση πχ 200 νέων κρουσμάτων την ημέρα για την Αττική δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το κατά πόσο όντως τηρούνται ή όχι τα μέτρα που λαμβάνονται. Με άλλα λόγια οι τύποι δεν έχουν καμία απολύτως δυνατότητα να υπολογίσουν με έγκυρα μετρήσιμο τρόπο τον ανελαστικά ελάχιστο αναμενόμενο αριθμό κρουσμάτων/βαρέως νοσούντων/θανάτων και άρα η κάθε επιδημιολογική εκτίμηση για τον βαθμό τήρησης των μέτρων προστασίας δεν είναι παρά μια αυθαίρετη υπόθεση εργασίας.
Και αυτοί οι γελοίοι τύποι έχουν το θράσος να μιλάνε για επιστημονική μέθοδο.
Καραγκίοζηδες.
Όλων των παραμέτρων συμπεριλαμβανομένων (δημογραφία+ανθρωπογεωγραφία+επιδημιολογικά δεδομένα+ειδικές συνθήκες διαβίωση ευάλωτων ομάδων, αναλογία ελέγχων ανά 1000 κατοίκους, ιχηλατήσεις κτλ κτλ κτλ) ποιός είναι ο στατιστικά πιθανός αριθμός νέων κρουσμάτων/βαρέως νοσούντων/θανάτων ΕΑΝ υποθέσουμε ότι το σύνολο του πληθυσμού εφάρμοζε κατά γράμμα το τρίπτυχο καθαριότητα-κοινωνική_αποστασιοποίηση-χρήση μάσκας?
Το ερώτημα είναι ρητορικό, έγκυρη απάντηση ΔΕΝ μπορεί να δοθεί. Και για αυτό ακριβώς η ανακοίνωση πχ 200 νέων κρουσμάτων την ημέρα για την Αττική δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το κατά πόσο όντως τηρούνται ή όχι τα μέτρα που λαμβάνονται. Με άλλα λόγια οι τύποι δεν έχουν καμία απολύτως δυνατότητα να υπολογίσουν με έγκυρα μετρήσιμο τρόπο τον ανελαστικά ελάχιστο αναμενόμενο αριθμό κρουσμάτων/βαρέως νοσούντων/θανάτων και άρα η κάθε επιδημιολογική εκτίμηση για τον βαθμό τήρησης των μέτρων προστασίας δεν είναι παρά μια αυθαίρετη υπόθεση εργασίας.
Και αυτοί οι γελοίοι τύποι έχουν το θράσος να μιλάνε για επιστημονική μέθοδο.
Καραγκίοζηδες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Λεγαμε εδω αν γνωρίζουμε κανεναν που εφυγε λόγω κορονοιού.
Σημερα εμαθα για δύο γνωστούς,2 δευτεροξαδελφα της πεθεράς μου,αδελφια,65 και 69 με ζαχαρο και υπερταση αντιστοιχα.
Αλλοι 2 οικογενειακοί τους φίλοι -ζευγαρι 82 και 75 αντιστοιχα-νοσηλευονται με βαρια συμπτωματα στο Σωτηρια και το Θριασιο.Αυτοί εχουν την ηλικία και ο ανδρας καρδιολογικά...
Αυτα τα ολίγα...
Σημερα εμαθα για δύο γνωστούς,2 δευτεροξαδελφα της πεθεράς μου,αδελφια,65 και 69 με ζαχαρο και υπερταση αντιστοιχα.
Αλλοι 2 οικογενειακοί τους φίλοι -ζευγαρι 82 και 75 αντιστοιχα-νοσηλευονται με βαρια συμπτωματα στο Σωτηρια και το Θριασιο.Αυτοί εχουν την ηλικία και ο ανδρας καρδιολογικά...
Αυτα τα ολίγα...
koukoskoukou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 342
- Πόντοι
- 281
αναπηρικη παιρνεις μαν? καποιο επιδομα? τι φαση?Και τα μελομακάρονα
Μακριά από εμένα αυτά.
Δεν είμαι αυτών των σπορ...
Λόγο επαγγελματικών,έχω "οράματα".
Οι τρεις-τέσσερις από εδώ που με γνωρίζουν προσωπικά,ξέρουν.
Και σε πληροφορώ ότι είμαι από αυτούς που έχασαν πάρα πολλά στο lockdown.
Τουλάχιστον επένδυση πέντε ετών,θα τη χαρακτήριζα στη καλύτερη παγωμένη.
Οπότε ένα δεύτερο,είναι πλέον ότι χειρότερο επαγγελματικά για εμένα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
αναπηρικη παιρνεις μαν? καποιο επιδομα? τι φαση?Και τα μελομακάρονα
Μακριά από εμένα αυτά.
Δεν είμαι αυτών των σπορ...
Λόγο επαγγελματικών,έχω "οράματα".
Οι τρεις-τέσσερις από εδώ που με γνωρίζουν προσωπικά,ξέρουν.
Και σε πληροφορώ ότι είμαι από αυτούς που έχασαν πάρα πολλά στο lockdown.
Τουλάχιστον επένδυση πέντε ετών,θα τη χαρακτήριζα στη καλύτερη παγωμένη.
Οπότε ένα δεύτερο,είναι πλέον ότι χειρότερο επαγγελματικά για εμένα.
Τυπε τα οράματα τα έχεις με κατάποση ουσιών ή άνευ; Να ξέρουμε σε ποιο γιατρό να σε προωθήσουμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις