Στην κανονική γρίπη πάντως μια ζωή φοβομασταν μην μας κολλήσουν οι άρρωστοι και όχι οι ασυμπτωματικοί.Αμα τον γνωρίζεις προσωπικά,σφυριξέ του από εναν Ανωτατο Αξιωματικό του ΠΝ ,ότι μεγαλυτερη μαλακία από εκεινη που ξεστομισε για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,να μην τα φιλαμε και να τα αγκαλιάζουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, δεν υπαρχει...
Γιιατί, ο ιός δεν κολλάει μέσα στο σπίτι; (που εκεί κολλάει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού)
Γιατί, τα παιδιά δεν μπορεί να είναι μεταδοτικοί φορείς; (ακόμη περισσότερο καθώς είναι ασυμπτωματικά).
Ναύαρχε, πάρτο αλλιώς.
Είσαι και σε επικίνδυνη ηλικιακή ομάδα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
δεν πρεπει να βρουνε τον κωλογερο να τον κανουν του αλατιου το ξυλο?γερος επιτιθεται σε νεαρο που δεν φοραει μασκα
του ανοιξε το κεφαλι του νεαρου
μπραβο κυριακο για τον εμφυλιο πολεμο που ανοιξες
ευγε
Φιδι διμουτσουνο σαν τον τυφωνα ιανο
Καταστροφικο
ακου το τσοχλανι να σηκωνει χερι στον νεαρο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Θεωρείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχουν επιστημονες ξεπουλημένοι?
Ο τσιόρδας αισθάνθηκε την κατρακύλα την υπόθεσης και μαζευτηκε.
Για τον Σύψα τι να πούμε, πρέπει να τον μαζέψει ο εισαγγελέας αυτόν, το χει ξεχειλώσει το θέμα,
Δεν υπάρχει καμιά αδελφή του ρουβίκωνα να του ρίξει κανα γιαούρτι να συνέλθει λίγο
Τον Συψα τον γνωριζω προσωπικα απο πολλα χρονια.
Ειναι ενας τεραστιος επιστημονας και ανθρωπος.
Δυστυχως εχει καταληξει τωρα ο καθε τίποτας να τον πιανει στο στομα του.
Τι να γινει ομως, αυτο ειναι αναποφευκτο αποτελεσμα της δημοσιοτητας.
Θα βρεθει ο καθε κοντολαγνος να πει την παπαρια του.
Αμα τον γνωρίζεις προσωπικά,σφυριξέ του από εναν Ανωτατο Αξιωματικό του ΠΝ ,ότι μεγαλυτερη μαλακία από εκεινη που ξεστομισε για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,να μην τα φιλαμε και να τα αγκαλιάζουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, δεν υπαρχει...
Καταρχην ειπε για τους ηλικιωμενους να μην αγκαλιαζουν τα παιδια τους και γενικα οσοι ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες και εχει απολυτο δικιο...και εγω οποτε παω να δω τους δικους μου τους εχω απαγορευσει φιλια και αγκαλιες!
Τι θα παθουν δηλαδη για μερικους μηνες μεχρι να βγει καποιο αποτελεσματικο εμβολιο να μην με αγκαλιαζουν;Ειναι καλυτερα να τους κολλησω τιποτα και να πεθανουν μονοι σε μια ΜΕΘ με φριχτο τροπο;
Ρε δεν αφηνετε τα μελοδραματικα λεω εγω και να σοβαρευτειτε;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Θεωρείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχουν επιστημονες ξεπουλημένοι?
Ο τσιόρδας αισθάνθηκε την κατρακύλα την υπόθεσης και μαζευτηκε.
Για τον Σύψα τι να πούμε, πρέπει να τον μαζέψει ο εισαγγελέας αυτόν, το χει ξεχειλώσει το θέμα,
Δεν υπάρχει καμιά αδελφή του ρουβίκωνα να του ρίξει κανα γιαούρτι να συνέλθει λίγο
Τον Συψα τον γνωριζω προσωπικα απο πολλα χρονια.
Και η απαντηση ειναι ποιος τους γαμαει ολους αυτους;Κανενας!Ολοι μαζι μια πουτσοτριχα του Συψα και του καθε Συψα,που εχει φαει τα καλυτερα χρονια της ζωης του για να φτασει εκει που εφτασε,δεν κανουν.
Και να λετε παλι καλα που υπαρχουν Συψες στην επιτροπη και οχι μονο Τσιοδρες...γιατι τωρα θα ειχαμε ηδη φτασει τα 1000 κρουσματα την ημερα.
lexotanil zibrexa και αλλα ψυχιατρικα φαρμακα ξεκινησε αμεσως[
Και η απαντηση ειναι ποιος τους γαμαει ολους αυτους;Κανενας!Ολοι μαζι μια πουτσοτριχα του Συψα και του καθε Συψα,που εχει φαει τα καλυτερα χρονια της ζωης του για να φτασει εκει που εφτασε,δεν κανουν.
Και να λετε παλι καλα που υπαρχουν Συψες στην επιτροπη και οχι μονο Τσιοδρες...γιατι τωρα θα ειχαμε ηδη φτασει τα 1000 κρουσματα την ημερα.
καποια στιγμη θα επανελθεις στα φυσιολογικα ορια
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Τη δικια σου αγωγη προτεινεις ρε ναυαγιο της ζωης;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Και μια λοβοτομη δεν θα ηταν ασχημα
Τωρα αν επανελθει παιζεται
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Και μια λοβοτομη δεν θα ηταν ασχημα
Τωρα αν επανελθει παιζεται
Για σενα ξεμωραμενε κωλογερε μονο η ευθανασια ειναι η λυση....
βρε μουρλε ρε ζηκοlexotanil zibrexa και αλλα ψυχιατρικα φαρμακα ξεκινησε αμεσως[
τι ειχε πει ο συψιας πριν 4-5 μερες? να φορανε μασκα οι γονεις μπροστα στα παιδια στο σπιτι τους και να μην την βγαζουν
και εσυ συμφωνεις με την αποψη του αυτη?
παει τα επαιξες
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
βρε μουρλε ρε ζηκοlexotanil zibrexa και αλλα ψυχιατρικα φαρμακα ξεκινησε αμεσως[
τι ειχε πει ο συψιας πριν 4-5 μερες? να φορανε μασκα οι γονεις μπροστα στα παιδια στο σπιτι τους και να μην την βγαζουν
και εσυ συμφωνεις με την αποψη του αυτη?
παει τα επαιξες
Βασικά εγώ συμφωνώ να γίνεται προγεννητικος έλεγχος και κάτι ηλίθιοι σαν και σένα και το σκουπίδι τον Πασοκο να μην γεννιούνται καν....
στριβειν δια του αραβωνος απο τον κολλυτο σου τον συψια καλα κανειςΒασικά εγώ συμφωνώ να γίνεται προγεννητικος έλεγχος και κάτι ηλίθιοι σαν και σένα και το σκουπίδι τον Πασοκο να μην γεννιούνται καν....
εχεις καθολου επαφες με την αλλη μουστογρια που βγαινει στα καναλια?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
στριβειν δια του αραβωνος απο τον κολλυτο σου τον συψια καλα κανειςΒασικά εγώ συμφωνώ να γίνεται προγεννητικος έλεγχος και κάτι ηλίθιοι σαν και σένα και το σκουπίδι τον Πασοκο να μην γεννιούνται καν....
Εχω επαφες με την φαρμακευτικη που βγαζει το aloperidin που παιρνεις να το βγαλει σε υποθετο μπας σου βαλουμε κανα πακετο στο κωλο μαζι με ενα πακετο τσιγαρα και ερθεις στα ισα σου.....
αρα μονο τον συψια ξερειςστριβειν δια του αραβωνος απο τον κολλυτο σου τον συψια καλα κανειςΒασικά εγώ συμφωνώ να γίνεται προγεννητικος έλεγχος και κάτι ηλίθιοι σαν και σένα και το σκουπίδι τον Πασοκο να μην γεννιούνται καν....
Εχω επαφες με την φαρμακευτικη που βγαζει το aloperidin που παιρνεις να το βγαλει σε υποθετο μπας σου βαλουμε κανα πακετο στο κωλο μαζι με ενα πακετο τσιγαρα και ερθεις στα ισα σου.....
που εισαι
ο οικογενειακος γιατρος δεν συνεργαζεται για ολους τους δημους της αττικης μου το ειπαν φαρμακοποιοι εδω
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
αρα μονο τον συψια ξερειςστριβειν δια του αραβωνος απο τον κολλυτο σου τον συψια καλα κανειςΒασικά εγώ συμφωνώ να γίνεται προγεννητικος έλεγχος και κάτι ηλίθιοι σαν και σένα και το σκουπίδι τον Πασοκο να μην γεννιούνται καν....
που εισαι
ο οικογενειακος γιατρος δεν συνεργαζεται για ολους τους δημους της αττικης μου το ειπαν φαρμακοποιοι εδω
Πες στον glasko φαρμακοποιο που μιλησες οτι ειναι για το πουτσο....μπαινεις στα σαιτ,βαζεις τη διευθυνση σου και σου βγαζει τους διαθεσιμους ιατρους.Δεν στο ξαναεξηγω....
δεν ισχυει σου λεω μου το ειπανεΠες στον glasko φαρμακοποιο που μιλησες οτι ειναι για το πουτσο....μπαινεις στα σαιτ,βαζεις τη διευθυνση σου και σου βγαζει τους διαθεσιμους ιατρους.Δεν στο ξαναεξηγω....
μονο για μεγαλους δημους ισχυει
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
2 παιδια γυμνασιου λιποθύμησαν στην Κυπρο απο χρηση της μασκας, οπως προκυπτει απο ρεπορταζ τοπικου μεσου, φυσικα στο Κουλισταν τετοιες ειδησεις κρυβονται οπως σε καθεστωτα τυπου Βορειας Κορεας παρολο που η Κυπρος ειναι διπλα μας και αδερφο κρατος. Τα καλοπληρωμενα μεσα επιλεγουν να μην παιζουν τετοιες ειδησεις αντιθετα μας ενημερωνουν συνεχεια για δηλωσεις αγριοτουρκων στελεχων του Ερντογαν για το πως θα μας κανουν μεζεδες, και μας παρεχουν τηλεσκουπιδια τυπου big brother οπου ενδεχωμένως μπορει να συμβει και κανενας βιασμος...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Οταν θα κατσει σκαμνι να τον αναλαβεις, μην μασήσεις, θα αποκτησεις δημοσιοτητα, και ο Σακης με τον Αλεξη ετσι ξεκινησαν.Τον Συψα τον γνωριζω προσωπικα απο πολλα χρονια.
Προσκεκλημένος στον focus fm ηταν τις προάλλες ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης , αν θέλει κανεις να ακουσει την εκπομπή είναι αυτή εδω. Ακούγονται ενδιαφέροντα πράγματα νομίζω σχετικά με τον ιό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις