Ρο προηγούμενο επιβλήθηκε, λόγω ανάγκης μιας και κανείς δεν ήξερε τίποτα για το τι σόι δολοφόνος είναι αυτός ο ιός, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδέα οικονομικής βοήθειας απόξω.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.....Κλεισαν τη χωρα 2 μηνες....και σωστα....ουτε ξερανε ουτε ξεραμε ουτε κανενας μπορουσε να πει με σιγουρια τι ειναι αυτος ο ιος,πως κολλαει,τι αφηνει,ποσο φονικος ειναι ....κερδισαμε χρονο,επιασε καλοκαιρι και η πειθαρχια που δειξαμε σχεδον ολοι μας ειχε σαν αποτελεσμα ο ιος να γραφει μονοψηφια κρουσματα μεχρι τον ιουλιο .....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΧΑΠΑΤΟ ΥΠΗΡΧΕ.....ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΣΤ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.....ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ,ΚΑΝΑΝΕ 5000 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΑΝ 20 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 80,000 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟΙ 300ΦΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ(οσο μπορουμε)....ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ-ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ-Ο ΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ......ΕΙΧΕ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ?????
ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕ,ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΑΜΕ .....ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΟΜΩΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ!
Τώρα όμως έχει τα 70 δις της ΕΕ, που κάπως, κάποτε, θα τα πάρει.
Το κακό είναι πως στο πρώτο λοκνταουν έδρασαν προληπτικά για να προλάβουν να οργανωθούν.
Δεύτερη φορά δε νομίζω (σίγουρος είμαι, αλλά......) ότι η πρόληψη θα βοηθούσε.
Έχει να κάνει και με τα οικονομικά, έχει να κάνει και με την ιδιοσυγκρασία μας ως λαός.
Στο ερώτημα σου, 16 Σεπτεμβρίου σήμερις με 359......λέω πως τα διπλάσια μας κλείνουν μέσα.
Γιατί να μας κλείσουν μέσα τα 700 η τα 1000 "κρούσματα" και όχι παράδειγμα τα 500 / 1000 κρεβάτια γεμάτα ;
Επίσης κάποιος είχε πει (ο Κούβελας νομίζω) οτι ο ιός αυτός ειναι επιπέδου 2 ενω το ολικό λοκντάουν προβλέπεται για πανδημίες επιπέδου 4 , και κατα συνέπεια ηταν λάθος.
Οπότε αν ισχύει το πιό πάνω θεωρητικά δεν κινδινεύουμε με νέο λοκντάουν.
Αλλά απο την άλλη είτε ισχύει είτε όχι ... αν το έχει πει μόνο ενας Κούβελας η ποιος το είπε τέλος πάντων , δεν βλέπω να χρησιμεύει κάπου.