barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Λεβέντες μου, μόρτες μου, ελπίζω να σας βρίσκω πάλι καλά μετά από δύο μήνες που θα αποστειρωθήκατε με την καραντίνα του κοροϊδοϊού! Είναι πλέον κατανοητό ακόμα και από τα "τούβλα" πως ο Π.Ο.Υ., που ελέγχεται από τον Βασιλάκη τον κομπιουτερά, έδωσε την κατεύθυνση για όλο αυτό το φιάσκο, καθώς όρισε διαφορετική μεθοδολογία διάγνωσης θανάτων ώστε να μαγειρεύονται οι θάνατοι από /με κορωνοϊό, και χρησιμοποιήθηκαν τεστ μη εξειδικευμένα και με μικρή ακρίβεια. Γιά να μην αναφέρω τις σέσουλες με χρήμα που έπεσαν από δημοσιογράφους, νοσοκομεία, επιτροπές και "ασθενείς" και συγγενείς νεκρών που βαφτίζονταν "κορωνόπληκτοι", ώστε να δικαιολογήσουν το σενάριο "Πανδημία". Όλα αυτά δεν θα είχαν πετύχει χωρίς την τεράστια εκστρατεία εκφοβισμού, σε συνδυασμό με την λογοκρισία/υποτίμηση/διασυρμό/μπούλιγκ εναντίον κάθε διαφορετικής άποψης που εναντιονόταν στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ άποψη του "επιστημονικού" ιερατείου που λειτουργούσε καθε μέρα στις 6.00΄ μμ.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πλέον ορατό: Βγήκαν από τα συρτάρια τους οι ατζέντες, πού είχαν ετοιμάσει από καιρό: Τσιπάκια (Νετανιάχου/Elon Mask), εμβόλια με "μνήμη δεδομένων", έλεγχος των πάντων, υγειονομικά διαβατήρια, ηλεκτρονική παρακολούθηση "ασθενών", επιβολή βλακωδών κανόνων "υγιεινής", κάμερες στα σχολεία α λα big brother, εξ αποστάσεως εκπαίδευση/εργασία, περιστολή των θρησκευτικών ελευθεριών, γιά να μην μιλήσω γιά το ντόμινο της οικονομικής κρίσης, που ελπίζω να μήν εξελιχθεί σε επισιτιστική. [Δεν θέλει πολύ: Δυό τρεις μεγάλες εταιρείες διανομής να πτωχεύσουν, θα τρώνε στις μεγαλουπόλεις δολλάρια από την πείνα τους]. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της παράνοιας! "Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο", που έλεγε και ο γέρος Καραμανλής.
(Υ.Γ. Ξέρω ότι θα μου την πέσετε πάλι, αλλά στους @ρχεις μου)
Τυπε, τους αεροψεκαζμους ξεχασες. :S :S