Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Για να τελειώνουμε με αυτό, γιατί μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα, αυτές οι εκτιμήσεις γίνανε με την υπόθεση ότι δεν θα είχαμε καθόλου μέτρα.
Τα μετρα αφορουν τη μειωση των infected και το συστημα υγειας. Το IFR εχει να κανει με το ποσοι infected θα πεθανουν. Δε μιλαμε δλδ για απολυτους αριθμους θανατων αλλα για το ratio θανατων σε σχεση με τους infected.
Το αν η προσβαση στο συστημα υγειας μπορει να μειωσει ή να αυξησει το fatality ειναι συζητησιμο. Πχ
Professor Palù said that the hospitalization rate in Lombardy, which means that the number of diagnosed patients who are treated for clinical treatment at the start of the epidemic was around 65%.
This compares to 20% in Veneto, where the majority were asked to stay at home, unless urgent care was needed.
Στο Veneto που εκανε εισαγωγη πολυ λιγοτερους τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλυτερα σε σχεση με τη Λομβαρδια που εγινε της πουτανας.
Επισης οι διασωληνωσεις στις πολυ σοβαρες περιπτωσεις δε μειωνουν τα νουμερα των νεκρων κατα ...ταξεις μεγεθους. Γενικα ειναι πολυ υψηλος ο αριθμος των νεκρων διασωληνωμενων.
Μοναδική λύση, να κερδίσουμε χρόνο. Οπότε καλά κάναμε όσα κάναμε και καλύτερα που τα κάναμε νωρίτερα.
Και η λευκορωσια δεν εκανε τιποτα ομως εχει <20 νεκρους/εκατομμυριο - οπως και εμεις. Αν εμεις δικαιωθηκαμε τοτε οι λευκορωσοι τι εκαναν?
Αν δικαιωθηκαν πιο πολυ οι λευκορωσοι μηπως τελικα εμεις δε δικαιωθηκαμε και τοσο?
Βεβαια αυτα τα ερωτηματα ειναι ρητορικα γιατι προϋποθετουν οτι η ελλαδα λαμβανει αυτονομα τις σχετικες αποφασεις ενω οι εντολες ερχονται απ'εξω και η πλειοψηφια των χωρων κινειται συγχρονισμενα με εξαιρεση κατι μικρες λεπτομερειες.