Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Η άποψή μου είναι ότι αφού το Γερμανικό Κράτος (το οποίο δεν έχει την αναγκη να γλύψει την Ορθόδοξη Εκκλησία) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη Θεία Κοινωνία, κάτι ξέρουν
......Την περασμένη Πέμπτη η Γερμανία απαγόρευσε τη Θεία Κοινωνία με τη μορφή που αυτή χορηγείται στους ορθοδόξους χριστιανούς με τις αρχές του κράτους να εκτιμούν πως ευνοεί τη διασπορά του κορονοϊού και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία..... πηγή

Μπορεί ρε τύπε πλέον να τη χορηγούν ενέσιμα και να βάζουν ζούλα μέσα και το υγρό τζιπάκι.

[size=50pt]ΔΟΙΑΔΟΣΤΑΙ[/size]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Η άποψή μου είναι ότι αφού το Γερμανικό Κράτος (το οποίο δεν έχει την αναγκη να γλύψει την Ορθόδοξη Εκκλησία) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη Θεία Κοινωνία, κάτι ξέρουν
......Την περασμένη Πέμπτη η Γερμανία απαγόρευσε τη Θεία Κοινωνία με τη μορφή που αυτή χορηγείται στους ορθοδόξους χριστιανούς με τις αρχές του κράτους να εκτιμούν πως ευνοεί τη διασπορά του κορονοϊού και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία..... πηγή
αυτο δεν ειναι ερευνα
ειναι εκτιμηση του γερμανικου κρατους
οπως εκτιμηση του σουηδικου κρατους ηταν να μην απαγορευσει τιποτα, ουτε καν τις μαζικες συγκεντρωσεις
Ε Ρ Ε Υ Ν Α  φερε

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.682
Πόντοι
606
θα σου πω
επειδη δεν ειμαι ταξιτζης ουτε γερος σε καφενειο, ο,τι δεν το εχω σπουδασει ο ιδιος για να εχω αποψη, διαβαζω και ρωταω τι λενε οι ειδικοι
οι ειδικοι στην αμερικη ειναι ο CDC και στην ελλαδα ο ΕΟΔΥ
ο πρωτος εχει κανει ερευνα και λεει οτι στην πραξη δεν παρατηρειται μεταδοτικοτητα μολυσματικης ασθενειας σε χριστιανικη κοινοτητα και ο δευτερος ανοιξε τις εκκλησιες μετα απο πανδημια χωρις να απαγορευσει τη θεια κοινωνια

επειδη με μικρη διαφορα, ειλικρινα, πολυ μικρη διαφορα εμπιστευομαι τον CDC περισσοτερο απο τον μποκολη του μπουρδελα.κομ και επισης με απειροελαχιστη διαφορα εμπιστευομαι τον ΕΟΔΥ και τον τσιοδρα πιο πολυ απο τον τομαχωκ του μπουρδελα.κομ λεω να ακουσω τι λενε αυτοι οι δυο πρωτοι
τωρα αν εσυ κι ο μποκολης μου παρουσιασετε μια διαφορετικη οδηγια βασισμενη σε επιστημονικα δεδομενα που να λεει το αντιθετο, θα την ακολουθησω γιατι δεν ειμαι πωρωμενος ουτε φανατικος
τι να τη κανεις την ερευνα ρε τυπε?
και απο ποιον?
αν κατι τετοιο που λες ισχυει,τοτε μιλας για κατι μεταφυσικο οποτε οι ερευνες πανε περιπατο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
ερευνα φερε
δε θελουμε με θανατηφορο κοβιντ 19
με απλο κρυολογημα φερε μας

Ως προς το επιστημονικό σκέλος, ομόφωνα οι επιστήμονες της αρμόδιας Επιτροπής αποφάνθηκαν ότι "Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με το σάλιο, καθώς υπάρχουν εργαστηριακές αποδείξεις. Επίσης, ο ιός μεταδίδεται με το κουτάλι, που χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο". Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για τα παραπάνω, κατέληξαν οι επιστήμονες.
πηγή

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ως προς το επιστημονικό σκέλος, ομόφωνα οι επιστήμονες της αρμόδιας Επιτροπής αποφάνθηκαν ότι "Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με το σάλιο, καθώς υπάρχουν εργαστηριακές αποδείξεις. Επίσης, ο ιός μεταδίδεται με το κουτάλι, που χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο". Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για τα παραπάνω, κατέληξαν οι επιστήμονες.
πηγή
1) ερευνα φερε
2) προταση του ΕΟΔΥ προς την κυβερνηση και ΚΥΑ για απαγορευση της θειας κοινωνιας φερε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τι να τη κανεις την ερευνα ρε τυπε?
και απο ποιον?
αν κατι τετοιο που λες ισχυει,τοτε μιλας για κατι μεταφυσικο οποτε οι ερευνες πανε περιπατο.
δεν ειναι μεταφυσικο τρελε μου
ειναι η διαφορα αναμεσα στον θεωρητικο και τον πρακτικο κινδυνο μεταδοσης σε συγκεκριμενες συνθηκες
θεωρητικα υπαρχει κινδυνος μεταδοσης του κοβιντ 19 και αερογενως επειδη τα μικροσταγονιδια σαλιου παραμενουν στην ατμοσφαιρα εως και 2 ωρες μολυσμενα με τον ιο
πρακτικα δεν γινεται αερογενως η μεταδοση γιατι δεν αρκει αυτο το ιικο φορτιο για να μολυνει
το ιδιο ισχυει και στη θεια κοινωνια
πρακτικα δεν παρατηρειται μεταδοση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
ειναι η διαφορα αναμεσα στον θεωρητικο και τον πρακτικο κινδυνο μεταδοσης σε συγκεκριμενες συνθηκες
θεωρητικα υπαρχει κινδυνος μεταδοσης του κοβιντ 19 και αερογενως επειδη τα μικροσωματιδια σαλιου παραμενουν στην ατμοσφαιρα εως και 2 ωρες μολυσμενα με τον ιο
πρακτικα δεν γινεται αερογενως η μεταδοση γιατι δεν αρκει αυτο το ιικο φορτιο για να μολυνει

Λέγε ρε μλκ, κοινώνησες και φοβάσαι;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Δεν μπορω, δεν θελω να τρολαρω, ειδικα τον φιλο Πουλι, που ειναι απο τα πιο εξυπνα νικ εδω μεσα (ειδικα αν δεν ποσταρει για πολιτικοκομματικα), αλλα μου φαινεται οτι τρολαρει ο ιδιος.

Δηλ. αν γαμησω μια γκομενα "ιεραποστολικα", με σκοπο την τεκνοποιηση και αυτη εχει Ειντζ, δεν χρειαζομαι Φαντα; :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Δεν μπορω, δεν θελω να τρολαρω, ειδικα τον φιλο Πουλι, που ειναι απο τα πιο εξυπνα νικ εδω μεσα (ειδικα αν δεν ποσταρει για πολιτικοκομματικα), αλλα μου φαινεται οτι τρολαρει ο ιδιος.

Δηλ. αν γαμησω μια γκομενα "[size=20pt]ιερα[/size]ποστολικα", με σκοπο την τεκνοποιηση και αυτη εχει Ειντζ, δεν χρειαζομαι Φαντα; :grin:

Το πιάσαμε το υποννούμενο.  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
1) ερευνα φερε
2) προταση του ΕΟΔΥ προς την κυβερνηση και ΚΥΑ για απαγορευση της θειας κοινωνιας φερε

Εδώ ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Πρωθυπουργό, μια Υπουργό κι έναν Υφυπουργό και ο ΕΟΔΥ θα τολμήσει να πει ΕΥΘΕΩΣ απαγορέψτε την; Είδες πόσο ανέντιμος είσαι; σου έδωσα λινκ ότι μεταδίδεται με σάλιο κι εσύ τραγουδάς

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
συριζοφερνεις κωλογερε;
Λες στην ηλικια μου να ασχολουμαι με τα κομματα; Λογω διαφορετικου τοπου εργασιας και διαφορετικου τοπου διαμονης, εδω και πολλα χρονια, καταφερνω και ξεφευγω.
Αν και η καλυτερη μου επαγγελματικα περιοδος, ηταν με αυτον που εσεις η ΝΔ αποκαλειτε Μπουλη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εδώ ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Πρωθυπουργό, μια Υπουργό κι έναν Υφυπουργό και ο ΕΟΔΥ θα τολμήσει να πει ΕΥΘΕΩΣ απαγορέψτε την; Είδες πόσο ανέντιμος είσαι; σου έδωσα λινκ ότι μεταδίδεται με σάλιο κι εσύ τραγουδάς
ρε ντολμα και στο λινκ που σου εστειλα εγω με την ερευνα του CDC λεει οτι μεταδιδεται μεσω σαλιου ο ιος
δεν ειναι εκει η διαφωνια μας
φερε ερευνα αλλιως θα σε ψεκασω με φλιτ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Λες στην ηλικια μου να ασχολουμαι με τα κομματα; Λογω διαφορετικου τοπου εργασιας και διαφορετικου τοπου διαμονης, εδω και πολλα χρονια, καταφερνω και ξεφευγω.
Αν και η καλυτερη μου επαγγελματικα περιοδος, ηταν με αυτον που εσεις η ΝΔ αποκαλειτε Μπουλη.
δεν τον λεμε μπουλη
δαμαλο τον λεμε
και αυτος ηταν ο χειροτερος γιατι μεχρι να κουνησει το ενα ποδι βρωμαγε το αλλο
εκανε 2-3 καλα αλλα γενικως τα σκατωσε
στη δευτερη θητεια του ηταν η πρωτη και μοναδικη φορα που το μυθικο πουλι δεν εριξε ΝΔ στο κουτι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506

Αυτή η περίοδος ήταν η καλύτερη για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αλλά για λάθος λόγους. Μετά το μπαλόνι έσκασε.  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506

Μεγάλη καταστροφή τύπε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.682
Πόντοι
606
θεωρητικα υπαρχει κινδυνος μεταδοσης του κοβιντ 19 και αερογενως επειδη τα μικροσταγονιδια σαλιου παραμενουν στην ατμοσφαιρα εως και 2 ωρες μολυσμενα με τον ιο
δεν καταλαβα τιποτα  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom