Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η κοινωνία...

τέλος πάντων εκτιμώ πως αυτό που σώζει κάπως την κατάσταση είναι ότι το μέσο (κρασί) που χρησιμοποιείται έχει συνήθως 10-15 βαθμούς αλκοόλ...
και γιατι να επιτρεπεται μονο στους παππαδες να σερβιρουν αλκοολ; :grin: (Φυσικα και τρολαρω, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο πανταχου παρων θεος, ολου του πλανητη, εχει ευλογησει το κρασακι μονο των χριστιανων).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656

Experimental studies have shown that bacteria and viruses can contaminate a common communion cup and survive despite the alcohol content of the wine. Therefore, an ill person or asymptomatic carrier drinking from the common cup could potentially expose other members of the congregation to pathogens present in saliva. Were any diseases transmitted by this practice, they most likely would be common viral illnesses, such as the common cold. However, a recent study of 681 persons found that people who receive Communion as often as daily are not at higher risk of infection compared with persons who do not receive communion or persons who do not attend Christian church services at all

1ον. American Journal of Infection ControlOctober 1998 * Volume 26 * Number 5, με λίγα λόγια εδώ και 22 χρόνια δεν έχει γίνει κάποια έρευνα, αυτό το γεγονός και μόνο με κάνει να υποπτεύομαι πολλά.
2ον. Το δείγμα των 681 ατόμων είναι σταγόνα στον Ωκεανό. Εννοείται ότι το απίθανο ποσοστό του 0,00000001% το έβγαλες από την κοιλιά σου, μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις όσα σου αρέσουν. Βάζεις ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1 εκατοντάκις εκατομμυριοστό των 681 ατόμων. Ναι, απέδειξες για άλλη μια φορά ότι για τους χριστιανούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η κοινωνία...

τέλος πάντων εκτιμώ πως αυτό που σώζει κάπως την κατάσταση είναι ότι το μέσο (κρασί) που χρησιμοποιείται έχει συνήθως 10-15 βαθμούς αλκοόλ...

Διάβασε παραπάνω τι έγραψα από την Ιατρική Εταιρεία. Ο Ιός σκοτλωνεται σε περισσότερο από 62% αλκοόλη και δεν πεθαίνει μέσα στο κρασί

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
1ον. American Journal of Infection ControlOctober 1998 * Volume 26 * Number 5, με λίγα λόγια εδώ και 22 χρόνια δεν έχει γίνει κάποια έρευνα, αυτό το γεγονός και μόνο με κάνει να υποπτεύομαι πολλά.
2ον. Το δείγμα των 681 ατόμων είναι σταγόνα στον Ωκεανό. Εννοείται ότι το απίθανο ποσοστό του 0,00000001% το έβγαλες από την κοιλιά σου, μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις όσα σου αρέσουν. Βάζεις ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1 εκατοντάκις εκατομμυριοστό των 681 ατόμων. Ναι, απέδειξες για άλλη μια φορά ότι για τους χριστιανούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα  
η αληθεια ειναι αλλη
πιστευες οτι δεν υπαρχει ερευνα και πηγες να το παιξεις πονηρος για να με στριμωξεις
σου πεταξα στη μαπα στην ερευνα και τωρα λες τις γνωστες μποκολειες παπαριες σου περι παλαιας ερευνας και μικρου δειγματος για να την απαξιωσεις
δωσε μας λινκ με δικη σου ερευνα νεοτερη και πληρεστερη που να αποδεικνυει οτι η συμμετοχη στη θεια κοινωνια προκαλει μεγαλυτερη νοσηροτητα στους συμμετεχοντες απο τον λοιπο πληθυσμο
μεχρι τοτε εκτυπωσε τη δικη μου ερευνα, καντην ρολο και βαλτη στον ΜΠΑΤΟ σου
την καλησπερα μου  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.058
Πόντοι
5.506
η αληθεια ειναι αλλη
πιστευες οτι δεν υπαρχει ερευνα και πηγες να το παιξεις πονηρος για να με στριμωξεις
σου πεταξα στη μαπα στην ερευνα και τωρα λες τις γνωστες μποκολειες παπαριες σου περι παλαιας ερευνας και μικρου δειγματος για να την απαξιωσεις
δωσε μας λινκ με δικη σου ερευνα νεοτερη και πληρεστερη που να αποδεικνυει οτι η συμμετοχη στη θεια κοινωνια προκαλει μεγαλυτερη νοσηροτητα στους συμμετεχοντες απο τον λοιπο πληθυσμο
μεχρι τοτε εκτυπωσε τη δικη μου ερευνα, [size=30pt]καντην ρολο και βαλτη στον ΜΠΑΤΟ σου
την καλησπερα μου[/size]
  :hi:

Nα θεωρήσω δεδομένο πως το γράφεις ήρεμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
Ακομα ασχολειστε με τον κοροιδοιο;;

Τυποι αφου ουτε ο αλεξ ασχολειται πλεον με τη μαστιγα του αιωνα παρα με ενα φονικο στη ροδο η υποθεση ηταν μουφα

Να ζησουμε να τον θυμωμαστε και καλη χωνεψη το σανο  :priest:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.058
Πόντοι
5.506
Τυποι αφου ουτε ο αλεξ ασχολειται πλεον με τη μαστιγα του αιωνα παρα με ενα φονικο στη ροδο [size=20pt]η υποθεση ηταν μουφα
[/size]

Να ζησουμε να τον θυμωμαστε και καλη χωνεψη το σανο  :priest:

Είπαμε, το γέλιο κάνει καλό.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τη διευθυνση απο το δικο μου μηνυμα ξαναπατα ρε γκασμα οχι απο την παραθεση του τζον100
Το πατησαμε και το δικο σου μπουφοπουλο

Αυτο το διαβασες η μπααα;;

Although no documented transmission of any infectious disease has ever been traced
to the use of a common communion cup, a great deal of controversy surrounds this issue;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
η αληθεια ειναι αλλη
μεχρι τοτε εκτυπωσε τη δικη μου ερευνα, καντην ρολο και βαλτη στον ΜΠΑΤΟ σου
την καλησπερα μου  :hi:

Ίσα ίσα απέδειξες όσα γράφω. Ότι για πολλές δεκαετίες, δεν έχει γίνει πραγματική Επιστημονική Έρευνα, για ένα θέμα το οποίο αφορά την υγεία Εκατοντάδων Εκατομμυρίων ανθρώπων. Κι ότι η έρευνα που αφορά ΜΟΝΟ 681 άτομα αποκλείεται να υποστηρίζει το ποσοστό του εκατοντάκις εκατομμυριοστού που έβγαλες από την φαντασία σου. Και εξήγησα παλαιότερα ότι αν γίνει πείραμα τώρα με τον Κόβιντ, κι αρρωστήσουν άτομα και πεθάνει ένας, ο γιατρός που θα εποπτεύει το πείραμα αντιμετωπίζει Ισόβια Κάθειρξη,αυτός είναι ο νόμος για την σκόπιμη μετάδοση Μολυσματικών Ασθενειών. Γι αυτό το λόγο, ΥΠΟΥΛΑ οι παπάδες και οι μισθοφόροι τους λένε με θράσος αποδείξετε ότι ο Κόβιντ κολλάει με τη Θεία Κοινωνία. Οι ίδιοι, θα μπορούσαν ΚΡΥΦΑ να Κοινωνήσουν καμιά δεκαριά βεβαιωμένα κρόυσματα με Κόβιντ και στη συνέχεια να κοινωνήσουν άλλοι 100 πιστοί. Που είναι η πίστη τους; ισχυρίζονται ότι οι μάρτυρες αντιμετώπισαν λιοντάρια και δεν δείλιασαν  

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ίσα ίσα απέδειξες όσα γράφω. Ότι για πολλές δεκαετίες, δεν έχει γίνει πραγματική Επιστημονική Έρευνα, για ένα θέμα το οποίο αφορά την υγεία Εκατοντάδων Εκατομμυρίων ανθρώπων. Κι ότι η έρευνα που αφορά ΜΟΝΟ 681 άτομα αποκλείεται να υποστηρίζει το ποσοστό του εκατοντάκις εκατομμυριοστού που έβγαλες από την φαντασία σου. Και εξήγησα παλαιότερα ότι αν γίνει πείραμα τώρα με τον Κόβιντ, κι αρρωστήσουν άτομα και πεθάνει ένας, ο γιατρός που θα εποπτεύει το πείραμα αντιμετωπίζει Ισόβια Κάθειρξη,αυτός είναι ο νόμος για την σκόπιμη μετάδοση Μολυσματικών Ασθενειών. Γι αυτό το λόγο, ΥΠΟΥΛΑ οι παπάδες και οι μισθοφόροι τους λένε με θράσος αποδείξετε ότι ο Κόβιντ κολλάει με τη Θεία Κοινωνία. Οι ίδιοι, θα μπορούσαν ΚΡΥΦΑ να Κοινωνήσουν καμιά δεκαριά βεβαιωμένα κρόυσματα με Κόβιντ και στη συνέχεια να κοινωνήσουν άλλοι 100 πιστοί. Που είναι η πίστη τους; ισχυρίζονται ότι οι μάρτυρες αντιμετώπισαν λιοντάρια και δεν δείλιασαν 
ερευνα φερε
δε θελουμε με θανατηφορο κοβιντ 19
με απλο κρυολογημα φερε μας

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
ερευνα φερε
ειναι περιττο να σου πω οτι πρεπει να εχεις πεσει απο τη κουνια για να πιστευεις οτι υπαρχει πανδημια αλλα δεν κολλαει με τη θεια κοινωνια  :uglystupid:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.058
Πόντοι
5.506
ειναι περιττο να σου πω οτι πρεπει να εχεις πεσει απο τη κουνια για να πιστευεις οτι υπαρχει πανδημια αλλα δεν κολλαει με τη θεια κοινωνια  :uglystupid:

Και ποιός δεν έχει πέσει από την κούνια έστω και μια φορά ρε τύπε;;  :think:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ειναι περιττο να σου πω οτι πρεπει να εχεις πεσει απο τη κουνια για να πιστευεις οτι υπαρχει πανδημια αλλα δεν κολλαει με τη θεια κοινωνια  :uglystupid:
θα σου πω
επειδη δεν ειμαι ταξιτζης ουτε γερος σε καφενειο, ο,τι δεν το εχω σπουδασει ο ιδιος για να εχω αποψη, διαβαζω και ρωταω τι λενε οι ειδικοι
οι ειδικοι στην αμερικη ειναι ο CDC και στην ελλαδα ο ΕΟΔΥ
ο πρωτος εχει κανει ερευνα και λεει οτι στην πραξη δεν παρατηρειται μεταδοτικοτητα μολυσματικης ασθενειας σε χριστιανικη κοινοτητα και ο δευτερος ανοιξε τις εκκλησιες μετα απο πανδημια χωρις να απαγορευσει τη θεια κοινωνια

επειδη με μικρη διαφορα, ειλικρινα, πολυ μικρη διαφορα εμπιστευομαι τον CDC περισσοτερο απο τον μποκολη του μπουρδελα.κομ και επισης με απειροελαχιστη διαφορα εμπιστευομαι τον ΕΟΔΥ και τον τσιοδρα πιο πολυ απο τον τομαχωκ του μπουρδελα.κομ λεω να ακουσω τι λενε αυτοι οι δυο πρωτοι
τωρα αν εσυ κι ο μποκολης μου παρουσιασετε μια διαφορετικη οδηγια βασισμενη σε επιστημονικα δεδομενα που να λεει το αντιθετο, θα την ακολουθησω γιατι δεν ειμαι πωρωμενος ουτε φανατικος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.058
Πόντοι
5.506
θα σου πω
επειδη δεν ειμαι ταξιτζης ουτε γερος σε καφενειο, ο,τι δεν το εχω σπουδασει ο ιδιος για να εχω αποψη, διαβαζω και ρωταω τι λενε οι ειδικοι
οι ειδικοι στην αμερικη ειναι ο CDC και στην ελλαδα ο ΕΟΔΥ
ο πρωτος εχει κανει ερευνα και λεει οτι στην πραξη δεν παρατηρειται μεταδοτικοτητα μολυσματικης ασθενειας σε χριστιανικη κοινοτητα και ο δευτερος ανοιξε τις εκκλησιες μετα απο πανδημια χωρις να απαγορευσει τη θεια κοινωνια

επειδη με μικρη διαφορα, ειλικρινα, πολυ μικρη διαφορα εμπιστευομαι τον CDC περισσοτερο απο τον μποκολη του μπουρδελα.κομ και επισης με απειροελαχιστη διαφορα εμπιστευομαι τον ΕΟΔΥ και τον τσιοδρα πιο πολυ απο τον τομαχωκ του μπουρδελα.κομ λεω να ακουσω τι λενε αυτοι οι δυο
τωρα αν εσυ κι ο μποκολης μου παρουσιασετε μια διαφορετικη οδηγια βασισμενη σε επιστημονιοα δεδομενα που να λεει το αντιθετο, θα την ακολουθησω γιατι δεν ειμαι πωρωμενος ουτε φανατικος

Πες αλήθεια, κοινώνησες ρε μλκ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
ερευνα φερε

Η άποψή μου είναι ότι αφού το Γερμανικό Κράτος (το οποίο δεν έχει την αναγκη να γλύψει την Ορθόδοξη Εκκλησία) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη Θεία Κοινωνία, κάτι ξέρουν
......Την περασμένη Πέμπτη η Γερμανία απαγόρευσε τη Θεία Κοινωνία με τη μορφή που αυτή χορηγείται στους ορθοδόξους χριστιανούς με τις αρχές του κράτους να εκτιμούν πως ευνοεί τη διασπορά του κορονοϊού και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία..... πηγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom