Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω βλεπω οτι οι πρωτοι νεκροι (17) ειναι τελος Ιανουαριου και μεχρι τελος Φεβρουαριου φτανουν τους 3.000 ... ολοι η εστω το 90% στην Κινα.
Απο εκει και περα παρολα τα αυστηροτατα μετρα εχουμε + 300.000 παγκοσμιως ... αντε σε 2,5 μηνες

Μακαρι βεβαια να μην φτασουμε το εκατομμυριο στο τελος της χρονιας.
Coronavirus disease 2019, COVID-19

θα μπορουσαμε να ειχαμε και αυστηροτερα μετρα, οχι για βολτα περπατημα ολοι οι παππουδες εξω και εγω εβγαινα 2 φορες την εβδομαδα για ψωνια μονο, το πρωτο μηνα που ειχε βροχες και εβλεπα ολο παππουδες που δεν επρεπε να κυκλοφορουν, να περπατανε εξω.

στις ευχες ολοι συμφωνουμε

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.003
Πόντοι
6.515
Ο λαος της αθηνας διαδηλωνει κατα του 5g και των μικροτσιπ του γκεητς

Συνημμένα

• ATHENS-DEMO-3.png
    ATHENS-DEMO-3.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Γυφτος εισαι εσυ και το σοι σου αληταρα
ωωωωωωωωωω!!!!!τι σου ειπε .........σε ειπε γυφταρα ρε συ γκεο....χοντρο!

υγ.....σε χουμε πει βεβαια οτι χειροτερο υπαρχει στον πλανητη,αλλα το γυφτος σε ταραξε τυπε,πρεπει να καθαρισεις μονο με αιμα!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.003
Πόντοι
6.515

Τυπε μου ποτε δεν εχω βρισει κανεναν απ οσους διαφωνουμε, γι αυτο αλωστε ειναι το φορουμ
τη βρισια του επεστρεψα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Τυπε μου ποτε δεν εχω βρισει κανεναν απ οσους διαφωνουμε, γι αυτο αλωστε ειναι το φορουμ
τη βρισια του επεστρεψα.
χοντρη προσβολα παιχτη....οχι και γυφτο ,παραπαει....ουτε στον εχτρο σου!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.003
Πόντοι
6.515
χοντρη προσβολα παιχτη....οχι και γυφτο ,παραπαει....ουτε στον εχτρο σου!

Τυπε εδω μπαινουμε, τα χωνουμε στην οποια εξουσια και κανουμε και λιγη πλακα

Καποια θρασυδειλα κοριτσακια αντι να ποσταρουνε μια αντιθετη αποψη βριζουν κρυβοντας τα συμπλεγματα τους πισω απο το πληκτρολογιο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Άραγε αν κάποτε ενοχοποιηθώ για συνωστισμό μπορώ να ξεμπλέξω απλά με ένα συγγνώμη όπως ο Μπακογιάννης; :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πες μας λιγο.τη χλωροκινη την αγορασαν τη καταλληλη στιγμη γιατι μετα θ ειναι ακριβη?
μας εχεις φλομωσει στη σαχλαμαρα  :jerking:

άσε μας ρε καραγκιόζη που συγκράτησες μια πρόταση από μια συζήτηση που ούτε που κατάλαβες και την έχεις κάνει καραμέλα.

μας έχετε φλομώσει στην μιζέρια, την συνωμοσιολογία και στην γκρίνια για τα πάντα τους τελευταίους μήνες. η πλάκα είναι εσείς που κράζατε για την καραντίνα και τους περιορισμούς, τώρα που σταμάτησαν, πάλι στο bou είστε όλη μέρα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

υγ.....σε χουμε πει βεβαια οτι χειροτερο υπαρχει στον πλανητη,αλλα το γυφτος σε ταραξε τυπε,πρεπει να καθαρισεις μονο με αιμα!

χρυσογυφτάκι τον λέω γιατί είναι ορφανό του άρειου Πακιστανού με γκρίνια και μυαλό τσιγγάνου. δες τον καθημερινά πως κλαίγεται και γκρινιάζει για τα πάντα. ούτε οι τσιγγάνοι τέτοιο μοιρολόι.

(το χρυσογυφτάκι δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτόν, υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι σε αυτό το τόπικ που αξίζουν αυτόν τον χαρακτηρισμό. και μπράβο τους)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
άσε μας ρε καραγκιόζη που συγκράτησες μια πρόταση από μια συζήτηση που ούτε που κατάλαβες και την έχεις κάνει καραμέλα.

μας έχετε φλομώσει στην μιζέρια, την συνωμοσιολογία και στην γκρίνια για τα πάντα τους τελευταίους μήνες. η πλάκα είναι εσείς που κράζατε για την καραντίνα και τους περιορισμούς, τώρα που σταμάτησαν, πάλι στο bou είστε όλη μέρα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχω εσενα να μου εξηγεις μπας και καταλαβω τιποτα με το φτωχο μυαλο μου.
πες μας τωρα καμια μαλακια που ακουσες στη τηλεοραση για τη χλωροκινη σα καλο προβατο..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.004
Πόντοι
3.346
Άραγε αν κάποτε ενοχοποιηθώ για συνωστισμό μπορώ να ξεμπλέξω απλά με ένα συγγνώμη όπως ο Μπακογιάννης; :think:
Κανονικα επρεπε να παραιτηθει.Πολιτικα προσωπα και σε τετοια θεση που ειναι αυτος.. δεν πρεπει να παιζουν με την νοημοσυνη του λαου! Εννοειτε τωρα εχει καθε Ελληνας πολιτης το δικαιωμα να κανει το ιδια.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εχω εσενα να μου εξηγεις μπας και καταλαβω τιποτα με το φτωχο μυαλο μου.
πες μας τωρα καμια μαλακια που ακουσες στη τηλεοραση για τη χλωροκινη σα καλο προβατο..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κανονικα επρεπε να παραιτηθει.Πολιτικα προσωπα και σε τετοια θεση που ειναι αυτος.. δεν πρεπει να παιζουν με την νοημοσυνη του λαου! Εννοειτε τωρα εχει καθε Ελληνας πολιτης το δικαιωμα να κανει το ιδια.

έκανε χοντρή μαλακία αλλά όχι και να παραιτηθεί.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.946
Πόντοι
6.056
τυπε επειδή δεν προλαβα να δω τι παιζει,καταλαβα ότι εμεις η πλεμπα πρεπει να μην κυκλοφορούμε ή εστω να φοραμε μασκες,γαντια κλπ και αν παμε βολτα σε πλατεια ειμαστε αριστεριστες ψευτοεπαναστατες αλλα ο άλλος εγκαινιασε την πλατεια :think:  :headbang: :S :S :S να δεις που ο κιουμπρικ θα το χε κανει σε καμια ταινια  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom