κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Κατω τα χερια απο τις "ευσωμες"νταξ, το σβησα,
σεβομαι.
Κατω τα χερια απο τις "ευσωμες"νταξ, το σβησα,
σεβομαι.
και γιατι δεν πηγες ρε τσακωνα να τους βαλεις τις φωνες?
νταξ, το σβησα,
σεβομαι.
Εγω αυτο το παθαινα πριν ενα μηνα..πηγαινα σε μαγαζια να κανω καποια δουλεια μ και ξεχνιομουν τελειως. Το ιδιο και αυτοι του μαγαζιου.Λογικα εχω κολλησει τον ιο και τον ξεπερασα ασυμπτωματικα με αυτα που εχω κανει τον τελευταιο καιρο η απλα δεν εχουμε εμεις.Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω.Είναι οι μέρες μετά την καραντίνα, λογικό να βγαίνει ο κόσμος.
Μέχρι να ανοίξουν, σχολεία, και μετακινήσεις στην επαρχία, αυτό θα γίνεται.
Το κακο είναι ότι βρίσκω τον εαυτό μου μερικές φορές να ξεχνάω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να συγχρωτίζομαι και εγώ.
ηταν πολυ κακης ποιοτητας και πληκτικο.
Εγω θεωρω οτι καλώς αποσυρθηκε
Τα υπολοιπα θολοκουλτουριαρικα αριστεριστικα του κωλου για σεξισμους και "πολιτικα μη ορθα" δεν τα ξερω.
Παντως για ενα ειμαι βεβαιος.
Οτι η επομενη παγκοσμια δικτατορια δεν θα ειναι ούτε ο κομμουνισμος, ουτε ο καπιταλισμος.
Θα ειναι η πολιτικη ορθοτητα. Και θα ειναι η μεγαλυτερη καταπιεση των αιωνων.
νταξει τυποι μην τα πολυψυριζουμε τα πραγματα….πηραμε μετρα, μπήκαμε σε καραντινα, πετυχαμε, εσπασε η καμπυλη και βγαινουμε από την καραντινα αλώβητοι...
από εκει και περα η καραντινα δεν μπορει να συνεχιστεί για παντα...ανακοινώνεις απλα 2-3 μετρα κοινωνικης αποστασιοποίησης, να πλενεις να χερια σου, να βαζεις καμια μασκα και μεχρι εκει...όλα τα σοβαρα κρατη αυτό κανουν...από εκει και περα ο κάθε λαος είναι αξιος της μοιρας του..αμα θελουν οι αλλοι να κανουν συγκεντρωση κατά της νεας ταξης πραγματων, ας κανουν….οσοι ζησουμε και οσοι πεθανουμε...κλαιν μαιν...
Ναι αλλά σε κανα μήνα όταν ξεχαστεί και ο κοροδοϊός και οι καραντίνες, θα'ρθουν τα άλλα στην επιφάνεια.Οικονομία,ανεργία,άδειες τσέπες και δε συμμαζεύεται
Τότε να δω τους Κούληδες και τους χαρδαλιάδηδες.Όσο έχουν ακόμα τον κόσμο μαντρωμένο και φοβισμένο,τον ελέγχουν.Αυτό όμως σε λίγο τελειώνει και θ'αρχίσει το γέλιο
η ελλειψη μασκων στην αγορα δεν ειναι προβλημα για τους οπαδους του οπιλιακουκαποιοι βεβαια ειχαν λαβει μετρα εγκαιρως πολυ πριν εμφανιστει ο ιος...2-3 χρονια πριν...
Μάλλον μιλάς για το black mirror.Μιλώντας για πολιτική ορθότητα, θυμάμαι σε μια Sci-Fi σειρά που είχα δει, ένα επεισόδιο ήταν αφιερωμένο σε έναν πολιτισμό όπου το currency ήταν η δημοφιλία! Έκανες π.χ. κάτι που δε συνάδει με την τάδε πολιτική ορθότητα, σε γαμούσαv όλοι στα downlikes! :S
Σας θυμίζει κάτι; Αν έπεφτες δε κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο (π.χ. -500), σε μπαγλάρωναν οι μπάτσοι. :o
το γεγονος οτι θιχτηκαν ενα ματσο καλτσοδετες και ευρυπρωκτοι και το κατηγορουν ως δηθεν σεξιστικο και πατριαρχικο δεν θα επρεπε να αφορα την πολιτικη προστασια και την κυβερνηση