Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Είναι οι μέρες μετά την καραντίνα, λογικό να βγαίνει ο κόσμος.
Μέχρι να ανοίξουν, σχολεία, και μετακινήσεις στην επαρχία,  αυτό θα γίνεται.
Το κακο είναι ότι βρίσκω τον εαυτό  μου μερικές φορές να ξεχνάω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να συγχρωτίζομαι και εγώ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1235400;image[/img[/URL]]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1235401;image[/img[/URL]]

ισως καποια στιγμη τα κρατη και οι ιατρικοι συλλογοι θα επρεπε να κανουν το μεγαλυτερο βημα προοδου στην ανθρωπινη ιστορια και να ενταξουν ολες τις ιδεολογιες αριστεροτερα του κεντρου στις ψυχικες ασθενειες ή εστω στο φασμα του αυτισμου

εως τοτε θα ειμαστε δεσμιοι των μουρλων

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.018
Πόντοι
3.346
Είναι οι μέρες μετά την καραντίνα, λογικό να βγαίνει ο κόσμος.
Μέχρι να ανοίξουν, σχολεία, και μετακινήσεις στην επαρχία,  αυτό θα γίνεται.
Το κακο είναι ότι βρίσκω τον εαυτό  μου μερικές φορές να ξεχνάω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να συγχρωτίζομαι και εγώ.
Εγω αυτο το παθαινα πριν ενα μηνα..πηγαινα σε μαγαζια να κανω καποια δουλεια μ και ξεχνιομουν τελειως. Το ιδιο και αυτοι του μαγαζιου.Λογικα εχω κολλησει τον ιο και τον ξεπερασα ασυμπτωματικα με αυτα που εχω κανει τον τελευταιο καιρο η απλα δεν εχουμε εμεις.Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ηταν πολυ κακης ποιοτητας και πληκτικο.

Συμφωνώ σε αυτό για αυτό έγραψα πιο πριν ότι μπήκε της Κατερίνας με λίγα λόγια και καλά.

Εγω θεωρω οτι καλώς αποσυρθηκε
Τα υπολοιπα θολοκουλτουριαρικα αριστεριστικα του κωλου για σεξισμους και "πολιτικα μη ορθα" δεν τα ξερω.

Ο προβληματισμός μου ήταν ότι δεν αποσύρθηκε για το κακό και πληκτικό, δόθηκε η εντύπωση πως αποσύρθηκε για τις αντιδράσεις.

Παντως για ενα ειμαι βεβαιος.
Οτι η επομενη παγκοσμια δικτατορια δεν θα ειναι ούτε ο κομμουνισμος, ουτε ο καπιταλισμος.
Θα ειναι η πολιτικη ορθοτητα. Και θα ειναι η μεγαλυτερη καταπιεση των αιωνων.

Κι εδώ συμφωνώ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
νταξει τυποι μην τα πολυψυριζουμε τα πραγματα….πηραμε μετρα, μπήκαμε σε καραντινα, πετυχαμε, εσπασε η καμπυλη και βγαινουμε από την καραντινα αλώβητοι...
από εκει και περα η καραντινα δεν μπορει να συνεχιστεί για παντα...ανακοινώνεις απλα 2-3 μετρα κοινωνικης αποστασιοποίησης, να πλενεις να χερια σου, να βαζεις καμια μασκα και μεχρι εκει...όλα τα σοβαρα κρατη αυτό κανουν...από εκει και περα ο κάθε λαος είναι αξιος της μοιρας του..αμα θελουν οι αλλοι να κανουν συγκεντρωση κατά της νεας ταξης πραγματων, ας κανουν….οσοι ζησουμε και οσοι πεθανουμε...κλαιν μαιν...

Ναι αλλά σε κανα μήνα όταν ξεχαστεί και ο κοροδοϊός και οι καραντίνες, θα'ρθουν τα άλλα στην επιφάνεια.Οικονομία,ανεργία,άδειες τσέπες και δε συμμαζεύεται

Τότε να δω τους Κούληδες και τους χαρδαλιάδηδες.Όσο έχουν ακόμα τον κόσμο μαντρωμένο και φοβισμένο,τον ελέγχουν.Αυτό όμως σε λίγο τελειώνει και θ'αρχίσει το γέλιο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Μιλώντας για πολιτική ορθότητα, θυμάμαι σε μια Sci-Fi σειρά που είχα δει, ένα επεισόδιο ήταν αφιερωμένο σε έναν πολιτισμό όπου το currency ήταν η δημοφιλία! Έκανες π.χ. κάτι που δε συνάδει με την τάδε πολιτική ορθότητα, σε γαμούσαv όλοι στα downlikes!  :S

Σας θυμίζει κάτι; Αν έπεφτες δε κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο (π.χ. -500), σε μπαγλάρωναν οι μπάτσοι. :o

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά σε κανα μήνα όταν ξεχαστεί και ο κοροδοϊός και οι καραντίνες, θα'ρθουν τα άλλα στην επιφάνεια.Οικονομία,ανεργία,άδειες τσέπες και δε συμμαζεύεται

Τότε να δω τους Κούληδες και τους χαρδαλιάδηδες.Όσο έχουν ακόμα τον κόσμο μαντρωμένο και φοβισμένο,τον ελέγχουν.Αυτό όμως σε λίγο τελειώνει και θ'αρχίσει το γέλιο

Τι να γίνει, θα κάνουμε υπομονή να κερδίσει ο κεραλαφής τον χοντρό και να μας σώσει. :huh:

Συνημμένα

• ηλιθιοι.jpg
    ηλιθιοι.jpg
    69,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Like
Αντιδράσεις: 968

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.236
Πόντοι
5.006
καποιοι βεβαια ειχαν λαβει μετρα εγκαιρως πολυ πριν εμφανιστει ο ιος...2-3 χρονια πριν... :rockon:
95657663_10156834627211945_7913792643803381760_n.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το σποτ της πολιτικης προστασιας με τον λουλη το ειδα και ηταν ΑΡΙΣΤΟ
εδινε ενα καθαρο μηνυμα κατα του νεου φαινομενου να μαζευονται τα μαλακισμενα στις πλατειες για χαβαλε

το γεγονος οτι θιχτηκαν ενα ματσο καλτσοδετες και ευρυπρωκτοι και το κατηγορουν ως δηθεν σεξιστικο και πατριαρχικο δεν θα επρεπε να αφορα την πολιτικη προστασια και την κυβερνηση

δυστυχως για αλλη μια φορα μπροστα στο ποδοβολητο των ηλιθιων υποχωρει η κυβερνηση οπως το εκανε και με τις αφισες κατα της αμβλωσης στο μετρο ή τις διμοιριες των ματ στη χιο

γι αυτο θα ηθελα τον αδωνι αρχηγο της νεας δημοκρατιας. για να γινει μια τετοια διαμαρτυρια και να βγει στο δελτιο των 8 το βραδυ και να πει "φεμινιστριες και αριστεροι σας γραφω στα παπαρια μου. οποιος ξαναβγει σε πλατεια θα συλληφθει"

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καποιοι βεβαια ειχαν λαβει μετρα εγκαιρως πολυ πριν εμφανιστει ο ιος...2-3 χρονια πριν... :rockon:
95657663_10156834627211945_7913792643803381760_n.jpg
η ελλειψη μασκων στην αγορα δεν ειναι προβλημα για τους οπαδους του οπιλιακου

URL]]

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.027
Πόντοι
1.706
[size=13pt]Κηδεία πρώτου θύματος κορωνοϊού στην Ελλάδα: (ολόσωμες στολές, γυαλιά, τυλιγμένο φέρετρο)[/size]
koronoioskhdeia.jpg

[size=13pt]Κηδεία Κρεμαστινού: (απλή μασκούλα)[/size]
https://[URL unfurl="true"]www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2020/05/11-20.jpg[/img[/URL]]

[size=15pt]ΧΩΡΑ ΤΣΙΡΚΟ[/size]

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Μιλώντας για πολιτική ορθότητα, θυμάμαι σε μια Sci-Fi σειρά που είχα δει, ένα επεισόδιο ήταν αφιερωμένο σε έναν πολιτισμό όπου το currency ήταν η δημοφιλία! Έκανες π.χ. κάτι που δε συνάδει με την τάδε πολιτική ορθότητα, σε γαμούσαv όλοι στα downlikes!  :S

Σας θυμίζει κάτι; Αν έπεφτες δε κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο (π.χ. -500), σε μπαγλάρωναν οι μπάτσοι. :o
Μάλλον μιλάς για το black mirror.
Το hint στο επεισόδιο ήταν η κοινωνική υποκρισία.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
το γεγονος οτι θιχτηκαν ενα ματσο καλτσοδετες και ευρυπρωκτοι και το κατηγορουν ως δηθεν σεξιστικο και πατριαρχικο δεν θα επρεπε να αφορα την πολιτικη προστασια και την κυβερνηση

Υποτίθεται, ό,τι τάχα το σποτ έδειχνε πως οι γυναίκες είναι πιο ανεύθυνες από τους άντρες.
Το ότι η ανευθυνότητα δεν έχει να κάνει με το φύλο,  αλλά με την παιδεία του κάθε ανθρώπου, είναι ψιλά γράμματα.
Σεξισμός είναι όταν αποδίδεις στα φύλα διαφορές που δεν έχουν.
Όταν τους αποδίδεις διαφορές που έχουν, λέγεται βιολογία.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.703
Πόντοι
46.423
Απο οτι φαίνεται ο κορωναϊός θα αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξουν τα πάντα απο εδω και πέρα σε σχέση με πολλές ατομικές ελευθερίες που είχαμε στο παρελθόν.

Τα πάντα θα ελέγχονται απο εδώ και πέρα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom