Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.018
Πόντοι
3.346
Γιατί λες υποτίθεται; Μπορείς να το εξηγήσεις;

Οντως. Γι αυτό και μετά την αντίσταση στις παραλίες, το θανατικό που θα ακολουθήσει δε θα έχει τη στήριξη απο το κράτος που είχε το πρώτο. Και εκει θα αρχίσουν να πουλάνε οσο οσο.  Τι εννοεις θα πάνε σε ανοσία;
Ε αφού το λες εσυ, οκ.
Λενε οτι εχουν πεσει ολοι οι επιστημονες στο να βρουν το φαρμακο..αλλα και κανεις δεν λεει τι γινεται στο μετωπο αυτο προχωραει καθολου η θα περιμενουμε να εμφανιστει απο μονο του το φαρμακο.
Το κρατος.. αν αυριο δουνε διπλα (ιταλια) οτι επιστρεφουν αμεσως στην κανονικοτητα..χωρις δευτερη σκεψη θα το κανουν και αυτοι εδω..ειπαμε πανε τοσο καιρο με το τι κανουν οι αλλοι στις χωρες τους.
Ανοσια ρε φιλε..οτι εκαναν καποιες χωρες τωρα..μπορει να το κανουν περισσοτερες τον φθινωπορο και οχι παλι κλεισιμο.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Λενε οτι εχουν πεσει ολοι οι επιστημονες στο να βρουν το φαρμακο..αλλα και κανεις δεν λεει τι γινεται στο μετωπο αυτο προχωραει καθολου η θα περιμενουμε να εμφανιστει απο μονο του το φαρμακο.
Δηλαδή η λογική σου είναι οτι αν εσυ προσωπικά δεν έχεις ημερήσια ενημέρωση επι της προόδου, κάτι πάει στραβά.

Το κρατος.. αν αυριο δουνε διπλα (ιταλια) οτι επιστρεφουν αμεσως στην κανονικοτητα..χωρις δευτερη σκεψη θα το κανουν και αυτοι
Σόρυ, δεν καταλαβαίνω τι λες εδω

Ανοσια ρε φιλε..οτι εκαναν καποιες χωρες τωρα..μπορει να το κανουν περισσοτερες τον φθινωπορο και οχι παλι κλεισιμο.
Βάλε λίστα με τις χώρες γιατί κάτι αποτυχημένοι σουηδοί, τραμπίστες και αγγλάκια απέτυχαν. Αλλά όπως λες, εσύ με βάση την επιστημονική σου κατάρτιση αλλά και τους αριθμούς, κάποιοι το έκαναν σωστά. Αρα βάλε λίστα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
Πολλά λόγια ο Λούλης,  λίγα και καλά τώρα από την Κατερίνα.

[facebook] ]

τον κατηγορησαν για σεξισμο οι θολοκουλτουριαρηδες και οι αριστεροφεμιναζι…. :S
το κατερινακι που μας προκαλει χυδαια με εκφρασεις τυπου "μεχρι να τελειώσουμε" ή "μεχρι να ΤΟΝ τελειώσουμε", όλα καλα ε??!!!! :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.018
Πόντοι
3.346
Δηλαδή η λογική σου είναι οτι αν εσυ προσωπικά δεν έχεις ημερήσια ενημέρωση επι της προόδου, κάτι πάει στραβά.
Σόρυ, δεν καταλαβαίνω τι λες εδω
Βάλε λίστα με τις χώρες γιατί κάτι αποτυχημένοι σουηδοί, τραμπίστες και αγγλάκια απέτυχαν. Αλλά όπως λες, εσύ με βάση την επιστημονική σου κατάρτιση αλλά και τους αριθμούς, κάποιοι το έκαναν σωστά. Αρα βάλε λίστα.
Ειπα εγω για ημερισια ενημερωση; αλλα να λενε καπου καπου τι γινεται..νομιζω ειναι οτι πιο σοβαρο γινεται παγκοσμιος και υποτιθεται παλι οτι ειναι και μια παγκοσμια συνεργασια κρατων.
Εγω σου ειπα οτι δεν αντεχει καμια χωρα δευτερο κλεισιμο..αρα η εναλακτικη ειναι η ανοσια..τωρα αν μερικοι το ξανακανουν εγω πιστευω οτι θα ειναι λιγοτερες χωρες την δευτερη φορα μπορει και καμια.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τυπε, μηπως γινεσαι Τζωνης, η, Βαγονης; Και εγω εκανα μια βολτα στην γειτονια μου το βραδι και γινοτανε της κακομοιρας απο 10χρονα και δωδεκαχρονα με τις μαναδες τους, κυριολεκτικα της κακομοιρας, στην πλατεια της συνοικιας που μενω. Θελεις να πεις τωρα, οτι αυτα κανουν αντισταση κατ του καπιταλισμου; :2funny: Ελεος.

Εδώ βλέπεις τις μάνες με τα 10χρονα παιδιά!

Συνημμένα

• 54.jpg
    54.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 55.jpg
    55.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Είναι σεξιστικό όταν ένας άντρας λέει ότι συμβουλεύει την κοπέλα του να μην πάνε στο συνωστισμό (αν και αναφέρει στο σποτάκι ότι εκείνη τον κάνει ό,τι θέλει) αλλά όταν μια γυναίκα λέει στους φίλους της (μάλλον άντρες) ότι δεν πρέπει να συνωστίζονται είναι κοινωνικό μήνυμα.

Να βγει σποτάκι με τα ίδια ακριβώς λόγια που είχε εκείνο του Λούλη αλλά να το ερμηνεύει γυναίκα και να απευθύνεται σε γυναίκα σύντροφό της να βραχυκυκλώσει το σύστημα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
νταξει τυποι μην τα πολυψυριζουμε τα πραγματα….πηραμε μετρα, μπήκαμε σε καραντινα, πετυχαμε, εσπασε η καμπυλη και βγαινουμε από την καραντινα αλώβητοι...
από εκει και περα η καραντινα δεν μπορει να συνεχιστεί για παντα...ανακοινώνεις απλα 2-3 μετρα κοινωνικης αποστασιοποίησης, να πλενεις να χερια σου, να βαζεις καμια μασκα και μεχρι εκει...όλα τα σοβαρα κρατη αυτό κανουν...από εκει και περα ο κάθε λαος είναι αξιος της μοιρας του..αμα θελουν οι αλλοι να κανουν συγκεντρωση κατά της νεας ταξης πραγματων, ας κανουν….οσοι ζησουμε και οσοι πεθανουμε...κλαιν μαιν...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.979
Πόντοι
6.256
μαλλον ξεπερναμε την υγειονομικη κριση, η Σκατιανα δεν ασχοληται πια με τον ιο, ξαναρχισε με τους βιαστες και τα εγκληματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να βγει σποτάκι με τα ίδια ακριβώς λόγια που είχε εκείνο του Λούλη αλλά να το ερμηνεύει γυναίκα και να απευθύνεται σε γυναίκα σύντροφό της να βραχυκυκλώσει το σύστημα.
Αψογος, τέλειος. Μπραβο σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
νταξει τυποι μην τα πολυψυριζουμε τα πραγματα….πηραμε μετρα, μπήκαμε σε καραντινα, πετυχαμε, εσπασε η καμπυλη και βγαινουμε από την καραντινα αλώβητοι...
από εκει και περα η καραντινα δεν μπορει να συνεχιστεί για παντα...ανακοινώνεις απλα 2-3 μετρα κοινωνικης αποστασιοποίησης, να πλενεις να χερια σου, να βαζεις καμια μασκα και μεχρι εκει...όλα τα σοβαρα κρατη αυτό κανουν...από εκει και περα ο κάθε λαος είναι αξιος της μοιρας του..αμα θελουν οι αλλοι να κανουν συγκεντρωση κατά της νεας ταξης πραγματων, ας κανουν….οσοι ζησουμε και οσοι πεθανουμε...κλαιν μαιν...
Αυτο ακριβως ελεγα κι εγω χθες, δεν μπορουμε πλεον να νταντευουμε  εσαει τον καθε βλαμμενο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Είναι σεξιστικό όταν ένας άντρας λέει ότι συμβουλεύει την κοπέλα του να μην πάνε στο συνωστισμό (αν και αναφέρει στο σποτάκι ότι εκείνη τον κάνει ό,τι θέλει) αλλά όταν μια γυναίκα λέει στους φίλους της (μάλλον άντρες) ότι δεν πρέπει να συνωστίζονται είναι κοινωνικό μήνυμα.

Μυαλά περιορισμένης ευθύνης και γελοία ανθρωπάκια ήταν αυτοί που στράβωσαν.
Δεν ξέρω αν έπρεπε η κυβέρνηση να πέσει στη λούμπα και να το αποσύρει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.018
Πόντοι
3.346
Αυτο ακριβως ελεγα κι εγω χθες, δεν μπορουμε πλεον να νταντευουμε  εσαει τον καθε βλαμμενο
Αλεξ ο κοσμος μοιαζει λιγο με το κοπαδι προβατα..αν δει πολλους εξω θα παει και αυτος..οπως συμβαινει σε ενα μαγαζι,ρωτας τον αλλον γιατι πηγες εκει τι καλο εχει..και σου λεει ειχε πολυ κοσμο αρα ειναι καλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλεξ ο κοσμος μοιαζει λιγο με το κοπαδι προβατα..αν δει πολλους εξω θα παει και αυτος..οπως συμβαινει σε ενα μαγαζι,ρωτας τον αλλον γιατι πηγες εκει τι καλο εχει..και σου λεει ειχε πολυ κοσμο αρα ειναι καλο.
Το βλεπω και στο νησι μου αυτο.

Ειναι ας πουμε δυο καφετεριες πλάι-πλάι, σχεδον ιδιες.
Η μια ειναι γεματη και αλλη αδεια.
Γιατι συμβαινει αυτο?
Γιατι πηγαν εξ αρχης εκει δυο τρεις παρεες και κολλησαν και οι υπολοιποι.
Σου λεει για να πηγαινουν ολοι εκει κατι ξερουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εδώ βλέπεις τις μάνες με τα 10χρονα παιδιά!
Καλα, αυτοι ειναι μαλακοπιτουρες, που κανουνε διαδηλωση, για τις πλατειες στις γειτονιες αναφερθηκα εγω, που μαζευονται ολες οι οικογενειες και συνωστιζονται τα παιδακια χωρις καμμια προστασια. Εχθες στο απεναντι απο το σπιτι μου μπαλκονι, ενας νεαρος εκανε παρτι, γεννεθλειων, ειχαν μαζευτει καμμια 15αρια- 20αρια με μουσικες και ποτα, και σε μια στιγμη σταματαει η μουσικη, και ακουω τη μανα του να λεει: Παιδια μαζευτητε και [size=14pt]βαλτε μασκες[/size], να σας βγαλω μια φωτογραφια για να θυμοσαστε το κορονοιο. :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μυαλά περιορισμένης ευθύνης και γελοία ανθρωπάκια ήταν αυτοί που στράβωσαν.
Δεν ξέρω αν έπρεπε η κυβέρνηση να πέσει στη λούμπα και να το αποσύρει.
Εγω θεωρω οτι καλώς αποσυρθηκε γιατι ηταν πολυ κακης ποιοτητας και πληκτικο.
Τα υπολοιπα θολοκουλτουριαρικα αριστεριστικα του κωλου για σεξισμους και "πολιτικα μη ορθα" δεν τα ξερω.

Παντως για ενα ειμαι βεβαιος.
Οτι η επομενη παγκοσμια δικτατορια δεν θα ειναι ούτε ο κομμουνισμος, ουτε ο καπιταλισμος.
Θα ειναι η πολιτικη ορθοτητα. Και θα ειναι η μεγαλυτερη καταπιεση των αιωνων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!